Pokaż pełną wersje : Najtańszy najbezpieczniejscy!
Planuję przenieść się na świat Non-Pvp, ale zależy mi żeby było tanio, bardzo tanio. Więc pytanie do was!
Który świat non-pvp jest najtańszy?!
Proszę o rozsądne uzasadnianie swoich wyborów w tym temacie! Moderatorów i Administratorów proszę o nie usuwanie!
Jeżeli pominąłem jakiś świat piszcie posty!
Riten_lum
04-11-2007, 19:49
Jaki...jaki.... SRAKI!
Ciężko pomyśleć, że im starszy tym tańszy? A sprawdzić, który jest najstarszy to nie problem. Tibia.com (www.tibia.com) i "patrzaj se sam".
Byle by forum zaśmiecić...
a Secury nie laska dodac do listy??
Jaki...jaki.... SRAKI!
Ciężko pomyśleć, że im starszy tym tańszy? A sprawdzić, który jest najstarszy to nie problem. Tibia.com (www.tibia.com) i "patrzaj se sam".
Byle by forum zaśmiecić...
spier... ty nabijasz ****u posty
Tak, tak, zwłaszcza, że mamy 15 liczników postów, nie? Kretyn żeś i tyle.
Tibia6669
04-11-2007, 20:42
Dzisiaj to jest 3 taki temat!! Rusz dupe i sam poszukaj!!
O mój boże... czemu takie nooby/newbie/dzieci neo odwiedzają nasze forum??
Dziwne ze Refugii tu nie ma, za tanio tam ;]
..::QRAS::..
04-11-2007, 23:01
Gdzie Astera , Gdzie !!
Wypiszcie mi wszystkie światy non-pvp.
@up
A co my usługa telekomunikacyjna?
Nie wybieraj najtańszych, bo puzniej z wyższym lvlem będziesz miał przesrane.
Harmonia <3znaki>
Next please...
Van'Dante
05-11-2007, 17:09
Szczerze, to nie znam cen na światach non-pvp, ani nie potrafię ich wszystkich wymienić...
Jednak na non-pvp jest full nobów, co trzecia osoba zabija twoje potwory i nie da się expić - ze skillowaniem to samo oczywiście.
Graj na pvp, tam przynajmniej Tobą bez powodu nie pomiatają...
Non-pvp według mnie sux, ale nie o tym dyskusja, więc proszę nie zaśmiecać...
Szczerze, to nie znam cen na światach non-pvp, ani nie potrafię ich wszystkich wymienić...
Jednak na non-pvp jest full nobów, co trzecia osoba zabija twoje potwory i nie da się expić - ze skillowaniem to samo oczywiście.
Graj na pvp, tam przynajmniej Tobą bez powodu nie pomiatają...
Non-pvp według mnie sux, ale nie o tym dyskusja, więc proszę nie zaśmiecać...
Na pvp nie pomiatają?!:o
Na pvp jesli tylko ktos ma wyższy lvl od ciebie to nie dość że jak tylko wejdziesz na zajete expowisko to juz cie straszą i obrzucają epitetami , a poza tym ledwo gdzieś sie ruszysz to cie zabijają.
Mialem postaci na pvp ale dochodzilem do kilkunastego poziomu max, a zajmowalo mi to dwa razy tyle czasu co na non-pvp (co chwile trafialem na jakiegos pkX(), wiec przenioslem sie na menere (non-pvp) i poza tym ze jest duzo ludzi jest fajnie. :)
Ilośc graczy on line tez mi jakos za bardzo nie przeszkadza bo gram zazwyczaj okolo 12-16 wiec w usa i brazylii jest ok5-6godzin do tylu, a jednak nie za duzo ludzi gra rano.
To sie troche rozpisalem ale takie jest moje zdanie i takie mam doświadczenia.:)
No ja oczywiście proponuje Securę :D
Ale możesz też zobaczyć Harmonię ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.