Pokaż pełną wersje : Uh czy Ih?
Hard_Master
17-11-2007, 14:11
Witam!
Mam 47 sorka i pytanko.
Co lepiej nosić? Uhy czy Ihy?
Oba mogę robić druidem, ale które robić lepiej? Nie na sprzedaż, tylko dla sorca.
dymek890
17-11-2007, 14:27
Najlepiej nie rob w ogole lecz sie exura gran lub w groznych sytuacjach vitka. Jezeli juz bardzo chcesz robic to ihy.
Hard_Master
17-11-2007, 14:42
Wiesz ja się zazwyczaj leczę exurą gran ale jak jest taki przypadek, że np expie gdzies z utamo i mi sie skonczy mana,a leje mnie kilka potworow to nie zdaze uzyc mf a potem exury gran/vity....
Lepiej będzie zrobić na pół bp: 10 ih i 10 UH. Uh w naprawdę poważnych sytuacjach a ih kiedy leje cie np. 2 mino guardy.
Matis'Sorc
17-11-2007, 16:54
Proponuje nie nosic duzo uh i ih wez 1 bp uh i 3 mf powinno starczyc
sebastiano
24-11-2007, 09:53
tak jak powiedział Flamon najlepiej robić pół na pół nigdy nie wiesz co się może stać
Kup sobie plecak MF, i bag UH, dużo Cię to nie będzie kosztować, a będziesz mieć 2x większe szanse na przeżycie w trudnych sytuacjach.
Noś dużo jedzenia, używaj MF w trudnych sytuacjach, a gdy twoje życie jest zagrożone - użyj UH.
47 sorc nie wie co nosić? Dzieci allegro proszę o naciśnięcie "Delete Account".
ze 3 uhy i bag ihów. Reszta na spontan. Chyba że na guardach expisz z utamo, to inne buty. Z drugiej strony co za kretyn expi na guardach z utamo :D
No ta 40~ sorca jak trapną guardy to powodzenia w ihaniu sie ;). No i po co takie 23 msy sie wypowiadają w sprawach o których nie mają pojęcia ? ;).
Rotfl
Wystarczą ihy jak masz duży mlvl to ci prawie całe hp zregeneruje ale to od ciebie zalezy.
Cya 8o
_LorDZIQ_
27-11-2007, 16:00
Najlepiej miej przy sobie z bp uh-ow na wszelki przypadek. Bo ih-em leczysz sie mniej wiecej tyle co "exura gran".
Powiem tak , noś z bag uh-ów i kilka ih-ów .Sam bym nosił na tym lvl bp ih-ów ale dla bezpieczeństwa noś też uhy :p , chyba że ci żal kasy na uh'y to to już twój problem ....
ja wczoraj draga z 2 bpih solnalem ;d;d;d;d bo mam 1 mlvl i nie chce mi sie trenic
ja wczoraj draga z 2 bpih solnalem ;d;d;d;d bo mam 1 mlvl i nie chce mi sie trenic
ale ty jesteś menski :o
Yossarian
28-11-2007, 01:04
@Up
Zauwazylem, ze wypowiedzi usera MPOman na kazdy temat sa zalosne i nigdy nic wnosza do dyskusji, radze wiec mu nie wypowiadac sie na kazdy nowy topic (nie jest to bynajmniej zadna osobista aluzja do jego szanownej osoby).
Articuno
29-11-2007, 00:07
Rotfl
Wystarczą ihy jak masz duży mlvl to ci prawie całe hp zregeneruje ale to od ciebie zalezy.
Cya 8o
Powiedział, co wiedział. Tak to polecam UH, chyba z wiadomych względów. Ale nie powinieneś na takim lvl sam o tym wiedzieć ^.-? Ah, Allegro żondźi111!
LukaszekII
01-12-2007, 22:01
10 ihów i 10 uhów może jeszcze 10 mf :P i spokojnie :P
hmm może noś tak jak ja 1bp uh i 5bp mf ^^ zawsze ktores sie przyda :P bo dobre sa uh gdy sa pk a mf do expa ^^
10 ihów i 10 uhów może jeszcze 10 mf :P i spokojnie :P
OmK
Ja noszę 8uh, nosiłem ihy, ale mi się skończyły, + 2-3 bp mf
Najlepiej Bp Uhow I Mana Fluidow.
Rafik.Secura
15-12-2007, 10:37
Zależy na czym expisz.jeżeli np. na guardach to lepiej nosic uh,bo jak zlapiesz kicka albo laga to niezdonżysz wyleczyć sie ihem lub mf...
Natomiast jak jesteś na cycach czy mino guardach itp. to radził bym ci nosić ihy.:p
Truski_NH
15-12-2007, 14:14
Ja bym ci radził ihy ponieważ 1ih=120many 1uh=400 3ihy=1uh moim zdaniem bardziej sie opłaca ale tak jak powiedzieli inni jak idziesz na mocniejsze potwory zabierz uchy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.