zaloguj się

Pokaż pełną wersje : "Pomocna Dłoń"

Stron : [1] 2

Dr.Unknown
29-10-2004, 18:57
Kiedyś, chyba w CD Action był taki dział "pomocna dłoń", domyślam się iż wielu użytkowników tego forum gra w inne gry niż tibia. Ten dział przeznaczony jest na pomocy, nie technicznej, pomocy w grze. Oczywiście wszystkie gry oprócz Tibii ; ). Zasady takie niewiesz coś, masz problem- piszesz posta, wiesz coś o co ktoś pytał, chcesz pomóc- piszesz posta, chcesz cokolwiek skomentować-zachowujesz to dla siebie. I najważniejsze, to nie jest zbyt oryginalny pomysł, szukałem ale taki temat mógł mieć już miejsce, w takim wypadku- kasacja.

UWAGA!
W związku z powatarzającymi się pytaniami technicznymi zmieniam nieco regulamin tematu, od teraz pytania o problemy techniczne są widziane równie mile, co np. solucje dla tych, którzy sie poddali. Dziękuje za uwage i przypominam, że temat traktuje wyłącznie o grach komputerowych za wyjątkiem Tibii.
UWAGA!

Dwimenor
29-10-2004, 19:31
No to na rozkręcenie tematu mam pare pytań:
1. Czy da się uruchomić Diablo II w trybie okna?? Jeżeli tak to jak(Win 98)-Mam nadzieje, że to nie podchodzi pod pomoc technicząhttp://forum.tibia.pl/images/smilies/wink.gif

2. Diablo II lod, Czy Anihilus wypada ZAWSZE z klona diablo, bo raz mi nie wypadł(możliwe że ktoś sobie przywłaszczył)

3. KotOR- TARIS gdzie jest szczepionka przeciw chorobie?? Ma mieć ją jakiś patrol, ale żednego nie znalazłem. Przechodz grę 3 raz i nic.
(btw, ktoś wie kiedy ma wyjść KotOR2??)

Dr.Unknown
29-10-2004, 19:39
1. Wydaje mi się, że da się, trzeba kliknąć prawym na skrót i tam szukać, proszę NIE DAWAJCIE JUŻ TECHNICZNYCH POSTÓW, TYLKO O SAMEJ GRZE
2. Ma go patrol, w tej najniższej strefie, jeden z Sith'ów jest czerwony
3.Kotor 2? Troszekę, ale niedługo jeszcze poczekamy;)
<edit>
Może pomoże;)
http://img9.exs.cx/img9/8935/bmplol.jpg

Dwimenor
29-10-2004, 19:46
Co do punktów 2 i 3 to dzięki

A punkt 1:
Nie o to chodzi, dalej otwiera się w trybie pełonekranowym. A chce żeby się otwierał tak jak Tibia.
I przepraszam za to pytanie Techniczne. Nie byłem pewnien.

Ashlon
29-10-2004, 20:47
1. Czy da się uruchomić Diablo II w trybie okna?? Jeżeli tak to jak(Win 98)-Mam nadzieje, że to nie podchodzi pod pomoc technicząhttp://forum.tibia.pl/images/smilies/wink.gif
3. KotOR- TARIS gdzie jest szczepionka przeciw chorobie?? Ma mieć ją jakiś patrol, ale żednego nie znalazłem. Przechodz grę 3 raz i nic.

1.Nie wydaje mi sie...probowalem, nic to nie dalo. Moze jakis mod cos da?
3.Kotor 2 ma wyjsc na przelomie 2004/2005 roku.
@Doktor : bardzo fajny pomysl tematu.

Dr.Unknown
29-10-2004, 22:54
Hmm..nikt nie chce to ja zapytam...Ktoś przeszedł misje z Hitman Contracts (nie pamiętam nazwy), chodziło o zabicie kolesia na statku, jak SWAT'ci atakowali, a i chodzi mi oczywiście o przejście misji na SILENT ASSASIN;)

Kenethorn
30-10-2004, 13:46
no wiec to jest problem techniczny no ale napisze :P w fifie 2004, uefa 2004 i fifie 2005 mam takie cos ze przeswituje mi przez pilkarzy (oprocz ich glow)... zrobilo mi sie tak juz w fifie 2004 po formacie kompa... tu screen z uefa 2004 http://www.members.lycos.co.uk/gestapo666/euro_screen.jpg

Dr.Unknown
30-10-2004, 15:25
U mnie na screenie wporządku jest:/

Kenethorn
30-10-2004, 16:05
@up

moze na strojach portugalii zbytnio nie widac bo sa ciemne, ale na strojach niemcow widac bo sa lekko zielonkawe a biale powinny byc

Kredi
30-10-2004, 18:24
Uznacie mnie za jakiegoś początkujacego ale musze.
Chodzi o gre Morrowind III Gdy jestem w riunach dwemerowych Arkhantang czy jakoś tak to jak wybije wszystkich to niemoge znależć tej "Dwemerowej zagadki"

Pomożcie plax plax

Kenethorn
30-10-2004, 18:31
chodzi o taka jakas kostke - jest gdzies u przywodcy albo w polkach w pokoju w ktorym byl przywodca grupy ktora byla w tych ruinach :) nie pamietam dokladnie gdzie to, pamietam ze znalazlem ta informacje na stronie 'adamantytowa wieza', adresu nie pamietam wiec sproboj poszukac w wyszukiwarce :)

Dr.Unknown
30-10-2004, 19:37
@Up
HA! Wszyscy qmple mnię o to pytają...ciężko to wyjaśnić bo to trudne jest...masz miksture lewitacji(prostszy sposób)?
I nie morrowind III tylko Elders scrolls III- Morrowind, ja mam jeszcze blood moona i tribunala.
P.S: jak ktoś robi misje dla gildii magóww Balmorze to pomoge (osiągnołem stopień arcymag:])

Kredi
01-11-2004, 07:55
oka spoka czyli potrzeba mixtury lewitacji dobra sprubuje... gzieki za odp..

Alek
01-11-2004, 10:02
DIABLO W OKIENKU: Trzeba dodać w linii komend parametr -w. U mnie to działa. Mam pytanie do gta: vice city. Ile jest misji, które wykonuje się w kupionych budynkach?

Dr.Unknown
01-11-2004, 15:28
DIABLO W OKIENKU: Trzeba dodać w linii komend parametr -w. U mnie to działa. Mam pytanie do gta: vice city. Ile jest misji, które wykonuje się w kupionych budynkach?W zwykłych domkach(Oprócz Diaz Mansion[Później Vercetti Mansion])zero, a w budynkach w stylu drukarni, lodziarni różnie.
@Topic
Znowu o Morrowind, kiedyś chciałem być świątynnym, trzeba zaliczyć pielgrzymke, zaliczyłem wszystko oprócz kaplicy w pałacu Viveka(pop pałacem), tam jest zagadka i za c*** nie umim tego zrobić:/

Kredi
01-11-2004, 17:20
Drukarnia: 2 misje
Taksówki: 3 (chyba) a jak nie to 4
Malibu club: 5 albo 4
hmm chyba zapomniałem o innych budynkach. Jak tak to uzupełnijcie mnie.
Ciekawostka:
Jak bedziesz oglądał wszyskie babki w "Pole position club" to bedzie bonus
Sami zobaczcie :)

Maniak Hip-Hopu
19-01-2005, 18:16
Otoz dzis zaczalem grac w baldur 2. I dolazlem do miejsca gdzie trzeba drzwi otworzyc i pokazuje ze jakas figurka, z kad wziasc ta figurke ?

roland
19-01-2005, 18:20
Poszukaj. Opowiedz dokładnie gdzie jesteś, w Baldurze jest z 50 drzwi do których potrzeba figurki, żeby je otwyrzyć...

Maniak Hip-Hopu
19-01-2005, 19:09
Ale te drzwi sa to pierwsze, kilkam i mowi ze na dole jakas dziura i potrzeba figurek a z kad to wziasc? Mowisz ze w baldurze, podaj strone ok ?

NORMALY OBYWATEL RP
19-01-2005, 19:32
Ale powiedz ktory to rozdzial, jaka lokacja,jaka misja itp. ehh... sprobuj na
gry.wp.pl albo www.kuznia.info <--- najlepsza strona o BG2 jaka znam ale nie wiem czy jescze dziala gdzies z 1 miesiac temu dzialala jescze:P
aaa i jescze zostala bezpieczna przystan: bg2.cdprojekt.com

Maniak Hip-Hopu
19-01-2005, 19:43
Od razu gdy uruchamiam bg2 i wychodze z wiiezienia, obok tych dziwnych z jakas energia tam sie idzie do gory i sa drzwi.a dalej jest pulapka i koniec korytarza dalej :/

Greeny
19-01-2005, 20:13
Trzeba przyznać że szybko utknąłeś =p Nie zwiedziłeś nawet połowy lochu więc poszukaj dokładnie. To nie jest jakiś skomplikowany problem ^.-

LukasR
19-01-2005, 20:20
Pytanie dotyczące FIFY 2005. Mam problem ponieważ gdy włączę grę to odrazu gdy jest tak reklama EA Sports obraz zaczyna skakać. Wygląda to tak jakby dwa niepełne obrazy się nakładały na siebie w krótkich odstępach. Szukałem w necie ale nie znalazłem rozwiązania.

Pomożecie ??

p.l
19-01-2005, 21:42
sory za technika ale mnie interesuje, czy ktoś z was kiedyś też miał problem z filmami z gier (tych starszych, black Isle i np. diablo), bo mi cholera się wykrzacza za każdym razem gra.

Odnośnie baldur'a 2, poszukaj, rozwiązanie "samo się znajdzie"

Grał ktoś w Arcanum? Pamiętam że nie mogłem znajeźć wejścia do kopalni klanu krasnoludów (nie tego głównego, nie koła tylko tego 3ciego)

wyseq
19-01-2005, 22:17
a ja mam pytanie na temat Soldier of Fortune II
jak przejsc ten cholerny port !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tam gdzie chyba skosnoocy maja uziki

Rendarn
20-01-2005, 11:33
sory, post do kasacji (napisalem odpowiedz na pytanie problem ktory juz zostak rozwiazany - nie przeszuklaem zalego tematu)

Dwimenor
20-01-2005, 11:44
Grał ktoś w Arcanum? Pamiętam że nie mogłem znajeźć wejścia do kopalni klanu krasnoludów (nie tego głównego, nie koła tylko tego 3ciego)
Chodzi ci o Klan Żelaza...czy jakos tak. Aby się tam dostać, trzeba otwożyc ten zamknięty sejf co stoii w Towarzystwie naukowym W Tarancie. (przepis na klucz oraz zlecenie na ten quest dostaniesz od jednego z krasnoludów z klanu koła, nie pamiętam imienia. )

Gokufan
22-01-2005, 10:39
@Kenethorn
też mialem te "duchy" , przeinstaluj sterowniki od karty graficznej , powinno pomóc;)

Maniak Hip-Hopu
22-01-2005, 10:43
Gram w Baldur's Gate:Tron Bhaala

Otóż jestem w tym miescie co zaraz pewnie padnie :P
Zabilem tego Gromnira czy jak mu tam.
I co dalej mam zrobic bo sam do cholery nie wiem?
aha poszlem do tej hrabiny i ona mi wygadala ze ten kris porwal jej dzieciaka itp itp.. A on gada o jakims magu na( edden ?Gdzie go znajde?

Dwimenor
22-01-2005, 15:42
@Maniak
Ten mag jest na murze miejskim, bezpośrednio nad główną bramą(tam gdzie się pojawiasz, gdy po raz pierwszy wychodzisz z strefy kieszeniowej)

@Down
Moze czas już kończyć grę??<joke>
A jak chcesz pozbierać poziomy, to-kopalnia pod nowym obozem dla przykładu. Nie chcesz orków...a szkoda, niezły exp, a jak grasz jako mag to nieźle z czarów idą(Krąg śmierci, czy jakś tak lub inne obaszarowe czary, loorujesz po kilka i z głowy)

Dowizul z Inferny
22-01-2005, 16:08
gdzie w gothic 1 expic od 30lvl`u proc orcow??

