PDA

Pokaż pełną wersje : Lunara War 17.10 Vajuka lost full set

NedzaNigdySieNieSkonczy
17-10-2007, 10:30
http://rapidshare.com/files/63070260/dolulsvloa.rec.html

18-2 dla Tabenokoshi

Vajuka lost SCA etc (full set)

@Shokei nie oddali mu zadnego SCA wkoncu to jest wojna beda miec kase na sd zeby jeszcze raz go zabic xD

Nirvy
17-10-2007, 15:45
Sory pomyliłem z innym plikiemxd myślałem ze key logxd

Shokei
17-10-2007, 17:14
I tak pewnie oddali mu sca itp. ;)

J@wor
17-10-2007, 17:33
Rehost jesli mozna :/

raven
17-10-2007, 20:22

hahahahahhaa NO NAPEWNO WROGOWIE ODDALI MU JEGO EQ tak tak hahahah !!!

Hell'Xiz
17-10-2007, 21:42

No wiesz nie wszyscy sa thiefami jak ty ....

Koszyk
17-10-2007, 21:53
No wiesz nie wszyscy sa thiefami jak ty ....

Hmm wojna to wojna, loot z przeciwnikow jest sposobem na zarobienie kasy na next battle//masslogi wiec nie widze powodu dla ktorego mieliby oddawac mu loota

@topic

no fajnie fajnie : D

Raga
17-10-2007, 22:21
No jestem pod wrazeniem , jezeli to nie jest najlepsza ekipa tibijska to napewno czolowka .

Propan Butan
17-10-2007, 22:39
Jedyne co Ciekawego jest w tym filmie to to że full set spada, poza tym zwykły przeciętny battle

Works__1985
17-10-2007, 23:17
Ściągnąłem film bo byłem ciekawy jak będzie wyglądała sytuacja z tym SCA a tu nawet nie było widać aby wypadło.. Może spadło ale ja nie widziałem a głównie po to ściągnąłem ;p Ja pewnie jak bym dostał rs i mając w moim przypadku SOV i takie tam od razu oddał bym jakiemuś noob charowi aby nie stracić. Miałem już raz taki przypadek i dobrze, że dałem mu aol bo do dp nie doszedł xD
co mogę jeszcze powiedzieć o filmie.. jak na war to spokojnie było trochę. Bardziej mi wpadają w oko takie ,,massacre'' jak aurea war ;P

Shokei
17-10-2007, 23:35

Nie każdy jest jebanym złodziejem i pierdolcem żeby zabierać komuś sca czy inne chujstwa.

Oris Palladyn
18-10-2007, 00:57
@shokei
no wlasnie xD

jeszcze z 2 dni temu ogladalem z 2-3 filmiki jak ujebali kolesia z rs spadl avenger softy etc i mu oddali wiec moze tu tez oddadza :D

@topic
ladnie ladnie ;>

lycha_ziom
18-10-2007, 14:15
@up oddali te softy itp bo inaczej by byli hunted-.-

NedzaNigdySieNieSkonczy
18-10-2007, 15:32
Lamusy nic mu nie oddali to jest Wojna ! wiecie wogole co to jest ? bo cos mi sie zdaje ze wielu zwas mimo tego ze ma wpisany 100lvl w danych to na tibi malo co sie zna.

A propos to Vajuka(ten co padl) to on i jego guildia juz raz przegrała wojne placili 12kk
Teraz pojedyncze osoby maja 1kk do zaplacenia.

jego eq na lunarze nie jest wcale takie drogie
softy - 250k
SCA- 400k
mpa-200
itp

Jesli chcecie film z najwiekszej ustawki na tym serwie to piszcie mi na priv. nie dam tego filmu na forum bo to juz jest stary film (2 miechy) Dla porownania tam bylo 40-0 :)

Ufox
18-10-2007, 15:57
w której minucie spada full set?

Hell'Xiz
18-10-2007, 16:22
Lamusy nic mu nie oddali to jest Wojna ! wiecie wogole co to jest ? bo cos mi sie zdaje ze wielu zwas mimo tego ze ma wpisany 100lvl w danych to na tibi malo co sie zna.

Słuchaj dzieciaku gram w tibie 4,5 lata pamiętam jeszcze czasy gdzie
gsy były kwadratowe ... i w całej karierze tibijskiej nie spotkałem się z takim złodziejstwem. Myślę że miałem szczęście z poznawaniem ludzi których jakiś tam pixel nie podniecał ich i nie uważali tego za rl life.

