Pokaż pełną wersje : Grapefruits came back ? ;o
filmik na youtube
http://www.youtube.com/watch?v=_OkfaaNbB3w
obejrzcie .
Film dość fajny pewnie dlatego, że raz sam w nim występowałem ;)
Film dość fajny pewnie dlatego, że raz sam w nim występowałem ;)
No to mozesz mi podac nick , ale mi cos chodzi po glkowie i wiem kto ty : ) pzdr.
Gore.spell
24-11-2007, 11:57
7/10 :cup:
Dlaczego?
Po 1. Za duzo efektow. :baby:
Po 2. Ofiara powinna byc ZAWSZE po srodku ekranu. :baby:
Po 3. Mnie sie musyka nie podoba ;( :confused:
Po 4. Przez te efekty czasem widac bylo tlyko koncowke deada z calej akcji ;( :baby:
5/10
Takie efekty jak normalnie hollywood
przez nie widzialem wiekszosci fragow <Rotfl>:D
Bloody'Lady
24-11-2007, 17:12
Nice movie :)
8/10
hyh po kazdym swoim pekowaniu polowa pada , albo nawet w trakcie ofiara was ubija :)no ale jak sie pekuje to jeszcze trzeba myslec :)
Ogolnie filmik dobrze zrobiony 7/10
hyh po kazdym swoim pekowaniu polowa pada , albo nawet w trakcie ofiara was ubija :)no ale jak sie pekuje to jeszcze trzeba myslec :)
Ogolnie filmik dobrze zrobiony 7/10
No filmik ta . Ale po naszym pk nikt nie pada , chyba ze wleci Die :) jak to bylo z thomonixem . A co do ze nas w trakcie ubijaja to mysle ze byles juz w naszym trapie innym charem ^.^
No filmik ta . Ale po naszym pk nikt nie pada , chyba ze wleci Die :) jak to bylo z thomonixem . A co do ze nas w trakcie ubijaja to mysle ze byles juz w naszym trapie innym charem ^.^
to zle myslisz :)
a czy wy biliscie Sir Apocaliptic ? ;>
To nie my bilismy ich tylko new style nooby ze az zal widzialem ich pk ;/
Ludziom nigdy nie dogodzisz...To za malo efektow, to za duzo:confused:...A co do filmu to naprawde fajny.:)
Nic nadzwyczajnego , banda huntowanych noob charow bez jakiegokolwiek pojecia o pvp ubija +/- 50 levele.
Nic nadzwyczajnego , banda huntowanych noob charow bez jakiegokolwiek pojecia o pvp ubija +/- 50 levele.
hahahahah pewnie ciebie ubilismy i teraz boisz sie przyznac.. takie kozaki teraz jak sa hotkeye to maja "PVP" poprostu pokaz jak sam pekujesz i wtedy pogadamy
hahahahah pewnie ciebie ubilismy i teraz boisz sie przyznac.. takie kozaki teraz jak sa hotkeye to maja "PVP" poprostu pokaz jak sam pekujesz i wtedy pogadamy
dlaczego gdy ktos tu cos skrytykuje to od raz mowisz ze "pewnie ci ubilismy" ?
Erv~ powiedzial prawde :): O
Hell'Xiz
29-11-2007, 09:22
Syf i nic wiecej ....
do tego dzieci plujace sie na vencie jak by miały po 20+ lat.
Syf i nic wiecej ....
do tego dzieci plujace sie na vencie jak by miały po 20+ lat.
tylko szkoda ze na vent taki cwaniak byles i przychodziels noob charem mogles wpasc mainem bys sie wylozyl
@Shnake
Jestescie typowym scierwem , 50ed~ solo zdziala wiecej jak wy.
Nie ma co was porownywac chociazby do POS a co dopiero do Furions, DS. Za kogo wy sie macie ? zhuntowali wam 20 sorckow , uzbieraliscie z trade noobkow ktorzy widzac zateriona 50+ dostawali orgazmu z mysla o pro. Taki team jak wy tworza zwykli pkerzy na trollach w thais. Na waszym filmie widac jak ubijacie 35sorca na faccu, naprawde wielki wyczyn bylbym z tego dumny podobnie jak wy.
A co do tego ze od was padlem, wy nie atakowaliscie nawet 60+ Wiec jak moglem od was pasc? I Btw. Smiem twierdzic ze bylo odwrotnie :)
Zaterian z 70~ na 38
I Tak praktycznie kazdy member , naprawde dobrze wam te pk wychodzilo.Wez sie za cos co ci zacznie wychodzic, bo od prawdziwego pekingu ci daleko.
Podsumowujac cie.
Szkoda mi slow na 10letnie scierwo, wiec bye.
...Po 3. Mnie sie musyka nie podoba ;( :confused:...
Mnie sie muSyka podobala.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.