PDA

Pokaż pełną wersje : Ładniej niż kiedykolwiek!

Stron : 1 [2]

Matos
04-11-2007, 00:48
Tibia to nie tylko RPG, MMORPG. W tibie można grać jak w RPG, MMORPG ale można także lognąć sie po to by pogadać z przyjaciółmi porobić runy pooglądać i pochodzić po mapie. To w tej grze jest zajebis..e, że jest uniwersalna.

P.S. Ragnar grałeś kiedyś w Ut bo cię kojarzę.

Tatar666
04-11-2007, 02:04
Oryginalnie napisane prze Ragnar666
za to taka że to mmorpg i że nikt ne mowił że bedziesz mogł prowadzić w niej farmę... możesz kupić dom/posiadłość w sylu farmy i teraz bajerem jest to ze moze miec ona dosyc sporo przyleglego terenu ktory staje się twoją wlasnoscia -.- and that's it.

Racja.Poprawiam się.Tibia to MMORPG.Jedna jeszcze rzecz.Pisz trochę bardziej po "polskiemu".Wiem że napisanie jeszcze kreski czy kropki nad niektórymi literami to duży wysiłek ,ale wysil się jeszcze trochę.B)
Sorki że taki upierdliwy jestem ale to przez moja byłą panią od polaka.:p

Oryginalnie napisane przez Matos
Tibia to nie tylko RPG, MMORPG. W tibie można grać jak w RPG, MMORPG ale można także lognąć sie po to by pogadać z przyjaciółmi porobić runy pooglądać i pochodzić po mapie. To w tej grze jest zajebis..e, że jest uniwersalna.

Zgadzam się.Dziś dla niektórych jest ważny tylko lvl.Nie to co kiedyś gdzie ważne było poznanie innej osoby i czas z nią spędzony.Kiedy ktoś cię prosi o pomoc pomóż mu a nie mów "Musze bić lvl'' lub "Nie mam czasu" tylko pomóż.

Aggro
04-11-2007, 09:32
Heh ale powinni dać coś faccowi na zachętę bo będą tracić graczy =)

EMbet
04-11-2007, 10:10
Widzę, że moje tłumaczenie spełniło swoje zadanie - teraz jest już skopiowane w tyle miejsc, iż każdy kto go poszuka, znajdzie je. I w ten sposób nikt nie musi czekać na tibia.pl ani konkurencję ^^.

Wracając do tematu: podobnie jak jacekkk w Tibii cenię prostotę. Kochałem 7.4 ale te czasy już nie wrócą; pozostaje cieszyć się tym co przyniesie przyszłość i mieć nadzieje, że dalej będzie dało się grać.
Mam szczerą nadzieję że będzie nawet lepiej, czy słuszną? Ja dowiem już niedługo, wy nieco później - no chyba, że będziecie bazować na opiniach tutorów po "naszym" TS, ale to nie jest zbyt rozsądne.

Tak więc, czekajmy.

@down: "Dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota. Ale co do wszechświata to nie mam pewności..."-Albert Einstein

Leirdek
04-11-2007, 10:45
Heh ale powinni dać coś faccowi na zachętę bo będą tracić graczy =)

Myślisz że Cipsoftowi zależy na FACC?Oni interesują się tylko PACCAMI,więc jeden facc w tą czy w tamtą stronę nic nie zmieni!

Down@
Było juz na 9 stronie

ectoplasma
04-11-2007, 10:58
@up

Racja, nowi gracze, ktorzy przychodza i nie dostaja nic nowego w up'ach widza, ze jest okreslona liczba osob (tych z paccem), ktorzy maja o wiele wiecej przywilei. I wtedy ich korci zeby kupic pacc, i tak Cipsoft szasta nasza kasa, dajac nam coraz gorsze up'y, freezy, lagi, masskicki.

Kiedy pojawi sie tlumaczenie artykulu? :) Juz sie nie moge doczekac.

lord of mag
04-11-2007, 11:15
Glupie lenie ... denerwujecie mnie ostatni raz mówie strona 9..
Tlumaczenie..X(

Vallinek
04-11-2007, 11:57
według mnie fajnie ze będą nowe grafiki, a namioty tez sa dobre :)
szkoda tylko że praktycznie wszystko z update idzie na pacc, a faccom pozostaja tylko strzepy grafik ;)

Shanek
04-11-2007, 12:02
Ten dlaszy ciąg artykuły o balansowaniu postaci nie każdy zna angieliski tak dobrze zeby przeczytać oryginał

greg007
04-11-2007, 12:47
przeszukałem to forum ale nie znalazłem odp. na pytanie kiedy ten update?

EMbet
04-11-2007, 13:10
@greg007: Zastanawiałeś się czemu nie znalazłeś odpowiedzi? Nie wiadomo kiedy dokładnie będzie, tak trudno się tego domyślić?

@Shanek: 9 strona tematu, post #83 to moje tłumaczenie, które w chwili obecnej znajduje się już prawie wszędzie. Gdybyś go szukał, znalazłbyś je.

Kojotes
04-11-2007, 14:17
przeszukałem to forum ale nie znalazłem odp. na pytanie kiedy ten update?

