Pokaż pełną wersje : 66 Pally owned
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/34205
Stare pk na guradach
Comment plx :P
jak by mial uhy i glowe zamiast dupy to by uciekl xd
no i wasze "ej to jaki loot? kto ma " x101120021
@
jak by mial uhy i glowe zamiast dupy to by uciekl xd
no i wasze "ej to jaki loot? kto ma " x101120021
Ponieważ pekujemy dla kasy wiec pytamy sie o loot
żeby miec na kolejne pk -.-
Super miodzio pk :)
on mogl wam bardzo latwo uciec ale chyba spanikowal ;)
Jaki loot?
@
Jaki loot?
Pare bp mf bodajże 5 i same smiecie :P
Smerf.Secura
22-11-2007, 16:58
@
Jaki loot?
Pare bp mf bodajże 5 i same smiecie :P
Radze ci nauczyć się cytować.
@
Radze ci nauczyć się cytować.
Jeszcze do tego nie doszedłem xD
Ale to nie ważne mugłbys zkomentowac film a nie to iż nieumiem cytowac, aczkolwiek to prawda :D
(sorry ale juz nie moge)
ja nie rozumiem takich ludzi.. czy oni sa niedorozwinieci? czy poprostu udaja debili? Jak mozna byc takim imbecylem zeby nie widziec ikonki 'cytuj' NO JA PIE*DOLE!! Ja sobie tego wyobrazic poprostu nie moge jak mozna nie umiec cytowac........... osoba ktora umie wejsc na forum, zrobic temat itd., (bo rozumiem ze ktos moze nie umiec poslugiwac sie na kompie ogolnie) czyli umie sie poslugiwac komputerem i internetem... powinna chyba umiec myslec prawda? A osoba ktora mowi ze nie umie cytowac wedlug mnie ma nasrane we lbie... to chyba jest LOGICZNE zeby ogladac cale posty ludzi.. a jest przeciez napisane jak wół przy kazdym poscie 'CYTUJ' wiec LOGICZNYM jest ze trzeba wcisnac ta zasrana ikonke zeby kogos zacytowac!! poprostu w glowie mi sie nie mieszcza takie rzeczy.......
@film
takie sobie to pk
@offtopic:
Po pierwsze Snagoth zawsze, gdy nie wtrącasz nic do tematu wpisuj offtop lub jak tam wolisz...
A po drugie to by komuś pisać morały to trzeba się znać na jako takiej stylistyce, ortografii, inteprunkcji itp. Innymi słowy zamilknij bo kalasz polski język --.--
@topic:
Macie farta, że tak ten gość spanikował bo tak to by wam zwiał :D
@up
ja kalam jezyk polski? To ze nie uzywam polskich znakow jest naturalnym poniewaz tak jest latwiej pisac a kazdy i tak zrozumie o co chodzi. Nie zawsze postawie kropke, przecinek czy cokolwiek innego bo po prostu mi sie nie chce i to wcale nie jest potrzebne do zrozumienia tekstu bo kazdy myslacy czlowiek czytajacy jakies zdanie automatycznie wie gdzie jest czas na oddech itd. I po 3 pokaz mi jakikolwiek moj blad ortograficzny.
Nawet, Szkoda że loot słaby gdyby miał lepsze pvp uciekł by raczej ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.