Maniak Hip-Hopu
22-01-2005, 17:06
ok znalazlem jej syna , ale co teraz mam robic? jak uratowac te miasto ? Zlalem na kanaly i wszystko tam wybilem i co teraz gdzie isc co i jak. HeLP PlX

Matheous
22-01-2005, 17:31
Wroc do sfery kieszeniowej, a wychodzac z niej wybierz opcje 'Chce sie znalezc poza Saradush'. I troche qrwa szacunku dla tej pieknej gry a nie pisz 'Gdzi ten syn plx plx plx qreva nie mogem jej znalesdz!!!111'

Dwimenor
22-01-2005, 18:37
@Up
Dodam, zę warto najpier pozwiedzać Twierdzę Strażnika. Potem moze nie być okazii(łatwo zapomnieć). A to są najleprze "lochy" w całej serii. Nie można przegapić tej lokacii.

Obłedny Rycerz
22-01-2005, 21:27
A ja mam z kolei taki problem :

W grze Dungeon Siege : Legends of Aranna , w tej kampani z dodatku.Kiedy już dostane u burmistrza misję znalezienia tego staff of stars , czy jak sie to tam nazywa i spotykam jakomś łuczniczke nawalającą jakiegoś pająka koło jaskini i wytępiam już w niej wszystkie potwory to wychodze.I problem w tym co mam robić dalej ???

Maniak Hip-Hopu
22-01-2005, 21:29
Wroc do sfery kieszeniowej, a wychodzac z niej wybierz opcje 'Chce sie znalezc poza Saradush'. I troche qrwa szacunku dla tej pieknej gry a nie pisz 'Gdzi ten syn plx plx plx qreva nie mogem jej znalesdz!!!111'

Czyli co zaczac gre od poczatku. czy jak ? a jak sie dostac do twierdzy straznika? A jak mam isc do tej kieszonki to jak i gdzie?

Matheous
24-01-2005, 10:02
KLikasz na portret glownego bohatera. Klikasz na gwiazdke(zdolnosci specjalne) w prawym dolnym rogu. I tam masz 'Sfera kieszeniowa'. Gdy wydostaniesz sie z Saradush, bedziesz mogl nieco swobodniej poruszac sie po mapie, wiec do TS trafisz sam.
Aha-jesli jeszcze nie zabiles Gromnira, to najpierw musisz go zabic, of korz:) I wogole jesli zaraz na poczatku masz problemy(i to z INTERFEJSEM i na dodatek wynikajace z nie czytania rozmow) to lepiej od razu zmaz BG2, a nie rob z siebie lamki pytajac o kazde goovienko.

Knight Simon Dark lord
28-01-2005, 12:36
a ja mam pytanie dotyczonce gothica2 jak dojsc do 2 aktu(kopalnia chyba soli) dostalem misje od tego tam mistrza paladynuw i za kija nie wiem gdzie isc

Maniak Hip-Hopu
28-01-2005, 20:25
teraz po tym przeleceniu bibliotarki mam isc do drzwi dla personelu to jest chy ba jakas dolna ładownia. Ale jak tam drzwi otworzyc ****a?

Knight Simon Dark lord
29-01-2005, 11:42
daj na drzwi i "inne" i daj komende pchnij/popchnij(nie pamietam ktura) i larry powie że dzrwi som niedomkniete i wejdziesz i prosze o pomoc w mojej sprawie zaleazy mi na tym

Maniak Hip-Hopu
29-01-2005, 14:28
Nie działa cos mi gada ze za slaby czy cos. W kazdej ladowni tak gada lolek jeden :(

dap-galothij
29-01-2005, 14:40
a czy ktoś może grał w grę Rage of Mages 2: Necromancers(albo coś innego z necro)
bo ja teraz nie umiem zrobić paru questów. gwiazda w lesie-na początku idę na dół i kuję się na jaszczurkach. gościu przez dżungle. dochodzę do cmentarza i tam mnie zabija. to ze zbuntowanym nekromantą siekam w niego i nagle 5 następnych we mni lightingami:/

Zapewapu
29-01-2005, 16:47
Hmm...J dostawalem 2 rozdzial jak pogadalem z Hagenem(przywodca palqw),ale teraz masz isc do gorniczej doliny!.Chyba wiesz gdzie jest gospoda "Martwa Harpia"?,jesli nie Lares cie tam zaprowadzi(jest w porcie).Za ww gospoda jest drozka,idz nia w lewo,ale uwazaj! jest tam duuuuzo topielcow!.Ta droga zaprowadzi cie prosto do przeleczy,ta zas prowadzi do doliny.Lecz takowa(dolina) do bezpiecznych miejsc sie nie zalicza :/.Potem bedziesz mial zarabisty filmik,ale wszystko przed toba!

Ps:www.gothic.phx.pl zawalista stronka o G2
Gralem w G2 2 lata temu,ale takiej gry sie nie zapomina.......

Knight Simon Dark lord
29-01-2005, 17:58
dzięki zapewapu a maniak tu nie chodzi o ładownie ale o kaniciape pracowników jest koło kasyna trzeba zjechać schodami ruchomymi i tam są wyrąbane środki ostrożności tam użyj tej komendy potem trzeba iść do jańci i dalej chyba sobie poradzisz

Maniak Hip-Hopu
29-01-2005, 19:09
Dobra wzialem ten zagiel ide do niej i ona gada ze to sie nie uda a mam ten materiał co teraz mam zrobic ?

Dr.Unknown
29-01-2005, 22:25
Dobra wzialem ten zagiel ide do niej i ona gada ze to sie nie uda a mam ten materiał co teraz mam zrobic ?
Lepiej dla nas i dla Ciebie będzie jak sobie znajdziesz/sciągniesz jakąś solucje, zamiast codziennie o coś pytać na forum.

Maniak Hip-Hopu
29-01-2005, 22:28
jak mam ograc ta laseczke co gram z nia w kosci, bo chce jej dupke spenetrowac. a jakos przegrywam wyjasnijcie mi ta gre PLX :(

Knight Simon Dark lord
29-01-2005, 23:01
daj chyba w czasie gry ctrl+c lub b nie pamietam i bendziesz widziec jej kostki i musisz naciskać specjalny przycisk jak bendzie kłamać zapomniałem jaki jest na nim napis bo dawno w tą gre grałem

roland
30-01-2005, 09:30
Bosze 14 latek gra w larego... ARRRGGGGGGH... I jakiś idiota pyta się jak wygrać z gościuwą w kości... A ja zawsze myślałem, że nawet największy idiota przejdzie Larego... Myliłem się, są tacy głupi co nawet tego nie potrafią.

Matheous
30-01-2005, 10:30
Odezwal sie najwiekszy mozg na forum...
Maniak-qrwa, czy ty nie mozesz POGLOWKOWAC? Czytaj rozmowy, txty etc. a nie ze grasz zeby zabic czas i o kazda pierdołę pytasz na forum, QRWA MAC!

Thero
30-01-2005, 14:22
jak mam ograc ta laseczke co gram z nia w kosci, bo chce jej dupke spenetrowac. a jakos przegrywam wyjasnijcie mi ta gre PLX :(
Nie umiesz ćwoku w googlach poszukać? -.- Jest mnóstwo solucji o Larrym itp. -.-...

Ostry!
22-02-2005, 13:18
no wiec to jest problem techniczny no ale napisze :P w fifie 2004, uefa 2004 i fifie 2005 mam takie cos ze przeswituje mi przez pilkarzy (oprocz ich glow)... zrobilo mi sie tak juz w fifie 2004 po formacie kompa... tu screen z uefa 2004 http://www.members.lycos.co.uk/gestapo666/euro_screen.jpg
;(

Chyba masz Ge Force'a 2...

ciemne dropsy
25-02-2005, 14:28
Gra The Neverhood.

Jestem w lokacji ghdzei trzeba opuscic drewaniny most i zejsc na dol, op lwewj stronie mamy tkai budynek zolty z antena, Po przejsiu w tym budynku do tego pokoju z obracajacymi sie krysztalami nie wiem co zrobic :( O co w nich chodzi? Jak ulozyc te kolory? UTKNALEM!!! :(

Ing
25-02-2005, 16:53
Światło musi być zgaszone. Wchodzisz do tej puszki ustawiasz kryształy zgodnie z napisem na owej komorze ("bobby")

B=>Blue
O=>Orange
B=>Blue
B=>Blue
Y=>yellow

Black Tilly
05-03-2005, 08:15
Dlaczego nie moge kupić(i co muszę zrobić) żeby zakupić nowe zwierze w Zoo Tycon 2?? aha i kody prosiłbym.

]v[ichal
06-03-2005, 12:02
Mam banalny problem w Icewind dale II...dochodze do momentu w którym trzeba odblokować deski (2),żeby przejść przez most...jedną z desek (tą po mojej stronie) niszczę , lecz drugiej (po drugiej stronie szczeliny) nie moge zniszczyc (próbwalem procą , łukiem , czarami , rozwalająć beczke w poblizu (eksplodującą)) , wie ktoś jak to zrobić? :baby:
btw
gra jest orginalna , (jak pisze w instrukcji z najnowszym patchem) wiec o zadnym bugu nie ma mowy.

Ziencio
07-03-2005, 16:56
Gram od jakiegoś czasu w ET ( dokładnie 9 dni ). Mam problem: jak się robi kolorowe nicki bo nie wiem jak to trzeba zrobić :p

hoomik
07-03-2005, 18:00
^cyferka od 1 do 7 a potem litera, np:
^3tralalalala
kazda cyferka oznacza inny kolor

Knight Simon Dark lord
09-03-2005, 14:28
mam pytanie kilku dniu temu odkopałem sobie z mojej kolekcji gier gre "hype the time quest" wiem że stara jak ch** ekchm jak świat ale przeszłem ją szybko ale za Chiny ludowe nie moge znaleść wszystkich czarów jedyne czary jakie mam:
focus magicum:włócznia,okrąg, i smok i do "trójcy nie wiem gdzie sie dostać bo ostatniego przycisku znaleść nie moge
elektrikus magicum:włócznia,trójca,smok i okrągu znaleść nie moge
z lodowej magi:włócznie i trójce a nie moge znaleść smoka i okrągu bardzo prosze o lokalizcje czaro i w przypadku ognistej trójcy wszystkich przycisków otwirających tą krate i prosze bez textów w stylu " zagraj sobie w coś nowszego" bo chciałem sobie pograć coś starego z góry dziękuje za all odpowiedzi

Chopkers
19-03-2005, 11:31
Jak zdobyc oxide'a w Crashu team racingu na psxa?? :P

gabek
19-03-2005, 17:39
Siema all! Mmmm moze niektorzy znaja taka gre jak Gangsta war
Mianowicie jest w niej pewien bonus, 100 $ w grze, ktore dostaje sie za to ze ktos kliknie odpowiedki link :) Nic nie tracicie, to nie zaden podstep :)
Jesli ktos chcialby mi pomoc o co bardzo prosze, niech kliknie na link ponizej :) Z gory dziekuje :)
http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=6l1e12310

Dwimenor
29-03-2005, 11:36
W DB:Advance Adventure są takie miejsca gdzie można się dostać tylko odbijająć się od ściany. Na przykład TO (http://members.lycos.co.uk/piotrsocho/dragon%20ball%20aa.jpg)
I mam problem nie wiem jak się od tych felernych ścian odbijać.

Daniel_14
01-04-2005, 18:33
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

roland
02-04-2005, 19:10
Poproś admina, aby zwiększył przepustowość na IP twojego serwera, nie będzie się cieło... I wytłumacz w jakim sensie się tnie, lagi czy systemowo?

Daniel_14
03-04-2005, 15:01
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx

Dr.Unknown
03-04-2005, 16:08
@Up
W pierwszym poście o ile pamiętam, napisałem, żeby nei mówić tu o tibii, jesli nie, to mówie to teraz.

