zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Przerwa na techniczne poprawki.

DDoS
04-12-2007, 15:14
Jak informuje nas Cipsoft na swojej stronie (http://www.tibia.com) jutro, środa 5 grudnia, od godziny 9 rano przez 6 godzin będzie trwała przerwa w działaniu Tibii i strony głównej. Poprawki techniczne są wymagane w celu zoptymalizowania bazy danych Cipsoft oraz by ukazać nam nowy wygląd strony konta. Nie tylko zmianie ulegnie wygląd strony, ale również zostaną wprowadzone nowe cechy (opcje) oraz z edytowane zostaną niektóre treści, by uczynić tą stronę bardziej praktyczną i przyjazną.

Proszę pamiętać to nie ma nic wspólnego z Zimowym Update 2007.

lasio16
04-12-2007, 15:22
Przecież dopier 5 grudnia ma być Tibia wyłączona, a (przynajmniej mi) już dzisiaj (4 grudnia) niechce sie zalogować, jest napisane: Internal error. Closing connection.

Bartek11
04-12-2007, 15:27
NO dokładnie. Coś im sie chyba popierniczyło skoro mówią, że 5 (dzisiaj jest 4) grudnia coś zmieniają. Dla mnie to totalna kaszana. Nie lepiej od razu update i to zrobić zamiast czas tracić???????:o:o:o:o:o:o

Genek
04-12-2007, 15:47
Spox, na tibie juz mozna wbijać :)

greg007
04-12-2007, 16:07
dobrze, że przez ten czas w szkole śedze :p ale z drugej strony powinno to być zrobione razem z zimowym update.

Precelfan
04-12-2007, 16:17
dobrze, że przez ten czas w szkole śedze :p ale z drugej strony powinno to być zrobione razem z zimowym update.
OMFG!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 znaków

orromiss
04-12-2007, 16:34
Powinni to zrobić z uptadem równo!!! Ale jestem ciekawy jak teraz www.tibia.com będzie wyglądać.

Kiken
04-12-2007, 16:44
Powinni to zrobić z uptadem równo!!! Ale jestem ciekawy jak teraz www.tibia.com będzie wyglądać.
O ty widze też grasz na refugi bo ja też gram
i mam 12lvl jedna postać 15:lucznik::lucznik::2handed::miecz::berserk::mag:

Kiken
04-12-2007, 16:49

A na Nerenie to też gram a wracając do żeczy to nie wiem o co chodzi 8o

Paccliker
04-12-2007, 17:02
@offtopic: wow 15 lvl to takie osiągnięcie by nim się chwalić? xD Mogę w 2 wbić 15 bez problemu więc następnym razem zastanów się co piszesz :P

hmm może tylko piszą, że to nie update? xD Logujesz się do gry a tu: "Downoloading ..." To była by niespodzianka. Coś w stylu podsumowania już było. Myślałem, że update będzie jutro ale cóż. Będzie za tydzień w środę tak myślę. Jutro będzie coś w stylu "oczekujcie update już wkrótce, ale pamiętacie że PACC jest fajny i w ogóle i go kupcie! A najlepiej przez DROM!" xD. A za tydzień będzie. :D 8o

a rzeczy nie żeczy :)

@down
No masz rację. xD Tak jak ja to robię. ;p

Rybzor
04-12-2007, 17:08
Imo takie niusy powinno się zamykać od razu. Nie ma co tego komentować, pewnie co najwyżej będą snuć jakieś chore insynuacje.

michu1298
04-12-2007, 17:17
heheh troche żal ale cóż ;] na początku stronka była extra, a z upływem czasu cipsoft robił ją coraz gorszą :( mam nadzieję że teraz postawią krok do przodu a nie do tyłu xD

Vyohman
04-12-2007, 18:19
Ech... Zgadzam się z rybą. Takie newsy nie są do komentowania. Jak zwykle jest w takich newsach pełno dzieci robiących błędy... No ale cóż nie wypada śmiać się z dzieci : d

CzubiX
04-12-2007, 18:19
EEEe tam ;p update bedzie pewnie we wtorek.Za tydzien powiedza ze za tydzien bedzie update.Tak przypuszczam,

nairdan1994
04-12-2007, 18:39
a ja przypuszczam że będzie w styczniu co jest realne

@topic: zrąbią stronke

Isard
04-12-2007, 18:50
Może updatade zrobia juz jutro, ale nie powiedzą tego wporst, zeby kazdy zaczal odrazu i kolejki na non-pvp po 400 :P

Patrickus
04-12-2007, 18:51
Imo takie niusy powinno się zamykać od razu. Nie ma co tego komentować, pewnie co najwyżej będą snuć jakieś chore insynuacje.
O tym samym pomyślałem, otwierając ten temat.

Nie rozumiem Was. Co oni mogą zjebać? Będą tylko zmieniać stronę konta, a nie całą. :|

Misiocyt
04-12-2007, 19:01
@offtopic: wow 15 lvl to takie osiągnięcie by nim się chwalić? xD Mogę w 2 wbić 15 bez problemu więc następnym razem zastanów się co piszesz :P

hmm może tylko piszą, że to nie update? xD Logujesz się do gry a tu: "Downoloading ..." To była by niespodzianka. Coś w stylu podsumowania już było. Myślałem, że update będzie jutro ale cóż. Będzie za tydzień w środę tak myślę. Jutro będzie coś w stylu "oczekujcie update już wkrótce, ale pamiętacie że PACC jest fajny i w ogóle i go kupcie! A najlepiej przez DROM!" xD. A za tydzień będzie. :D 8o

a rzeczy nie żeczy :)

@down
No masz rację. xD Tak jak ja to robię. ;p

Noob! 15 lefel to som tszy godziny na rotach!111oneone.

PS. Wreszcie CipSoft robi coś przydatnego dla graczy zamiast kolejnych zjebanych update. ;)

Ziomaaleks
04-12-2007, 19:06
"Proszę pamiętać to nie ma nic wspólnego z Zimowym Update 2007."

Moim zdaniem to jest update i tyle ;p .. normalne to zeby przed zapowiedzianym update wylaczac serwy na 6h z powody malych poprawek ? :)
Ja sie juz ciesze i tylko na nowego serwa czekam :evul::evul::evul:

:):):):):):):)

Mufinek
04-12-2007, 19:09
W zasadzie zgadzam sie z ryba. Bo takie tematy nie sa do komentowania ;pp Albo chociaz powinny byc tutaj wylaczony licznik postow (Taka moja opinia :P)
@Topic
Zmienia raz... Drugi raz... Zeby zachecic ludzi do grania ;] A i calkiem mozliwa rzecza jest to ze jutro zrobia update <- Nie wiem czy dobrze napisalem. Bo byl byla by niezla niespodzianka:baby: