PDA

Pokaż pełną wersje : Obrażenie magiczne

Gorionek
14-11-2007, 17:42
Witam. Chciałbym spytać czy ktoś może wie DOKŁADNIE ile razy ważniejszy jest mlvl od lvl(gdy mówimy o obrażeniach z magii)?
Jeżeli nie jesteś pewien-nic nie pisz!

Monsword
18-11-2007, 00:50
nikt poza Cipsofitem ci na to pytanie nie odpowie dokładnie ale zobacz na tibi.pl na kalkulatory

Lynx
18-11-2007, 00:52
nikt poza Cipsofitem ci na to pytanie nie odpowie dokładnie ale zobacz na tibi.pl na kalkulatory

na tibia.pl kalkulatory podają siłe magii taka jak przed updatem czyli 2*lvl + 3 * mlvl a teraz jest chyab 1*lvl+5*mlvl albo 0.5 lvl*5 mlvl

Gorionek
18-11-2007, 13:21
Sprawdzałem już i wyszło że mlvl jest 3-4 razy ważniejszy od lvla.
Sprawdzę właśnie kalkulator na tibia.pl, może uda mi się zrobić samemu taki licznik, jeszcze przed zmianą tych obrażeń w tibii udało mi się zrobić i to nawet szybko, a teraz coś trudniej mi dojść...

@edit
I właśnie sprawdziłem, kalkulator na tibia.pl oblicza obrażenia przed update ;/

Panicz
24-11-2007, 04:14
Sprawdzałem już i wyszło że mlvl jest 3-4 razy ważniejszy od lvla.
Sprawdzę właśnie kalkulator na tibia.pl, może uda mi się zrobić samemu taki licznik, jeszcze przed zmianą tych obrażeń w tibii udało mi się zrobić i to nawet szybko, a teraz coś trudniej mi dojść...

@edit
I właśnie sprawdziłem, kalkulator na tibia.pl oblicza obrażenia przed update ;/

kalkulator na tibia.pl to skandal,jak mozna tak dlugo po zanczacym update nic z nim nie zrobic !!!!
za awans z mlvl sila visa wzrasta o 2 hp
a za awans o kazde 5 lvl sila visa wzrasta o 1 hp
czyli.......
jeden awans z mlvl jest rowny awansowaniu o 10 lvl jezeli chodzi o sile exori vis