Uncle Warrior
07-04-2005, 21:48
Mam problem z NBA Live™ 2005... mianowicie chodzi o konkurs wsadów. Wiem jak się robi podstawowe wsady czyli kombinacje czterech guzików najpier nacisnąć jeden potem przytrzymać drugi, ale za kija nie moge zczaić jak sięrobi wsady takie, że np. zawodnik na początku odbija piłkę o ziemię nastepnie ona odbija się o tablice kosza zawodnik podbiega i dopier jakies 360 wsad robi... wiem, że tak można bo robi tak komputer i niby jest slam dunk school, ale tam gówno wyjaśniają... desperacko proszę o pomoc o.o"

Imprezowy Chłoptaś
17-04-2005, 10:52
Otoz w cod:uf Jestem na sycili i gdy juz buchnalem te dokumenty to mam isc do windy ide i wchodze i nic sie nie dzieje zajarzylem ze rzeba ruszyc dzwignia ale sie nie da i nie wiem co teraz? Nie moge nawet "f" przesunac.

roland
17-04-2005, 14:03
Sprobój naciśnąć "f" przy dźwigni, kiedy pokaże się napis(w uf nie grałem dawno) dźwignia może być także przed windą, lub winda po prostu nie działa

Imprezowy Chłoptaś
17-04-2005, 14:24
Zadanie ze wejsc do windy, a czy wcisnac, to nadal nie moge nawet jak od poczatku misje zaczlaem :( Dzwignia przy windzie!

Badzo
25-04-2005, 12:57
Hmm mam problem z Wolfenstein ET

U niektorych widze, ze zamiast I Need a Medic! pisze np. Potrzebuje Lekarza(albo inne)
Jak to zrobic :)

roland
25-04-2005, 13:00
Hmm mam problem z Wolfenstein ET

U niektorych widze, ze zamiast I Need a Medic! pisze np. Potrzebuje Lekarza(albo inne)
Jak to zrobic :)
Sciągnąć pacza spolszczającego:P

Badzo
25-04-2005, 13:05
Nie o to chodzi...... Anglicy tez maja podmienione...

Exellion
26-04-2005, 16:43
Od niedawna zobowiązałem sie do pomaganiu mojemu bratu ciotecznemu gdy go ktoś zabije w tibii. Dokładnie dzisiaj zabił go 30 lvl, a on poprosił mnie żebym go zabił. Mam prośbe do was żebyście mi powiedzieli jak zabić większy od siebie lvl ja mam tylko 20. Ważne jest też to że ten 30 lvl wcale mocno mojego brata nie bil bo góra po 20 (pytanie tylko czy bił na full defie).Jeśli macie jakieś pomysły to bardzo prosze was o pomoc. Możecie pisać na gg: 6029138. :(

Dr.Unknown
26-04-2005, 17:21
Od niedawna zobowiązałem sie do pomaganiu mojemu bratu ciotecznemu gdy go ktoś zabije w tibii. Dokładnie dzisiaj zabił go 30 lvl, a on poprosił mnie żebym go zabił. Mam prośbe do was żebyście mi powiedzieli jak zabić większy od siebie lvl ja mam tylko 20. Ważne jest też to że ten 30 lvl wcale mocno mojego brata nie bil bo góra po 20 (pytanie tylko czy bił na full defie).Jeśli macie jakieś pomysły to bardzo prosze was o pomoc. Możecie pisać na gg: 6029138. :(
ROTFL
Po pierwsze, w tym temacie nie o tibii, po drugie...rotfl.

Meeen1991
02-05-2005, 19:26
Gram sobie w morrowind the elder scrolls III i zaciełem sie w momencie przy głównym quescie pod nazwą "trzecia przepowiednia" no i nie potrafie sobie poradzic , poprosze o pomoc z ukończeniem tego questa

Dagfan
10-05-2005, 21:51
LEGO Star Wars
Mam problem w epizodzie III w misji 3. Trzeba tam pokonać Generała Grivesa i jak się mu zabiera 4 serduszka to on skacze na skałe i tam sie zachiny niemoge dostać! help plz

Gracz Tibii
12-05-2005, 20:20
Mam problem z Worms 3D (nie śmiać się lubie te Wormsy :P ) i teraz za Chiny mi nie odpali występuję błąd że można wysłać do Microsoftu. No i co mogę zrobić aby odpaliło mam Windows XP Profesional.

Gumis148
13-05-2005, 14:43
A jak można przypomnieć sobie account number?

Gunir
13-05-2005, 14:50
A jak można przypomnieć sobie account number?

Wchodzisz tu: http://www.tibia.com/service/?subtopic=lostaccount. Wpiszujesz nick postaci i klikasz Submit, teraz zaznaczasz "I have forgotten my account number." i klikasz Submit. Zaznaczasz "Yes, send me it by e-mail" no i wpisujesz adres e-mail, który podawałeś przy rejestracji i swoje hasło i klikasz Submit... na końcu logujesz się na tego e-maila, odbierasz poczte z tibii.com i tam masz przypomniany numer z tibii.

Wayne Rooney
22-05-2005, 20:41
Mam problem z misja w robin hood legenda sherwood. Uwolnilem tego stuleya, i zabilem wszystkich straznikow oprocz ludzi w zamku ale jak mam sie tam dostac albo do tego lasku sherwood tez nie czaje. Help

Mack Abadrak
22-05-2005, 20:48
Właziłeś całą drużyną na tabliczkę z napisem "sherwood"? I naciśnij "escape" i sprawdź, jakie misje musisz jeszcze zrobić.

Tasior
30-05-2005, 15:12
~~~~~~Ły mi działa~~~~~~

Matheous
30-05-2005, 18:12
Sprobuj to napisac z drugim ALT;) Serio, przy pisaniu maila na wp to jak sie wcisnie zly alt to mi sie od razu mail wysyla 0_o ;D

Shanhaevel
30-05-2005, 18:31
Mam problem z Worms 3D (nie śmiać się lubie te Wormsy :P ) i teraz za Chiny mi nie odpali występuję błąd że można wysłać do Microsoftu. No i co mogę zrobić aby odpaliło mam Windows XP Profesional.

Może masz wirusa Parite? U mnie było, że Harry Potter (młodszy brat gra) nie chciał działać. Ściągnij Avast! i zeskanuj.

Tasior
30-05-2005, 20:10
~~~~~~Ły mi działa~~~~~~

Have
01-06-2005, 23:42
Mam klopot siedialem sobei u kumpla na valori i przeprowadzilem wywiad z vezakiem z nudy ;p chcialbym go zameiscic w gazetce ale jak ?

Bucik
01-06-2005, 23:47
Co do punktów 2 i 3 to dzięki

A punkt 1:
Nie o to chodzi, dalej otwiera się w trybie pełonekranowym. A chce żeby się otwierał tak jak Tibia.
I przepraszam za to pytanie Techniczne. Nie byłem pewnien.

Otóż grałem w D2 i powiem że się da... gdzies w windowsie są takie pliki które po dwukrotnym kliknięciu otwierają gre w pełnym ekranie... NIECHCĄCY je usunołem i włączała się każda gra tak jak tibia... są także cheaty ale to już nie gra tylko noobostwo...

---Czarny---
04-06-2005, 19:20
działa u was Imageshack?? u mnie cos wyskakujee, potem zmienia mi na MSN wyszukiwarke...a u was dziala?

Badzo
04-06-2005, 20:08
Ponawiam pytanie

Wolfenstein ET

Jak podmienić komendy czyli:

zamiast
"I need a medic!"
napisac swoj zwrot np. "Gdzie ten lekarz?"

PUPISEM
09-06-2005, 19:42
Mam problerm z grą Tzar:Cieżar Korony
Naciśnij ENTER, wpisz kod i ponownie naciśnij ENTER dla akceptacji.
HMPRETTYPLEASEWITHSUGARONTOP – włącza cheaty
HMGOD - God Mod

Tyle ze kody nie dzialaja ;/ moze ktos by pomogl, kody sa po to bo chce surowce miec i chce wywalone krolestwo zrobic :)

sesaj
14-06-2005, 22:42
Uhm...mam nadzieje, ze jednak ktos do tego topicu zaglada.

No wiec mam problem, a nawet duzy problem ;) Otoz zainstalowalem gta:sa i wszystko ladnie pieknie dzialalo. Wlaczam 4h pozniej i dupa. Klikam w ikone i zero odpowiedzi. Zresetowalem kompa, zrzucilem cracka jeszcze raz, zainstalowalem jeszcze raz gre. I nadal to samo. Dodam jeszcze, ze w ciagu tych 4h komputer byl wylaczony.

Halp me plx?!!11

spider-bialystok
18-06-2005, 17:44
Kolejny problem z GTA: San Andreas
Mam wersje DVD. Instalacja przebiega bezproblemowo, jednak gdy proboje wlaczyc gre pojawia sie komunikat : Wrong disc inserted. Please insert the CD/DVD. Plyta jest caly czas w napedzie! Jak temu zaradzic?

hoomik
18-06-2005, 19:59
o takim sprytnym urzadzeniu jak "crack" slyszales?

Maethi
18-06-2005, 20:03
Mam problem z CS-em 1.6 bez Steam-a. Chce grac, lecz gdy podlaczam sie do jakiegos serva to wyskakuje mi jakis blad .dll

hoomik
18-06-2005, 21:39
wszystkie update'y posciagales?

Maethi
18-06-2005, 21:42
Nie. W temacie CS bez Steam-a jest link do patcha ale nieaktywny. Szukałem przez google etc.. i nigdzie nie znalazłem. Żadnych updatów nie trzeba podobno tylko ten 1 patch.

Klimmek
18-06-2005, 21:44
A nie lepiej Maethi wydac te 50 PLN i cieszyc sie oryginalnym Counter-Strike 1.6 ze Steam? To nie jest wiele i mozesz instalowac wiele innych gier dawnej Sierry korzystając z tego samego Cd-Keya.

spider-bialystok
19-06-2005, 09:29
o takim sprytnym urzadzeniu jak "crack" slyszales?
Mam crack jednak gdy chce go uruchomic wyskakuje komunikat :

" Nie znaleziono punktu wejscia procedury ogg_stream_reset_serialno w bibliotece ogg.dll"

Co z tym fantem zrobic?

Vetinaz
19-06-2005, 13:47
Witam. mam pytanko dotyczace NFSU2 a mianowcie: w NFSU2 jest tak ze inni zawodnicy(czyli komputer) jeżdżą takze po mieście i zastanawiam sie czy jesli bede duzo jezdzil i sie rozgladal po miescie to oni wtedy moga sobie ulepszac auto i beda lepsi czy tylko jeżdzą tak dla jaj?? prosze o szybka odpowiedz!!!! i jeszcze jedno pytanko dotyczace tez NFSU2: jak to sie dzieje ze jak na jednym kącie poszlem na wyscig to jezdzil tam taki pomaranczowy bardzo utuningowany ford focus a na innym kącie jak poszlem na ten sam wyscig to jezdzily same mazdy?? jak to sie dzieje z gory thx!!!

Zapewapu
19-06-2005, 20:13
Hmmm...A ja mam problem z gra...montezuma:D.Otoz,kiedy dojde juz do tego wielkiego kolesia ,ktory tak tupie{montezumy},to co dalej mam robic?,cieszyc sie?:D.Niby probowalem gdzies tam lazic, ale nic nie znalazlem.Da sie tam robic cos dalej?

Ps.Jesli ktos mialby problem z jakas misja w gothic'u II{mmmmmm}-niech napisze,powinienen znac rozwiazanie(przeszedlem 11 razy:P)

Krzesław
19-06-2005, 22:21
Witam. mam pytanko dotyczace NFSU2 a mianowcie: w NFSU2 jest tak ze inni zawodnicy(czyli komputer) jeżdżą takze po mieście i zastanawiam sie czy jesli bede duzo jezdzil i sie rozgladal po miescie to oni wtedy moga sobie ulepszac auto i beda lepsi czy tylko jeżdzą tak dla jaj?? prosze o szybka odpowiedz!!!! i jeszcze jedno pytanko dotyczace tez NFSU2: jak to sie dzieje ze jak na jednym kącie poszlem na wyscig to jezdzil tam taki pomaranczowy bardzo utuningowany ford focus a na innym kącie jak poszlem na ten sam wyscig to jezdzily same mazdy?? jak to sie dzieje z gory thx!!!
Grałem w demko, ale może ci pomogę
1. Komputer raczej nie ulepsza aut
2. Komputer losowo wybiera auta do wyścigu.

teraz mój problem: Gram w demko lego star wars ( ep1 - statek federacji)
i tam trzeba zebrac 10 karnistrow czy czegos. mam te co trzeba dzwignie na korytarzach podniesc(2), tam gdzie sa 4 droidy za osłoną, tam gdzie jest droid statek, tam gdzie jest duży pokój z osłonietymi półkami, 3 w hangarach ( pokój dla R2, to pudło i przesuwana platforma). Gdzie jest10?

