PDA

Pokaż pełną wersje : Pomysł w sprawie polskiej gildii.

Stron : [1] 2

Michalakmee
28-10-2007, 00:06
Tak więc wiemy, że na Silverze stworzenie dobrej, silnej gildii wyłącznie z polskimi graczami jest rzeczą trudną do zrealizowania. Jednakże istnieją drobne, m.in. Blood Shaman King czy Paradise.
Ja chciałbym stworzyć jedną, dużą gildię ale potrzebuje Waszego wsparcia. Mianowicie nie chce sam o tym decydować, dlatego popytałem kilku polaków w tej sprawie, którzy jeśli jest taka możliwość, mogliby pomóc ją stworzyć.
Może czas na zjednoczenie? Bo dla mnie wydaje się lepszy kontakt w ojczystym języku. Wtedy polacy będą bardziej zgrani i pomocni dla siebie nawzajem.
Najpierw chciałbym zobaczyć Wasze komentarze na ten temat, ale proszę, żeby wszelkie rozmowy na ten temat działy się szybko i sprawnie.
Gildia miałaby pro mniej więcej takie jak w FTPA, ale jak widać to i tak nie jest dobre dla wszystkich.
Liczę na Was :).

poreda
28-10-2007, 00:16
Tak więc wiemy, że na Silverze stworzenie dobrej, silnej gildii wyłącznie z polskimi graczami jest rzeczą trudną do zrealizowania. Jednakże istnieją drobne, m.in. Blood Shaman King czy Paradise.
Ja chciałbym stworzyć jedną, dużą gildię ale potrzebuje Waszego wsparcia. Mianowicie nie chce sam o tym decydować, dlatego popytałem kilku polaków w tej sprawie, którzy jeśli jest taka możliwość, mogliby pomóc ją stworzyć.
Może czas na zjednoczenie? Bo dla mnie wydaje się lepszy kontakt w ojczystym języku. Wtedy polacy będą bardziej zgrani i pomocni dla siebie nawzajem.
Najpierw chciałbym zobaczyć Wasze komentarze na ten temat, ale proszę, żeby wszelkie rozmowy na ten temat działy się szybko i sprawnie.
Gildia miałaby pro mniej więcej takie jak w FTPA, ale jak widać to i tak nie jest dobre dla wszystkich.

Jak załatwisz pro to wypali, bez pro można sobie pomarzyć. Następnie trzeba deklaracji FTP że będa pomagali... No i rekrutacja 50+ oczywiście...

@Btw
Blood Shaman To zły przykład :P

Kacperka
28-10-2007, 00:16

"Wtedy polacy będą bardziej zgrani i pomocni dla siebie nawzajem. "
nie sądze:>
"Gildia miałaby pro mniej więcej takie jak w FTPA"
nie sądze:>
Moje zdanie na ten temat:
Mysle ze jedna wielka polska guildia zamiast tych 2 co juz sa stworzone jest dobrym pomyslem... ale ja to bym myslal zeby pogadac z liderami tych 2 guildii ktore sa juz stworzone... zeby obie te guildie zostaly skasowane.. i wtedy na przyklad na forum czy wogole w tibii zrobic glosowanie/jakies wybory i wybrac 1 polaka ktory nadaje sie na lidera all polakow i godnych tego vickow... nom i wtedy invitnac all members z tych 2 guildii.. i reszte polakow ktorzy chcieli by dolaczyc.. nom i moze udalo by sie stworzyc 1 duza polska guildie ;) wiadomo ze nie all pl by doszli ale chociaz byla by tylko 1 polska guildia i byli by w niej all pl ktorzy by chcieli w niej byc(oczywiscie bez polakow huntowanych itp)
PzDr

Dolor
28-10-2007, 00:19
Jak coś to dajcie mi znać na gg może wrócę do gry.

Michalakmee
28-10-2007, 00:20
Pro się załatwi, a ty Kacperka znasz dobrze Deose, więc na msn możesz zawsze pogadać..
Nie róbcie mi takich komentarzy, że polacy sie nie potrafią złączyć. Bo nikt się nie odważył tego spróbować, może warto?

Mendolina
28-10-2007, 00:23
Warto i trzeba spróbować. Ofc jutro będę gadał z odpowiednimi osobami, ale trzeba tu siły polaków, a nie gadania wkółko, że się nie uda...:)

Kacperka
28-10-2007, 00:27
I BSK i Paradise to mialy byc guildie jednoczace all pl z tego co pamietam.. tylko ze chyba slabo zaplanowane troche ;/(ale nie pisz ze nikt nie probowal:)) A co do Deosy to on mi juz dawno powiedzial ze jesli potrzebuje pomocy to on pomoze mi zawsze ale zebym nie pisal o kolegow bo on zna mnie a nie moich kolegow i on pomoze tylko mi ;S On sie wkur*** jak ja mu pisze na temat kolegow ;/ raz juz to sie sprawdzilo:P ale wtedy akurat pomogl ;> powiedzial ze to ostatni raz :S

doskonaly11
28-10-2007, 00:30
W Paradise jest sporo polakow 50+ ,i wciaz dochodza nowi, to nie lepiej by bylo dolaczyc do tej gildi?

Michalakmee
28-10-2007, 00:36
Ok, 1 część załatwiona:
23:13 Destroyer of Fury [83]: So, I'd like make guild with friends ofcourse
23:14 Ransoex [200]: hmm
23:18 Ransoex [200]: i and my rls friends go respect you

Kacperka
28-10-2007, 00:44
Ok, 1 część załatwiona:
23:13 Destroyer of Fury [83]: So, I'd like make guild with friends ofcourse
23:14 Ransoex [200]: hmm
23:18 Ransoex [200]: i and my rls friends go respect you

Nice, GZ :> Teraz tylko trzeba zbierac ekipe itd.. ;>

@Pan Doskonaly
Tez tak myslalem.. tylko ze z drugiej strony napewno duzo osob pomysli ze czemu akurat Kalor Tald ma byc leaderem all pl.. ze sie nie nadaje itp.. I ze Paradise nie ma pro itp.. Mi sie wydaje ze to dobry pomysl jest zeby zaczac od usuniecia all polskich guildii i wtedy wybrac lidera i wymyslic nazwe itp.. nom nie wiem robcie jak chcecie.. ja odrazu mowie ze jesli zobacze ze to ma sens, ze guidlia napewno nei bedzie huntowana i ze nie bedzie to jakis shit to odrazu do niej dolacze ;>

Edit: no chyba ze nie dostane do niej invita.. ;P

Michalakmee
28-10-2007, 00:48
23:32 Iro'nya [100]: ctba team ask me
23:32 Iro'nya [100]: before kill someone
23:32 Iro'nya [100]: ill tell them
23:32 Iro'nya [100]: the u are my friend
23:33 Iro'nya [100]: that*
23:33 Iro'nya [100]: and to respect ur guild

:)

Kacperka
28-10-2007, 00:52
23:32 Iro'nya [100]: ctba team ask me
23:32 Iro'nya [100]: before kill someone
23:32 Iro'nya [100]: ill tell them
23:32 Iro'nya [100]: the u are my friend
23:33 Iro'nya [100]: that*
23:33 Iro'nya [100]: and to respect ur guild

Coraz bardziej jestem przekonany o tym ze bedzie sens dolaczenia do tej guildii. Martwi mnie tylko na przyklad to:

Oct 20 2007, 11:46:55 CEST Killed at Level 84 by Keunecke

Br tak zawsze pier*ola a pozniej nie zawsze okazuje sie to do konca prawda ;/

Michalakmee
28-10-2007, 00:55
To sprawa zamknięta, miałem skulla, mój błąd, źle to załatwiłem. Keunecke robi się coraz większy pa, dla rl Iro podskakuje, więc może źle skończyć.
btw nie spamuj tak :P

Kalorek
28-10-2007, 00:56
Sądzę, że jest to dobry pomysł.
Aczkolwiek w mojej gildi jest aktualnie 44 osób.
Cały czas dochodzą nowi ludzie... gildia się rozwija, przyszli członkowie od Huntera Gorna z gildi, z Blood Shamanów również. Przymierzam się do kupna Guild Halla, na Guild chacie rozmowa cały czas jest :>, jest to chyba najlepsza polska gildia ;P jeśli o takiej można mówić wogóle :evul:

doskonaly11
28-10-2007, 01:08
Moje zdanie jest takie zeby dolaczyc do Paradise, nie widze zastrzezen co do lidera, i inni chyba tez nie;p ,lidera bedzie mozna pozniej zmienic na gracza z najwyzszym lvl, ale i tak nie przyniesie to zadnych zmian wiec zostawil bym tak jak jest:p po co robic zamieszanie.
pozdro

Michalakmee
28-10-2007, 01:10
@up
Zero pojęcia o mocnej, sprawnej gildii..najlepiej od razu all evul polaków zaprosić i będzie spox -.-.

doskonaly11
28-10-2007, 01:12
napisz jasniej o co ci chodzi jak mozesz^^

Kacperka
28-10-2007, 01:19
Sądzę, że jest to dobry pomysł.
Aczkolwiek w mojej gildi jest aktualnie 44 osób.
Cały czas dochodzą nowi ludzie... gildia się rozwija, przyszli członkowie od Huntera Gorna z gildi, z Blood Shamanów również. Przymierzam się do kupna Guild Halla, na Guild chacie rozmowa cały czas jest :>, jest to chyba najlepsza polska gildia ;P jeśli o takiej można mówić wogóle :evul:

nom ja tez uwazam ze Ty nadajesz sie na lidera, dobrze Ci idzie B)
Ale nie tylko moja opinia jest tu wazna... temu napisalem ze moze wielu mowic ze ty sie nie nadajesz na lidera all pl. Nom a druga sprawa jest taka ze Guildia ktora stworzylby Destro miala by chyba troche wiecej respektu wsrod Br.

Michalakmee
28-10-2007, 01:22
Omg o liderze się pomyśli jak będzie jednogłośna decyzja..dajcie temu pare dni, bo od razu ja nie chce, bo sie zaraz rozpadnie..dajcie troche czasu, dajcie mi się zorganizować.

doskonaly11
28-10-2007, 01:28
Ja bym nie rozwiazywal Paradise, destro pisze o zalozeniu takiej gildi ktora juz praktycznie istnieje wiec po co zakladac ja 2 raz?tu jest wiekszosc pl z wysokimi lvl,wiec po co kombinowac, zeby byl inny lider?

Michalakmee
28-10-2007, 01:31
Kick -.-
@Pan
Ja chce stworzyć coś innego, nowego i mocnego bo jak widze kto jest w paradise to żal, twój pomysł odpada. Sporo ludzi widzę, co są hunted albo wogóle nie grają. To ma być stabilna gildia?

Zajebundo
28-10-2007, 01:33
Ja mysle ze to moze miec jakis sens... ale musza byc zasady ktorych sie tzreba bedzie mocno trzymac...
- lvl wymagany ( np. 50 60 70... 200 )
- no naab plz w gildi bo odrazu przejebiemy se...

Ja juz mam kandydata na lidera Destroyer of Fury :D

Destroyer of Fury na przywodce :P

Ja tez moge wesprzec szeregi gildi ( jak mnie oczywiscie chcecie) ale jak bedzie wynikalo na to ze ma to jakis sens i przyszlosc ... bo to co pamietam to pl gildie szybko sie noobi... np moonchildren Black heroes of silvera a reszty niepamietam bo byly krotko metrazowe :P

dawajcie pomysly na reguly i zadady Gildi
:D

Kacperka
28-10-2007, 01:36
Kick -.-
@Pan
Ja chce stworzyć coś innego, nowego i mocnego bo jak widze kto jest w paradise to żal, twój pomysł odpada. Sporo ludzi widzę, co są hunted albo wogóle nie grają. To ma być stabilna gildia?

Ja tez mialem kicka i teraz mam disconnect~ serv off ? o.O

@all
agreed all co napisal Wiadro... :>

Michalakmee
28-10-2007, 01:36
@Wiadro
Dlatego mówie, ignore all messages with "proszę wez mnie do gildii plx", nie liczy sie sam lvl, ale też doświadczenie, zaufanie..Potrzebna mi jest wasza pomoc i już wielkie dzięki dla Seby , który mi narzuca sensowne pomysły:).
Ide spać, do rana nowe myśli napłyną :p.

Zajebundo
28-10-2007, 01:51
Nom seba ma good pomysły czesciowo je wykorzystalem w mojej wypowiedzi bo w 100% sie z nim zgadzam. A co to tego ze nie ino lvl sie liczy to masz racje napisałem to w drugim myslniku :P

KoChAm silvere za te lagi i kicki ostatnimi czasy... ;/
Jak tu 100 wbic ...;/

p.s. Jak ktoś chce dawać głupie komentarze albo pisać bez sensu to niech sie wstrzyma BIG PLZ :)

SirMaciarz
28-10-2007, 02:17
Ja mysle ze to moze miec jakis sens... ale musza byc zasady ktorych sie tzreba bedzie mocno trzymac...
- lvl wymagany ( np. 50 60 70... 200 )
- no naab plz w gildi bo odrazu przejebiemy se...

