Pokaż pełną wersje : Pomocy!!!
zwiastun ciemnosci
31-10-2004, 14:43
mailem hacka i koles sie na mnie rzuca ze go nawyzywalem wq*****m sie
i mu powiedzialem ze jest kompletnym pedalem i nie wiem co mam zrobic
plz help nie wiem co mam robic gram na serwerze aldora ja mam 20lvl drut a moj przesladowca to 46lvl royal pallek pomuzcie
p.s. ten palek chce 10k za przestanie huntowac mnie
Kenethorn
31-10-2004, 14:54
ehhh trzeba bylo go kulturnie przeprosic i wytlumaczyc ze hacka miales
Dziki Joe
31-10-2004, 14:55
mailem hacka i koles sie na mnie rzuca ze go nawyzywalem wq*****m sie
i mu powiedzialem ze jest kompletnym pedalem i nie wiem co mam zrobic
plz help nie wiem co mam robic gram na serwerze aldora ja mam 20lvl drut a moj przesladowca to 46lvl royal pallek pomuzcie
p.s. ten palek chce 10k za przestanie huntowac mnie
1.)Ja bym się nie bał; 10 osób dziennie mi tak grozi
2.)Również skoro się boisz gnoja, to machnij gazem "Deser Qeściora"(Nie quest spoiling) i rób nowa postać, proponuje Palladyna, i przeżuć tam wszystkie itmeki i flote.
3.)Nie daj mu ani grosza, nie wdawaj się w rozmowę, bo wtedy ten delikwent poczuje władzę.
zwiastun ciemnosci
31-10-2004, 14:56
tłumaczylem ze mialem hacka a on nawalal dalej z kuszy
wkońcu ukryłem sie w depo a on mi tylko krzyczal zebym wylazł
i że mam deda -.-
nie przezuce sie bo wole druida i nie oddam equipu nie chce odpoczatku robic wszystkiego od nowa kiedys tak olalem i zdobylem wspaniala liczbe 32 dedow na starym charze
Komputeroholik`
31-10-2004, 15:47
Nie ma idealnej możliwości. Może spróbuj się przeprowadzić po cichu do innego miasta jak najdalej. Racza\ej mu sie nie będzie chciało za tobą ganiać po całym tibijskim świecie...
Daj mu ignora , przeprowadz sie do innego miasta itp. wkonu na cholere mu 20 druid ? znudzi mu sie czym predzej a jak nie to jest duza szansa ze jak bedzie cie gonił ze skullem to go jakis hight dorwie wtedy napewno mu sie znudzi ;)
naśli na niego anty pk (najlepiej polaków powiec im że ubliżał ojczyźnie, legi warszawa (lub wiśle kraków) i musiałeś zareagować agresją słowną
Dr.Unknown
31-10-2004, 16:06
Po pierwsze:
Pomyśl nad tytułem tematu. Nie utrudniaj innym życia zakładając temat "pomocy", "zajrzyj tutaj", "ważne" itp. Nie każdy chce i ma czas wszystko czytać, ułatw więc innym dobór tematów. Przeważnie niewłaściwy tytuł tematu powoduje znacznie mniejszą ilość odpowiedzi, bo większość osób omija tematy, które niewiadomo czego dotyczą zakładając od razu, że napisał je "kolejny noob" (nie mylić z newbie)Po drugie:
Jakoś sobie radz, jak sie juz dałeś zhackować...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.