Knight Simon Dark lord
19-06-2005, 23:17
Mam problerm z grą Tzar:Cieżar Korony
Naciśnij ENTER, wpisz kod i ponownie naciśnij ENTER dla akceptacji.
HMPRETTYPLEASEWITHSUGARONTOP – włącza cheaty
HMGOD - God Mod

Tyle ze kody nie dzialaja ;/ moze ktos by pomogl, kody sa po to bo chce surowce miec i chce wywalone krolestwo zrobic :)

tego kodu pierwszego nie wpisuj nie trzeba ja przynajmniej nie musiałem wpisuwać potem masz
hmgod-nieśmiertelność ale TYLKO zanznaczonej jednostki/jednostek
hmpetleva-50,000 wszystkich surowców życze powodzenia

Avager
19-06-2005, 23:20
Kolejny problem z GTA: San Andreas
Mam wersje DVD. Instalacja przebiega bezproblemowo, jednak gdy proboje wlaczyc gre pojawia sie komunikat : Wrong disc inserted. Please insert the CD/DVD. Plyta jest caly czas w napedzie! Jak temu zaradzic?

em a może potrzeba zrobić obraz płyty ? To najczęściej pomaga (zamontowac obraz i gra mysli że jest originalna płytka ... ).

Sokochłap
20-06-2005, 10:42
mozliwe takze ze masz dvd i inny naped.... odlacz jeden z nich (sorki ale nie pamietam ktory ale to pomaga)

Tasior
22-06-2005, 20:23
Gram sobie w KotOR II. Moja główna postać ma 11lvl (ssie, wiem) a ja poleciałem sobie na pewien księżyc (taki z dużymi domami, Nar shaara czy jakoś tak)No i zaatakowały mnie jakies wymoczki (mnie czyli statek). Wymoczków zabiłem, szefa wypedziłem słowami(klikałem byle gdzie i poszedł sobie :P), a na statku została pewna pani w czarnej pelerynie(jakiś Shit czy coś :P) no i co ja mam z nią zrobić, bo raczej jej nie ubije, jest jakaś inna droga, czy trzeba użyć zaklęcia Load Game?
Jak by to kogoś interesowało poradziłem sobie ;]
Morał z tego taki że nie warto liczyć tylko na pomoc osób trzecich, ale również, a nawet przede wszystkim, trza ruszyć swoje tłuste dupsko i samemu kombinować :P

NORMALY OBYWATEL RP
23-06-2005, 09:41
Czy wie ktos jak włożyć do GTA: SA wlasne piosenki zeby byly odtwarzane jak radio?:D

TiTuS
23-06-2005, 09:43
Chyba jest tak samo jak w Vice City
W folderze z grą jest folder "mp3" i tam wrzucasz swoje mp3

hoomik
23-06-2005, 10:14
Chyba jest tak samo jak w Vice City
W folderze z grą jest folder "mp3" i tam wrzucasz swoje mp3
nie wiesz - nie mow
a opcjach mozesz ustawic sobie folder, z ktorego beda pobierane utwory mp3

PUPISEM
23-06-2005, 15:16
Ide do tego abagazila i jestem przed wejsciem do jego kryjowki, pojawil sie smoczek za mna wiec go zabilem poniewaz jak chcialem wlezc do jaskini to wyskoczylo ze nie moge wejsc bo potrzebuje cos zeby odblokowalo wiec zaciukalem smoczka i wypadl jakis kamien . I co dalej ?

hoomik
23-06-2005, 15:21
ach, mea culpa... post do skasowania

Zildjian_Pheonix
25-06-2005, 09:50
Pewnie chodzi Ci o taka mala kostke , tez jej znalesc nie moglem lezy w pewnej sali nie pamietam jak sie nazywala lezala na filarze ale nie jestem pewien dawno temu to przechodzilem !!!! ;)

Matheous
25-06-2005, 16:34
Ten smok to Draconis, po jego zabiciu zostaje jego glowa, bierzesz ja do ekwipunku i juz mozesz otworzyc te drzwi... Fes ze udalo ci sie zabic jednego z najbardziej upierdliwych przeciwnikow a nie umiesz otworzyc drzwi 8o

Thorthjar
26-06-2005, 09:21
Mam jedno pytanie i oczekuje odpowiedzi od doswiadczonego paladyna .... Gdzie moglbym najlepiej trenic skille ....... bo mam dosc slabe a wszytkie potwory jak dla mnie sa albo za slabe albo za dobre........ czekam na odpowiedz :)

Matheous
26-06-2005, 10:46
Oczywiście wszystkie gry oprócz Tibii
A poza tym takich tematow bylo multum-.-

Litawor
06-07-2005, 17:05
Do usunięcia właściwie.

gorgi
15-07-2005, 13:29
Gdy gram w mu zamiast wyswietlac mi sie płynnie jest o tak
Normalnie płynnie ------
u mnie -|-|-|
takie klatki -.-
jak to naprawić?
sterowniki czy co? prawie w każdej grze tak jest ;/

Emil1
16-07-2005, 19:26
Pytanie może nie pasuje w 100% do tego tematu, ale postanowiłem nie zakładać nowego na jedno pytanie. A więc:
Szukam fajnej gry strategiczno-taktycznej (chyba tak to można nazwać), gdzie dużą role odgrywa rozstawienie ludzi itd. Nie chce tylko, żeby była ona turowa. A więc co polecacie?

hoomik
16-07-2005, 20:51
Fallout Tactics, mozesz grac w czasie rzeczywistym lub turowym.

Matheous
17-07-2005, 11:58
Wszelkie Tacticsy, moze sprobuj Myth... A w BG(Baldur's Gate) tez duza role odgrywa dobra taktyka w czasie walki, tez mozesz zapuscic;) No i w SC(Starcrafcie) po dobrym 'micro' odroznia sie dobrego gracza od wspanialego... Tiaa.
@gorgi-pogrzeb przy sterownikach, moze podziala, moze nie.

Yerhilliaeh
19-07-2005, 20:45
Mam pirata (no wiecie...) i skopiowałem cracka. Grałem, ale chciałem sobie pograć z innymi graczami zainstalowałem jakieś gówno, aby grać na battle.net i... Warcraft (czyli około 300h grania) poszedł się kompać przełożyłem cracka odinstalowałem zainstalowałem itp... ten sam błąd piszejak by crack nie był przełożony pliki* sciągałem z tej strony:

http://tmwm.w.interia.pl/ dział Downloands.

Badzo
19-07-2005, 20:54
Mam pirata (no wiecie...) i skopiowałem cracka. Grałem, ale chciałem sobie pograć z innymi graczami zainstalowałem jakieś gówno, aby grać na battle.net i... Warcraft (czyli około 300h grania) poszedł się kompać przełożyłem cracka odinstalowałem zainstalowałem itp... ten sam błąd piszejak by crack nie był przełożony pliki* sciągałem z tej strony:

http://tmwm.w.interia.pl/ dział Downloands.

Z nielegalną grą nie porgasz se w necie... Musisz miec oryginalnego CD-Keya, takiego, jakiego nikt nie używa już...

Czyli nie moga występować 2 takie samye CDkeye w grze...

Tak mi sie wydaje, moge sie mylić...

Pozdrawiam

Yoh Asakura
28-07-2005, 23:25
Mam pytanie co do MoH:Pacific Assault.Otóż,mój sprzęt to:
Proces: AMD Athlon 1700+
Pamięc DDRAM,512
Karta graficzna:Radeon 9600SE
To już wszystko z tych ważniejszych.Otóż mój problem jest taki:
Zainstalowałem MoH'a,chodził dobrze.Pograłem godzine,nastąpił skok napięcia.Jako niestrudzony gracz,odpaliłem MoH'a ponownie.Wszystko chodzi,niby jest ok.Aż tu nagle pod koniec wczytywania...zonk!Wyłącza się gra.
Moglibyście pomóc mi rozwiązać ten problem ?
btw:przeinstalowywałem już grę,nic nie dało...

Randlemen
29-07-2005, 13:07
Nie wkurzajcie sie ale ja zadam pytanie raczej o błędy techniczne. Otóż, gram w SWAT4, wszystko ładnie wygląda nawet na niskich bądź średnich detalach tyle że drzwi nie widać. Jest taka jakby dziwna poświata, kopiująca poboczne textury. Drzwi się otwierają normalnie ale wygląda to beznadziejnie. Co może być tego powodem?? Mój komp to Pentium 4, 2.0 GHz, 640 RAM, karta RIVA TNT 2 32 MB. POMÓŻCIE

Wikt
30-07-2005, 18:29
Mam pytanie co do MoH:Pacific Assault.Otóż,mój sprzęt to:
Proces: AMD Athlon 1700+
Pamięc DDRAM,512
Karta graficzna:Radeon 9600SE
To już wszystko z tych ważniejszych.Otóż mój problem jest taki:
Zainstalowałem MoH'a,chodził dobrze.Pograłem godzine,nastąpił skok napięcia.Jako niestrudzony gracz,odpaliłem MoH'a ponownie.Wszystko chodzi,niby jest ok.Aż tu nagle pod koniec wczytywania...zonk!Wyłącza się gra.
Moglibyście pomóc mi rozwiązać ten problem ?
btw:przeinstalowywałem już grę,nic nie dało...

Twój komputer najwyraźniej się zruchał przez napięcie. Sprawdź, czy z hardwarem wszystko w porząsiu. Raz skoczyło napięcie, jak grałem w CS 1.6 - komputer poszedł się reprodukować (czyt. do naprawy).

Darth Ryba
30-07-2005, 18:35
Pytanko o KOTORA 1. Co trzeba pokazac Dustilowi Onasi żeby sie przekonal ze sithowie sa zli?

Yoh Asakura
04-08-2005, 16:25
Nie wkurzajcie sie ale ja zadam pytanie raczej o błędy techniczne. Otóż, gram w SWAT4, wszystko ładnie wygląda nawet na niskich bądź średnich detalach tyle że drzwi nie widać. Jest taka jakby dziwna poświata, kopiująca poboczne textury. Drzwi się otwierają normalnie ale wygląda to beznadziejnie. Co może być tego powodem?? Mój komp to Pentium 4, 2.0 GHz, 640 RAM, karta RIVA TNT 2 32 MB. POMÓŻCIE
Ściągnij najnowże sterowniki do swojej karty graficznej.

..::QRAS::..
04-08-2005, 18:14
mam intel pentium 4 3000mhz , 512 ram dokladnie nie wiem jakie xD , radeon 9550 . i w nowszych gierkach wszystko chodiz pieknie do pewnego czasu. Powiedzmy ze gram w Gta:sa i po 1 h grania w nia gdy naprzyklad lece samolotem zacina sie jakby dostawala freza i koniec ani rusz . Musze wtedy zresetowac kompa i tak bardzo czesto sie zdarza w nowszych grach niewiem czy to wina karty graficznej czy co ?

Randlemen
06-08-2005, 01:41
@UP:

Też tak mam w grach. Też muszę resetnąć kompa i też nie wiem co z tym zrobić? ;(

hoomik
06-08-2005, 13:39
blednie zainstalowana karta graf/przestarzale sterowniki. Tez tak kiedys mialem, byla to wina sterownikow.

Yoh Asakura
07-08-2005, 23:14
mam pytanie Słyszałem że można grać dwoma postaciami na jednym kompie wie ktoś może jak ?? :confused:
Jeżeli chodzi Ci o Tibie to jest to nielegalne,więc nikt Ci tego nie powie.Bynajmniej tutaj.