Ja juz mam kandydata na lidera Destroyer of Fury :D

Destroyer of Fury na przywodce :P

Ja tez moge wesprzec szeregi gildi ( jak mnie oczywiscie chcecie) ale jak bedzie wynikalo na to ze ma to jakis sens i przyszlosc ... bo to co pamietam to pl gildie szybko sie noobi... np moonchildren Black heroes of silvera a reszty niepamietam bo byly krotko metrazowe :P

dawajcie pomysly na reguly i zadady Gildi
:D

Dobry pomysł, ja na to idę :)

Michael Rzotkiewka
28-10-2007, 03:24
DOBRA Polska gildia, ktora przetrwa dluzej niz 2 tygodnie(wiec musi byc z protem raczej :\ ): jestem ZA
Wg mnie lider: musi to byc osoba szanowana i zaufana zarowno wsrod BR jak i PL, oraz miec plecy.
Pamietam czasy Moonchildren, ahh to bylo zycie :D caly czas hunty, przypominam sobie jak gralismy pod gh w pilke albo sie na party bawilismy, albo jak Klukens jebal kase za gh ;d

Jeszcze bym proponowal zrobic takie cos jak gildia Flowers On The Grave z Anticii :) zalozyli strone fotg.pl i tam jest wszystko ladnie opisane, jaki jest kodeks (regulamin) gildii, black book, zasady rekrutacji, forum... Ale to juz na samym koncu ^^

oVvN3eR
28-10-2007, 04:53
@Paradise
Hmm , nie wiem jak to powiedzieć żeby nie urazić gildi... ( Może nie będę mówił xD ) - Chodzi mi o to że Kalor , zaprasza każdego 45+ polaka , nie ważne czy noob czy nie.

@Lider
Uważam że destro byłby dobrym liderem ;>
W gildi chodziłoby szczególnie o zjednoczenie się wszystkich polaków , no i nie słuchanie ciągle na guild czacie po br -.- ile to oni wybotowali ;C

@Wiadro
Nom ; C
Ja czekam tylko aż lagi sie skończą , akceptuje pacca i jedziem pg :)

Michalakmee
28-10-2007, 09:30
Co do zasad wszystko będzie ustalone. Moim zdaniem czas na głosowanie kto ma zostać liderem, a także zagłosować na vicków.
Więc all niech piszą :).

pobol
28-10-2007, 09:30
W sumie to ja moge dolaczyć jak chcecie :P chociaz retired... ale moze uptade cos zmieni :) a co do gildi to czy jestes w ftpa czy gdzie indziej, to jak beda chcieli i tak cie zajebia i tak pozdro for all :)

Mendolina
28-10-2007, 09:35
Lider: Destroyer of Fury

Vice leaders: Seba Konieczny, Wiadrociąg, Ace Inferno(jakby chciał dołączyć), Ambel Kart

Dla mnie to by pasowało;)

poreda
28-10-2007, 11:04
Lider: Destroyer of Fury

Vice leaders: Seba Konieczny, Wiadrociąg, Ace Inferno(jakby chciał dołączyć), Ambel Kart

Dla mnie to by pasowało;)

Niee... Ja na Vicka jeszcze :P

@Topic
Trzeba to zaznaczyć na Forum tibia.com lub w opisie gildii żeby było wyraźnie wiadomo. GILDIA PRO BY FTP.

@Name
Czas na nazwe... Proponuje nie robić nic typu "Polish Gang" lub "Fire Dragons" tylko jakaś fajna nazwa coś przekazująca...

marcinekk
28-10-2007, 12:03
podoba mi sie ten pomysl( moze wroca czasy moon jak to bylismy zjednoczeni byla zabawa a nie tylko exp exp exp)

na poczatku listopada mam zamiar aktywowac pacc wiec moze dla mnie snie znajdzie miejsce na vice??;)

poreda
28-10-2007, 12:11
podoba mi sie ten pomysl( moze wroca czasy moon jak to bylismy zjednoczeni byla zabawa a nie tylko exp exp exp)

na poczatku listopada mam zamiar aktywowac pacc wiec moze dla mnie snie znajdzie miejsce na vice??;)

Co takiego fajnego było w MOON? Że BR bili kiedy chcieli i kogo chcieli?

marcinekk
28-10-2007, 12:14
nie chodzi mi o br
chodzi o pl:
wtedy nie bylo tylu s[porow pomiedzy pl
bylo cos takiego jak wzajemna pomoc zabawa itd

cwaniak89
28-10-2007, 12:21
@topic
Moje zdanie jest takie. Pomysł dobry ale tylko pozornie wydaje sie taki prosty. Jeśli miało by to wypalic to na pewnych twardych regułach. Przede wszystkim co niektórzy uznaja pewnie za podlizywanie sie, jest wejscie w układ z br. Niestety bez tego taka gildia nie ma szansy powodzenia. Juz jeden mój pomysł z tym związany przekazałem destroyerowi. Co z tego wyjdzie okaże sie wkrótce.
Druga sprawa według mnie na początku bedzie ważne ustalic niestety ale wysokie minimum levela. Z czasem jesli gildia by dobrze prosperowała mozna by go sukcesywnie obniżac.
No i przede wszystkim narazie sami zaufani ludzie

doskonaly11
28-10-2007, 12:30
Destro moze z twojego punktu widzenia paradise nie jest stabilna gildia, ale co ty o tym mozesz wiedziec jak nie jestes w tej gildi i nie wiesz jaka panuje tam atmosfera, jak narazie wszyscy sie dogaduja i jest ok.
Jezeli wiekszosc to nooby i zal ci tej gildi, to poradzisz sobie bez niej w realizacji swoich planow, no napewno pare osob przejdzie do Ciebie, ale Ci ''byle kto'' zostana chyba w paradise.

cwaniak89
28-10-2007, 12:39
@doskonały

Nikt nie mówi że Paradise jest złą gildia. Destroyer poprostu chce stworzyć coś wiecej
Gram na Silverze prawie od początku i z własnego doświadczenia wiem że było dużo polskich gildi które poprostu sie rozpadły. Istnieja oczywiście wyjątki lecz jednak cześciej było tak ze gildie sie rozpadały. Nie twierdze że tak bedzie z Paradise.
To co chce stworzyć Destroyer to gildia która przede wszystkim zjednoczy polakow z najwyższymi lvl i z największym poważaniem.
Chce stworzyć gildie która bedzie miała szanse bytu w tym BRutalnym świecie jakim jest Silvera

Michalakmee
28-10-2007, 12:44
@doskonały
To załóż swój temat o gildii Paradise, bo ja tu nie przyszedłem rozmawiac o łączeniu czy dochodzeniu tylko o nowej gildii.
Bez pro od ftp nie dacie niczemu rady..spójrz na członków Paradise i się zastanów trochę, bo ja tam widze pare osób co są hunted.

btw mieliście głosowac :p, ja proponuje nazwe Brothers of Honour xD

Rekin Master
28-10-2007, 13:03
btw mieliście głosowac :p, ja proponuje nazwe Brothers of Honour xD

Everyone love sharks and star wars. może byc?

btw nabiczki:
http://img134.imageshack.us/img134/6861/elonapczanyjoaa9.jpg

Kalorek
28-10-2007, 13:18
:) Moim zdaniem, liderem powinna być osoba, która włoży w tą sprawę najwięcej zaangażowania, a oprócz tego, będzie osobą kompetentnąi będzie wszystkim odpowiadać, tak więc mój głos to Destroyer of Fury, a jednym v vice powinien być Seba Konieczny.
Nie mam propozycji na więcej vicków :P

Oczywiście muszą być chęci reszty Polaków, oraz bez pro się też na pewno nie obejdzie...
Rekrutację propnuję od 60 lvla na początek, zaufani ludzie, którzy nigdzie nie kozaczą, są w porządku wobec innych no i ''no noobs plax =p''

Moja gildia na razie jest jaka jest pod tym względem, więc nie czepiajcie się, bo my tu mówimy o całkiem innej, nowej gildi ;D

Ależ się rozpisałem xDD

poreda
28-10-2007, 13:49
nie chodzi mi o br
chodzi o pl:
wtedy nie bylo tylu s[porow pomiedzy pl
bylo cos takiego jak wzajemna pomoc zabawa itd

Nie było sporów?

A Pamiętasz co się działo po Dedzie Klukensa? Większość (nie mówie wszyscy) kozaczyła źle kończąc.

@Topic
NIE REKRUTUJMY OSÓB BOJĄCYCH SIĘ WŁĄCZYC SKULLA KTÓRE BĘDA SZUKALI W GILDII TYLKO PRO!!

@Up
Ja na Vicka -.-

oVvN3eR
28-10-2007, 13:52
@Lider
Destroyer
@Vicki
Wiadro
Seba
Ace or Mendolina
Rasta
( Rzotek na 100 % jak by nie był retired ;( )

@Lvl Wymagany
Humm... 60+ ? 65+ ?

@Rekin
O ile pamiętam to Ty chyba palka tam miałeś a nie kine o,O
Gratz anyway

Michalakmee
28-10-2007, 13:58
@gorti
Shaka nie ma pacca
@poreda
to podaj nick chara ?

Moim zdaniem najuczciwiej by było jakby każdy mniej więcej zagłosował, np. Ambel, gess -.-, dalej się obijają...

Rekin Master
28-10-2007, 14:03
@michalak
mam nadzieje, ze dostane inva do gildii jakas nab postacia ;)

oVvN3eR
28-10-2007, 14:05
@2x up
Wiem , ale ogólnie mówię że Mendolina by się nadawał xD

Sux... tyle dobrych "old playersów" poodchodziło z silvery ;X

@btw
Jutro pacca zamawiam , pg będzie xD

poreda
28-10-2007, 14:08
@gorti
Shaka nie ma pacca
@poreda
to podaj nick chara ?

Moim zdaniem najuczciwiej by było jakby każdy mniej więcej zagłosował, np. Ambel, gess -.-, dalej się obijają...

Zaloguj na Tibie.

@Gortizenx
Rzotka Retired, Shaka brak PACCa, ACE nie może (jak będzie chcial sam powie dlaczego), Rasta raz gra a raz nie, potrzeba aktywnych graczy.

oVvN3eR
28-10-2007, 14:13
Szkoda że Highscores Silvery na tibi.com nie działa , zrobiłbym listę top polaków , i odrazu by się zaznaczyło kto retired a kto gra :p

Michalakmee
28-10-2007, 14:15
Rasta ma zamiar grac
@rekin
to po co sellowaleś chara :X

@poreda
nie wstydź się albo napisz na priv ;p

poreda
28-10-2007, 14:17
Rasta ma zamiar grac
@rekin

@poreda
nie wstydź się albo napisz na priv ;p

Wstydze sie.. Haha :D

Poprostu jest tu dużo konfidenctwa :X

cwaniak89
28-10-2007, 14:21
@Rekin
Nie obraź sie ale uważam ze ta gildia ma sie kierowac twardymi regułami które niestety na początku będa wykluczały takie cos jak invite kogos noobchara - to jest tylko moje mało znaczące zdanie

Rekin Master
28-10-2007, 14:23
@rekin

rotfl. zrobisz mi osobna range, ja wbije 2lvl i bede sobie z wami gadal ;) nawet w najlepszych gildiach sa low lvl-e - starzy znajomi, ktorzy nie expia:)

@Rekin
Nie obraź sie ale uważam ze ta gildia ma sie kierowac twardymi regułami które niestety na początku będa wykluczały takie cos jak invite kogos noobchara - to jest tylko moje mało znaczące zdanie

lawl. sory, ale smieszny jestes ;)

Kacperka
28-10-2007, 14:23
@Poreda
To ty w ogole jeszcze grasz na silverze ? o.O ja myslalem ze ty juz z tym dawno skonczyles i tylko na forum piszesz o.O nice.
@all
Leader:Destroyer of Fury
Vice leaders: Seba Konieczny, Wiadrociag(reszta ze startch playerow juz nie gra w wiekszosci wiec wiecej pomyslow nie mam ;P) ale raczej wlasnie mysle ze w vice najlepiej jakby byli jacys ludzie grajacy od poczatku silvery, jesli jest ktos jeszcze kto gra :> na przyklad Krzysiu,pulpet itd.. chary ktore byly kiedys w moonchildren ;D

A co do Rekrutacji to mysle ze 60 to minimum:>

Na poczatku pisalem o jednoczeniu all polakow ale widze ze nie to mial Destro na mysli.. teraz juz w sumie zaczynam was rozumiec i w sumie to macie racje :> To co poprzednio pisalem faktycznie raczej nie moglo wypalic ;P

Co do mojei gry na silverze to stary mowi ze w poniedzialek zadzwoni sie zapytac o nowego neta, ile by to kosztowalo itp :>
Takze znowu jest jakas nadzieja na to ze kiedys tu wroce.. hehe;>
PzDr

cwaniak89
28-10-2007, 14:31
@ Rekin

Może i jestem smieszny ale wydaje mi sie ze w tej dyskusji chodzi o to żeby wyraźić swoje za i przeciw dzieki czemu bedziemy mogli dojśc do wpólnych reguł dla wszystkich.

Pozdro

Rekin Master
28-10-2007, 14:36
jezeli was aż tak będzie to boleć, że ktoś z 2lvl-em bedzie w gildii, to ok, sory że w ogóle o to pytałem.
Myslałem tylko, że fajnie będzie od czasu do czasu zalogowac na silvere i pogadac ze starymi kumplami, liczyłem na wsparcie tych, ktorych znam kupe czasu, ale sie przeliczyłem. nieważne, nie było tematu

Michalakmee
28-10-2007, 14:41
@seba&rekin
Nie kłóccie sie -.-, nie po to robie gildie, żebyśmy się kłócili tylko zjednoczyli. Rekin daj mi troche czasu, nie tak od razu.
Może powstanie taka ranga dla old players, ale jak już będą to wyjątki.
Dzisiaj stworze "rules" dla gildii, wkleje i je skomentujecie.

cwaniak89
28-10-2007, 14:51
My sie nie kłucimy :)

Ja przedstawiam swoje argumenty Rekin swoje. Na tym to chyba polega głównie.

