zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem z tibią - gra sie zacina

Voder
22-12-2007, 10:33
witam. wiem ze to zły dział jednak mam mało czasu a mam następujący problem, wczoraj mój głupi brat chciał sie w hackera pobawić i ściągnoł jakiegoś naabskiego keyloggera , żeby zobaczyć czy działa użyć na sobie .... , a teraz mój problem . Jak tylko loguje sie do tibii to co chwile pojawia mi sie tam gdzie mam strzałkę klepsydra (tzw ze coś sie ładuje) i po tym tibie mam jakby na drugim planie (tzw. ze nie mogę iść strzałkami , muszę pierw kliknąć na tibie ) i tak mam średnio co 10 sekund wiec grac sie nie da . Co muszę zrobić żeby tego nie było ?? , przeinstalowałe tibie ale to nic nie daje. Z góry dzięki i sry za ort. CYa

Adrino
22-12-2007, 10:39
Usuń tego Keyloggera, jak sie nie da to CTRL + ALT + DELETE Procesy znajdź jego nazwe i daj zakończ zadanie

Voder
22-12-2007, 11:33
tego keyloggera usunełem już wczoraj , tylko ten plik serwer jak brat na niego kliknol to znikl odrazu , wzielem opcje wyszukaj i wpisalem tam nazwe tego servera i jak znalazlo to wykasowalem ale brat nie jest pewny jego nazwy ... , bo jak wykasowalem ten 1 plik to nadal mam ten problem z tibia i nie wiem co robic :<

Hawk17
23-12-2007, 11:33
a to nie łaska sformatowac dysk :p.

Progmaniak
23-12-2007, 12:44
Hawk17 z takimi poradami to spadaj na drzewo >.<

Nagul
23-12-2007, 15:34
to tera możesz sie wku**** na twojego brata że ci gre zjeb*** .X(

a tak poważnie co do nazwy możesz poprosić brata z kąd to ściągnął.

Fazior
23-12-2007, 15:51
ja bym odrazu zformatowal dysk! nigdy nei wiadomo co bylo w tym keyu! moze 2w1 ?:D race formata zrobic ;]