Ellenhorin
07-08-2005, 23:14
Nie , nie mozna ^^ i nawet nie proboj sie dowiedziec czy co to mowie jest prawda (przynajmniej nie tutaj) :P

@UP "Minimalnie szybszy ;) "

Knight Simon Dark lord
07-08-2005, 23:17
ja mam taki problem z grą soldat
zainstalowałem grę i patcha uruchamiam i pisze "error loading minigun.bmp czy coś w tym stylu" robiłem wszystko przeinstalowywałem zmieniałem ustawienia grafiki w grze i na kompie i nic przeinstalowywałemz innych mirrorów też nic prosze o pomoc

Matheous
08-08-2005, 11:25
cos sie zwalilo z plikiem minigun.bmp. Poszukaj, czy masz w ogole taki plik w folderze z Soldatem, jesli nie, to utworz. Tylko ze wtedy nie bedziesz mial grafiki miniguna. powinno pomoc, ale nie recze :)

Knight Simon Dark lord
12-08-2005, 18:29
ja ten plik mam ale nie chce mi go czytać a tak jak ja pisałem wyżej robiłem wszystko przeinstalowywałem zmieniałem grafiki w soldatcie i w kompie przeinstalowywałem ze wszystkich mirrorów i nic co robić

Nightwalker
15-08-2005, 23:22
Nie jest to prosba o pomoc w grze, ale nie wiem gdzie napisac tego posta. Otóż potrzebuje programu, który łamie hasła (na system) w Win98.

@down
Nie zawsze.

BTW. znalazlem sam

Xsiadz1
19-08-2005, 15:59
a po co Ci taki program jak haslo w win98 nic nie daje czy je wpiszesz czy nie to i tak masz dostep do systemu

Quezacoatl
09-09-2005, 21:33
Czy i jak można zmienić pliki dat w LF2 żeby np: dać jakiejś postaci pancerz lub szybszą regeneracje many? Bo z tego co dotychczas widzialem to nikomu sie to nie udało i tak to jest że np: przeróbka knighta nie ma pancerza :( .
Być może jest to wpisane w innym pliku niż plik danej postaci tylko gdzie?

Próbowałem też sprawić żeby zabicie jakiegos wroga sprawiało że przechodzi na twoją stronę ale do postaci albo broni a nie zmieniać to w stage mode bo tak też można.

PS: jestem też ciekaw co uważacie za lepszą umiejętność dla Barbarzyńcy w Diablo 2 na poziomie piekło dawać w koncentracje, szał, berserker, trąbe powietrzną czy w ogłuszenie? Bo moi znajomi mają podzielone zdania.

Knight Simon Dark lord
14-09-2005, 09:52
mam problem sprzętowy z grą warcraft III kiedy gram gra mi się na początku lekko ścina ale nie w tym rzecz jak daje np "zakończ grę" lub "zakończ misje" to mi się komputer ścina nie ważne czy to normalnie w grze czy na b.necie
i jeszcze jedno kampania mi się nie chce wgrać też dochodzi podczas ładowania prawie do końca i się ścina poradzćie

komputer:
karta graficzna:radeon 9250 128DDR
procesor:700mhz
128 RAMu
i po zainstalowaniu mam jeszcze 400 mb wolnego miejsca an dysku

Matyjasz
19-09-2005, 18:50
Witam!

Mam problem z programem Windows Media Player. Otóż to gdy chce go uruchomic wyskakuje error - Wystąpił wewnętrzny bład aplikacji. Próbowałem przeistalować program ale to nic nie dało. Czy może ktoś wie jak to naprawić ?

Dr.Unknown
19-09-2005, 22:35
mam problem sprzętowy z grą warcraft III kiedy gram gra mi się na początku lekko ścina ale nie w tym rzecz jak daje np "zakończ grę" lub "zakończ misje" to mi się komputer ścina nie ważne czy to normalnie w grze czy na b.necie
i jeszcze jedno kampania mi się nie chce wgrać też dochodzi podczas ładowania prawie do końca i się ścina poradzćie

komputer:
karta graficzna:radeon 9250 128DDR
procesor:700mhz
128 RAMu
i po zainstalowaniu mam jeszcze 400 mb wolnego miejsca an dysku
Ważne pytanie: Czy gra jest oryginalna?

Dr.Unknown
24-09-2005, 11:14
Nie wiedziąłem gdzie umieścić to pytanie na forum bo...
Mam bardzo duzy problem :( od pół roku gram w tibie 25 lvl mam i teraz jakby nic z niczego nieraz tibia tak jakby sie psuje :( cyzli jak sie loguje to czekam czekam czekam asz mi e sie lista moich postaci włączy (your charcter list is begin load) i pozniej wyskakuje mi Conot correct to login serwer tak jakbym nie miał połąćzenia z netem a na necie wsyzstko elegancko gra... pózniej ten problem bagatelizuje sie sam z siebie po od2-14 dni i dalej tibia normalnie działą .... plz pomuszcie mi !!!! :(
Oczywiście wszystkie gry oprócz Tibii[...]
Won, ale już.

Krzesław
01-10-2005, 22:58
Mam problem(y) z grą THPS 4. Mianowicie:
1. Jak wgrac polską muzykę? Mam pliki w folderze music ale nie ma ich w grze.
2. Czy jeśli zmienię jakoś format plików muzycznych na MP3, to czy nic się nie zepsuje?

Z góry dzięki :)

dap-galothij
04-10-2005, 19:24
Nie czytałem większośći poprzednich postów, a odpowiedzi szukałem ctrl+f "red alert"

Mam problem z czwartą misją amerykańców w Command & Concuers: Red Alert 2. Ta ze statkami.
Jak ktoś może, to proszę pomóc

edit: nieaktualne:) te poduszkowce były do wypakowania:D

Lance'Dean
04-10-2005, 22:07
Mam problem z SpellForce Zakon Świtu, Złota Edycja. Mianowicie, nie moge zabić tych goblinów i Ruffa chyba w 2 misji u Sidahah, elficy która została wygnana ze swojego domostwa :/. Może jakieś taktyki? robię strzelców, kusza 2 x, rekruci, zwiadowcy kilkunastu kapłanów, nie mogę. Jest ich taak dużo, że mnie zabijają...

Zapewapu
15-10-2005, 22:42
Hmmm,a ja mam dosc duzy problem z przejsciem gry torment.Otoz ,kiedy probuje wejsc do ee,placu szmaciazy[lol,ale nazwa,zreszta,jak wszystko w tej grze ;]],to grabarze przy wejsciu mnie przepuszczaja,ale wszyscy dalej mnie leja...,jestm za slaby,zeby ich wyciac,ale tu na pewno nie o rzez chodzi..Taka sama sytuacja jest w dolnej czesci ula.Dodam tylko,ze nikogo waznego nie zabilem[no,za wyjatkiem tej babki,co jej trzeba bylo nitke i plyn zalawic] ,wtf,co tu trzeba odkrecic?

To bylo raz,a teraz 2 problem:Gdze jest ten *** widelec,ktorego potrzebuje ten facet z gospody,za nic nie moge go znalezc...

To bylo 2 ,a teraz 3:mam dosc[bardzo] cinka grafike w tormencie[i diablo].Kiedy bylem u kumpla,az mnie zatkalo,ze diablo i torment moze tak wygladac..[tzn tak dobrze],i zastanawiem sie,dlaczego u mnie jest to tak beznadziejne,to wina minitora,karty, czy czego,w ustawieniech nic niema.
Moj monitor to[nie znam sie,zerzne dane z naklejki :P]
:19 fd
0.24mmag pich[chyba rozmiar pixela]
18 pole widzenia[wiewing area]
1600x1200pikseli
30-110 khz
Dodam,ze jest to minotor z "z tuba"[tzn ten wielki,nie cieklokrystalizczny[plaski]]
Ofkorz niemam zamiaru kupowac nowego[lol],ale to moze byc cos w ustawieniach.

Ps:jesli ktos mialby jakies problemy w gothicu II,pisac na pw[11 razy to przeszedlem ;]]

Arthus Drag'Tail
15-10-2005, 22:58
grabarze przy wejsciu mnie przepuszczaja,ale wszyscy dalej mnie leja...,jestm za slaby,zeby ich wyciac,ale tu na pewno nie o rzez chodzi..Taka sama sytuacja jest w dolnej czesci ula.Dodam tylko,ze nikogo waznego nie zabilem[no,za wyjatkiem tej babki,co jej trzeba bylo nitke i plyn zalawic]
Przypuszczam ze to dlatego, ze ja zabiles. Nie jestem na 100% ale raczej tak.

Gdze jest ten *** widelec,ktorego potrzebuje ten facet z gospody,za nic nie moge go znalezc...

W tormenta gralem b. dawno temu, wiec nie jestem pewien czy dobrze pamietam, ale mial go chyba ten bariaur(?) w gospodzie.

Cinek wiedzy
20-10-2005, 15:55
Grał ktoś w final fantasy ? Mieliście by do opylenie ? X -10 8o

Belvedor
31-10-2005, 07:51

2. Diablo II lod, Czy Anihilus wypada ZAWSZE z klona diablo, bo raz mi nie wypadł(możliwe że ktoś sobie przywłaszczył)

AD1. Wystarczy kliknac WLASCIWOSCI na ikonce d2 lod/potem w ELEMENCIE docelowym., z np. takiego: "C:\Program Files\Diablo II\Diablo II*****"
na taki: "C:\Program Files\Diablo II\Diablo II*****" -w
I gotowe.

AD2. Nie, ale przewaznie daje.

Ad3. nie wiem o "so si chosi" ^^

PS: PILNIE POTRZEBNA GRA "Knight & Merchants: The Peasnt Rebelion. ( czyli "knajc 2") Przesylka polecona na koszt adresata rox! ( moze byc pirat )

Ghost Nieudany
31-10-2005, 09:09
To bylo raz,a teraz 2 problem:Gdze jest ten *** widelec,ktorego potrzebuje ten facet z gospody,za nic nie moge go znalezc...

Widelec ma koleś na zewnątrz, w prawym górnym rogu od gospody z tamtym gościem od widelca - poznasz go, wygląda jak nieco napakowany bandyta. Podyskutuj z nim - jak ci się uda, to może go przegadasz, ale prawdopodobnie stoczysz z nim walkę (banalną zresztą), za co zyskasz widelec i fajny kolczyk dla złodzieja.

Mack Abadrak
31-10-2005, 11:51
K&M Peasantów może nabyć w Media Marktach, sam długo szukałem :P
Wiem, że napewno w Poznaniu w MM jest. (koszt 19 zł, ale musisz kupić i K&M podstawowe i dodatek :P)

Matyjasz
04-11-2005, 13:35
Witam

Od niedawna mam problem z graniem przez neta w gre Hidden & Dangerous 2. Problem ten objawia sie w ten sposob ze do godziny 14:30 moge grac normalnie, mam niski ping, a po godzinie 14:30 to cos sie dzieje i mam pingi z kosmosu... Mam tpsa 256kb/s. Dzwonilem do nich i mowili mi ze nie wiedza co to jest. Moze wina lezy po mojej stronie ?

Harven
04-11-2005, 21:40
Ja mam problem z 1 misją w kampanii mrocznego plemienia. Chodzi oto abym zajął teren majów. Sytuacja jest taka że wprowadzam tam moje wojska, niszczą pierwszą falę żołnierzy wroga, zajme kilka wież i BACH! przychodzą następni i mnie rozwalają :/ czytałem solucje na necie lecz są one do niczego. Halp plx

Domcior
15-11-2005, 17:43
MAm prosbe jak sie wstawia obrazki tutaj na forum z góry thx!!

Domcior
15-11-2005, 17:56
Uwarzam temat za zamknięty

BleF
15-11-2005, 18:13
MAm prosbe jak sie wstawia obrazki tutaj na forum z góry thx!!
Zgraj pierw obrazki na serwa np www.photobucket.com
a pozniej
Link do obrazka

Dr.Unknown
25-11-2005, 12:13
UWAGA!
W związku z powatarzającymi się pytaniami technicznymi zmieniam nieco regulamin tematu, od teraz pytania o problemy techniczne są widziane równie mile, co np. solucje dla tych, którzy sie poddali. Dziękuje za uwage i przypominam, że temat traktuje wyłącznie o grach komputerowych za wyjątkiem Tibii.
UWAGA!

Leszczyq
25-11-2005, 12:26
witam mam taki problem w cs 1.6 ze jak biore gryt sieciowa i juz wybieram server to pisz mi takie cos
Lan Server are restricted To local clients

Prosze o pomoc co zrobic zeby mugl grac?

Sacred Platinum Dragon
27-11-2005, 08:50
witam mam taki problem w cs 1.6 ze jak biore gryt sieciowa i juz wybieram server to pisz mi takie cos
Lan Server are restricted To local clients

Prosze o pomoc co zrobic zeby mugl grac?

