zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pokój

Wadri
31-10-2004, 14:19
Siemka jestem nowy na forum i zle umnie z ortografiom więc niepatrzcie na to plz. Wkórza mnie to ze koles na 30 lvl zabije kolesia na 9lvl kurcze mocniejsi powinni pomagac slabszym niech zabijają kogos godnego walki. Jak bylem pierwszy raz na mainie to poprosilem kolesia o pomoc chcialem zeby mi pokazal okolice to on mnie zaprowadzil do jaskini i do skorpionów i zablokowal dziure a jak go puzniej spotkalem to powiedzial ze niewiedzial co tam jest ja mu niewierzylem a puzniej uslyszlaem od kolesia który przyszedl na maina ze jego tak samo zalatwil. wedlug mnie polak polakowi powinni pomagac a nie sie zabijac po tym zadzeniu drugi raz dalrm sie wrobic koles powiedzial ze da mi dobrą bron ale musi najpierw zdobyc i kazal mi zanim isc więc poszedlem uwierzylem mu i on mnie zaprowadzil do jaskini orków i mnie zabil bo byl magiem na 47lvl kurcze proponuje wszystkim polakom grającym w Tibie aby pomagali slabszym a niezabijali ich. Rozumiem jak ktos komus sie narazi ale przeciez tez nie trzeba zabijac mozna najpierw porozmawiac. jak chcesz zdobyc exp. i potrenowac skille to choc se orki albo na trole. ;) mam byc szczery to chcialem kilka razy zabic pk! ale niezrobilem tego poniewaz pomyslalem ze jak chce "pokoju" to sam musze byc przyjazny dla innych. Pozdro for all

Rendarn
31-10-2004, 14:39
Pokój w tibii??To utopia,to jest niemożliwe nawet jakbyśmy sie starali zawsze znajdzie sie jakis br(lub pol :()który zrobi "zadyme".A tak na marginesie,jeśli nie podoba ci sie PK idz na serwer non-PvP.A tak wogule to masz racja ale jescze raz powtarzam ze to niemozliwe :( :P

Dr.Unknown
31-10-2004, 14:59
Siemka jestem nowy na forum i zle umnie z ortografiom więc niepatrzcie na to plz. Wkórza mnie to ze koles na 30 lvl zabije kolesia na 9lvl kurcze mocniejsi powinni pomagac slabszym niech zabijają kogos godnego walki. Jak bylem pierwszy raz na mainie to poprosilem kolesia o pomoc chcialem zeby mi pokazal okolice to on mnie zaprowadzil do jaskini i do skorpionów i zablokowal dziure a jak go puzniej spotkalem to powiedzial ze niewiedzial co tam jest ja mu niewierzylem a puzniej uslyszlaem od kolesia który przyszedl na maina ze jego tak samo zalatwil. wedlug mnie polak polakowi powinni pomagac a nie sie zabijac po tym zadzeniu drugi raz dalrm sie wrobic koles powiedzial ze da mi dobrą bron ale musi najpierw zdobyc i kazal mi zanim isc więc poszedlem uwierzylem mu i on mnie zaprowadzil do jaskini orków i mnie zabil bo byl magiem na 47lvl kurcze proponuje wszystkim polakom grającym w Tibie aby pomagali slabszym a niezabijali ich. Rozumiem jak ktos komus sie narazi ale przeciez tez nie trzeba zabijac mozna najpierw porozmawiac. jak chcesz zdobyc exp. i potrenowac skille to choc se orki albo na trole. ;) mam byc szczery to chcialem kilka razy zabic pk! ale niezrobilem tego poniewaz pomyslalem ze jak chce "pokoju" to sam musze byc przyjazny dla innych. Pozdro for allBardzo nam przykro- CH.UJ nas to obchodzi, codziennie ktoś umiera, codziennie kogoś wikiwają, i niema się co użalać, jakby wszyscy się tak użalali to...'-.-