Musisz być ślepy, 2 strony tremu:

http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=1728240&postcount=248

Egon_Abus
04-11-2007, 16:05
Boże co za beznadzieja =( namioty, farmy i nowe wejścia do jaskiń...

To jest pierwsza zapowiedz update...

...jak ktoś już napisał... :]

A co do balansowania profesji to mam nadzieję, że nie będą nic ujmować rycerzom i paladynom, tylko jak już to zajmą się ulepszeniem postaci magicznych. Ale wszystko się okaże w grudniu... albo w już piątek 8o

Lord Gumio
04-11-2007, 16:32
Narazie jeszcze malo wiadomo temat balansacji narazie mnie nieobchodzi ,bo zawsze gralem paladynem i grac bede .Farmy ciekawi mnie tylko gdzie one beda czy powstana jakies specjalne nowe wyspy, aa i oczywiscie odrazu licytuje domek nad morzem xD

greg007
04-11-2007, 20:15
Ja już osobiście nie mogę się tej aktualizacji doczekać. Gram druidem a jak napisano to druid zyska najwięcej. czekam z niecierpliwością na ogłoszenie daty tego update...

Ragnar666
05-11-2007, 20:03
Racja.Poprawiam się.Tibia to MMORPG.Jedna jeszcze rzecz.Pisz trochę bardziej po "polskiemu".Wiem że napisanie jeszcze kreski czy kropki nad niektórymi literami to duży wysiłek ,ale wysil się jeszcze trochę.B)
Sorki że taki upierdliwy jestem ale to przez moja byłą panią od polaka.:p

tak jestes upierdliwy bo mam skopana klawiature i nie moge pisac po 'polskiemu' ;] zreszta zwróc uwage na moje wczesniejsze posty to zobaczysz ze pisze poprawnie ;]

PS: czekam na update z nadzieją ze gracze idący z modą danego update'u wymiekną ;]

Rumu
05-11-2007, 20:40
Wszystko ładnie tylko nie podobają mi się te namioty nomadów, to zupełnie nie w stylu tej gry.:)

Mufinek
06-11-2007, 19:59
Sorki ze to nie w tym temacie co trzeba ale nie wiem gdzie to napisac. Jest 18:44 i servy chyba sa OFF

abarth
06-11-2007, 20:05
Wszystko ładnie tylko nie podobają mi się te namioty nomadów, to zupełnie nie w stylu tej gry.:)

_/
Znajdz se inną grę jak ci się nie podoba :baby:

Toren
07-11-2007, 17:26
A mi się podobają farmy itp.
I WREŚCIE POLEPSZĄ MI MOJEGO DRUTA BO GRAĆ SIĘ NIE DA!!!

greg007
08-11-2007, 23:22
I WREŚCIE POLEPSZĄ MI MOJEGO DRUTA BO GRAĆ SIĘ NIE DA!!!

z tym się zgodzę jeśli idę na lepszego stwora niż dsy (nie licze draga i wywreny) to bez sd ded na 99%.

Ciekawe kiedy on będzie? Na pewno w zimę skoro to zimowy update :P

MagicMas
21-11-2007, 23:16
Wszyscy mowia ze bedzie git ;d Zobaczymy jak bedzie update :D Moze bedzie lepiej moze gorzej...

Buaa
01-12-2007, 17:45
Gralem na tescie i grafika jest duuuzo lepsza :D

Kiken
01-12-2007, 18:26
[QUOTE=EMbet;1729085]@greg007: Zastanawiałeś się czemu nie znalazłeś odpowiedzi? Nie wiadomo kiedy dokładnie będzie, tak trudno się tego domyślić?

@Shanek: 9 strona tematu, post #83 to moje tłumaczenie, które w chwili obecnej znajduje się już prawie wszędzie. Gdybyś go szukał, znalazłbyś j

bez Paca nie dostaniesz sie na Edron (lol)

lysy150sz
02-12-2007, 01:06
I tak nie bedzie zle ale mogli by jeszcze bardziej poprawic grafike... i zmienic troche parametry w grze... zeby szybciej skille lecialy itp. PoZdRo...:D

GentelmanOfAskara
05-12-2007, 14:19
Mi sie podoba hehe.. kupie sobie domek na wsi xD
zobaczymy co z tego wyjdzie ...:p

Bilet
06-12-2007, 13:02
Teraz wejscie do jaskiń , jaskinie , itp. beda lepsze spodobaly mi sie te wejscia i pajeczyny ;] zimowyupdate jest fajny :D:cup::cup:

Jimi666
06-12-2007, 13:16
z tym się zgodzę jeśli idę na lepszego stwora niż dsy (nie licze draga i wywreny) to bez sd ded na 99%.

Ciekawe kiedy on będzie? Na pewno w zimę skoro to zimowy update :P

I w tym problem,zimy nie będzie i update też nie :D
Zima w tym roku nie przyjdzie xD

Krakersanczyk
10-12-2007, 18:05
Update będzie 12.12.07

Kubalamix
15-12-2007, 10:19
.............