PDA

Pokaż pełną wersje : Nowa gra.. pocket-war (nie mylić z pocket-mon'ami :D )

limenu
28-10-2004, 18:25
http://members.lycos.co.uk/limenu/galery/g3.gif

Oto wycinek z najnowszego "tehno mania magazine":

"to co wyżej widzicie to przełom w świecie gier! Leprze niż game boy, leprze niż Ngage. To jest unikalny POCKET-WAR. Gra jest prosta, ale niezwykle ciekawa. Ustawiasz parametry postaci, i oglądasz jak się dezintegrują :)

W trybie arcade musisz komendami głosowymi odpowiednio rozplanować działania. Jeżeli wygrasz w trybie arcade, dostajesz punkty, które możesz użyć w trybie on-line, grając z kumplami w III wojnę światową!

Nie potrzeba żadnych przycisków! wszystkie komendy są głosowe!"

tak na poważnie, to jest jedna z moich pierwszych animowanych grafik.
Z lekką nutką reklamy tibia.pl :) [może następnym razem zostanę modkiem.. ale chyba n00bów nie chcą :P )

Grafika:
Microsoft Paint 5.1

Animacja:
Gif Movie Gear 3.0.2

Ganwille
28-10-2004, 18:36
Miałem coś podobnego, na starej komórce Simens ME45. Też ustawaiło się parametry i się patrzało jak walczą. Tylko że to był taki ala fighter. No cóż...troche dziwne:p ale i tak spox. Pozdro

besn
28-10-2004, 20:56
Ty naprawde nie masz co robic w domu? ;-p zasadami przypomina rozbudowana wersje gry papier-kamien-nozyczki a ta graficzka animacje plynnie zrobione, ciekawie wyglada chociaz na 1 rzut oka nie wiadomo cyzm to wlasciwie jest ;-) sproboj zrobic maly ekrani i ewentualna animacje walki.

limenu
28-10-2004, 21:20
140 klatek :P.... ktoś to czai? XD....

to miała być taka.. nowość :P.. jak na drugi raz fajnie mi wyszło :)

a szczerze, to najważniejsze są te symbole :].. starałem się jak najbardziej zminiaturyzoać znane symbole :P.

Dr.Unknown
28-10-2004, 21:28
Limenu San, mistrz Joda dumny z twych osiagnięć jest, rozumiem z tymi 140 klatkami doskonale z doświadczenia mego. Oby nastęone prace twe były ró...po***ało mnie;)
Poprostu bardzo fajny pomysł i wykonanie! Ha faszyści dostali z promienia dezintegracji:evul:

cFaniak
28-10-2004, 21:36
Mnie sie bardzo podoba. Musiales sie niezle przy tym nameczyc. GRATZ. Wszystkie twoje itemki itp. mi sie podobaly.

Nosfe Draconis
28-10-2004, 21:37
Dziwne, smieszne, ale fajne. Ja nawet w komorce nie mam kolorow takze moge pomarzyc o takiej gierce:)

Khan
28-10-2004, 22:21
Mam taką konsolkę w chacie. Kupilem sobie jak bylem w Japonii. Jedyne 30K yenów. (na nasze to jakies 1000zł). Nawet fajne, tylko szybko baterie wżera. Polecam tryb 'Survival' gdzie wybieramy jedną nację i po kolei walczymy z innymi do upadlego. (Za kazde zwyciestwo dostajemy kredity za ktore regenerujemystraty i ulepszamy arsenał, ale wróg tez sie rozwija).

btw - fajny gif. :D

limenu
28-10-2004, 23:20
hehe... nie miałem pojęcia że są podobne gierki :)
może zrobię jeszcze jakiegoś gifa :) jakiegoś banera tibia pl, albo inną gre...

jednak taka robota psuje nerwy :P.

pytanie za 100 punktów.. co oznacza znaczek na zółtym tle? :P i co oznacza znaczek nad nim. Reszta już jest chyba wiadoma ;]

ps.. a tak wogule.. to powinienem zrobić coś, czego nigdy nie robiłem.. czyli:

THANX ALL!!!

Dr.Unknown
29-10-2004, 22:40
Ten nad to gwiazda davida(jude gang:P)
Ale ten pierwszy..NIE MÓW...zastanowie się...

Vanhelsen
29-10-2004, 22:56
Hmm, mi ten pierwszy przypomina kota(psa)8o.
A ogulnie to wypas :D
<140 klatek, OMG>

]v[ichal
29-10-2004, 23:04
Ty naprawde nie masz co robic w domu? ;-p.

No tu sie nie zgodze...Limenu jest tak zajety,ze nie ma nawet czasu wyjsc na dwor...Ehh ,a jak dzis go spotkalem i powiedzialem zeby wyszedl na dwor to powiedzial ze nie bo jakies karty dla Wieszoka rysuje (:o) sumienny chlopak , jak cos obieca to juz dotrzyma slowa :D.Jednak w koncu go przekonalem i wyszedł :D:D
@topic..
bylem chyba pierwsza osoba ktora widziala gifa...i coz nic z tego nie rozumialem ale ladna animacja mi sie spodobała.

limenu
30-10-2004, 14:37
podpowiedź:

pierwsza animacja oznacza \../, czytaj też \..|,

\../, :) ,\../