NedzaNigdySieNieSkonczy
18-10-2007, 16:44
Sluchaj dzieciaku to jest konto bekowe ja gram w tibie 5lat
Thief (zlodziej) polega na tym ze np wylozysz cos na ziemie podlatuje ktos i ci to kradnie (ta osoba jest nazywana thiefem)
Jesli padniesz i ktos nieznajomy znajdzie twoje cialo to watpie w to ze ci odda loota.
Jesli jest wojna to loota z ludzi zbiera kazdy i tam nie ma thiefa poniewaz ty go zabilies i co z niego poleci jest twoje to nie jest thief !
To jest to samo jak bys zabil demona i by ci wszystko z niego spadlo do takich rzeczy trzeba miec szczescie !
Zrozum to dzieciaku to jest Wojna ! Nie jakies zabawy z lootem
Jesli chodzi o Vajuke to jest jednom z najbogatszych osob na Lunarze poniewaz posiada "Horned Helmet" mowi wam to cos?
Jak by mu zalezalo na jego eq to dał by to jakiemus koledze na przytrzymanie jednak on zrobil co zrobil i nigdy tego nie odzyska na wojnie nie ma lizania dupy tak jak u was na serwach na noob lvlach, gdzie do kazdego wyzszego lvl piszecie hi i je*ane emtoki co zdanie.

Zanim cos napiszecie to pomyslcie wogole o co chodzi a nie pier*** glupoty.

Shadowsong
18-10-2007, 18:41
@NedzaNigdySieNieSkonczy

Nie pisz o czyms o czym nie masz pojecia tumoku. To, ze Vajuka nosil Hored Helmet to nie znaczy, ze on byl jego. Poszukaj lepiej temat "Dear Lunara" na forum tibia.com i poczytaj oczywiscie jesli znasz angielski i umiesz czytac ze zrozumieniem (w co watpie patrzac na twoje posty) to MOZE bedziesz wiedzial co sie z nim stalo.

A propos to Vajuka(ten co padl) to on i jego guildia juz raz przegrała wojne placili 12kk
Teraz pojedyncze osoby maja 1kk do zaplacenia.

Gowno prawda.
Jak juz mowilem "Dear Lunara" na tibia.com.

Asertywny
18-10-2007, 20:36
@up oddali te softy itp bo inaczej by byli hunted-.-

żal mi ciebie, ubijaly go same 100+lvle.
Poza tym jakby mieli byc hunted to by byli za samo to, ze go ujebali...

topic@
nic nadzwyczajnego :P

raven
18-10-2007, 21:58
zastanowcie sie co piszecie -.- macie wroga ktory np. wywalal was z expa, zabijal ze swoja ekipa, zabijal wam kumpli, to jak wam sie uda go zabic to mu jeszce loot oddacie? GRATULACJE DLA WAS

NedzaNigdySieNieSkonczy
18-10-2007, 22:25
@Shadowsong
Po I tumoku ty sie najwiecej kur* znasz jak grasz na nebuli
kazdy kto gra na lunarze powie ci ze Horned Helmet jest Vajukii
I ze Demon legi sa Gimpen'a (Jesli masz jakis problem zapraszam topic 1862931)
Po II zastanow sie co piszesz i nie pisz o czym o czym nie masz pojecia .
Vajuka na wojnie nie mial na sobie horned helmet'u

Po III (Prices for freedom Thread (#1866342)) Widac jak sie znasz na Lunarze.Jesli nie umiesz czytac ze zrozumieniem to ci powiem że
Aiimar - 1 million - to znaczy 1kk

I moge sie zalozyc ze bedzie tak jak wczesniej ze sie pare osob z loa
zrookuje (poniewaz bez władzy nie potrafią grac ).

Mandegorion_91
18-10-2007, 23:13
dobra chłopaki ktory to da na tibiacams ;>

Shadowsong
19-10-2007, 16:31
@NedzaNigdySieNieSkonczy

Tak jak pisalem w poprzednim poscie - potwierdzilo sie - nie zrozumiales. A podobno to amerykanie sa glupi...

Po I tumoku ty sie najwiecej kur* znasz jak grasz na nebuli

<brawo>
Coz szkoda mojego czasu na rozmowe z toba. Zarzucaj forum nadal swoimi stwierdzeniami.Cu.

Natah
19-10-2007, 18:13
W pełni sie zgadzam z NedzaNigdySieNieSkonczy.
@shadowsong jesteś za bardzo zarozumiały i masz paskudny avatar i jeśli chodzi że amerykanie są głupi to ameryki nie odkryłeś.

Jin-Ling
19-10-2007, 21:39

NIE Moge.. dlaczego by mieli mu cos oddawac byla walka stracil full set i wszyscy sie cieszyli ;]