Zresztą juz sobie to wyjaśniliśmy

Michalakmee
28-10-2007, 15:09
Gildia: "nazwa do ustalenia"
Rekrutacja: lvl wymagany - 60+(ofc tylko Polacy)
Starzy gracze, np. którzy byli retired, postanowią wrócic mają wejście(minimum 55 lvl). Chodzi tutaj o starych dobrych kumpli(przykładem jest chociażby Ligus).
Rules:
-Chat guild otwarty zawsze;
-Nie ma kłótni wśród members, wszelkie wyzwiska lub naruszenie czyjejś swobody muszą byc zgłaszane natychmiastowo do lidera;
-Zabronione pk, jeśli coś będzie do załatwienia należy skontaktowac się z liderem;
-Zabronione jest także bezpodstawne pisanie do innych osób "hunted";
-Wszelkie ważne sprawy należy uzgadniac bezpośrednio z liderem lub vice liderami, którzy mają obowiązek ostatecznie je skonsultowac z liderem;
-Lider ma obowiązek uzgodnic "inviting" z vice liderami;

Narazie tylko tyle jeśli chodzi o mnie, jeśli macie jakieś pomysły lub poprawki to piszcie.
I ostatnia prośba to żeby każdy lub chociaż większośc ostatecznie do jutra do godziny 15.30 ustaliła 100% lidera.

Kacperka
28-10-2007, 15:23
co do regul i agreed :>
co do rangi dla starych polskich graczy to licze wlasnie na taka range dla mnie, przynajmniej do czasu gdy nie gram... :D
a co do lidera to mysle ze wszystko jasne...B)
teraz tylko nazwa :>

Michalakmee
28-10-2007, 15:55
Troche mnie martwi, że aktywny udział w tym temacie bierze tylko oprócz mnie seba, poreda, kacperka i wiadro, gorti, kalor. Szycha miał pisac, bako, ambel, gess, faim więcej, pulpet też :p i michael(mam nadzieje, że wrócisz), maciarz więcej też. Wtedy jest pewniej działac bo niechce ustalac wszystkiego tylko z 2-3 osobami. Zapomniałem o Rastamanie, też pisz :).

Dawergo
28-10-2007, 16:42
zrobcie jakas range "Sleeping players" czy cos takiego to mnie wrzucicie a jak bedzie vicka need to zawsze mnie bedzie mozna przezucic ;p

Mendolina
28-10-2007, 16:43
Yaya plx guild ^^ :D.

Zajebundo
28-10-2007, 16:46
Ja sie zgadzam z regułami potem dodam swore pare groszy ale musze spadac na urodziny... ;/ Kaceprka go go new net :)
Lider jest minim zdaniem juz ustalony na 100% Destroyer of Fury.
Ja moge być liderem jak tam chcecie :) mysle ze Seba vice i Kacperka (jak neta mu zrobia new i jak wroci na silvere) potem ambel ice gess szycha ... wiecej starych niema chyba :)

Michalakmee
28-10-2007, 16:47
15:19 Destroyer of Fury [83]: its guild for peace and have fun but we always can help for FTP
15:19 Sokkz Dow [174]: Hmm
15:19 Sokkz Dow [174]: Thanks brother
15:19 Destroyer of Fury [83]: my friends was on FTPa but we dont understand
15:19 Destroyer of Fury [83]: protugese
15:19 Destroyer of Fury [83]: so we need our language to consulting
15:20 Destroyer of Fury [83]: and Iro'nya know english and portugese so he can translate for myguild
15:21 Destroyer of Fury [83]: and we just need respect
15:21 Sokkz Dow [174]: hmm
15:21 Sokkz Dow [174]: susse
15:21 Sokkz Dow [174]: =)
15:21 Sokkz Dow [174]: sure

SirMaciarz
28-10-2007, 17:32
Co do wybrania leadera to chyba nie ma watpliwosci kto nim powinien zostac. Destroy widze ze ostro sie starasz zeby nas zjednoczyc.
Chetnie bym dolaczyl do takiej gili nawet po to by sobie czasami pogadac ze starymi kumplami :D

poreda
28-10-2007, 17:49
Czyli ja się nie kfalifikuje do gildii.

Michalakmee
28-10-2007, 18:00
@up
why?Może masz za mały lvl ale grasz tu długo. Odezwij się wreszcie na tibii.

poreda
28-10-2007, 18:15
@up
why?Może masz za mały lvl ale grasz tu długo. Odezwij się wreszcie na tibii.

A player with this name is not online.

Michael Rzotkiewka
28-10-2007, 18:38
Moj glos na lidera to Destro :>
Dodatkowe zasady jakie bym wprowadzil:
-Forum: Kompletny brak aktywnosci na forum, nieudzielanie się w zyciu gildii karane bedzie degradacja na nizsza range. Taak, prywatne forum gildii trzeba zalozyc ^^
-Afking: Odchodzisz od komputera? Wyloguj. Nie miej pretensji do nikogo poza samym soba jesli wynikna z tego jakiekolwiek problemy..
-Nigdy: nie udostepniaj screenow badz logow z guild channel/forum osobom postronnym.
-Taryfikator kar:
1) Zabicie czlonka gildii rowna sia zapłacie 100k + lootu / Rookgard danej postaci.
2) Proba zabicia czlonka rowna się 50k / 1 smierc.
3) Za kradziez, gracz musi zapłacic wartosc skradzionego loota + 10k / 1 smierc.
4) Za udokumentowanie nagminne obrazanie czlonka gracz placic 10k / 1 smierc.(kwota pieniezna w za kazde slowo niewlasciwie uzyte przez gracza może ulec zmianie na wyzsza).. Tak, niech panuje porzadek!
-Kobiety w gildii zasługuja na szczegolne traktowanie i szacunek, nie zapominajmy o nich.
-Nie tolerujemy: zlodziejstwa, player killingu i power abusingu.
-Zlamanie regulaminu:
Jeśli zostanie zlamany ktorys z podpunktow regulaminu, decyzje dotyczaca kary podejmuja:
1) Leader
2) Pod nieobecnosc Leadera przynajmniej 2 Vice Leaderow (dotyczy to takze pozostalych punktow w ktorych Leader ma decydujace prawo glosu)
- Wszystkie punkty regulaminu nalezy traktować na rowni dopiero Lider/Vice będą oceniać indywidualnie w jakim stopniu dany punkt zostal zlamany i jaka kara spotka za to klanowicza.
-Rekrutacja:
1) Xxxxx jest wylacznie polska gildia.
2) Nie przyjmujemy ludzi z red skull’em.
3) Knight lub Palladyn musi posiadac lvl nie mniejszy niż xx, natomiast Druid lub Sorcerer nie mniejszy niz xx
4) Do gildii nie beda przyjmowane postacie, ktore zostaly kupione (badz tez zdobyte np. darowizna, hack) oraz nie sa ich jedynymi posiadaczami (sharing)
5) Wszelkie pytania dotyczace rekrutacji nalezy kierowac do Leadera badz/oraz Vice.

Niech to bedzie porzadna gildia! A nie ze pisze 60lvl i juz ma invita :< Proponuje tez zrobic taka range jakas dla rekrutowanych :)
To sa tylko propozycje, a co wejdzie w zycie zadecyduje lider :)

poreda
28-10-2007, 19:13
Moj glos na lidera to Destro :>
Dodatkowe zasady jakie bym wprowadzil:
-Forum: Kompletny brak aktywnosci na forum, nieudzielanie się w zyciu gildii karane bedzie degradacja na nizsza range. Taak, prywatne forum gildii trzeba zalozyc ^^
-Afking: Odchodzisz od komputera? Wyloguj. Nie miej pretensji do nikogo poza samym soba jesli wynikna z tego jakiekolwiek problemy..
-Nigdy: nie udostepniaj screenow badz logow z guild channel/forum osobom postronnym.
-Taryfikator kar:
1) Zabicie czlonka gildii rowna sia zapłacie 100k + lootu / Rookgard danej postaci.
2) Proba zabicia czlonka rowna się 50k / 1 smierc.
3) Za kradziez, gracz musi zapłacic wartosc skradzionego loota + 10k / 1 smierc.
4) Za udokumentowanie nagminne obrazanie czlonka gracz placic 10k / 1 smierc.(kwota pieniezna w za kazde slowo niewlasciwie uzyte przez gracza może ulec zmianie na wyzsza).. Tak, niech panuje porzadek!
-Kobiety w gildii zasługuja na szczegolne traktowanie i szacunek, nie zapominajmy o nich.
-Nie tolerujemy: zlodziejstwa, player killingu i power abusingu.
-Zlamanie regulaminu:
Jeśli zostanie zlamany ktorys z podpunktow regulaminu, decyzje dotyczaca kary podejmuja:
1) Leader
2) Pod nieobecnosc Leadera przynajmniej 2 Vice Leaderow (dotyczy to takze pozostalych punktow w ktorych Leader ma decydujace prawo glosu)
- Wszystkie punkty regulaminu nalezy traktować na rowni dopiero Lider/Vice będą oceniać indywidualnie w jakim stopniu dany punkt zostal zlamany i jaka kara spotka za to klanowicza.
-Rekrutacja:
1) Xxxxx jest wylacznie polska gildia.
2) Nie przyjmujemy ludzi z red skull’em.
3) Knight lub Palladyn musi posiadac lvl nie mniejszy niż xx, natomiast Druid lub Sorcerer nie mniejszy niz xx
4) Do gildii nie beda przyjmowane postacie, ktore zostaly kupione (badz tez zdobyte np. darowizna, hack) oraz nie sa ich jedynymi posiadaczami (sharing)
5) Wszelkie pytania dotyczace rekrutacji nalezy kierowac do Leadera badz/oraz Vice.

Niech to bedzie porzadna gildia! A nie ze pisze 60lvl i juz ma invita :< Proponuje tez zrobic taka range jakas dla rekrutowanych :)
To sa tylko propozycje, a co wejdzie w zycie zadecyduje lider :)

Niżej wymienione punkty są bez sensu:

1. Nie rekrutowanie Red skulli - pomyślałeś że może ktoś miał hacka? Albo poprostu pomagał kumplowi i jakoś tak wyszło?
2. Nie tolerujemy player killingu thiefa i pa - Czyli gdy 45 rp fika do członka gildii mamy mu pogratulować i go nie tykać?
3. log po odejsciu od kompa - są takie sytuacje w Tibii w których poprostu nie można pisać więc...

@Rzotka
Ogólnie nie podoba mi się za bardzo to co napisałeś (oczywiście nei wszystko). Nie robimy gildii tchórzy tylko Polaków, bać to się możemy teraz a pro przez FTP trzeba wykorzystać niekoniecznie Pałer Abuzingiem ale trzeba...

Shinhoshu
28-10-2007, 19:28
Nie lepiej zamiast tych kar cielesnych zrobić taką kare że np: musi płacic za pierwszym razem jakąś kwote a jak drugi raz zlamie ten sam punkt regulaminu wylatuje z gildii? Bo jak zabijecie kogos z gildii to mam 90% że ta osoba nie zaplaci wam tej kasy i bedzie retired ;p

Michael Rzotkiewka
28-10-2007, 19:32
@Poreda
1. Chodzi o graczy ktorzy poprostu zabijaja innych bez powodu, zabijaja 'no reason' 'unjustifed' o to chodzi ;)
2. Najlepiej przedyskutowac to z liderem/vickami
3. To nie jest obowiazek, rob co chcesz. Tam tylko jest napisane zebys potem nie mial do nikogo pretensji... :)

A tak w ogole to sa tylko takie wstepne podpowiedzi a lider zadecyduje co przyjac a co nie :) Bo same zasady ze guild channel otwarty blablabla to kazda gildia ma :<

@Shinhoshu
Jesli poprawnie odczytalem intencje Twojej odp to '/' oznacza albo czyli np "Za kradziez, gracz musi zapłacic wartosc skradzionego loota + 10k / 1 smierc." Tzn loot + 10k albo 1 smierc. Oczywiscie ta zasada obowiazuje jesli ktos ukradl loota np komus z gildii, bo jezeli jakis inny gracz spoza naszej gildii jest na czarnej liscie (czyli zrobil cos jakiemus czlonkowi) no to juz ta zasada nie obowiazuje... :P

cwaniak89
28-10-2007, 20:41
@Michael

Podobaja mi sie twoją zasady. Jeszcze tylko je troche dopracowac i było by OK

Dodał bym tylko zasade:

Vice liderzy i lider maja prawo odmówić komus invite bez podania przyczyny ;] <to tak dla formalności>

Kacperka
28-10-2007, 20:42
@Michael Rzotkiewka
Bardzo podobaja mi sie te twarde zasady, a zwlaszcza z tą rekrutacja.
:cup: mam nadzieje ze lider rozwazy te zasady :D

Michalakmee
28-10-2007, 20:47
@Rzot
Zasady są troche za ostre. Moim zdaniem jak ktoś w gildii będze chciał ubic jednego z members to ofc zostanie wyrzucony i sobie nie pogra. Ale w większości się zgadzam ;). Prawdopodobnie jutro powstanie wstępnie gildia, a invite będzie po napisaniu określonych zasad.

Jeszcze raz pisze, że moim pomysłem na nazwe jest Brothers of Honour, jeśli chodzi o rangi to mnie wesprzyjcie ;p.

cwaniak89
28-10-2007, 20:53
Tak czy inaczej dalej nie mamy nazwy ...

Ma ktos jakis sensowny pomysł??

pobol
28-10-2007, 21:31
Pamietacie stara imortal dragons ? tam zeby sie dostac trza bylo sie starac i niekiedy czekac 1 miesciac- wiec niech bedzie tak z wasza gilida :P moze ze nie czekac 1 miech ale trza sie starac zeby dolaczyc.... ja oczywiscie jakos stary player moge dolaczyc :P mysle ze noobem nie jestem :P ci co wiedza jakim charem gram to good, chociaz retired chwilowo :) moze wroce ale pogadac zawsze pogadam ;P na lidera oczyscie destroyera :P on sie chyba najbardziej stara i na vice wiadra i sebe :P co do rules zgadzam sie. A co do sharowania to ja tez sharowalem i nawet nikt sie nie skapnol :P(od 60 lvl chyba) aff po co ja dawalem pozniej passy undisputed.... glupi demon helmet quest. Dobra nie wazne. To tylko gra i prawie znowu 100 lvl wbilem :P moze kiedys dobije.... i bardzo dobry pomysl z gildia ;)

poreda
28-10-2007, 21:38
@Rzot
Zasady są troche za ostre. Moim zdaniem jak ktoś w gildii będze chciał ubic jednego z members to ofc zostanie wyrzucony i sobie nie pogra. Ale w większości się zgadzam ;). Prawdopodobnie jutro powstanie wstępnie gildia, a invite będzie po napisaniu określonych zasad.

