Pokaż pełną wersje : DL / GS czyli jak sie nie robi huntow
Od razu pisze, ze oba filmy umiescilem jako poradnik jak NIE ROBIC huntow :P Ale obejrzec moze i warto ^^
Uczestniczyli:
Sejuxas 42 lvl pally
Redzio 40 lvl knight (swiezo nabity 40 lvl nalezaloby dodac)
Coen Knight 19 lvl knight (czyli ja :P szedlem glownie jako kibic i kamerzysta wiec praktycznie zero akcji z mojej strony)
http://republika.pl/azuraheroes/dl.rec
http://republika.pl/azuraheroes/gs.rec
02-11-2004, 15:40
Filmiki takie sobie ale stary weź że ty popracuj nad skillami!!!!!!!! :tongue:
Ja na 13 lvl mam knighta ze skillami 47/46! :evul:
Ale, obciach z tym DLem.....
@ yoda
Co?! Chciałbyś zebym dedną???? :P o ty....
@Koki the Knight
Ja wiem, ze skille cieniaskie :P Ale ja od początku gry moze trenilem gora 1h, po prostu tego nie lubie :P
@Shinjix
Ten filmik z DL'em umieściłem tylko dlatego, zse obiecalem to redziowi iz ukaze jego tchórzostwo... Ale czeba przyznąć, ze DL'em F-Wave ma ładne. Najgorsze jak nie trafiałem uhem i miałem 80 hp :P
Fett-Maniek
02-11-2004, 18:44
Witam...filmiki sa "smieszne" :D seju z kim ty chodzisz na hunta :D:D:D
Pozdro all
Fett-Maniek Azura 23lvl 37mlvl Thais
Eee no spoko film z Gs tylko szkoda ze tylko kamerzysta byles(ale 4mlvl na 19 levie u kinghta to wedlug mnie wyczyn B) )
Co do Dl... po co wogule to kreciles :D :D :D
pozdro Tibia ruuuleees!
@ Fett-Maniek
Jak cie dorwe pod tym temple co zawsze stoisz to masz deda albo pz :P
@Rehu
Nabiłem 4 mlvl bo mnie ciągle pkowali, a teraz to ja mogę pkować :>
DL'a umieściłem zeby pokazać jaki redzio jest odwazny :) A na GSie zero runek miałem, a Redzio pół bp uhów - to był "wieeeeeelllki" hunt (huncik?)
No dobra zeby nie bylo tak jak jest to teraz cos z mojej strony...
1. Szlismy zwiedzac (przynajmniej ja, bo nigdy nie bylem na GSach na PoHu, walilem je tylko na questach...) wiec to nie byl planowany wielogodzinny hunt :P
2. *Redzio - bloker - pol bp uhow, 0 hmm - zapas na wyprawe na PoH...
*Coen - niby kamerzysta - pare uhow, 0 hmm...
*no i ja jako palek bp uhow + ok pol bp hmm czyli to co mam zawsze ze soba... zadnych specjalnych zapasow nikt nie robil.. no moze poza redziem, on wzial zapasowe uhy :D
i Redzio nie jest tchorzem... po prostu dal dupy :P
Ale co ma wisiec nie utonie...
Sejuxas
PS: 5 min zajelo mi przypomnienie sobie loginu i hasla na to forum bo go nie uzywam ...
hehehe ale mieliscie srach na gs ja na 38 knight i kumpel 37 knight gs klepalismy i teraz od czasu do czasu skoczymy i idzie moze z 10 uh
A z pierwszego gs wypadl time ring btw wiec warto bylo
Masters Fiara
03-11-2004, 15:55
Spoko :)) tylko z tym dlem wam nie wyszlo trza miec sorca i 2 dsy to moze pare hp mu zejdzie :P moze pojde kieds z wami :P ale jak narazie nie sie nie chce :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.