Założyc konto w steam-ie i zarejestrować cd-key

Rohen
07-12-2005, 13:48
@UP

Spier%^^%^$^$... --"

Mma taki problem z The Great Escape... móglby ktoś dac solucję albo stronę oficjlaną? bo szukałem i mi nic nie znalazło :/.

Cerverius
08-12-2005, 12:13
Mam pytanie do graczy dungeon siege 2

czy ktos moze napisac mi instrukcje obsługi edytora save'ów do DS2??
Bo nie wiem jak edytowac save"y

Kożystam z edytora "ds2sge"

i wyskakuje mi okienko z informacja:
Could not find main class. Program will exit.

Kto potrafi z tego korzystac i mi to wytłumaczy ?
Najlepiej prosze o info na naila: [email protected] ostatecznie tutaj na forum :P

Knight Simon Dark lord
14-12-2005, 11:34
ja mam problem mam warcrafta 3:ft ORYGINALNEGO pozyczonego od kolegi (on nie gra przez bneta bo nei ma minternetu) i ostatnio czyli 2 dni temu ściągała mi sie nowa aktualizacja 1.20b więc sobie mysle ok wszystko ok ale po ściagnieciu pokazał mi się jakiś błąd że mam zreinstalować W3 i pytanie czy da sie obejść bez resinstalki lub czy mozna to załatwić ręcznie

Rohen
17-12-2005, 22:29
Mam oryg. wersję Chicago 1930 ale po niemiecku :/, potrzebuję spolszczenia...

Rohen
19-12-2005, 22:41
@UP
Nie ważne =P.

Mam problem z Simcity 3000 PL, takie pytanie moje Jak kurde rozbudować to miasto?!, bo zawsze gdzieś tak od 20 tys i po roku mi maleje kasa :/, podatki najpierw zmniejszone potem podwyższone... wtf?!

Dwimenor
20-12-2005, 16:22
Zgódź się na budowę więzienia o zaostrzonym rygorze, hipermarktu 9 cud świata (czy jakoś tak), zakładu przerobu odpadów produkcyjnych i czego tam jescze petenci chcą. Jak zaczynasz grę i masz trochę kasy poprowadź jakąś ulicę z daleko od miasta (najlepiej do granicy) podciągnij prąd i wodę i tam postaw te budynki. Da ci to jakieś 14.000 simomolenów rocznego dochodu. Oczywiście ludzie będą strajkować, ale na upartego można ich olać, jak te budynki będą naprawdę daleko od miasta.

Sporo też można zarobić sprzedając elektryczność. Warunkiem jest podłączenie linii wysokiego napięcia do granicy z pierwszych latach gry. No i posiadanie przynajmniej elektrownii atomowej.

Xan Arcanist
24-01-2006, 20:57
Mam taki problem w Age Of Empires (1) Gre ściągałem z sieci i jest, niestety, w hiszpańskiej wersjii językowej... Spolszczenia które znalazłem zmieniają nazwy budynków itp. z hiszp. na polski ale już szczegółów misjii nie... No i tu pojawia się moje pytanie, mianowicie w kampanii Egipcjan jest misja w której zaczynamy mając m. in. 1 kapłana (Jest to pierwsza misja w której zaczynamy z kapłanem) No i sam po wielu próbach doszedłem do tego, że balisty przeciwnika nie wolno zniszczyć bo wtedy sie przegrywa... Trzeba ją nawrócić... To mi się udało :) Potem bez problemu wytłukłem całą armię przeciwnika i zniszczyłem mu wszystkie budynki :) Ale misjii nie wygrałem :( Wie ktoś o co w tamtej misjii chodzi?

Bakura
29-01-2006, 19:22
@up

Napewno dostaniesz, ale bana -.-

Ja mam problem w grze na GBA...Shaman King Master of Spirits. Mianowicie nie moge przejść big skeleton stworzonego najprawdopodobniej przez Fausta VIII

Mastadi, little meteorite
04-03-2006, 02:24
Witajcie, mam problem w 2 grach:
1. Hitman - Mam problem z trzecią misją, Masacre at Jakiś tam fish restaurant. Jak to przejść? Pomózcie! :baby:
2. Advance Wars (GBA) Jak przejść tą misje w której trzeba przejąć 12 budynków? Chyba 2 czy 3 na terenie blue moon.

Specter
04-03-2006, 07:48
@up
Uhm. W kampani? Jest wiele misji tego typu...(Advance Wars). Sprecyzuj pytanie.

Dr.Unknown
16-03-2006, 12:23
1. Hitman - Mam problem z trzecią misją, Masacre at Jakiś tam fish restaurant. Jak to przejść? Pomózcie! :baby:
Z pamięci ciężko, ale działa to tak:
Póki nie ma towarzystwa pędzisz do restauracji, prosisz o klucz do toalety.
Zostawiasz w toalecie bron, wystarczy jedna, dobra pukawa z odrzutem, wychodzisz.
Dopadasz pewnego pana w zaułku, zabierasz mu ciuchy i medalion, wleczesz truchło do kanału.
Idziesz w przebraniu na spotkanie, po chiwli rozmowy udajesz, poprzednio przepraszając, się do toalety, bierzesz swoją armete, z impetem i z zaskoczenia wbijasz na sale, strzelasz w kogo trzeba (uważaj na barmana, ma obrzyn!) i uciekasz. W toalecie jest okno, ale nie pamietam, do czego się przydawało, więć jakbyś przechodził i brakowało Ci kawałka ukłądanki, to zwróć się ku temu.

Bakura
24-03-2006, 17:00
Mam problem ze Splinter Cellem. Mam geforce 3mx, 256 ramu i procek 1,8 ghz.

Splinter już mi działał. Obecnie przy włączaniu wyskakuje error:

General protection fault!

History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::Exec <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Prosze, pomóżcie ^.^

Gracz Tibii
29-03-2006, 14:34
Mam problem z Icewind Dale II. Gra niechce odpalić. Menu główne i tworzenie drużyny działa. Pod koniec ładowania samej gry zawiesza się. Mam Windows XP ale to chyba nie robi różnicy bo kiedyś
mogłem grać i też miałem Windows XP.
@up: w tym dziale można prosić o pomoc do każdej gry prócz Tibii Safut
@down: jeśli chodziło ci o mój problem to powiedz jakie sterowniki choć wydaje mi się że u mnie to nie problem ze sterownikami

Rethfing on Aldora
29-03-2006, 14:41
@up
Sterowniki może.

Krzesław
09-04-2006, 22:25
Mam problem z Jedi Outcast. Mianowicie tylda, która uaktywania okno operacyjne (czy coś takiego), w którym wpisuje się cheaty, nie działa. Nie żebym był jakimś cheaterem, ale w Databank na zdjęciu Kyle'a Katarna, jego miecz jest zielony, więc troche mnie deprymuję to że w grze jest zielony. Tak samo nie działa przycisk włączający i wyłączający miecz (L).

Z góry dzięki za pomoc:)
Dzięki Unknown :)

Dr.Unknown
10-04-2006, 17:07
Mam problem z Jedi Outcast. Mianowicie tylda, która uaktywania okno operacyjne (czy coś takiego), w którym wpisuje się cheaty, nie działa. Nie żebym był jakimś cheaterem, ale w Databank na zdjęciu Kyle'a Katarna, jego miecz jest zielony, więc troche mnie deprymuję to że w grze jest zielony. Tak samo nie działa przycisk włączający i wyłączający miecz (L).

Z góry dzięki za pomoc:)
Shift + ~.

wytreszcz
12-04-2006, 10:38
Mam problem ze Splinter Cellem. Mam geforce 3mx, 256 ramu i procek 1,8 ghz.

Splinter już mi działał. Obecnie przy włączaniu wyskakuje error:

General protection fault!

History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::Exec <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Prosze, pomóżcie ^.^

Zainstaluj jeszcze raz , albo może coś z kartą , sprawdź czy open GL niejest wyłączony czy coś takiego ...:confused:

Zapewapu
03-05-2006, 18:33
Mam dosc dziwny problem..Mianowicie poszukuje..nazwy gry.Jest to gra,w ktora gralem b.dawno temu,i chcialbym odswiezyc swe wspomnienia.Ponizej postaram sie ja jak najdokladniej opisac:

Jest to fttp[tak to sie pisze?].Akcja dzieje sie na dzikim zachodzie.Zaczynamy w jakiejs malej miescinie,pustynia,czaszki jakichs zwierzat etc.Na tej planecie jest rowniez wychodek[tzn taki kibelek w budce:>]Gdy gramy na najtrudniejszym poziomie,mozemy ten kibelek wysadzic odebranym przestepcy dynamitem i dostac sie do dosc dziwnego pomieszczenia,w ktorym mozemy ogladac jakies durne slajdy-np kosmici niosacy chyba konia nabitego na kij xD.W dalszej czesci nalezalo przejsc ciasnym przejsciem pod schodami.To tyle z planetki nr1.

Planeta 2:Rowniez jakies miasteczko,tylko troche wieksze,musimy dostac sie do wiezienia[czy tam banku]za pomoca lopaty i ukrasc klucze,dalej nie pamietam.

Planeta3:Rzecz dzieje sie w pociagu,to tyle z tego,co pamietam.

Mapa X[niepamietam ktora]-jestesmy w kopalni i mamy duuzo dynamitu do dyspozycji :>

Na koniec kazdej mapy musimy pokonac bardzo silnego przeciwnika[czlowieka].Nasza bronia moze byc rewolwer,strzelba etc.Posiadamy lampe,do ktorej mozemy zbierac olej.to wszystko,co z gry pamietam.Jesli ktos zna jej tytul-Prosze o podanie

Adow Adan
28-05-2006, 10:46
Mam pewien problem.

Kiedyś prubowałem grać w pes 4 online. coś w network wchodziło ale nie kapowałem o co chodzi.
Teraz mam z kumplem pesa 5(pro evolution soccer 5) i jak właczamy network to czekamy,czekamy (z 10 min) i nic sie nie dzieje a wiemy ze da sie zagrać online bo są specjalne ligi do tego. Teraz pytanie:
Jak zrobić zeby zagrać online w pes'a 5 ?

Vamerian
28-05-2006, 10:51
Mam pewien problem.

Kiedyś prubowałem grać w pes 4 online. coś w network wchodziło ale nie kapowałem o co chodzi.
Teraz mam z kumplem pesa 5(pro evolution soccer 5) i jak właczamy network to czekamy,czekamy (z 10 min) i nic sie nie dzieje a wiemy ze da sie zagrać online bo są specjalne ligi do tego. Teraz pytanie:
Jak zrobić zeby zagrać online w pes'a 5 ?

Może to wina firewalla, albo potrzebujesz nowszego patcha?

Hieyan
11-06-2006, 21:31
W Lesie Wiedź jest na takim klifie miecz.
1. Da się go wogóle wyciągnąć?
2. Co trzeba zrobić?

Rozwinęłem budowe ciała na maksa i nic.

Tasior
11-06-2006, 21:57
Mój kumpel wyciągnął. Miał wszystkiego od siły po 8. Miecz do dupy ~180 obrażeń.

Max121
18-06-2006, 14:37
A ja mam problem z TonyHawkProSkater 4. Mianowicie nie wiem jak odblokować akwarium w Zoo...
BTW: Czytałem CDA, że trzeba przestraszyc Tuptusia (dla niezorientowanych to słoń), jeżeli tak to jak to zrobić.
PROSZĘ O POMOC !

Vard Acal
20-06-2006, 20:48
Dobra, wiem że to stara gierka ale jak nie mam w co grać to czasem wyciągam z biórka antyki

Mam pytanie do osób które grały w tą gre.

Otóż nie moge przejść pierwszej misjii, pisze żebym osiedlił 60 ludzi i 40 z nich ma stać się conajmniej osadnikami. Na wyspie mam już ponad 500 osób z czego pare to arystokraci i dalej nie moge przejść tej tego zadania, czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego tak sie dzieje ?? (Wg. tego co pisze w celach to już dawno powinienem mieć zaliczoną tą mapkę)

Z góry thx

AxaO
29-06-2006, 14:46
nie wiem co mam robic na tym cmentarzy znalazlem taki portal weszlem do niego i cos bylo o aniolkach i wampirkach i co dalej mam zrobic?
mozecie mi odpowiedziec tu albo na moje gg 6261176

Xawieri
04-07-2006, 00:32
Dobra, wiem że to stara gierka ale jak nie mam w co grać to czasem wyciągam z biórka antyki

Mam pytanie do osób które grały w tą gre.