Jeszcze raz pisze, że moim pomysłem na nazwe jest Brothers of Honour, jeśli chodzi o rangi to mnie wesprzyjcie ;p.

Są za ostre, szczególnie punkt o Red Skullach, proponuje go skreślic.

@Name

Hmm... Trzeba wymyślić jakąs fajną nazwę jeszcze nie oklepaną czyli nie coś typu Warriors of coś tam albo Brothers of War itd... Coś nowego co Silvera zapamięta (niekoniecznie dobrze :evul:).

Moje propozycje to: Lifestyle (Styl życia), Others (inni), Federation (zjednoczeni), Manipulators (manipulatorzy)

Kacperka
28-10-2007, 21:39
Pamietacie stara imortal dragons ? tam zeby sie dostac trza bylo sie starac i niekiedy czekac 1 miesciac- wiec niech bedzie tak z wasza gilida :P moze ze nie czekac 1 miech ale trza sie starac zeby dolaczyc.... ja oczywiscie jakos stary player moge dolaczyc :P mysle ze noobem nie jestem :P ci co wiedza jakim charem gram to good, chociaz retired chwilowo :) moze wroce ale pogadac zawsze pogadam ;P na lidera oczyscie destroyera :P on sie chyba najbardziej stara i na vice wiadra i sebe :P co do rules zgadzam sie. A co do sharowania to ja tez sharowalem i nawet nikt sie nie skapnol :P(od 60 lvl chyba) aff po co ja dawalem pozniej passy undisputed.... glupi demon helmet quest. Dobra nie wazne. To tylko gra i prawie znowu 100 lvl wbilem :P moze kiedys dobije.... i bardzo dobry pomysl z gildia ;)

o.O! to ty sharowales tym Potusem?:P od 60 lvla? o.O to rly nie wime jak to zrobiliscie ze nikt sie nie skapnal ;p

cwaniak89
28-10-2007, 21:42
Moja propozycja:
Holy Army <z głównym naciskiem na słowo HOLY, nie musi byc Army, moze być fire albo cokolwiek innego>

poreda
28-10-2007, 22:00
Moja propozycja:
Holy Army <z głównym naciskiem na słowo HOLY, nie musi byc Army, moze być fire albo cokolwiek innego>

Moim zdaniem Lifestyle brzmi lepiej.

Kalorek
28-10-2007, 22:20
Moim zdaniem propozycje Poredy dużo lepsze, niż Brothers of Honour.
Oczywiście to jest tylko moje zdanie, więc proszę się do mnie nie rzucać :P Trzeba wymyśleć taką nazwę, żeby potem do niej rangi wymyślać żeby to miało jakiś sens ;D

poreda
28-10-2007, 22:24
Moim zdaniem propozycje Poredy dużo lepsze, niż Brothers of Honour.
Oczywiście to jest tylko moje zdanie, więc proszę się do mnie nie rzucać :P Trzeba wymyśleć taką nazwę, żeby potem do niej rangi wymyślać żeby to miało jakiś sens ;D

Do stylu życia pasuje wszystko... Bo to poprostu życie :)

Hail Lifestyle! :D

cwaniak89
28-10-2007, 22:24
Co do nazwy Lifestyle mam juz jedna rangę która by pasowała bardzo do Wiadra < ale on raczej bedzie vice, bo wszystko na to wskazuje> - RASTAMAN xD

Kalorek
28-10-2007, 22:25
Co do nazwy Lifestyle mam juz jedna rangę która by pasowała bardzo do Wiadra < o ile nie bedzie vice, bo wszystko na to wskazuje> - RASTAMAN xD

Yeah! I można Rangi = Style życia różne :P

Kalorek
28-10-2007, 22:26
Co do nazwy Lifestyle mam juz jedna rangę która by pasowała bardzo do Wiadra < o ile nie bedzie vice, bo wszystko na to wskazuje> - RASTAMAN xD

Yeah! I można Rangi = Style życia różne :P
Podobnie jak w Paradise (raj) - Rangi = elementy raju :P

pobol
28-10-2007, 22:28
Kacperka trza tylko umiec, a nikt sie nie dowie, tym bardziej ze sharowalem z best freand real :P a co do pomyslu seby jestem za :) holy army niezle brzmi buahhaha:P8o

Kacperka
28-10-2007, 22:32
co do rang to mysle ze 1 ranga to leader 2 ranga to vicki a 3 ranga to ci all old players.. tzn te chary ktore byly na przyklad w moonchildren i do tej pory ten sam owner na nim gra lub jest retired ale wchodzi czasem itp a pozniej juz rangi lvlowe. W tej 3 randze chcialbym zebym byl ja, pulpet, moze Krzysiu jak chce do guildii, i inni starzy playerzy o ile jeszcze jacys sa.. ;) a nazwy rang to mysle ze latwo sie wymysli jak juz bedzie bankowa nazwa guildii..

poreda
28-10-2007, 22:33
Jupi kolejny kick... Czekam teraz aż się zaloguje i sprawdze co straciłem ^^

Kacperka
28-10-2007, 22:38
Jupi kolejny kick... Czekam teraz aż się zaloguje i sprawdze co straciłem ^^

to kim ty w koncu grasz?:P lvl chociaz napisz.. ;P bo ja myslalem ze ty na innym swiecie jakims ;P a tak btw co do tych kickow.. to jak caly swiat ma kicka to nie jest tak ze kazdy dostaje jakby loga? czy tak duzo osob pada za kazdym razem? o.O

marcinekk
28-10-2007, 22:44
co by tu powiedziec:
1) zasady musza byc twarde i stale
2) no i jeszcez jedno co wogole nie bylo poruszane to wzajemna pomoc jezeli np ktos nie moze sobie poradzic (np lagi albo czeste kicki) to jakis czlonek gildi powinien pomoc tej osobie a nie ja teraz expie sam se poradz

poreda
28-10-2007, 22:45
to kim ty w koncu grasz?:P lvl chociaz napisz.. ;P bo ja myslalem ze ty na innym swiecie jakims ;P a tak btw co do tych kickow.. to jak caly swiat ma kicka to nie jest tak ze kazdy dostaje jakby loga? czy tak duzo osob pada za kazdym razem? o.O

Grałem Na Berylii i Iridii, ale wrócilem na Silvere.

@Edit

Server Status
Currently the server is offline.
The maximum on this game world was 954 players on Aug 04 2007, 21:20:30 CEST.
The maximum on all game worlds together was 58816 players on Oct 21 2007, 19:51:00 CEST.

Kalorek
28-10-2007, 22:50
Zajebiste są te kicki, lagi i wyłączanie serwerów...:evul:

poreda
28-10-2007, 22:53
Zajebiste są te kicki, lagi i wyłączanie serwerów...:evul:

Ja pewnie kolejny dead... W*****a mnie już to i ten cały CIP SOFT. Nie ma dnia bez kicka!

JEBAĆ CIPY!!

Btw ludzie glosujta na Lifestyle!

@Edit
Pierdole znowu dead. Ide pograć w OTSY tam chociaż nie pierdolą ludziom życia.

Zajebundo
28-10-2007, 22:58
O sharowaniu wiedzieli tylko nielicznie wtajemniczeni :)

Michael zasady good male poprawki co do ostrosci zasad i beda rox... podoba mi sie to ze michael retridet i sie aktywnie udziela a co z reszta ( tymi co graja)aff :P
Ja niemam pomyslu na nazwe :( może dostane jakiegos natchnienia... i zgadzam sie z tym ze trzeba sie czyms wykazac w jakis sposob na dostanie sie do gildi... trzeba przekonac do siebie komisje skadajaca sie z lidera i vickow :D (list motywacyjny LoL) bo nie lvl nabity ma byc jedyna zasada czlonkowstwa w gildi

Kacperka
28-10-2007, 23:02
nom z tego co pamietam to i w ID trzeba bylo pisac list do lidera zeby dostac sie do guildii ;D nom tu tez by moglo byc cos takiego ;P

marcinekk
28-10-2007, 23:06
ale czy my jestesmy ID?? nie lepiej robic po swojemu ?

cwaniak89
28-10-2007, 23:07
@up

Ale warto brac przykład czegoś co w przeszłości dobrze prosperowało.

HAHAHAHA teraz juz prawie wszystkie servery off nie tylko amerykańskie

HAIL CIP SOFT \o/

Kalorek
28-10-2007, 23:11
Tylko, że to nie będzie na razie ID. Trochę czasu będzie trzeba, a nie od razu listy motywacyjne :P:)

poreda
28-10-2007, 23:16
@up

Ale warto brac przykład czegoś co w przeszłości dobrze prosperowało.

HAHAHAHA teraz juz prawie wszystkie servery off nie tylko amerykańskie

HAIL CIP SOFT \o/

A ty padłeś czy ci się poszczęściło? Bo ja na 10 kicków dziennie naogół 9 przetrwam, dziesiątego juz nie. Przykład dzisiaj:

Godzina 21:42 First kick.. Przeżyłem doszedłem do wyjścia i nastepny kick przy 3 Scorpionach i Ghoulu :)

Pozdrowienia Cip Soft!

Ambel
28-10-2007, 23:26
Dobry pomysł z tą gildią.
Lider : Destroyer of Fury
Nazwa gildi : Lifestyle
Vice : Seba , Wiadro , Ace , Ambel ,Gess itp.

cwaniak89
28-10-2007, 23:36
@Poreda

Nie padłem bo pod domkiem stałem. Ja juz o tej porze z reguły nie expie bo wiem czym to groźi

@Ambel

Dobrze sie że pojawiłes w dyskusji, ciebie tu brakowało.
A co na to gess?? On podziela twoje poglądy??

Skoro Ambel jest za gildia to wydaje mi sie ze tez by był dobrym kandydatem na vice

Zajebundo
28-10-2007, 23:38
podoba mi sie nazwa "Lifestyle" przeciez bylo lol po tym liscie motywacyjnym... ale cos w stylu przekonania do czlakostwa w jaki kolwiek sposob to ma sens moim zdaniem ( bez lapuwek bo CBA nawet w Tibi jest doszly sluchy :P )

na marginesie mogli by zamiast ulepszac wyglad tibi na upie to zrobic cos z serverami :)

Kacperka
28-10-2007, 23:41
Humm nie wiem czemu ale jakos nie podoba mi sie nazwa lifestyle.. ;P nie wiem jak wiekszosc ja chce to moze i taka byc ale ja akurat w tym jestem na nie :>
A co do vickow to moim zdaniem na bank powinien byc seba i wiadro i pulpet(jesli aktywuje pacca) bo oni grali od czasow silvery tymi charami i sa to ci sami ownerzy;> a ten 4-ty vicek to albo ktos sie znajdzie z starych czasow np.Michael zacznie grac ;P albo Rasta, czy ktos.. idk ;P albo bedzie jakies glosowanie na tego 4 ;D

SirMaciarz
28-10-2007, 23:41
Co do tego żeby brac przykład z ID, (chociaz w pewnej czesci) nie jest złym pomyslem oczywiscie nie mowie zeby sie na nich wzorowac, pamietam jak na 50 lvl musialem sie starac zeby sie tam dostac, a z tymi listami to moze juz lekka przesada byla ale za to byle kogo nie przyjmowali (mowie tu o ID z przed 1,5 roku)

Zajebundo
28-10-2007, 23:49
my tu gadu gadu o starych ownerach a o Krzysiu Szycha zapomnieliśmy :( ale nie wiem czy on sie udziela w ogole na ten temat czy go to interesuje kandydatow na vice jest sporo... powinno byc glosowanie i lider powinien miec ostatnie slowo a lider na 100% jest już znany :) to jest jedyne pewne jak narazie :) no i to ze to ma jakis sens :)

cwaniak89
28-10-2007, 23:51
@ up

Nikt nie wpomina o Krzysiu bo on nie bardzo chce dołączyć do tej gildi <przynajmniej narazie>

btw. aż miło popatrzec jak ten temat sie rozrasta

Ambel
28-10-2007, 23:55
Krzysia i Vake nam tu jeszcze brakuje o ile vake kiedykolwiek wróci na silvere

Zajebundo
29-10-2007, 00:04
-no i juz tu moim zdaniem szycha odpada na vice...
-boi sie ryzyka w tfpa jest teoretycznie bespieczny...
-a jak pojdzie do nowej naszej niewiadomo co z tego bedzie ( jestem pelen nadziei bo wyglada to obiecujaco )...
-dolaczyc do gildi po jakims czasie musi na zasadach jak inni ( ktorych jeszcze do konca niewiadomo) bo jak all bedzie gotowe i pewne to na 100% bedzie chcial przesc to moje zdanei na jego temat

cwaniak89
29-10-2007, 00:07
Nie oceniajmy go narazie dopóki sie sie oficjalnie w tej sprawie nie wypowie.
W tibi powiedział mi że raczej nie przejdzie, jakie sa tego powody nie wiem. Poczekajmy az wyrazi swoje stanowisko w tej sprawie.
Z tego co wiem to dzisiaj miał problemy z zalogowaniem sie na forum, może jutro juz sie pojawi

