zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Connecting to the game world.

Kawus-Bosek
14-11-2007, 18:55
Connecting to the game world. Please Wait.

Wiec mam nastepujacy Problem :
Wpisuje pasy ... Loguje sie na Postac i pisze mi
Connecting to the game world.Please Wait.
i tak caly czas ale kumple mi gadaja ze w tibi mnie w vip widza na tibi.com tez jest las login wtedy kiedy sie niby loguje ... ale niepokazuje mi sie ekran tylko caly czas pisze Connecting to the game world.Please Wait.

co to moze byc ? ;/ pomozcie mi bo to juz trwa pare dni:P

Kawus-Bosek
16-11-2007, 00:45
Dzieki za Odpowiedzi

qpaqa12
18-11-2007, 11:40
moze hack? ;)

Vallinek
18-11-2007, 12:40
To jest tak ze twoj klient sie laczy z serwerem, tylko ze prawdopodobnie nie masz zbyt dobrego polaczenia to sie bedziesz dlugo logowac :p
Ja tez tak niedawno mialem ale zaczekalem minutke, dwie i sie zrobilo :p
Nastepny newbie zakladajacy temat na forum nie sprawdzajac wczesniej manuali :baby:

Mardud
06-12-2007, 16:14
Widzę, że problem istnieje na większą skale. U mnie i u mojego kolegi problem jest ten sam. Wyskakuje mi okienko z wyborem postaci, wybieram postać i wyskakuje napis "Conneting to the game world" i koniec mimo iż w grze jestem online. Dzieje mi się tak od dłuższego czasu muszę po parę razy próbować za nim uda mi się zalogować muszę także uważać gdzie daję logout. To i tak nie wszystko czasem jak już mi się uda zalogować gra mi się po prostu zawiesza gdy wejdę do dziury lub po schodach w dół. Wie ktoś od czego to może zależeć? Od Internetu wątpię żeby to zależało mam łącze 1mb, po za tym wcześniej problemu nie miałem.

drimer
06-12-2007, 16:39
wejdz na tibia.com i sprawdz czy twoja postac jest online

tez tak kiedys mialem ze postac online byla koledzy na vip widzieli a ja niemoglem musisz poczekac

Mardud
06-12-2007, 17:34
Wiem o tym, że muszę poczekać i wiem o tym, że jestem online, ale kiedyś tak mi się nie robiło i chciał bym wiedzieć kto jest za to odpowiedzialny, czy to ja mam coś ze sprzętem czy Internetem, czy to może od CipSoft'u.