Pokaż pełną wersje : Obrażenie magiczne
Gorionek
14-11-2007, 17:42
Witam. Chciałbym spytać czy ktoś może wie DOKŁADNIE ile razy ważniejszy jest mlvl od lvl(gdy mówimy o obrażeniach z magii)?
Jeżeli nie jesteś pewien-nic nie pisz!
Monsword
18-11-2007, 00:50
nikt poza Cipsofitem ci na to pytanie nie odpowie dokładnie ale zobacz na tibi.pl na kalkulatory
nikt poza Cipsofitem ci na to pytanie nie odpowie dokładnie ale zobacz na tibi.pl na kalkulatory
na tibia.pl kalkulatory podają siłe magii taka jak przed updatem czyli 2*lvl + 3 * mlvl a teraz jest chyab 1*lvl+5*mlvl albo 0.5 lvl*5 mlvl
Gorionek
18-11-2007, 13:21
Sprawdzałem już i wyszło że mlvl jest 3-4 razy ważniejszy od lvla.
Sprawdzę właśnie kalkulator na tibia.pl, może uda mi się zrobić samemu taki licznik, jeszcze przed zmianą tych obrażeń w tibii udało mi się zrobić i to nawet szybko, a teraz coś trudniej mi dojść...
@edit
I właśnie sprawdziłem, kalkulator na tibia.pl oblicza obrażenia przed update ;/
Sprawdzałem już i wyszło że mlvl jest 3-4 razy ważniejszy od lvla.
Sprawdzę właśnie kalkulator na tibia.pl, może uda mi się zrobić samemu taki licznik, jeszcze przed zmianą tych obrażeń w tibii udało mi się zrobić i to nawet szybko, a teraz coś trudniej mi dojść...
@edit
I właśnie sprawdziłem, kalkulator na tibia.pl oblicza obrażenia przed update ;/
kalkulator na tibia.pl to skandal,jak mozna tak dlugo po zanczacym update nic z nim nie zrobic !!!!
za awans z mlvl sila visa wzrasta o 2 hp
a za awans o kazde 5 lvl sila visa wzrasta o 1 hp
czyli.......
jeden awans z mlvl jest rowny awansowaniu o 10 lvl jezeli chodzi o sile exori vis
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.