Zajebundo
29-10-2007, 00:45
nie mam pomyslu na nazwe ale cos w stylu jednoczacego nas... blood brothers bylo juz keidys... fighter brothers czy cos w tym stylu ze zawsze razem... na dobre i na zle wielkie zjednoczenie...
natchnienia dal mi ten obrazek http://hunted.pl/wp-gallery2.php?g2_itemId=588
ale moj mozg jest zabardzo zryty juz dzisiaj ( zaproejktowac 2 rodzaje fryzur awangardowych do tego uratowac glowe wujka po zlebanym obcieciu... nie dla mnie ) z tym mi sie zawsze kojazyla tibia z ekipa wspolnie gdzies wedrujaca... o zgranej ekipie a nie ciagliym expieniu i bicu ino jak najwyzszego lvlu... moze wruca stare czasy na silv miedzy pl... wypady gdzies qesty itp itd :)

poreda
29-10-2007, 00:47
@Ktos tam up

W vickach nie powinienn być najlepszy lv, tylko najbardziej doświadczony, obeznany na Silverze i odważny.

oVvN3eR
29-10-2007, 01:00
@Lifestyle
Byłem kiedyś w gildi 129 msa na Thori zwanej " Lifestyle " xD
Inne...
Hmm...
Yakuza ( Kacperka xD )
Shifting Ages
Heretic
Więcej pomysłów wkrótce :D

Zajebundo
29-10-2007, 01:33
moze coś w stylu:
last united
last united Brothers
Reconciles blood one life

Kacperka
29-10-2007, 08:55
@up
Humm.. a moze
Old Brothers United(ja bym to rozumial jako starzy bracia zjednoczeni:>)?:> Humm ja tam nie wiem jaka tu nazwe ukladac bo nigdy nie jestem pewien czy to co wymysle jest poprawne gramatycznie :P

poreda
29-10-2007, 09:51
@up
Humm.. a moze
Old Brothers United(ja bym to rozumial jako starzy bracia zjednoczeni:>)?:> Humm ja tam nie wiem jaka tu nazwe ukladac bo nigdy nie jestem pewien czy to co wymysle jest poprawne gramatycznie :P

Jak FTP zobaczy Old Brothers United (Brothers United to gildia która walaczyła przeciwko FTP, a jej liderem był Neuro) to mamy gwarantowanego hunta :D

Kacperka
29-10-2007, 11:07
Jak FTP zobaczy Old Brothers United (Brothers United to gildia która walaczyła przeciwko FTP, a jej liderem był Neuro) to mamy gwarantowanego hunta :D
hahaha lol no tak xD zapomnialem o tym xP lol xD old brothers united.. omg xD

marcinekk
29-10-2007, 14:31
a moze COURAGEOUS GUYS??(odwazni faceci)

Michalakmee
29-10-2007, 14:48
Hmm co do nazwy do wolałbym jakąś nazwę wojskową tak samo jakieś wojskowe rangi.Podoba mi się nazwa "Polish Forces" (Polskie Oddziały Zbrojne) ale dalej proponujcie jakieś nazwy gilldi, wspólnie coś wymyślimy :).Zanim powstanie gildia muszę jeszcze pogadać z Uncle Olafem(załatwić pro dla gilldi itd).Jeśli wszystko pójdzie dobrze to pod koniec tygodnia powinna powstać już gildia.Muszę dopracować zasady panujące w gilldi trzeba też założyć jakieś forum naszej gilldi oczywiście wszystko najpierw napisze na forum tutaj żebyście zatwierdzili i wprowadzili swoje poprawki ;).Gdy założymy już gildie na forum tibia.com zamieści się deklaracje dla ftp i ftpa aby respektowali naszą gildie.Później można też pomyśleć o guild house.Dalej proponujcie pomysły odnośnie gilldi a mi dajcie trochę czasu na załatwienie wszystkich spraw itd.
Pozdro :)

Ps.
Krzysiu Szycha nie wejdzie do naszej gilldi, ponieważ :
13:55 Krzysiu Szycha [101]: poniewaz ona nie zagwarantuje zrobienia poi w atrakcyjnej cenie

poreda
29-10-2007, 15:37
Hmm co do nazwy do wolałbym jakąś nazwę wojskową tak samo jakieś wojskowe rangi.Podoba mi się nazwa "Polish Forces" (Polskie Oddziały Zbrojne) ale dalej proponujcie jakieś nazwy gilldi, wspólnie coś wymyślimy :).Zanim powstanie gildia muszę jeszcze pogadać z Uncle Olafem(załatwić pro dla gilldi itd).Jeśli wszystko pójdzie dobrze to pod koniec tygodnia powinna powstać już gildia.Muszę dopracować zasady panujące w gilldi trzeba też założyć jakieś forum naszej gilldi oczywiście wszystko najpierw napisze na forum tutaj żebyście zatwierdzili i wprowadzili swoje poprawki ;).Gdy założymy już gildie na forum tibia.com zamieści się deklaracje dla ftp i ftpa aby respektowali naszą gildie.Później można też pomyśleć o guild house.Dalej proponujcie pomysły odnośnie gilldi a mi dajcie trochę czasu na załatwienie wszystkich spraw itd.
Pozdro :)

Ps.
Krzysiu Szycha nie wejdzie do naszej gilldi, ponieważ :
13:55 Krzysiu Szycha [101]: poniewaz ona nie zagwarantuje zrobienia poi w atrakcyjnej cenie

Gratulacje ingeligencji Szychy.

@Topic
Zróbmy wkońcu te gildie i skończmy pierdolić! Niech będzie nazwa Lifestyle i chuj najwyżej się zmieni. Każda ranga do tej gildii pasuje i każdy avatarek (moge się zając znalezieniem)!

Michalakmee
29-10-2007, 15:58
Ok przedstawiam niżej zasady:

Rules:

1.Rekrutacja:
a) lvl 60+(osoba ta wybierana jest po wspólnej konsultacji lidera z vice liderami);
b) KAŻDE zaproszenie danej osoby przez lidera czy vice lidera należy dokładnie rozpatrzyć;
c) osoba, która dołącza jest zobowiązana do okazania szacunku dla zasad gildii jak również dla wszystkich jej członków.
d) nie przyjmujemy osób, które kupiły lub zhackowały postać.
e)Nowych członków gilldi będzie obowiązywał okres próbny.

2. Zasady obowiązujące lidera:
a) lider jest osobą popartą przez większość lub wszystkich członków do wykonywania zadań jakie przed nim stoją.
b) tak jak pozostali członkowie, okazuje szacunek i daje przykład dla innych; pomaga w trudnych sytuacjach;
c) rozwiązuje wszelkie konflikty w sposób korzystny dla obu stron;
d) większość spraw stara się załatwiać wraz z pomocą vice liderów po wspólnych konsultacjach;
e) jest zobowiązany do przestrzegania zasad, jakie obowiązują wszystkich członków.

3. Zasady vice liderów:
a) vice liderzy zobowiązani są do pełnienia funkcji zastępczej podczas nieobecności lidera;
b) ich zadaniem jest jak najczęstsza pomoc dla lidera, jak również wszystkim członkom gildii;
c) zaproszenia ustalane są wyłącznie z liderem;
d) wszelkie poważne konflikty za ich pośrednictwem muszą trafiać do lidera.

4. „Polityka zagraniczna”, czyli stosunki między gildiami:
a) zadaniem gildii jest budzić szacunek i podziw, a także dawać przykład na tle całego serwera i innych gildii;
b) nie ma prawa wchodzić w konflikty z innymi gildiami, a jeśli są do tego podstawy, należy przedstawić problem liderowi;
c) celem jest aby utrzymać pokój i przyjaźń z każdą gildią.

5. Ogólne zasady obowiązujące wśród wszystkich członków:
a) guild channel jest zawsze otwarty;
b) zakaz złodziejstwa, zabijania i oszustwa(uczciwość na wszystkich frontach);
c) zabicie własnego członka gildii jest surowo karane poprzez natychmiastowe wyrzucenie z gildii;
d) bezpodstawne atakowanie innych graczy kończy się upomnieniem, następne jest nakładane karą w wysokości 10k lub jeśli winny się do tego nie zobowiąże zostanie wyrzucony;
e) zabicie innego gracza kończy się karą w wysokości 30k lub to samo co wyżej;
f) członek gildii po hacku ma prawo do poproszenia pozostałych członków o pomoc. Jeśli postać będzie zrookowana opuszcza gildie, natomiast gdy wbije „red skulla” lub jeśli będzie on po hacku osoba ta będzie odwołana z gildii na czas 30 dni;
g) zakaz spamowania na guild channel i forum gildii;
h) wszelkie konflikty danych osób należy rozwiązywać na forum, tzn. że obie strony muszą przedstawić zaistniałą sytuacje).

6.Cele Gilldi.
a)zjednoczenie najlepszych polaków na Silverze;
b)wspólne wykonywanie questów;
c)wspólne hunty,skillowanie;
d)organizowanie różnego rodzaju imprez,zabaw i konkursów (umilanie gry dla członków gilldi);
e)wzajemna, braterska pomoc i przyjaźń.

7.Zgromadzenia członków gilldi.
Zgromadzenia będą odbywały się w guild house i będą miały na celu: wprowadzania nowych
zasad ,rozwiązywania problemów i konfliktów itp.
Zebrania dotyczą wszystkich członków gilldi, terminy zebrań będą ustalane wspólnie.
Nieobecność na zebraniu powinno się usprawiedliwić.

Po niedostosowaniu się do wyżej wymienionych zasad członek dostaje maksimum 2 upomnienia. Jeśli się do tego dalej nie zobowiąże zostanie wyrzucony z gildii.

To chyba all, comments plx.

poreda
29-10-2007, 16:03
Nice mi się podoba...

HAIL LIFESTYLE!

Dolor
29-10-2007, 16:34
Dobra pięknie ładnie ale jak coś to dajcie mi znać jak już ta gildia będzie to wtedy wrócę do gry :)

Dawergo
29-10-2007, 16:50
inv me plx ;D liderze skonsultuj sie z vice i pomyslcie czy mnie przyjmiecie (o ile gildia juz jest)

Michalakmee
29-10-2007, 17:13
Ok, może ta nazwa się nie wszystkim podoba ale myślę, że Lifestyle będzie ostateczna. Teraz do Was należy abyście dawali swoje pomysły na rangi do gildii. Moim pomysłem na jedną rangę jest Sleeping legend dla graczy ofc nie hunted typu Shaka, Dawergo, którzy nie grają albo są retired. :)

Uncle Olaf zgodził się na powstanie gilldi, ale ostrzegł, że wielu ludzi może nie respektować jej, ale ja i tak postaram się żeby to była szanowana gildia przez wszustkich!!!
Czyli gildia powstanie już wkrótce :D

Zajebundo
29-10-2007, 18:22
Zasady mi się podobają a co do nazwy niepodoba mi sie wcale... chyba ze ranga vice bedzie : Rasta Fighter :D o ile bedze w ogol vice liderem... ja bym wolal zeby nazwa gildi miala cos w stulu co ja pisalem albo kacpera zeby przypominalo nam zawsze o zjednoczeniu PL :D

oVvN3eR
29-10-2007, 18:44
Zgadzam sie z wszystkimi punktami , poza 1.
Przyjmijmy że jakiś kolega dostanie hacka ...
I wywalicie go z gildi?
To jest tak jakbyście się odwrócili do niego plecami ;X
W razie hacka proponowałbym rangę ( Hacked Brother )
Lub coś takiego :p

Luki_Asen
29-10-2007, 18:48
Pomysl genialny, tego brakowalo:)
Ciekawe czy bede mugl ja dosc?:p
edit:

6c)wspólne hunty,skillowanie;
skilowanie?xdD

Zajebundo
29-10-2007, 18:57
No ta ranga dla shackowanych to dobry pomysl.
Czemu nikt nic nie pisz eo nazwie gildi??

Michalakmee
29-10-2007, 19:30
Lifestyle nie podoba się dla wszystkich, więc wymyślajcie coś konkretnego bo zaraz sam wymyśle i nie będzie gadania:p, z rangami tak samo, nikt nie pomaga konkretnie. Sam nic nie zdziałam i nie chce potem miec od was pretensji.

@Asen
Będziesz miał invita ;).

Shinhoshu
29-10-2007, 19:32
Zgadzam sie z wszystkimi punktami , poza 1.
Przyjmijmy że jakiś kolega dostanie hacka ...
I wywalicie go z gildi?
To jest tak jakbyście się odwrócili do niego plecami ;X
W razie hacka proponowałbym rangę ( Hacked Brother )
Lub coś takiego :p

Może i masz racje, ale spójrz na to z innej strony:
Koleś dostanie hacka zabije jakiegoś kumpla ftp i gildia bedzie "hunted"

Michalakmee
29-10-2007, 19:39
Teraz ustalam vicków

Vice liderzy: Seba Konieczny, Wiadrociag, Ambel Kart, Pulpet rozprowacz/poreda.

Trzech pierwszych ma raczej pewne, ale głosujcie nad czwartym i to szybko, a nie się obijacie X(.

Shinhoshu
29-10-2007, 19:41
Ja głosuje na Porede. :P

Zajebundo
29-10-2007, 19:48
JA jestem za pulpetem ale bez urazy dla nikogo on dlugo gra jak ja i seba... a o to tu miedzy innymi chodzi o tych co znaja silvere od lat ja juz z nia mam nierozlaczny kontakt od 3 lat a nawet wiecej. do tego oddaje glos na sebe ambela i oczyciscia wiadra LoL (samozachwyt JoKe )

Dawergo
29-10-2007, 19:51
ja tez chce inva buuuu :(

2down
wszystkich lubie i nie glosuje! a rangi... nie znam sie moje gildie <ktore tworzylem> zawsze kijowe byly ;p

Zajebundo
29-10-2007, 19:53
vice beda: old fightres :D lider old master :D moja propozycja na rangi a dlaje...

