Pokaż pełn± wersje : Ile mana potionów na wywerne ?
Chodzi mi o wywernę koło carlin.Mam 10 level i próbowalem j± solować bez mana potionów i szło fajnie bo stałem na ukos i z daleka uderzalem lecz jak mnie dogoniła walneła mnie i zatruła i ledwo się uratowałem więc pytanie ile mana potionów na wywernę
Nie pytać się lub pisać "noob na tym levelu na wywerne " każdy lubi swój sposób expienia....mój jest bardziej szalony na 14 levelu z mana shieldem bedę DSy bić masowo a na 20 levelu już dargi
Aaa a na 18 levelu lece na zerki xD
Ancient900
21-12-2007, 23:28
WeĽ bp na wszelki wypadek. Co do Twoich planów to widze że biedy nie klepiesz żeby bić dragi na 20 lvl'u (ciekawe z czego xD!)
Lord_Piterek
22-12-2007, 08:48
OMG po kiego ch*ja pchać się na wyverny na 10 lvl? I w dodatku ile mana potionów się pytasz? Otóż powiem ci - 0 mana potionów schodzi na wyverne. Ale co takie n00bki mog± wiedzieć >.<
"A na 18 lvlu lece na zerka"
rly? (a propos, co nas to obchodzi? chcesz zabłysn±ć jaki ty jeste¶ EVUL-MASTAH-POWER-GAMER-FROM-HELL-MADAFAKA-YO! ?)
Ancient900
22-12-2007, 11:38
OMG po kiego ch*ja pchać się na wyverny na 10 lvl?
Dla własnej satysfakcji chociażby. I nie b±dĽ taki pro masta, naucz się odróżniać nooba od newbie.
LarvaExotech
22-12-2007, 11:50
OMG po kiego ch*ja pchać się na wyverny na 10 lvl? I w dodatku ile mana potionów się pytasz? Otóż powiem ci - 0 mana potionów schodzi na wyverne. Ale co takie n00bki mog± wiedzieć >.<
rly? (a propos, co nas to obchodzi? chcesz zabłysn±ć jaki ty jeste¶ EVUL-MASTAH-POWER-GAMER-FROM-HELL-MADAFAKA-YO! ?)
chuj ci do tego.. on zadal pytanie ile potow mu zejdzie na wywerne na 10 lvlu. jesli nie chcesz odpowiedziec na jego pytanie to nie odpowiadaj tu wcale.
PL?
@top:
WeĽ 1-2 bp'ki m potionów oraz z 1 bp h potionów.
My¶le że powinno sie udać, staraj sie bić gdzie¶ gdzie możesz szybko uciec na poziom wyżej/niżej. Powodzenia ;)
To co pan Up i jeszcze Dwarven ring na wszelki wypadek gdyby Cie upiła ;]
Haha on z was jajca robie :D Wczoraj byl temat o jego problemie...ze nie moze przeklinac :D
Don't give food for troll :p
Lechista
22-12-2007, 19:56
Jeste¶ noob, żeby pchać się na vive na 13 lvl'u :D (żarcik)
Po jak± cholere robisz temat?? Nie możesz sam sprawdzić?? Wzi±¶ć 2bp i pój¶ć ?? Omg w XXI wieku ludzie s± jak bezmozgie yeti. Nic samemu nie umiej± robić. ^^
Haha on z was jajca robie :D Wczoraj byl temat o jego problemie...ze nie moze przeklinac :D
Don't give food for troll :p
I co ci do tego ........ i tak już mi to MINEŁO.
ej nabij chociaz 14 lvl i zeby bylo mana shield i wtedy wez bp mana potionow i runki ofensywne
up@
też tak my¶lę żeby zrobić narazie mam 11 level ale nabije 14 na dc
Flemessssss
22-12-2007, 22:40
Rozumiem cie tez czasami mam ochote na cos wiecej!!!Wez bp i dwarven ringa oraz kilka ih i pamietaj... bez boh nie poexpisz.Dogoni cie i...pierdolnie hita i padniesz a do tego wszystkiego zatruje po 30 i dupa.:(
Lechista
23-12-2007, 13:48
@Up
Viverna, dragi i inne ¶miecie s± potwornie wolne, także bez bohów sobie poexpi ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.