Pokaż pełną wersje : Mój Ban
Marecki1995
19-12-2007, 21:17
Dostałem bana a dokladnie namelocka za zły name. Mianowicie ''Marek Dragon Wielki'' Bo uznali ze jest podobny do ''Mateusz Dragon Wielki''. Moim zdaniem ten ban byl nie sprawiedliwyX( co prawda name juz zmienilem ale to bylo nie fair
Vanhelsen
19-12-2007, 21:21
olaboga, z systemem nie wygrasz chłopcze... A imo, ban nie był zły, irytują mnie neokid z nastawieniem "koffam MWD <3 :*"
BARDZO DOBRZE. Jednego debila podrabiającego nicki mniej.
Niesprawiedliwy? Jak najbardziej sprawiedliwy i słuszny.
bartellox
19-12-2007, 22:08
jak dl amnie, to nie ma nic gorszego, niz to jak ktos nie potrafi wymyślić własnego NICKA
Marecki1995
19-12-2007, 22:09
Ja ten name wzielem zeby latwo mi bylo zapamientac a nie z sugerowanych bo sa dziwne wiec nie mysl sobie ze podrabiam nicki
@up
Podrabiasz. I jesteś żałosny. Tyle ^^
Lord_Piterek
20-12-2007, 08:37
a kogo to wogole obchodzi ze podrobiles nick, dostales bana, zmieniles nick, i jest wszystko dobrze >,< ... Swoja droga, powinny byc ograniczenia wiekowe na forum.
Swoja droga, powinny byc ograniczenia wiekowe na forum.
Ha, i tu sie mylisz! Powinny być ograniczenia wiekowe na tibie, jeśli takowe by były na tym forum nie było by 10 latków których haknięto albo padli bo po prostu nie wiedzieliby jak wygląda gra.
@top:
bardzo, bardzo słusznie. Ostatnio zbyt dużo takich nicków, trzeba je zreportować.
lycha_ziom
20-12-2007, 09:06
Pozwól mi zgadnąć, zrobiłeś postać z takim nickiem bo myślałeś ,że będziesz kozak i w ogóle każdy będzie myślał ze jesteś jego rl-em pewnie sam tak mówiłeś w grze.Najgorsze jest jak próbujemy się do kogoś upodobnić, nie potrafisz być sobą? Mając swój własny fajny nick może kiedyś będziesz miał duży lvl a np. jakbym zobaczył 100lvl z nickiem podobnym do MDW to bym go wyśmiał bo widać że noob.
loll??zal.mi.tojej.mamy;/powinna ci zabrac internet:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.