Pokaż pełną wersje : Niezdecydowany...(Nie kasować tematu, chyba że uzyskam odpowiedź!)
Dziki Joe
30-10-2004, 19:07
Cóż tu dużo mówić...
Mam dobrą postać, ciekawy sprzęt, znajomości na Tibii, lecz jest jedno "ale".
Mianowicie nie chce mi sie już grać w tą grę :(
Wiem że to zabrzmi idiotycznie, ale:
Czy mógłby mnie ktoś znów przekonać do tej gry?? :)
Dwimenor
30-10-2004, 19:11
Odpuść sobie tibie na jakiś tydzien, a potem znowu zacznij grać, zobaczysz, że odrazu zaczyna na nowo wciągać.
Dziki Joe
30-10-2004, 19:13
Odpuść sobie tibie na jakiś tydzien, a potem znowu zacznij grać, zobaczysz, że odrazu zaczyna na nowo wciągać.
Tibię mam już odpuszczoną na prawie 2 miechy :)
KamilAires
30-10-2004, 19:17
Moze pochodz na jakies ciekawe hunty z kumplami? ;)
Ja ci w zasadzie gratuluje, ze przestales grac :P
Skoro nie grasz to nie powinienes wracac do tego syfu :D, a skoro chcesz, zeby ktos cie przekonal, to tak naprawde sam mozesz wrocic. Nie bede cie namawial do niczego, to co robisz to tylko twoja sprawa.
ja tez tak mialem... i nie gralem w tibie pare dni. po tym czasie chcialem zrobic sobie postac dla jaj.. byl pozny wieczor i wszystkie servy full. i ogladam servy podczas robienia chara i patrze ze sa 2 servy wolne.. po chwili sie skumalem ze to jest pvp enforced i te servy mnie zajaraly i teraz tam gram :P
kierki11
30-10-2004, 19:31
Moze pochodz na jakies ciekawe hunty z kumplami? ;)
Aires może z tobą? <lol> :D
POzdro for u ;)
Ja radze porobić runki przez tydzień,popatrzyc na tabele skilli i zobaczysz co się stanie. :D
Gdzieś był już temat o nieodchodzeniu od tibi.
POZDRO
lol, zabawne, uwoliniles sie od uzaleznienia i teraz prosisz ludzi zeby pomogli ci do niego wrocic . po prostu smieszne ^^
szopenfeldziarz
30-10-2004, 20:20
Nie wracaj do Tibii. To jest dobra rada. Naprawdę. Ja próbuję rzucić od jakiegoś miecha. :(
Dziki Joe
30-10-2004, 21:36
lol, zabawne, uwoliniles sie od uzaleznienia i teraz prosisz ludzi zeby pomogli ci do niego wrocic . po prostu smieszne ^^
Niby się uwolniłem, a jednak jak pomyślę o kumplach, których tam miałem, którzy nie raz przychodzili mi z pomocą, z którymi chodziłem na hunty...aż mi się łezka w oku kręci...to robi mi się jakoś trochę "przykro" że ich zostawiłem.
Po nad to jak sobie przypomnę, ile to wieczorów przesiedziałem na ćwiczeniu "mlvl", ile to się na początku męczyłem w kopalniach, potem z summonami na pohu, ile to wychlałem mana fluidów, ile to razy mnie mama opie%#lała że tyle czasu spędzam przy komputerze, ile to razy mnie brat wyśmiewał, że gram w kolorowe piksele...chcę do tego wrócić, ponieważ była wtedy bardzo przyjemna dla mnie atmosera. Szczególnie brak mi tych kumpli w Tibii. Jednak sama gra mnie już nie "pociąga". Chciałbym do tego wrócić, może to i dziwne że chce wrócić do nudnej gry... :)
Niby się uwolniłem, a jednak jak pomyślę o kumplach, których tam miałem, którzy nie raz przychodzili mi z pomocą, z którymi chodziłem na hunty...aż mi się łezka w oku kręci...to robi mi się jakoś trochę "przykro" że ich zostawiłem.