Michalakmee
29-10-2007, 19:53
@2x up
Będziesz miał do specjalnej rangi, a tak wogóle to zagłosuj -.-, nie widzicie co napisałem? Jak mówie, żeby zagłosowac to róbcie to od razu bo powstaje chaos i new podtemat, więc się skupcie na tym o co was proszę, bo nie chce wybierac.

Shinhoshu
29-10-2007, 19:55
Ja jestem za takim czymś
Vicki:
Wiadro
Seba
Pulpet
Neo
Oni chyba najwiecej grają z tych co sie tutaj udzielają, ale to tylko moje zdanie ja tam juz tu nie gram więc nie musicie brać tego pod uwage xD

HellFrycek
29-10-2007, 19:59
Ja chyba nie mam co liczyc na inva. :D

btw.Witam Wszystkich :D

pobol
29-10-2007, 20:24
Ja jestem za pulpetem...
Krzysiu ma zajebisty powód zeby nie wejsc:D on juz taki jest<dzieciak>
A nazwa jak chcesz wojskowa to ci dam :P Katyń:D

Michael Rzotkiewka
29-10-2007, 20:57
Moje propozycje

Nazwa: Unforgiven (niewybaczalni)
Vicki: Seba, Wiadro, Daw i Pulpet/Neo. Chyba najdluzej graja na silv :>

Michalakmee
29-10-2007, 21:18
Aff, czy wy potraficie choc na chwilę oderwac się od expienia:p.
Jak nie chcecie głosowac to muszę wybrac sam:
Oficjalnie vice liderami ogłaszam: Seba Konieczny, Wiadrociag, Ambel Kart, Akishino.

Ostateczna nazwa gildii: Holy United

Dawergo
29-10-2007, 21:26
Moje propozycje

Nazwa: Unforgiven (niewybaczalni)
Vicki: Seba, Wiadro, Daw i Pulpet/Neo. Chyba najdluzej graja na silv :>

dzieki..... bylo miedzy nami ostatnio troche nie porozumien ale chce sie pogodzic ;) mam nadzieje ze jesli dobrze naprawia druta wroce do gry a ty ze mna... tymczasem na vicka wybieram <ale zaskoczenie> Michaela 8o (tak wiem ze nie masz pacc co z tego :P)

edit:
20:23 You advanced from Level 62 to Level 63.

Kacperka
29-10-2007, 21:42
Stary dzisiaj zadzwonil do tych z internetu i za 2 tygodnie przyjda podlaczyc kabel:D takze za 2/3 tygodnie Kacperka bedzie spowrotem :cup: (tak mysle)

Co do guildii to all mi sie podoba co wybraliscie.. nazwa pasuje, vicki pasuja, rangi trzeba jeszcze wymyslic jakies porzadne ;> i bedzie git :D PzDr

poreda
29-10-2007, 21:44
dzieki..... bylo miedzy nami ostatnio troche nie porozumien ale chce sie pogodzic ;) mam nadzieje ze jesli dobrze naprawia druta wroce do gry a ty ze mna... tymczasem na vicka wybieram <ale zaskoczenie> Michaela 8o (tak wiem ze nie masz pacc co z tego :P)

Czas na rangi, moje propozycje:

Nobleman (Arystokrata)
Impulsive (Impulsywny)
Loyal (lojalny)
Shareholder (udziałowiec)

Dobrym pomysłem jest jeszcze nazwanie rang Greckimi Bogami typu Zeus, Posejdon, Gaja (lub Gaia).

@Name
A tak wogóle do nazwy gildii wypadało by dopasować jakis Avatar... Do HU (Holy United) nie ma za wiele :P

Kacperka
29-10-2007, 22:00
@up
"In memory Asen Yokar and Ace Inferno!" o.O skasuj lepiej ten comment jak chcesz byc vickiem w tej guildii.. ;S Asen przeciez zostal uznany przez br za hackera...

@all
I tez tak mysle ze jesli by Pulpet aktywowal pacca to wolalbym zeby to on byl vickiem(bez urazy dla Poredy)bo jednak tez liczy sie char.
Char Pulpet Rozprowacz w koncu ma juz tyle lat i byl tez czlonkiem moonchildren. A Akishino to nowy char... ;(

R4st4
29-10-2007, 22:03
Watpie zeby moj glos teraz cos zmienil, nie wypowiadalem sie wczesniej lecz uwaznie sledzilem temat...
Wiec uwazam ze nazwa gildii Holy United nie jest trafna, wg mnie za bardzo oklepana... i nie sprawia wrazenia respektu pozatym watpie ze wszyscy beda takimi swietoszkami... ;> ja bym obstawial Lifestyle, to jest takie elastyczne <lol> btw dobre pomysly poreda ;]
Takie moje skromne zdanie :confused:

Rastaman Shine

Luki_Asen
29-10-2007, 22:07
@2up
Bez urazy ale tych br jest tylko Trixel?;)
po 2
wole porede na vicka(bez urazy pulpet), poniewaz poreda jest duzo wiecej online i dlatego wole jego.
po 3
zrobic forum takie jak ma jakas dobra gildia na securze(zapomnialem nazwe xd) i na tym forum adminami lider i vice. i tam bedzie kazdy pisal dlaczego chce wstapic do gildi xD.
po 4
przydaloby sie zrobic kanal prywatny na vt dla gildi, jakis staly z haslem jak mialem kiedys z circa ale noobek haslo zapomnial xD.

Michalakmee
29-10-2007, 22:20
@poreda
Twoje rangi są spox, moim pomysłem np. dla lidera jest Capitan, a dla vicków Officer.

poreda
29-10-2007, 22:24
Na proźbe kogoś tam up skasowałem opis...

@Rastaman
Zaproponuj jakiś fajny name, ty masz banie do takich rzeczy xD

Zajebundo
29-10-2007, 22:29
@ do lidera :D
a kim jest wilce Akishino?? chodzilo o old playerow ponownie apeluje o Pulpeta na vice i 2 ranga Old Warrior jak znalazł :D lider: boss Warrior a gildia blood Warrior moze byc?? czy jakos to poprawic gramatycznie nie chodze do skzoly juz troche tak wiec gramatyka podupadla sporo :) no i dalej rangi tez mozna cos robic ale Warrior fighter czy cos tam dalej

Prosz eo powazne rozpatrzenie mojej petycji :) na silowni natchnienia dostalem :P

R4st4
29-10-2007, 22:32
@poreda
W tym problem ze nie mam do takich rzeczy bani... ;p i podobaja mi sie twoje propozycje, najbardziej chyba Lifestyle, no ale wszystko zalezy od wszystkich heh ;p w sumie mogloby byc Brotherhood (bractwo) ale cos do tego jeszcze bo samo bractwo to za malo

Rastaman Shine

poreda
29-10-2007, 22:32
@ do lidera :D
a kim jest wilce Akishino?? chodzilo o old playerow ponownie apeluje o Pulpeta na vice i 2 ranga Old Warrior jak znalazł :D lider: boss Warrior a gildia blood Warrior moze byc?? czy jakos to poprawic gramatycznie nie chodze do skzoly juz troche tak wiec gramatyka podupadla sporo :) no i dalej rangi tez mozna cos robic ale Warrior fighter czy cos tam dalej

Prosz eo powazne rozpatrzenie mojej petycji :) na silowni natchnienia dostalem :P

Nie kojarzysz Akishino? O jej jakie to dziwne... A kojarzysz może kto ci sprzedał Avengera (spłaconego dopiero w 25%) ?

@Edit
OMG! Brotherhood wymiata! Zajebista nazwa :P

Zajebundo
29-10-2007, 22:36
Brotherhood tez nazwa mi sie podoba. Chodiz o nazwe ktora bedzie konkretnie odzwierciedlala to jak ta gildia powstala po co i dlaczego...

@poreda
wiem tak cie kojaze ale chodzi mi o to ze niekojaze ci zebym cie dlugo znal poznalem cie podpiero jak mialem ci dac ave tak przynajmniej kojaze... p.s. mam dla ciebie kolejna rate msg me na tibi :)
i niechodzi ze ciebie nie lubie chodzilo zeby starzy playerzy byli vice ciagle, nie mam zadnych zarzutow do ciebie :)
@lider
nastepny pomysl na nazwe: Order of warrior
chciales cos wojowniczego czy jak to tam pisales niepamietam dokladnie ... i rangi jak pisalem wczesniej tez pasuje :D
zakon krwi...

poreda
29-10-2007, 22:39
Brotherhood tez nazwa mi sie podoba. Chodiz o nazwe ktora bedzie konkretnie odzwierciedlala to jak ta gildia powstala po co i dlaczego...

@Akishino wiem tak cie kojaze ale chodzi mi o to ze niekojaze ci zebym cie dlugo znal poznalem cie podpiero jak mialem ci dac ave tak przynajmniej kojaze... p.s. mam dla ciebie kolejna rate msg me na tibi :)

OO... Fajnie słyszeć że mnie nie kojarzysz... Dla twojej wiadomości (najprawdopodobniej) gram dłużej od ciebie na tym serverze. Zaczołem tu grać około 3 tygodnie po powastaniu servera i pamiętam pierwszych hlv graczy z Silvery, pierwsze ceny dobrych items, i pierwszych kumpli którzy tu grali, więc przestań mi pierdolić że mnie nie znasz (Neoxer?), chyba że sprzedałeś konto a Wiaderkiem gra kto inny.

Kacperka
29-10-2007, 22:41
@Zgadzam sie z Wiadrem we wszystkim co napisal :P
Nazwa mi tez sie podoba i tez mysle ze tu chodzi o old playerow.( tzn chociaz o vickow ;> bo lider nie jest old playerem.. tzn jego char nie jest.. ale za to nadrabia innymi rzeczami xP )

marcinekk
29-10-2007, 22:51
asen jestem malo online bo zrobilem se paromiesieczna przerwe (mysle ze wyszla mi na +):) no a teraz zamierzam wiecej grac i tyle
NO a mysle ze najlepszym rozwiazaniem by bylo abym i ja i neo zostali vickami , destroyowi sie to nie podoba chociaz nie wiem dlaczego

poreda
29-10-2007, 22:53
asen jestem malo online bo zrobilem se paromiesieczna przerwe (mysle ze wyszla mi na +):) no a teraz zamierzam wiecej grac i tyle
NO a mysle ze najlepszym rozwiazaniem by bylo abym i ja i neo zostali vickami , destroyowi sie to nie podoba chociaz nie wiem dlaczego

Gdy ja i ty będzie vickami wypadnie kolejny..

Zajebundo
29-10-2007, 22:53
@ poreda
sorry ale nie wiedziałem ze to ty :P i nie pzreklinaj kurwa odrazu :P
z ciekawosci ile ten server juz ma? grasz dluzej niz 3,5 roku tu?

poreda
29-10-2007, 22:57
No bo kurwa mówiłem ci kto ja a ty mi wypalasz że mnie nie kojarzysz :/

A co do daty powstania to był to rok 2005 a miesiąc jakoś przed wakacjami Marzec albo Kwiecień ale nie jestem pewien na 100%

R4st4
29-10-2007, 22:59
zakon krwi...

To mnie troche natchnelo... ;p moze bractwo krwi? Brotherhood of Blood ;d
To w sumie tak pokazuje nasza "więź" bo przeciez wiekszosc zna sie juz dluugo i dobrze... ;]

marcinekk
29-10-2007, 23:00
marzec pamietam dobrze:P wiadro chyba zaczal pod koniec kwietnia gra (o ile pamietam) a ja na poczatku maja

SirMaciarz
29-10-2007, 23:01
To może wreszcie zajmijmy sie konkretami i zagłosujmy na jakąś nazwę gildi bo takie rzucanie haseł nic nie da, albo niech lider wybierze najlepsza wedlug niego i tyle :)

Zajebundo
29-10-2007, 23:01
niewydaje mi sie ze 2005 ja niegralme na innym swrvie a gram juz ponad 3 lata... a pozatym mi jak ktos cos mowi to i tak zapominam ( dziury w mozgu wynikiem... :P )a lebo mi sie juz jebie jak tak to srryy

poreda
29-10-2007, 23:04
Głosuje na Brotherhood.

SirMaciarz
29-10-2007, 23:09
Głosuje na Brotherhood.

