Pokaż pełną wersje : Expienie Low LVL EK
ELo. Mam pytanie odnośnie expienia moim ek.
27 LVL
72/72
Prawie 5 mlvl
eq: crown set, steel boots, demonka, wyvern fang
Expiłem na larvach, ale mi sie znudziły :PP
Na czym doradzacie expic
[PACC]
Troll
http://forum.tibia.pl/search.php
Raziel4ever
04-11-2007, 16:55
Żółwie, na takim eq i skillach to gitara :D
@up
Który poziom ile wziąść mf itd.
Riten_lum
04-11-2007, 17:10
Można próbować wszystkie, weź 2 mf i bp UH (na wszelki wypadek).
Jak nie chcesz zółwi masz scaraby, tomby (poziom -1 i -2), lizardy (od
30lvlu bo magowie są wkurzający) i piramida mino.
...
Można próbować wszystkie, weź 2 mf i bp UH (na wszelki wypadek).
Jak nie chcesz zółwi masz scaraby, tomby (poziom -1 i -2), lizardy (od
30lvlu bo magowie są wkurzający) i piramida mino.
Zolwie (toady) nie bardzo, surface = duzo shitu, jak przylezie duzo toadow to bedzie waste, scaraby hum niby ok, ale twarde sa, tomby ok najlepiej thalas tomb/gs tomb, lizardy przed i na skale sa ok, powinienes tam dac rade (nie ma tam magow, magowie sa dopiero przed Chorem
Spróbuje techniką prób i błędów. Zrobię questa na zółwie i sprawdze :]. Jak nie tam to scaraby, później lizardy.
Pozdro i dzięki za dotychczasowe odpowiedzi.
No ja proponuje jednak scaraby, bo jak ktoś już wyżej mądzre powiedział toady potrafią dopiec, tym bardziej na takim lvl, rzucają NIEZŁE haste, więc możesz mieć problemy z dogonieniem i zaprowadzi Cię to jakiegoś większego skupiska tego shitu ^^
Wczoraj byłem troche na żółwiach, fajnie tam nawet, expie z life ringami . Na każdym poziomie jest git, nie ma za bardzo waste :P
Pozdro
OoOoOArqasOoOoO
06-11-2007, 20:43
wez se skoknij na cyclopolis zobaczyc ;) masz dobre skile, dobre eq. Powienienes na luzie dac rade. Ja tam expilem na 35 lvlu ale ze slabszymi skilami (~65)
Patysiak
07-11-2007, 09:13
ehhh braciszku, ciebie to trzeba za rękę wszędzie prowadzić :P:P
Popróbuj na lizardach przed chorem, scarabkach, cyclopolis no i te żółwie. Jak wbijesz conieco lvl to na małpy i piraty także można (lecz o tych wczesniejszych miejscówkach też pamietaj). A jak chcesz się trochę zabawić to masz jeszcze dworce i barby (lurując, mniejszy obóz). Pozdro.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.