she_devil
31-10-2004, 16:10
Siemka jestem nowy na forum i zle umnie z ortografiom więc niepatrzcie na to plz. Wkórza mnie to ze koles na 30 lvl zabije kolesia na 9lvl kurcze mocniejsi powinni pomagac slabszym niech zabijają kogos godnego walki. Jak bylem pierwszy raz na mainie to poprosilem kolesia o pomoc chcialem zeby mi pokazal okolice to on mnie zaprowadzil do jaskini i do skorpionów i zablokowal dziure a jak go puzniej spotkalem to powiedzial ze niewiedzial co tam jest ja mu niewierzylem a puzniej uslyszlaem od kolesia który przyszedl na maina ze jego tak samo zalatwil. wedlug mnie polak polakowi powinni pomagac a nie sie zabijac po tym zadzeniu drugi raz dalrm sie wrobic koles powiedzial ze da mi dobrą bron ale musi najpierw zdobyc i kazal mi zanim isc więc poszedlem uwierzylem mu i on mnie zaprowadzil do jaskini orków i mnie zabil bo byl magiem na 47lvl kurcze proponuje wszystkim polakom grającym w Tibie aby pomagali slabszym a niezabijali ich. Rozumiem jak ktos komus sie narazi ale przeciez tez nie trzeba zabijac mozna najpierw porozmawiac. jak chcesz zdobyc exp. i potrenowac skille to choc se orki albo na trole. ;) mam byc szczery to chcialem kilka razy zabic pk! ale niezrobilem tego poniewaz pomyslalem ze jak chce "pokoju" to sam musze byc przyjazny dla innych. Pozdro for all

To zamknięte koło. Nie podoba Ci się zmieniaj serwer. Nikt Cię nigdzie nie trzyma, zauważyłeś?

szopenfeldziarz
31-10-2004, 16:15
Bardzo nam przykro- CH.UJ nas to obchodzi, codziennie ktoś umiera, codziennie kogoś wikiwają, i niema się co użalać, jakby wszyscy się tak użalali to...'-.-
Unknown, ty mnie po prostu zabiłeś tym textem. Jak z "Wojny polsko-ruskiej" ;)

@temat
Bez zadym i frajerów byłoby w Tibii nudno. :) Każdego kiedyś wykiwali. A ty nawet na non-pvp narzekałbyś na przywabione potwory i blokowane wyjścia z podziemi...

Dr.Unknown
31-10-2004, 16:20
Unknown, ty mnie po prostu zabiłeś tym textem. Jak z "Wojny polsko-ruskiej" ;)

@temat
Bez zadym i frajerów byłoby w Tibii nudno. :) Każdego kiedyś wykiwali. A ty nawet na non-pvp narzekałbyś na przywabione potwory i blokowane wyjścia z podziemi...Podsunołeś mi argumenta;)
Bez PK wszyscy by mieli H lvl...Bubble by chleb odbierali.

Matheous
31-10-2004, 16:23
Stary, przykro mi bardzo ale nawet jak sie znajdzie highlvl co bedzie chcial innym pomagac to zaraz sie znajdzie tysiac piecset sto dziewiecset noobow ktorzy korzystajac z tego ze on jest 'lagodny' zaczna mu spamowac na priv daj to daj tamto daj owamto badz moim bratem protektorem wujkiem dziadkiem lokajem albo slynne BR?... No i sie nie dziw ze ludzie potem sie wnerwiaja i robia rozpier..... bo im sie ABSOLUTNIE nie dziwie. Poza tym, gdy masz juz 50 lvl w tibii i kroisz wszystkie stworki jak leci( z ekipa) to ci sie zaczyna nudzic i co ma robic taki 50 lvlowiec? No, powiem ci nie co MA robic ale co ROBI-znajduje sobie nowe wyzwania... PA, PK, rzadko PG:) PK najczesciej.. Zreszta, jak sam bedziesz mial ten 50-60 lev(albo nawet wczesniej, po prostu gdy bedziesz juz pokonywal wiekszosc stworkow) to sam sie zaczniesz SMIAC z takich ludzi jak ty teraz... Bo sam bedziesz sobie znajdowal takie zabawy jak rozwalanka w carlin czy cos. Teraz jestem malym newbiem, ktory dostaje od byle ork spearmana(moze przesadzam;) i cie denerwuje jak inni cie jeszcze zabijaja-ale ja ci gwarantuje ze predzej czy pozniej role sie odwroca i to ty bedziesz sobie zabijal low lvlowcow z nudow, dla zabawy, checi zysku, z wscieklosci na noobow albo z jeszcze innego powodu.
Kapito?

Wadri
01-11-2004, 11:47
Macie racje poprostu chcialbym miec tam jakiegos kumpla i chcialem sie wyzalic sorki nigdy więcej takich tematów o pokoju! :baby: mysle ze znajde bratnią dusze ktura mi pomoze naprawde a nie zaprowadzi mnie gdzies i zabije.