Mi również ta nazwa się podoba i też na nią głosuje
(o ile mój głos bedzie brany pod uwage :D )

poreda
29-10-2007, 23:11
Mi również ta nazwa się podoba i też na nią głosuje
(o ile mój głos bedzie brany pod uwage :D )

Myśle że każdego będzie ;]

marcinekk
29-10-2007, 23:11
@maciarz
a czemu by mial byc nie brany??
no ta nazwa ma tez glos poparcia odemnienajfajniesza nazwa ze wszystkich

Hehe neo widze ze mnie poprzedziles:P

Kacperka
29-10-2007, 23:17
Ja tez glosuje na nazwe Brotherhood. I tak se tez mysle ze vickow mogloby byc w sumie i wiecej niz 4. Moglibybyc to all co grali praktycznie od poczatku silvery ktorzy teraz graja tymi samymi charami co kiedys(Dla Neo mozna by bylo zrobic wyjatek :)) i maja lvle ktore beda spelnialy wymagania rekrutacji. Wielu takich nie ma wiec wyszlo by z 5-6 vickow i to oni + lider decydowali by o all.. Mam nadzieje ze przyszly lider rozwazy to co napisalem :>

Zajebundo
29-10-2007, 23:30
jestem za nazwa Brotherhood of Blood albo Brotherhood . Wkoncu nazwy zmiezaja w tym keirunku ktorym chcialem :)

Shinhoshu
29-10-2007, 23:33
Według mnie ambel nie powinien być vice, nie gra tutaj tak długo np jak Neo i Pulpet. ;p
To raczej ambel powinien sie kłucic o miejsce a nie neo z pulpetem xD

SirMaciarz
29-10-2007, 23:40
Ja tez glosuje na nazwe Brotherhood. I tak se tez mysle ze vickow mogloby byc w sumie i wiecej niz 4. Moglibybyc to all co grali praktycznie od poczatku silvery ktorzy teraz graja tymi samymi charami co kiedys(Dla Neo mozna by bylo zrobic wyjatek :)) i maja lvle ktore beda spelnialy wymagania rekrutacji. Wielu takich nie ma wiec wyszlo by z 5-6 vickow i to oni + lider decydowali by o all.. Mam nadzieje ze przyszly lider rozwazy to co napisalem :>

Czyli z tego co mowisz wynika ze gdybym mial pacc moglbym byc vice... nie nie za duzo bylo by tych vickow :D

Kacperka
29-10-2007, 23:41
Według mnie ambel nie powinien być vice, nie gra tutaj tak długo np jak Neo i Pulpet. ;p
To raczej ambel powinien sie kłucic o miejsce a nie neo z pulpetem xD

w 100% sie z toba zgadzam bez obrazy dla Ambela.. Z reszta on i tak tu nic nie pisze... :S

Kacperka
29-10-2007, 23:44
Czyli z tego co mowisz wynika ze gdybym mial pacc moglbym byc vice... nie nie za duzo bylo by tych vickow :D

tak, wlasnie tak uwazam. Bylby na przyklad Seba, Wiadro, Pulpet, Neo i ty.. to by bylo dobrze:D ja jesli za 2 bede mial neta dobrego, a bede mial na 80% to tez aktywuje pacca.. i temu mysle ze jakby bylo tak 5/6 osob(sami zaufani ludzie.. mysle ze ci ze starych czasow all sa zaufani) to guildia szybko zdobyla by respect, itd. max 6 vickow by bylo.. to nie jest tak masakrycznie duzo.. mysle ze 6 by pasowalo.

Edit:Sorry za double posta.. :P

Kacperka
29-10-2007, 23:51
Aff sorry zamiast edytuj wcisnalem cytuj -.- zaspany chyba juz jakis jestem.. trzeba sie chyba nie dlugo polozyc.. xP za wczesnie wstaje przez ta szkole je*** :P

poreda
29-10-2007, 23:53
Aff sorry zamiast edytuj wcisnalem cytuj -.- zaspany chyba juz jakis jestem.. trzeba sie chyba nie dlugo polozyc.. xP za wczesnie wstaje przez ta szkole je*** :P

Chyba sorry za triple posta..

Zajebundo
29-10-2007, 23:54
Ja bym proponowal zeby drut/sork mieli na nizszych lvl rekrutacje niewiem co reszta na to ale najtem i pallem latwiej wbic wymagany lvl ale to i tak nei oznacza ze zostanie sie przyjetym... Tak wiec 2 lvle rekrutacji moim zdaniem :)

Kacperka
29-10-2007, 23:56
Ja bym proponowal zeby drut/sork mieli na nizszych lvl rekrutacje niewiem co reszta na to ale najtem i pallem latwiej wbic wymagany lvl ale to i tak nei oznacza ze zostanie sie przyjetym... Tak wiec 2 lvle rekrutacji moim zdaniem :)

Jesli mowisz ze dla sorcow i drutow nizszy lvl rekrutacji to mozna by bylo tez jakis mlvl rekrutacji dla sorcow i drutow ustanowic(w zamian za nizszy lvl).

poreda
29-10-2007, 23:59
Jesli mowisz ze dla sorcow i drutow nizszy lvl rekrutacji to mozna by bylo tez jakis mlvl rekrutacji dla sorcow i drutow ustanowic(w zamian za nizszy lvl).

Proponuje:

60+ Players ktorych nie znamy i rozpatrzymy ich invita pozytywnie (Kngith i Pala)

55+ TO samo co up tylko Sorc i Drut

50+ Znani liderowi i vice liderom gracze którzy grają na silverze ponad 2 lata

marcinekk
30-10-2007, 00:03
czy jest az taka roznica pomiedzy postaciami magicznymi(a niemagicznymi) zeby 5 lvl w rekrutacji bylo roznicy??
ja bym sie tam trzymal caly czas tego 60 lvl+

Kacperka
30-10-2007, 00:05
Proponuje:

60+ Players ktorych nie znamy i rozpatrzymy ich invita pozytywnie (Kngith i Pala)

55+ TO samo co up tylko Sorc i Drut

50+ Znani liderowi i vice liderom gracze którzy grają na silverze ponad 2 lata
Nom w sumie jak dla mnie to by bylo ok.. chociaz jakby tą pierwszą i drugą pozycje podniesc o 5 lvli to mogloby byc chyba lepiej. Ta 3 moglaby chyba zostac :> ofc to tylko moje zdanie.. kazdy niech sie wypowie jaka ma byc rekrutacja.

poreda
30-10-2007, 00:08
Nom w sumie jak dla mnie to by bylo ok.. chociaz jakby tą pierwszą i drugą pozycje podniesc o 5 lvli to mogloby byc chyba lepiej. Ta 3 moglaby chyba zostac :> ofc to tylko moje zdanie.. kazdy niech sie wypowie jaka ma byc rekrutacja.

Bez przesady my nie ftp ze tylko hlv bierzemy :X

SirMaciarz
30-10-2007, 00:54
No i serwery amerykańskie padły...

Michalakmee
30-10-2007, 08:19
Zgadzam się z tą nazwą Brotherhood.
Z vickami też może tak byc jak proponujecie.
Rekrutacja to lvl 60+ dla nowych, dla starych graczy 50+ i nie ma różnicy czy sorc czy drut bo będzie za dużo zamieszania.
I trzeba teraz ustalic konkretne rangi, ale takie bardziej nowe niż popularne:). Więc dzisiaj ustalamy rangi!

<OMO>
30-10-2007, 08:25
@UP
General - lider
Colonel -vicki
private first class - świeżaki
private - tak z 1 mc jak beda w gildii
...
Dalej już moj mózg nie pracuje :p
co za duzo to nie zdrowo

Michalakmee
30-10-2007, 08:35
Skorzystam z pomocy poredy i moje rangi to:
Lider- Capitan
Vice liderzy- Officer
Nobleman
Loyal
Sleeping Legend

Kacperka
30-10-2007, 08:39
Lider- Capitan
Vice liderzy- Officer
Nobleman
Loyal
Sleeping Legend

Nom mi sie tez takie rangi podobaja, dobrze sie prezentuja B)
co do reszty to nazwa w koncu jaka bedzie?:P Bractwo?
a vicki to jak narazie chyba :Seba, Wiadro, Neo i Pulpet

to tak jakby moj glos na calosc juz :P /\

R4st4
30-10-2007, 09:01
Tez oddam ostateczny glos B)

Nazwa: Brotherhood
Leader: Destroyer od fury ... Ranga: General
Vice: Seba, Wiadro, Neo, Pulpet ... Ranga: Colonel

jak narazie to all

____
Rastaman Shine

poreda
30-10-2007, 11:26
Lider- Capitan
Vice liderzy- Officer
Nobleman
Loyal
Sleeping Legend

W 100% się zgadzam i popieram!

poreda
30-10-2007, 14:28
13:08 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Shivoxy. He was killed by a dragon.

Red Skull... Kto chce znać loot?

Btw, dzięki mnie ban ;)

HellFrycek
30-10-2007, 14:32
@Up

hehe no pochwal sie :D

poreda
30-10-2007, 14:34
@up
Nie Haha! :D

gess_akar
30-10-2007, 15:39
Witam,
Podoba mi sie ten pomysł z polska gildia, ale moim zdaniem kilka rzeczy jest głupich. Od razu zacznę od tego ze nie czytałem całego tematu (tak na prawede to nie czytałem nawet 1 strony, opiera sie tylko na tym co usłyszałem od kolegów na temat tej sprawy) wiec jeśli o czymś już była mowa itp to nie srajcie sie od razu ze powtarzam praz X...
Wiec tak
- Pomysł z tym żeby osoby grające najdłużej na tym świecie były vice liderami jest durny :P np Co mnie obchodzi ze jakiś tam Polak grał od samego początku tego świata, jeśli np skończył grę po 2 latach i teraz nagle chce wracać do gry. Liderami powinny zostać osoby które sie na tym znają, którzy sa znani przez polaków i nejlepiej BRow i którzy graja wiedza jaka jest teraz sytuacja na swiecie ...
- Jak już ktoś pisał gildia będzie maila załatwiony respekt u części Brow ale nie u wszystkich. Ja wpadłem na pomysł żeby zamiast robić oddzielna gildie zrobić gildie która będzie częścią Feel The Power tak jak FTP i FTPa. Z praktyki wiem ze respekt u czesci BRow nie zapewni nam nawet w czesci takiego szacunku jakim ciesza się człakowie FTPa. Dlatego powinniśmy albo stworzyć gildie podległa FTP np Polish FTP (ale na to raczej Browie sie nie zgodza) albo przynajmiej stworzyc range np Feel the power academy members i tam umieszczac tylko ludzi nalezacych do FTPa ;p Wiem ze moze to trochę bez sensu ale kazdy kto byl lub jest w FTPa wie jak bardzo rożni sie stosunek Hlvlowych BRow do ludzi z FTPa w stosunku do ludzi z innych gildi (od kiedy jestem w FTPa tylko raz zdarzylo mi sie ze Hlvlowy br zaatakowal mnie na skullu i to w dodatku mial powody :P później za cały ten atak zostałem przeproszony ).
Niestety nie mam juz czasu skończyć tego posta, postaram sie napisac jeszcze cos wieczorem
Pozdrawiam :) i sry za błędy

oVvN3eR
30-10-2007, 15:49
@Poreda
o,o
Mpa set plx :D?:cup:

@Edit
On chyba hacked był więc chyba good loota nie było ;S
Chyba rzeczywiście gm-owie zaczeli odwiedzać nasz świat :P
Name: Bilzink
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 114
World: Silvera
Residence: Venore
Guild membership: General Officers of the Feel The Power Academy
Last login: Oct 27 2007, 17:28:28 CEST
Comment: Loading...
Account Status: Premium Account

Character Deaths
Oct 21 2007, 16:56:17 CEST Died at Level 113 by a hero
Oct 09 2007, 06:32:18 CEST Died at Level 105 by a toad

Account Information
Banished: until Nov 26 2007, 18:44:19 CET because of macro use

Michalakmee
30-10-2007, 16:18
@Gess
Ja robie gildię polską, a nie br, a vice liderów nie wybrałem tylko dlatego, że grają oni długo. Po prostu wiem kto się najbardziej nadaje.

Vice liderzy to: Seba Konieczny, Wiadrociag, Ambel Kart, Akishino, Pulpet rozprowacz.
Ostateczna nazwa bez żadnych zmian to Brotherhood
Rangi:
Capitan - Lider
Officer - Vice liderzy
Nobleman
Loyal
Sleeping Legend

Dawergo
30-10-2007, 16:22
Witam,
Podoba mi sie ten pomysł z polska gildia, ale moim zdaniem kilka rzeczy jest głupich. Od razu zacznę od tego ze nie czytałem całego tematu (tak na prawede to nie czytałem nawet 1 strony, opiera sie tylko na tym co usłyszałem od kolegów na temat tej sprawy) wiec jeśli o czymś już była mowa itp to nie srajcie sie od razu ze powtarzam praz X...
Wiec tak
- Pomysł z tym żeby osoby grające najdłużej na tym świecie były vice liderami jest durny :P np Co mnie obchodzi ze jakiś tam Polak grał od samego początku tego świata, jeśli np skończył grę po 2 latach i teraz nagle chce wracać do gry. Liderami powinny zostać osoby które sie na tym znają, którzy sa znani przez polaków i nejlepiej BRow i którzy graja wiedza jaka jest teraz sytuacja na swiecie ...
- Jak już ktoś pisał gildia będzie maila załatwiony respekt u części Brow ale nie u wszystkich. Ja wpadłem na pomysł żeby zamiast robić oddzielna gildie zrobić gildie która będzie częścią Feel The Power tak jak FTP i FTPa. Z praktyki wiem ze respekt u czesci BRow nie zapewni nam nawet w czesci takiego szacunku jakim ciesza się człakowie FTPa. Dlatego powinniśmy albo stworzyć gildie podległa FTP np Polish FTP (ale na to raczej Browie sie nie zgodza) albo przynajmiej stworzyc range np Feel the power academy members i tam umieszczac tylko ludzi nalezacych do FTPa ;p Wiem ze moze to trochę bez sensu ale kazdy kto byl lub jest w FTPa wie jak bardzo rożni sie stosunek Hlvlowych BRow do ludzi z FTPa w stosunku do ludzi z innych gildi (od kiedy jestem w FTPa tylko raz zdarzylo mi sie ze Hlvlowy br zaatakowal mnie na skullu i to w dodatku mial powody :P później za cały ten atak zostałem przeproszony ).
Niestety nie mam juz czasu skończyć tego posta, postaram sie napisac jeszcze cos wieczorem
Pozdrawiam :) i sry za błędy

nie żebym coś miał do ciebie ale nie wejdę do gildi która nazwie sie "polish ftp" i podejrzewam ze nie ja jeden

Co do old graczy jako vicków, i do tego ze tylko aktywni gracze moga nimi być, grając na tym servie tyle czasu co ja grałem i tyle ile wojen widziałem doskonale wiem jaka jest tu sytuacja i podejrzewam ze inni nieaktywni gracze tez wiedza wiec niby czemu nie moga oni byc vickami? Poza tym żadne z podanych kandydatów nie jest nieaktywny.

Mają być lubiani przez br? Masz namyśli kogoś kto na ten szacunek zasłużył czy asslickera?

