Pokaż pełną wersje : Lizardy!
Witam. Mam takie pytanie czy dam rade na lizardach :p ? lvl 40ek skille 72/72 eq dobre kolega mi mowil zebym expil przez chorem ale wogole sie nie orientuje na tych lizardach prosil bym o dokladna mapke i czy dam tam rade i ile mf/uh wziasc waste bedzie ? z gory thx!
BafiAndDracon
05-11-2007, 17:09
nie dasz sobie rady
GrubySwordfighter
05-11-2007, 17:15
Dasz rade Dasz ja przed upem expilem takim samym knightem tylko ze 73/73 5 mlvl wez 5 bp manasow i 1 bp uh na wszelki wypadek jezeli wybierasz sie na dluzszy hunt
Ancient900
05-11-2007, 21:20
Dasz ale na samych templarach i sentinelach, jak zobaczysz snakecharmera to odluruj, zabij i dalej nie idz bo umrzesz xd
J/w Snakemachera nie radzę gonić, bo to się może źle skończyć ;)
Ale na Sentinentalach i Templarach czemu nie :)
Ja expilem 38 knightem z 77/77 skillem i dawalem rady , a co do twojego knighta to dasz rady bez waste,bedzie trzeba targac loota i jak zobaczysz snackehamera to odrazu dawaj utani hur i lej go na max atak. Ja chodzilem z uhami i obsidian knifem
Piotrek Marycha
06-11-2007, 17:00
Witam. Mam takie pytanie czy dam rade na lizardach :p ? lvl 40ek skille 72/72 eq dobre kolega mi mowil zebym expil przez chorem ale wogole sie nie orientuje na tych lizardach prosil bym o dokladna mapke i czy dam tam rade i ile mf/uh wziasc waste bedzie ? z gory thx!
tak jak solowanie draga w kanionie, bicie demona na parchmencie, to tak samo bieganie przed chorem nie nazwalbym expieniem
Dasz rade Dasz ja przed upem expilem takim samym knightem tylko ze 73/73 5 mlvl wez 5 bp manasow i 1 bp uh na wszelki wypadek jezeli wybierasz sie na dluzszy hunt
j/w, zeby EXPIC knightem na lizardach trzeba miec 60 lvl
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.