zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Niesprawiedliwosść na forum !!!

secret777777
08-11-2007, 18:34
Kto jest za tym że na forum jest niesprawiedliwość proszę pisać w komentach!!! To sie nazywa niesprawiedliwość na forum za to że skomentowałem temat z 800-nej stron dostałem 3 punkty. Wymyślają jakiś spam jakiego nie było i w ogóle jak nie mogę komentować z 800-nej stron to po grzyba w ogóle jest to forum. Nikt prawie nie ma tu iq powyżej 40 ale po to jest forum aby pomóc takim ludziom może jeszcze za ten temat mi dadzą z 10 punktów i w ogóle ciągle im sie coś nie podoba i chyba sie wkurzę i już nie będę tu zaglądał. tibia.pl to świetna stron dużo rzeczy się z niej dowiedziałem ale, forum.tibia.pl to po prostu miejsce niesprawiedliwości. X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(
Kto jest za tym że na forum panuje niesprawiedliwość niech pisze

Siron8
08-11-2007, 18:39
Jak ci sie coś tu nie podoba to nie musisz tu wchodzić X(
jak dla mnie to forum jest bardzo dobre jest porządek można sie tu sporo wywiedzieć ;)
więc powtarzam jak ci się nie podoba nie musisz tu wchodzić

dawid000
08-11-2007, 18:40
myslisz ze na tym forum jest niesprawiedliwosc?
chyba nigdy nie byles na forum torga

nie no wymyslaja jakies warny i przez to dostalem przez 2 miechy 2 bany ktore 1 trwa 1 miech

@edit
dopiero sie skaplem o co chodzi archeologu
tematy z 800 strony sa z 3-5 lat temu ostatnio odpowiedziane wiec jestes archeolog bo odswiezyles

Adam'eq
08-11-2007, 18:43
a może idź to dupy i nie zaśmiecaj tego forum swoimi głupimi postami/tematami. PS a mamie powiedziałeś jakie niesprawiedliwości są na tym forum?? :D:D Lepiej powiedz może twoja mama coś na to poradzi. Tak wogóle ty masz więcej niż 10 lat??

Ancient900
08-11-2007, 19:07
Ja jestem za tym że powinieneś udać się do psychiatry ;/

raf420
08-11-2007, 19:13
Ale gdyby zrobił taki sam temat o podobnej tematyce to i tak by dostał warna... paranoja
Ktoś przykładowo chciałby pogadać o pewnych sprawach, które zostały już poruszone w innym temacie dawno temu. Gdy założyłby podobny temat to dostanie karne za spam, natomiast gdy odświeży stary zostanie archeologiem.
Fajnie.

Erhion
08-11-2007, 19:15
Lepsze iq 40 niż twoje 0.:D

Vanhelsen
08-11-2007, 19:29
Lepsze iq 40 niż twoje 0.:DMam swoje 3, punkty IQ, gdzie mi tam do twoich 22ch :D

Facet, oberwałeś punktami za odkopywanie tematu sprzed paru miesięcy/lat i dobrze, archeologia jest zakazana, strzelam, że walnąłeś jakiś denny post na dodatek...
no miałem rację, zresztą wszystkie twoje posty wyglądają na posty 10-letniego dziecka neoszitu... -.-"
Weź pan przestań, wstydu sobie oszczędź, m'key?

Solaxe
08-11-2007, 19:35
Autor tego tematu to kolejne dziecko Neo/DB ^^'

Cygan Slejter
08-11-2007, 20:11
Ja popieram załozyciela temat :)

ale nie martw się secret777777 :) nie wiesz że 80% polaków to nOOby ?? :)

Sizz
08-11-2007, 20:20
Skomentowałeś temat z 800 strony? ;P
I po co? Jak pewnie założono go z dwa lata temu, i już dawno o nim wszyscy zapomnieli...
Żałosne...

Co chcesz tym osiągnąć? Weź, nie odzywaj się, włącz radio, wyłącz tibie i usiądź na fotelu, uspokój się a potem zastanów się zanim napiszesz idiotyczny temat na forum.

Radze Ci zapoznać się z takim wynalazkiem jak regulamin. Słyszałeś może o czymś takim? ;P

KrEmAs KAc
08-11-2007, 20:23
Strona na której będziesz mógł się wyżalać (http://żal.pl/) :D

Ancient900
08-11-2007, 20:24
ale nie martw się secret777777 :) nie wiesz że 80% polaków to nOOby ?? :)

Przynajmniej się przynać umiesz ;d

Cygan Slejter
08-11-2007, 22:32
@up
ale mi dowaliłeś :D
napisz mi jeszcze, że masz neostrade??

Calen Futh
08-11-2007, 23:45
Jak miło czasem wejść do działu "Inne" i dowartościować się patrząc na Was :) Dziękuje Wam :)

Xydijo
09-11-2007, 10:12
Wyjdź , zawsze jest opcja logout ... nikt Cię nie zmusza żebyś został na forum. Proste, nie podoba sie to znajdź se inne ... wątpie żebyś coś znalazł ( www.tibia.org na forum pelno trojanów i keyloggerów , a o innych nawet nie chce wspominać ... )

@secret777777 : Jakbyś poczytał >>>regulamin (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=53789)<<< to byś nie dostał punktów za bycie archeologiem ...
komentowanie tematu z 800+ strony nie ma sensu ... o.O

Ale wiem że i tak nie przeczytasz tego regulaminu ,,b0 p0 c0'' więc zacytuje :

• Odświeżanie starych tematów nic nie wnoszącym postem (np. "nie widzę screenów" w temacie sprzed roku): 3 do 6 pkt.

Duch Niespokojny
10-11-2007, 00:16
Ale gdyby zrobił taki sam temat o podobnej tematyce to i tak by dostał warna... paranoja
Ktoś przykładowo chciałby pogadać o pewnych sprawach, które zostały już poruszone w innym temacie dawno temu. Gdy założyłby podobny temat to dostanie karne za spam, natomiast gdy odświeży stary zostanie archeologiem.
Regulamin mówi wyraźnie, że nie można odświeżać starych tematów nic nie wnoszącym postem. Jeżeli czujesz, że masz jeszcze coś ważnego do dodania, to śmiało możesz napisać to choćby i w temacie sprzed dwóch lat (choć tak czy siak oczywiście dowalą się do ciebie anty-archeolodzy, ale jeśli wiesz, że postąpiłeś zgodnie z regulaminem, to po prostu ich olej).

Michoss
10-11-2007, 00:38
Sprawiedliwość nie istnieje, i nigdy nie istniała.
Czemu Adam i Ewa zjedli jabłko, a wężowi nic nie dali?
Czemu Kain zabił Abla i nie poszedł na 25 lat do więzienia?
Czemu mój kuzyn skopał mohera, i go pozwali, podczas gdy nic się nie stało tym trzem skinhedom co mojemu kumplowi naje***i?

Nie ma sprawiedliwości, pogódź się. Albo najpierw "złóż wizytę w placówce oświatowej zwanej szkołą".

Baj Baj.
Michoss

EDIT:

PS. Wspominałem już dziś, że jestem zaje***ty, a wy macie komcić precla?

Ashlon
10-11-2007, 01:51
2pkt ostrzezen dostales ode mnie za spamowanie emotkami, natomiast 3pkt za archeologie (pisanie w temacie z 2004, gdy odpowiedz zostala umieszczona kilka postow przed twoim). Przed zalozeniem tematu o podobnej tresci najlepiej skontaktuj sie z moderatorem, bo to oszczedzi nam pracy, a tobie nerwow.