@destro
no to zakladaj :D

gess_akar
30-10-2007, 16:28
Z tymi vickami to nie mam nic przeciwko tym których wybraliście ale pisalem to bo nie wiedzialem ze juz sa wybrani. A co do tego z tym FTP to chodzi mi o to ze wielu polaków z FTPa nie będzie chciało iść do gildi którą obiecali respektować tylko niektórzy BRowie.

Michalakmee
30-10-2007, 16:31
@gess
Z tego co wiem to all polacy z ftpa idą, no może po za Szychą.

Dawergo
30-10-2007, 16:36
zakładać nie gadać :P

Michalakmee
30-10-2007, 16:39
@Daw
Relax, nie tak od razu, musze się jeszcze przygotowac ;p.

Michael Rzotkiewka
30-10-2007, 16:43
Ambel vicek? Nie zebym cos mial do niego ale on sie tu prawie w ogole nie odzywa, podejrzewam ze nawet nie przeczytal regulaminu :< wejscie na vicka ma za lvl?

@Ok, looz :)

Michalakmee
30-10-2007, 16:46
@up
Nie, ale znam go bardzo długo. Nie martw się, wiem co robie;).
@down
przeczytałeś regulamin?

Ambel
30-10-2007, 16:47
Nie odzywam się bo jak widze to już wszystko zostało ustalone

@up
Tak

poreda
30-10-2007, 16:50
Dajesz dajesz Destro zakładaj :D

R4st4
30-10-2007, 17:01
@Gess
Ja robie gildię polską, a nie br, a vice liderów nie wybrałem tylko dlatego, że grają oni długo. Po prostu wiem kto się najbardziej nadaje.

Vice liderzy to: Seba Konieczny, Wiadrociag, Ambel Kart, Akishino, Pulpet rozprowacz.
Ostateczna nazwa bez żadnych zmian to Brotherhood
Rangi:
Capitan - Lider
Officer - Vice liderzy
Nobleman
Loyal
Sleeping Legend
Agreed.

@Gess
Nie liczy sie lizanie dupy br, ani sam lv... liczy sie respekt, to jakim jestes graczem, to jak inni postrzegaja ciebie. Nie wiem jak ty ale nie gram tylko po to zeby zadbac o wlasna dupe

Michalakmee
30-10-2007, 17:11
Dzisiaj wieczorem prawdopodobnie powstanie gildia, więc miec oko na forum all the time. I bez żadnych spamów na priv, rangi wybieram ja kto do jakiej, thx za respect.

Shinhoshu
30-10-2007, 17:31
@up
Nie, ale znam go bardzo długo. Nie martw się, wiem co robie;).
@down
przeczytałeś regulamin?

to troche nie fer dla innych graczy, bo np. Rzotkiewka, Daw albo Kacperka bardziej by sie nadawali na vicka (bez obrazy dla Ambela, ale to moje zdanie:P)

Michalakmee
30-10-2007, 17:45
@up
Nie mieszaj mi w głowie bo wiem kogo wybrałem. A tak wogóle będę dokładnie obserwował ich pracę i zawsze wszystko się może zmienic. Tylko, że ja im zaufalem i wierzę, że będą perfect pracowali wspólnie ze mną i cała gildią:).

Mała zmiana rang:
Emperor - lider
Magnate - vice liderzy
Nobleman
Loyal
Sleeping Legend
Recrut(nowi) ale to z czasem

DruidPoloni
30-10-2007, 17:46
lol jak wam to tak wielce przeszkadza to nie robcie z niego vicka-.- mysle ze on ma to w nosie

Kalorek
30-10-2007, 17:46
Teraz tylko czekać, aż powstanie ;D

R4st4
30-10-2007, 17:57
@Destro
Eee... to tylko tyle bedzie rang? =o

poreda
30-10-2007, 18:05
@Up
W miare zapotrzebowania będzie więcej :)

Zajebundo
30-10-2007, 18:53
srry ale ja chyba nie dam radzy dzisiaj sledzic forum non stap...
nazwa gildi mi sie podoba i reszta tez z reszta. jak cos to z rana przeczytam to co bede mial zalegle i zorbie jak co bede mial do zrobienia ( z rana tj o 5~)

marcinekk
30-10-2007, 19:49
18:33 You see yourself. You are an elite knight.
no to mozna zakladac gildie:)

Kacperka
30-10-2007, 19:53
18:33 You see yourself. You are an elite knight.
no to mozna zakladac gildie:)
Gratki :D ja za 2 tygodnie jak tylko przyjdzie normalny net to tez zaaktywuje pacca odrazu xD i bdzie git.. no chyba ze bedzie za duzo tych kickow przez CIPy ;S

Michalakmee
30-10-2007, 19:56
Przykro mi ale Brotherhood zajęte -.-, więc proponuje Holy Brotherhood, więc jak?

Holy Brotherhood - A guild with this name already exists.

N/C

Kacperka
30-10-2007, 20:03
Przykro mi ale Brotherhood zajęte -.-, więc proponuje Holy Brotherhood, więc jak?

Holy Brotherhood - A guild with this name already exists.

N/C

Mi pasuje, mysle ze reszcie tez powinna.. ale tylko napisz mi co znaczy Holy bo nie mam pojecia ;p

<OMO>
30-10-2007, 20:05
holy=święty
szkoda że ja nie będę mógł być w gildii <need 50+> ;(

Ambel
30-10-2007, 20:07
Holy Brotherhood nie moze byc bo jest zajeta ta nazwa

R4st4
30-10-2007, 20:09
No to moze to Brotherhood of Blood?

Michalakmee
30-10-2007, 20:19
The Holy Horde jest rox

Rekin Master
30-10-2007, 20:24
The Holy Horde jest rox

zujcy wyzutej gumy!111
@down
gupi jestes, zujcy wyzutej gumy RUKZ!

Michael Rzotkiewka
30-10-2007, 20:25
To moze The Brotherhood? :D

R4st4
30-10-2007, 20:26
Przeciez Holy i Horde sie ze soba gryzie heh, co wy macie z ta swietoscia... przeciez to jest takie... zwykle ;x

@up
No wlasnie mozna tak poprobowac ;p

Michalakmee
30-10-2007, 20:30
The guild name may not start with "the", because this article is added automatically when you look at guild members in the game.

R4st4
30-10-2007, 20:33
Moje propozycje:
Brotherhood of Blood
...
nie mam natchnienia...
sproboj moze to wypali chyba ze sie bardzo nie podoba

Michalakmee
30-10-2007, 20:44
30.10.2007 godz. 19.28:
Guild Founded!
You have founded the Brotherhood of Honour. Now go ahead and invite the first members. Note that the guild will be deleted if it does not become active within three days.

poreda
30-10-2007, 20:44
Brotherhood of Hounour <--- Oficjalna nazwa

R4st4
30-10-2007, 20:48
Dobre :D
_____
Rastaman Shine

<OMO>
30-10-2007, 20:52
@UP
GIEZET moze to bedzie gildia ktora wytrwa dłużej niż rok

SirMaciarz
30-10-2007, 20:57
You have left the guild.
Czekam na inva :p

Michalakmee
30-10-2007, 21:18
All co mają invita niech się joiną, range się zmieni jak będę online.
btw. Kalor, Gess, Ligus, Faim musicie opuścic gildie żeby ja albo vice liderzy was invitnęli.

Michael Rzotkiewka
30-10-2007, 21:18
http://www.brotherhoodguild.fora.pl/
Narazie wersja beta i pracuje nad nia m.in zeby black list i sprawy gildii byly tylko dla wybranych memebers.. rejestrowac sie :)

poreda
30-10-2007, 22:26
Narazie wersja beta i pracuje nad nia m.in zeby black list i sprawy gildii byly tylko dla wybranych memebers.. rejestrowac sie :)

Join Please ;)

Kalorek
30-10-2007, 22:29
Wreszcie !
Inv plax ! ;D

marcinekk
30-10-2007, 22:37
kalor musisz odejsc z paradise
zebym mogl cie invitnac

Kacperka
30-10-2007, 23:33
Umg kto na sam poczatek invitnal Asena ?? -.- Nie ze bym cos mial do Asena.. nic do niego nie mam ale chodzi o to ze on ma niby hunta.. pytalem solara jaka jest sytuacja to on mowil ze Asen jest hunted przez elextrica itp ofc nie wiem na ile solar ma pewnosc ze asen jest hunted.. nom ale z tego co wiem to zna przeciez elextrica itp wiec glupot by chyba nie opowiadal specjalnie o.O ... idk jak jest, ale moim zdaniem powinniscie sie najpierw upewnic czy asen jest hunted czy nie bo jak huntowanego goscia na sam poczatek go guildii przyjmiecie to jeden wielki CH*J z tego bedzie :(

Edit: tak czy inaczej of course jestem z wami :
Welcome to the Brotherhood of Honour!
You have joined the guild.

Edit2:
Z okazji dolaczenia do guildii zmobilizowalem sie zeby jak najszybciej wbic lvl 80 ^^ i nawet poszedlem poexpic chwile ;> wbilem 25expa \o/
22:24 You see a dead rat (Vol:5).
It weighs 63.20 oz. RoX xD

Michalakmee
31-10-2007, 08:28
No już gildia się nam rozrasta jako stara elita:). Prywatnym forum gildii zajmuje się Rzot, więc dzięki za pomoc:p. Po południu napisze temat ogólny do FTP i FTPA na forum tibia.com.

oVvN3eR
31-10-2007, 08:29
Zap plx ( O ile mogę dołączyć do gildi :p )

Oby dziś pacc doszedł bo chce 60 wbić xD

@Edit
LMAO!
Shivoxy z noob chara sie tłumaczy dlaczego dostał bana....
"
Thumbs down

= ( I am banished by mine net falls I cannot nor recorregue lol? I am banished offline for using progromas that they cannot crazy's? Mine net still falls I mount is banished of toast?

By : Shivoxy
"
Ogólnie to chodzi mu o to że akurat jak cm przyszedl to wyłączyli mu neta i nie mógł sie ruszyć...zal ;X

poreda
31-10-2007, 11:21
Zap plx ( O ile mogę dołączyć do gildi :p )

Oby dziś pacc doszedł bo chce 60 wbić xD

@Edit
LMAO!
Shivoxy z noob chara sie tłumaczy dlaczego dostał bana....
"
Thumbs down

= ( I am banished by mine net falls I cannot nor recorregue lol? I am banished offline for using progromas that they cannot crazy's? Mine net still falls I mount is banished of toast?

By : Shivoxy
"
Ogólnie to chodzi mu o to że akurat jak cm przyszedl to wyłączyli mu neta i nie mógł sie ruszyć...zal ;X

UHHUAhuaha! Dobry koleś ;D

poreda
31-10-2007, 12:58
Power...

11:44 Neoxer [38]: how long?
11:44 Leoozenho [129]: yes
11:44 Neoxer [38]: ok, but how long? 1h? 2h? 10h?
11:44 Leoozenho [129]: 10h mai be

Michael Rzotkiewka
31-10-2007, 15:02
Do czlonkow gildii: rejestrowac sie! :D

Udalo mi sie zrobic ze podfora Sprawy gildii i Black List sa prywatne :) Czyli zeby ktos mial do nich dostep to nie tyle co musi sie zarejestrowac to jeszcze musi miec zgode od admina na czytanie tego forum :P Tak wiec mozna tam wszystko pisac co chcecie i nikt spoza gildii tego nie zobaczy :)
Adminem zostal Destroyer of Fury jako lider guildii, a modkami sa Seba Konieczny i Akishino.. Ale wydaje mi sie ze jakby kazdy vicek mial byc modkiem to dziwnie to bedzie wygladac :X Proponuje z gildii wybrac 2 modkow na cale forum, glosowac ^^ Albo jak juz sie zarejestrujecie to w podforum sprawy gildii zrobie sonde ;o

poreda
31-10-2007, 15:25
Rejestrować się na forum!

Michalakmee
31-10-2007, 16:27
Wszyscy co są w polskiej gildii pisac "Agreed and Thanks" albo cos w tym stylu:

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1884989

Kost123
31-10-2007, 17:04
Ogólnie to jestem retired nawet selnalem chary ale juz odzyskalem moze kiedys wroce (moze niedlugo) i sadze ze ta gildia to spox pomysl rly... xD Wiec chcialbuc wstapic jak ktos mnie nie kolajarzy / niechce / nie lubi zrozumiem :
Chary:
Seliar'Druid 60 Drutek
Brechozor 53 najt
xD

Zajebundo
31-10-2007, 19:21
Przepraszamy, ale tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum
nie moge wejsc w tematy...

Michalakmee
31-10-2007, 20:08
Michael joiniesz się wreszcie?:X
Żeby można było oglądać takie działy na forum jak sprawy gildi i black list trzeba się zarejestrować i otrzymać zezwolenie od admina, dlatego jeśli się ktoś zarejestruje to o pozwolenie pisać do mnie albo do michaela (pozwolenie takie otrzymają tylko członkowie gildi).
Dobrze radze aby wszyscy członkowie gildi zarejestrowali się na forum jak najszybciej.
PoZdRo

Mendolina
31-10-2007, 22:48
Na hunted. pl dodałem artykuł o Silverze. Chciałem dopisac jeszcze o polskiej gildii i poprawic błędy ale mi się skasowało i automatycznie dodalo już ;/.

Michael Rzotkiewka
31-10-2007, 22:55
Na hunted. pl dodałem artykuł o Silverze. Chciałem dopisac jeszcze o polskiej gildii i poprawic błędy ale mi się skasowało i automatycznie dodalo już ;/.

Szkoda ze o nowej gildii nic nie napisales :(

Mendolina
31-10-2007, 23:07
Napisałem ale się skasowało jakimś cudem ;/. Next razem się napisze.