Po nad to jak sobie przypomnę, ile to wieczorów przesiedziałem na ćwiczeniu "mlvl", ile to się na początku męczyłem w kopalniach, potem z summonami na pohu, ile to wychlałem mana fluidów, ile to razy mnie mama opie%#lała że tyle czasu spędzam przy komputerze, ile to razy mnie brat wyśmiewał, że gram w kolorowe piksele...chcę do tego wrócić, ponieważ była wtedy bardzo przyjemna dla mnie atmosera. Szczególnie brak mi tych kumpli w Tibii. Jednak sama gra mnie już nie "pociąga". Chciałbym do tego wrócić, może to i dziwne że chce wrócić do nudnej gry... :)
I tu sie kryje wlasnie urok tibi...Jednak po pewnym czasie juz nic nie bedzie takie same.Koledzy sie znudza / poznasz ich lepiej / zmienia swiat / skoncza grac / stana sie "normalni" :P. Ale tak to jest...
Eleander
31-10-2004, 05:18
Nie wracaj :)
Ja juz cie nierozumiem... sam chcesz grac, a nie grasz i kazesz innym cie przekonac, zeby grac... A moze mi rozumku nie starcza... :D
PS: Tez zazdroszcze wyrwaniasie z tibii, chociaz samemu nie chce mi sie grac tylko kumple zmuszaja :D.
chłopie skończ z tym i oddaj rzeczy innym ludziom, ale kumplowi :) on sie uczieszy i ci podziękuje a ty będziesz miał satysfakcje, że jesteś jednym z nielicznych co wytrzymali 2 miechy :) i jeszcze ci sienei chce w to grać :)
ps na jakim świecie grasz? :P hehe
Nie marnuj się przy tej grze! :) . ja też parę reazy próbowałem przestać, ale to jest za silne :confused: . Korzystaj z czasu jaki masz nie grając w tibie. A jak nie chcesz kończyć znajomości to weź numer gg od qmpli, albo urzywaj postać tylko do rozmowy z nimi :) .
Komputeroholik`
31-10-2004, 15:51
Wróc do nas. Tibia jest dla mnie całym życiem. To pierwsza gra dla której w wakacje wstawałem o 3.30 bo serwy wolne. Graj na siłę, potem już będziesz grał dal przyjemności. Rób questy, cokolwiiek. WYMYŚL COŚ!
No raczej jak Ci sie gra znudzila to masz jakies do tego powody. Moim bylo denerwujace bledne kolo - city-->hunt-->exp-->loot-->city itd bez sensu lazic zabijac zbierac co wypadlo i tak w kolko. Moja przerwa w grze trwala rok. Wrocilem bo mnie znowu wkrecilo bo mam cel - zdobyc wszystko co najlepsze i sie rozwinac tak zeby mnie w koncu skonczono atakowac dla zabawy [pk]. Respekt for me. Zebym cos znaczyl! Ustal sobie jakis cel, zaczbij grac ciekawiej. Kiedy przypomnailem sobie moja poprzednia postac to teraz mi sie chce smiac jak tak moglem stac w miejscu z jej rozwojem. Ciekawiej grac tzn = ciekawsze hunty jak juz ktos wyzej poradzil, zmieniaj miasta, pruboj tego i owego wszedzie dookola....tak mozna wymieniac jeszcze dlugo bo sam wiesz czego Ci brakuje w Tibii. A jak nie wiesz to sie zastanow - mi pomoglo i teraz w Tibie gra mi sie bardzo przyjemnie.
Z drugiej strony zastanow sie czy rzeczywiscie chcesz grac. Skoro tak i miesiac cie nie nawrocil, zerwij kontakt z Tibia calkowicie na drugi lub jesli to potrzebne trzeci miesiac. Juz od miesiaca nie grasz a siedzisz na forum - to raz. Dwa - nie rozmawiaj o Tibii ani o niej nie mysl,przeciez Ci sie znudzila. Trzymajac kontakt chociazby myslami caly czas utrzymuje cie w jej "klimacie" ktory Cie znudzil. Zerwanie pomoze Ci inaczej na Tibie spojrzec po pewnym czasie odwyku.
Mam nadzieje ze zrozumiales o co mi chodzi, jesli nie to prosze o sprostowanie.
P.S - to jest moj pierwszy post od ww roku..
Spóbuj być kimś i rzuć hasło kolegom idziemy na nowy świat zownować go rzuć szkołe na jakiś czas to wszystko ehehe;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.