Otóż nie moge przejść pierwszej misjii, pisze żebym osiedlił 60 ludzi i 40 z nich ma stać się conajmniej osadnikami. Na wyspie mam już ponad 500 osób z czego pare to arystokraci i dalej nie moge przejść tej tego zadania, czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego tak sie dzieje ?? (Wg. tego co pisze w celach to już dawno powinienem mieć zaliczoną tą mapkę)

Z góry thx

Jaka gra? : P

OnlyM(PL)
07-07-2006, 17:16
Witam witam

Mam prob z AA, przy uruchamianiu gry tzn jak sie wczytuje glowne menu wyskakuje mi takie okno ;o

Build AmericasArmy_Build_[2004-06-01_02.01.01]

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2018 MHz with 1023MB RAM
Video: NVIDIA GeForce4 MX 440 (8421)

Failed to enter Entry: Can't find file for package 'S-Human'

History: UGameEngine::Init <- InitEngine <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

Moze ktos cos wie?

Z gory dziekuje ;o

MasteR Driv3r
03-08-2006, 12:28
A ja mam pytanie do San Andreas, W jakim miejscu stoi ciezarowka do napadow na domy?? z gory dziekuje ;)

Bakura
03-08-2006, 21:27
@up

Naprzeciwko Gymu w los santos sa bloki mieszkalne. Tam poszukaj;)

wolf-ek
07-08-2006, 12:15
eee ja mam taki mały problemik. Otóż gdy ściągnolem tibie7.8 pisze mi" Error Video surface allocation failed.(Error Code13)Please choose another video graphics mode." ;/ I nie wiem co trzeba robic;/ Pomózcie pls

behonder
10-08-2006, 02:11
niech ktos cos napisze

Filthy
01-09-2006, 22:24
eee ja mam taki mały problemik. Otóż gdy ściągnolem tibie7.8 pisze mi" Error Video surface allocation failed.(Error Code13)Please choose another video graphics mode." ;/ I nie wiem co trzeba robic;/ Pomózcie pls

zmien w opcjach tibii z directx na inne cosik :D

Krzesław
01-09-2006, 22:42
A ja mam problem z TonyHawkProSkater 4. Mianowicie nie wiem jak odblokować akwarium w Zoo...
BTW: Czytałem CDA, że trzeba przestraszyc Tuptusia (dla niezorientowanych to słoń), jeżeli tak to jak to zrobić.
PROSZĘ O POMOC !
Ja wjechałem na dach tego barku i z niego skoczyłem na Tuptusia.

Przyjaciele!
Grając w Empire at war napotkałem na problem, który może uniemożliwić mi przejście kampanii rebelianckiej i znichęcić mnie do dalszego grania. :) Otóż pomiędzy misjami 5 i 6 mam trochę czasu na rozbudowanie mojego obszaru. Niestety borykam się z kłopotami finansowymi i dyszącymi nad karkiem siłami Imperium. Czy możecie mi podać sposoby na przetrwanie tego rudnego okresu, bądź podanie jakiegoś cheat'a na zatrzymanie rozwoju imperium lub zasilenie konta sojuszu.
z góry dziękuję.

Wiem, że powyższa wypowiedź wydaje się dziwna, ale to dobre ćwiczenie na doskonalenie j. polskiego ;)

PiXik
26-09-2006, 23:50
zna ktoś może Wigglesy?taka fajna starsza gierka o karzełkach
mam problem:
http://i10.tinypic.com/4d69mog.jpg
nie potrafie bardziej tego powiększyć,nie da sie gdyż pole tunelowe przeskakuje co dwa
następna sprawa:skąd wziąść 30 węgla ,żeby odpompować Tytanica?
prosze o pomoc

Yoh Asakura
12-10-2006, 15:30
Jestem w desperacji. Opisze mi ktoś dokładnie sposób na przejście tych ryb na Manaan w grze Knights of the Old Republic ?
@Down:
Tyle, że ja żadnego gadżetu nie znalazłem. Bodaj na gamefaqs pisało, że tych ryb nie da się przejść i trzeba zrobić co innego. Tyle, że nie wiem co. Próbowałem nawet buga z Force Speed'em, ale one i tak mnie doganiają.

Dr.Unknown
12-10-2006, 15:33
Jeśli mowisz o tych rekino-cosiach, to używasz przy nich tego gadget'u ultradzwiękowego, który powinieneś znaleźć wcześniej.

teletoobis
14-10-2006, 18:22
szczesliwy ze w koncu znalazlem thps4 w najglebszej szufladzie instaluje, wlaczam a tu zonk..

"Gra THPS4 nie mogła znaleźć silnika graficznego."

taa...cos w opcjach kombinowalem itp itd, pierwszy raz widze cos takiego... wtf?

Aqua Mador
11-11-2006, 12:41
Mam pytanko o dnośnie Age of Empires II: The conquerors
Jestem w drugiej misji Joanny D'arc i mam problem z rozwaleniem zamków ;(
jaką armie wziąść??(prosze o screen albo napisanie w polskich nazwach)
które zamki są najsłabiej chronione??
Chciałby Joanne zostawić w mieście aby nie było że mi zabiją.
Pomóżcie!:o :o

Sairos
28-11-2006, 16:30
Sluchajcie Gram od niedawna W PoP'a (Prinse of persia) Warrior Within Jestem w momencie ,gdy musialem 2 raz pokonac czarna kobiete.i po tym jestem w komnacie gdzie musze uruchomic portal czasu wie ktos jak to zrobić :D?

A moze by ktos odpisal? :D

Guzzik
30-11-2006, 23:28
Mam problem z Need for Speedem Carbonem. Włączam grę i pojawia się czarne tło gry z napisem loading i z kursorem po 2 sek. tło znika i wracam na mój windows. Wymagania mam odpowiednie do tej gry wszystko sprawdzalem ale nie wiem co robić.
Proszę o pomocną dłoń xD

Machee
01-12-2006, 10:58
Battlefield 2 - v 1.3

Wie ktoś jak odblokować dodatkowe bronie?
Na v 1.0 wiem jak odblokować, ale na 1.3 to chyba inaczej....

amator_
20-01-2007, 19:49
Witam!
Mam problem z grami mmorpg. Chodzi o to, że kiedy odpalam jakiegokolwiek mmorpg (lineage 2, kal online, ultima online, silkroad online, knight online itp) zamiast gry, odpala mi się to,a windows się zawiesza:

http://img440.imageshack.us/my.php?image=img10316gf.jpg

Wolnego miejsca na dysku mam jeszcze około 100 gb, sterowniki są najnowsze, directX zainstalowany, windows oryginalny.
Konfiguracja sprzętowa:
Procesor (2x3,0gh), ATI radeon x1600, 1.5 gb ram.
Proszę o szybką odpowiedź.

Pozdrawiam!

Nikt9
20-01-2007, 20:02
Ja mam problem z grą Crashday (wersja 1.1 - było w CDA). Gdy próbóje odpalić pojedynczy wyścig (albo zawody, mam kiepską pamięć...) czy też po założeniu servera ustawić zawody wyrzuca mnie na pulpit i wyskakuje taki błąd:
http://img157.imageshack.us/my.php?image=errorcrashday6gn.png

Prosiłbym o szybką pomoc...

Knight Patryk
26-01-2007, 17:09
Dzis usuwalem gre i z gra usunelo mi moj CALY GLOWNY FOLDER:(Na forum czytalem ludzie mowili ze mozna przywrocic stan kompa z jakiejs daty.Moze ktos powiedziec jak przywrocic?

Szkut
27-01-2007, 20:57
Dzis usuwalem gre i z gra usunelo mi moj CALY GLOWNY FOLDER:(Na forum czytalem ludzie mowili ze mozna przywrocic stan kompa z jakiejs daty.Moze ktos powiedziec jak przywrocic?
Akcersoria->Narzedzia systemowe->Przywracanie Systemu

Tasior
03-02-2007, 15:21
Gram sobie w Wigglesy i nie wiem jak czytać książki/mapy etc. Ten który mi pomoże dostanie połowę mojego królestwa i rękę księżniczki.

Thiefor1
06-02-2007, 11:44
DIABLO W OKIENKU: Trzeba dodać w linii komend parametr -w. U mnie to działa. Mam pytanie do gta: vice city. Ile jest misji, które wykonuje się w kupionych budynkach?
A to mi nie popfsuje kompa?(to popfsuje dla beki napisałem)
@edit
Do Gothica:Da się kupić tą gre w media markcie?
Jakie ona ma wymagania?
Prosze o szybką odpowiedź.

emilok
06-02-2007, 13:05
Witam!
Mam problem z grami mmorpg. Chodzi o to, że kiedy odpalam jakiegokolwiek mmorpg (lineage 2, kal online, ultima online, silkroad online, knight online itp) zamiast gry, odpala mi się to,a windows się zawiesza:

Wolnego miejsca na dysku mam jeszcze około 100 gb, sterowniki są najnowsze, directX zainstalowany, windows oryginalny.
Konfiguracja sprzętowa:

Pozdrawiam!

Przetestuj pamięci RAM, np programem MemTest, bądź innym.
Poczytaj ten temat http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=49368

Jochny
07-02-2007, 14:10
A ja mam pytanie:
Jak w grze „Halo” na PC w kampanii mieć plazma sword?

M4r3X
10-02-2007, 20:02
Witam!

Konfiguracja sprzętowa:

Pozdrawiam!

1. Sprawdz czujnikiem temperature procesora, karty graficznej (gdy ponad średniej dokup chłodzenie dodatkowe),
2. -||- czy ramy są dokładnie wpięte,
3. dłuższe nie naprawianie tego błędu może być feralne w skutkach:
- wylanie słupków na karcie graficznej/płycie głównej (tego nie obejmuje gwarancja, a naprawić sie nie da, - wiem to na podstawie własnych doświadczeń, kiedy podczas kręcenia spaliłem gf 6600 <3)

edit~

teraz zauwazyłem ze masz procka z rodziny Prescottów, tak więc zastosuj się do pkt 1. Prescotty były znane z w/w błędów, ponieważ grzały się niezmiernie. Polecam chłodzenie z Pentagrama, imho te Boxowe nadaje się jedynie do kosza, mój prescott 3.2 grzał sie na nim do temperatury 70-80*C p.p

Meryba
12-03-2007, 17:58
SORRY za double posta myślałem że edytuje!!

Meryba
13-03-2007, 10:30
Jak zmienic Hz w monitorze mam 60Hz a potrzebuje 75Hz do gry

Tompior
13-03-2007, 10:33
ppm na pulpicie ---> wlasciwosci ---> ustawienia ---> zaawansowane ---> monitor ---> i masz pasek rozwijacy sie z czestotliwoscia odswiezania

Meryba
13-03-2007, 10:56
juz to robilem nie dziala zmienilem to na 75 ale jak biore menu na monitorze to piszę że mam 60 hz

Tompior
13-03-2007, 11:38
no to monitor ma max 60hz

Meryba
13-03-2007, 12:43
eee to plazmówki mają tak mało ://msuze zmienic na ten wielkie pudło!!:)
hmm te pudło jest już tak stare a ma więcej a ta plazmówka jest nowiutka (1 miesiąc) to jak to możliwe może da jakoś się zrobić

Zillek Edonek
13-03-2007, 17:05
@Up
Nowe , nie zawsze oznacza , że lepsze.

Tompior
13-03-2007, 22:07
eee to plazmówki mają tak mało ://msuze zmienic na ten wielkie pudło!!:)
hmm te pudło jest już tak stare a ma więcej a ta plazmówka jest nowiutka (1 miesiąc) to jak to możliwe może da jakoś się zrobić

nie wiem czy wiesz ale ludzkie oko nie widzi wiecej niz 60hz (cos kolo tego),
Nie znajdziesz monitora lcd z 180Hz a na crt tak :P

v0n_oswiec0ny_
21-03-2007, 18:07
@up
huh?? co ty gadasz??
zacznij ustwiac sobie ekran zacznij od najmniejszego i w gore idz, za kazdym razem kiedy ustawisz ekran, patrz obok monitora, zobaczysz ze nawet przy 80hz+ zauwazysz roznice, chyba tobie chodzilo o fps'y ^^

@topic
wiec ja mam problem w gothicu II noc kruka, gdzie znajde jakies informacje o zaginionych ludziach i o skradzionych broniach... odpowiedzcie fast ;) i nie dawajcie spoilingu, TIPS'y i HINT'y!!

Krzesław
28-03-2007, 23:07
Szukam programiku do wyciągania muzy z Need For Speedów.
Z góry dziękuję.

@Karl0ss: Zapewne o cos takiego mi chodziło, ale Anty wirus znalazł jakiegoś syfa. Mimo to dzięki.

Karl0ss
28-03-2007, 23:59
Jeżeli chodzi o Most Wanted do www.nfsp.pl w download'zie.

Pozdrawiam

Meryba
22-04-2007, 10:01
Chodzi o Tony Hawk American Weastland*
Otóż mam misje żeby zrobić tryb focus, ale jakim przyciskiem się go uruchamia.Wiem, że trzeba mieć na maksa special, ale co dalej.
*czy jakoś tak
down wchodzę w opcje controls i tam nie ma pokazane jaki klawisz do czego tlyko jakeis np vibration off/on itp

Dr.Unknown
22-04-2007, 12:40
Chodzi o Tony Hawk American Weastland*
Otóż mam misje żeby zrobić tryb focus, ale jakim przyciskiem się go uruchamia.Wiem, że trzeba mieć na maksa special, ale co dalej.
*czy jakoś tak
Sprawdź w opcjach?

Meryba
22-04-2007, 14:43
wchodzę w opcje controls i tam nie ma pokazane jaki klawisz do czego tlyko jakeis np vibration off/on itp

Karl0ss
22-04-2007, 14:55
Zapewne powinno być w instrukcji... aleee... te koleś o tym mówił -.- aleee...
R3 albo L3

Pozdrwiam
@Down
Koleś który daje to zadanie na 100% to mówi...

Meryba
22-04-2007, 15:49
up ale ja gram na klawiaturze up gdzie na klawiaturze przycisk L3?

Fazolec
02-05-2007, 17:15
ustawienia klawiszy w wersji na kompa nie są w menu gry tylko w odzielnej aplikacji popatrz w katalogu z gra i poszukaj config***** albo cos takiego

Fazolec
02-05-2007, 17:16
THS Service (http://thps.gry-online.pl/thps_series/infopage.php?id=14&PHPSESSID=59b9b973e4211a8df806eca4b399e7a1)
tu poszukaj

Krzesław
05-05-2007, 14:47
Nie mogę wykonać kombinacji lewo + góra + grab. Czasem mi wyjdzie, ale nieoczekiwanie. Przeszkadza mi to trochę, bo Japan jest potrzebny do wykonania wielu zadań. Mam ściągnięte wszystkie patche.
Z góry dzięki.

Meryba
25-05-2007, 20:39
Jak w fifie07 zagrac jaksi mecz legendarny bo jak narazie to same towarzyskei mam

Rethfing on Aldora
25-06-2007, 17:11
Zainstalowałem Bitwe o Śródziemie 2 i nie mam ani głosu w filmach, ani dialogów, np. podczas rozpoczynania/kończenia misji. Co robić?

M4r3X
29-06-2007, 21:14
Zainstalowałem Bitwe o Śródziemie 2 i nie mam ani głosu w filmach, ani dialogów, np. podczas rozpoczynania/kończenia misji. Co robić?

Zainstalowałeś w sensie zakupu oryginału i zainstalowania?
Jeśli tak to polecam pisanie do wydawcy lub dystrybutora - osobiscie podobną sytuacje miałem w No One Lives Forever. O dziwo głos był na drugim biurowym kompie, gdzie karta dz. nie była zintegrowana. Zawsze możesz sprawdzić u kogoś, jeśli nie to pozostaje wysłanie maila etc.
Mało prawdopodobne by wina leżała po twojej stronie, jednak mimo wszystko polecam wymianę karty dźwiękowej wydatek rzędu 30zł (tyle kosztują najtansze karty z Soundblastera) - oczywiście po uprzednim przeszperaniu netu, oraz po maksymalnych kombinacjach.

No cóż, a jeśli jest to pirat to prawdopodobnie sciągłeś wersje RIP (okrojona, bez dźwięku i licznych 'bajerów' w celu zmniejszenia wagi) no i to już jest normalka w tego typu sprawach.

BlakHant
01-07-2007, 14:32
Mam problem:
Podczas gdy gram w ID oraz dodatek zabijam wszystkie potwory i oddaje markowi amulet i ide do burmistrza i co?On mówi że musze znaleźć więcej info.

Dark Sven
25-07-2007, 17:37
Rodzinka Klez... jak się tego pozbyć?

Dlaczego nie uruchamia się program antywirusowy w systemie Windows?

Objawy:
W trakcie pracy może okazać się, że program antywirusowy "zniknął" - nie ma żadnej ikony w pasku systemowym i nie można go w żaden sposób uruchomić z Menu Start. Reinstalacja programu antywirusowego nie przynosi spodziewanych rezultatów.

Przyczyny:
Najczęstszą przyczyną jest zainfekowanie komputera wirusem z rodziny Klez w wyniku nieostrożnego postępowania z pocztą elektroniczną lub wyłączenia ochrony antywirusowej poczty elektronicznej. Przyczyną mogą być także nieaktualne antywirusowe bazy danych.

Rozwiązanie:
Pierwszą czynnością jest pobranie narzędzia do usuwania robaka z systemu (wpisy w Rejestrze i charakterystyczne pliki). Narzędzie to dostępne jest tutaj. Po usunięciu robaka z systemu należy użyć Skanera antywirusowego (oczywiście należy uaktualnić antywirusowe bazy danych) do całkowitego usunięcia robaka z komputera (także z poczty elektronicznej).
www.kaspersky.pl
Skaner[clarv] podaney na stronie nic nie wykrywa, Avast leży i kwiczy, a kasowanie z avasta także nic nie wykrywa choć są pliki, których nie może przeskanować. Miał już ktoś ten problem? Jeżeli tak to proszę o podanie rozwiązanie.

Edit:
Nie jest to wirus z rodziny Klez. Szczęście w nieszczęściu. Nie wiem teraz z czym wojować. Skanery nic nie wykrywają, Avast dalej leży, a programy jak się wyłączały tak się wyłączają.
Nie ważne, problem zażegnany.

Yoh Asakura
09-09-2007, 17:38
Mam wielki problem z Gothiciem 3. Idę do Xardasa w Nordmarze, ten mi nawija o wyborze między bogami, mówi żeby mu przynieść artefakty i...koniec. Nie mam żadnego questa, nic, a Xardas nie chce już gadać. Jak idę potem do Rhobara, to Bezimienny mówi tylko, że Xardas szuka artefaktó i na tym koniec. Za cholerę nie wiem co zrobić dalej, błagam was pomóżcie mi bo już *****zny dostaję...

Anerian
28-09-2007, 12:49
Zna ktoś jakiś dobry poradnik (po Polsku) jak robić w Simcity 4 miasta 50 000+ :?

Hieyan
28-09-2007, 18:39
Mam wielki problem z Gothiciem 3. Idę do Xardasa w Nordmarze, ten mi nawija o wyborze między bogami, mówi żeby mu przynieść artefakty i...koniec. Nie mam żadnego questa, nic, a Xardas nie chce już gadać. Jak idę potem do Rhobara, to Bezimienny mówi tylko, że Xardas szuka artefaktó i na tym koniec. Za cholerę nie wiem co zrobić dalej, błagam was pomóżcie mi bo już *****zny dostaję...

G3 ma kupe bugów, sam przez takie musialem raz zaczynać grę od nowa (też się postać nie odzywała) a pare razy wczytywać sejwa sprzed paru godzin (postać, która gdzieś mnie prowadziła, nagle znikała pod ziemią)

Żyłka
29-09-2007, 23:17

Spróbuj może przynieść mu te artefakty, choć nie wiem czy to pomoże, skoro nie dostałeś zadania. Musisz zdobyć szatę Adanosa, koronę Adanosa, amulet Adanosa i dwa pierścienie Adanosa. Przeszukaj jeszcze dziennik i upewnij się, że rzeczywiście brak w nim polecenia od Xardasa.

BlueMaster
29-09-2007, 23:24
A więc,włączam fife 07,mam zainstalowanego patcha mppl,klikam tryb menedżerski,ok...Nowa gra....koniec.Wie ktoś o co chodzi

Dark Sven
29-09-2007, 23:26
A więc,włączam fife 07,mam zainstalowanego patcha mppl,klikam tryb menedżerski,ok...Nowa gra....koniec.Wie ktoś o co chodzi

Proponował bym zajrzeć na odpowiednie forum, ale pewnie wybrałeś drużyne z polskiej ll ligi, i nie chce ruszyć. Mi np. nie działały mecze pucharowe.

BlueMaster
30-09-2007, 00:31
Proponował bym zajrzeć na odpowiednie forum, ale pewnie wybrałeś drużyne z polskiej ll ligi, i nie chce ruszyć. Mi np. nie działały mecze pucharowe.

Nie,nie o to chodzi
Jak klikam nowy menedżer
To tam piszą te wszystkie atrakcje
Klikam dalej i wywala do windowsa
Nie mam 2 ligi

Theraphosidae
04-11-2007, 02:13

Pewnie orginalną masz co nie >>>>..;

szymek00
01-01-2008, 19:18
sadfsadgsadgergeavrcaw

Meryba
18-01-2008, 15:36
Mam problem z allplayerem. Gdy robie screna z jakiegoś momentu filmu i jak wklejam do painta to zamiast tego momentu mam czarne tło

http://img297.imageshack.us/img297/5342/sadsadasdasdasdazh3.png

szymek00
18-01-2008, 17:33
fgdsghhergergasdgaersgfqergerwger

Rybzor
18-01-2008, 17:48
Mam problem z allplayerem. Gdy robie screna z jakiegoś momentu filmu i jak wklejam do painta to zamiast tego momentu mam czarne tło

Bo tak działają windowsowskie plajerki i jest to całkowicie normalne. Aby zrobić skrina z lecącego filmu trzeba chyba jakiś specjalny program do tego ;)

Donpeyot
18-01-2008, 17:53
w subedit playerze masz opcję "zrób screen i zapisz jako...", może w tym twoim też jest
jak nie ma to wiesz co robić :p

KrEmAs KAc
29-02-2008, 19:09
Mam pytanie jak z formatować całkowicie dysk z Ubuntu?? ;)

>>>Mazix<<<
07-04-2008, 15:21
Podobno wyszedł patch do tej gry, ktory umożliwia swobodne granie. Narazie rżnie sie jak cholera, żeby grac muszę ustawic na najnizsze efekty i rozdzielczość. Chciałbym korzystać z pięknego świata tej gry nie kupujac nowych kart/ a nawet kompa.
Prosiłbym o podanie mi wersji takowego patcha, bo narazie jest ich 16.

Rocket Slayer
17-04-2008, 19:07
Mam problem. Długo się męczyłem ushywajonc musku w tej oto grze. Chciałbym sie dowiedzieć w którym miejscu nie ma min. Proszę o szybką odpowiedź >.<
http://img252.imageshack.us/img252/6992/zonk1oj6.jpg (http://imageshack.us)

sorki, nudziło mi się.

>>>Mazix<<<
01-05-2008, 11:03
http://img234.imageshack.us/img234/4025/zonk1oj6ya8.jpg (http://imageshack.us)
http://img234.imageshack.us/img234/4025/zonk1oj6ya8.0123569455.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=234&i=zonk1oj6ya8.jpg)
Nudziło mi sie xD- Jak chcesz to sprawdź to kodem.
P.S Lubisz plebanię?
@ Gimlos, i reszta

GRRRRRRR........
Chyba wyraźnie napisałem w moim temacie, że tutaj nikt nie odpowiada!!

Prosze o pomoc z grą SW battlefront II. W kosmosie po 20 minutach gra się tnie i nie wiem czym jest to spowodowane. Czy ktos ma taki sam problem? Czekam 2 dni na odp, a potem zakładam następny temat.