Pokaż pełną wersje : Pare Bugow w tibii.
Bajtunio
02-01-2008, 17:35
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/35729
Smerf.Secura
02-01-2008, 17:39
Wybacz,że tak ładnie mówię do Ciebie,ale wy*******aj.
Mac Artur
02-01-2008, 17:39
Nawet nie ściągajcie bo nie ma sensu...
Bajtunio
02-01-2008, 17:42
Wybacz,że tak ładnie mówię do Ciebie,ale wy*******aj.
co ci noobie nie pasuje ?
Etan Marth
02-01-2008, 17:59
Link jest w porzadku, zaraz obejrze...
troche nie zrozumialem filmu xd
a, chodzi o te bugi -.-
Widzę że na tym forum nigdy nie zabraknie noobow.
Bajtunio
02-01-2008, 18:07
omg dzieci neo... co wam nie pasuje, nazwa tematu zgadza sie z filmem, wiec sie nie porodukujcie tak
Każdy ma prawo do zakładania tematu z filmikiem na tym forum, jeżeli to nie keylogg, wirus, a temat zgadza się z filmikiem. Więc proszę was... jak coś się nie podoba to nie musicie oglądać.
btw. ze strony zakładającego temat to nie fair, że przenosisz rl do świata tibijskiego...
Bajtunio
02-01-2008, 19:30
Każdy ma prawo do zakładania tematu z filmikiem na tym forum, jeżeli to nie keylogg, wirus, a temat zgadza się z filmikiem. Więc proszę was... jak coś się nie podoba to nie musicie oglądać.
btw. ze strony zakładającego temat to nie fair, że przenosisz rl do świata tibijskiego...
sory na pokazalem tylko swoj filmik, to oni zaczeli na mnie jechac nie ja po nich, o annih, poi jest dziesiatki filmow i co z tego ? jakos nie bluzgaja taki sam filmik jak kazdy inny, ale to jest polska mentalnosc, dlatego nienawidze polakow :)w tibii to samo nienawdzie polakow, trzymam ze swe i br bo to sa wporzo goscie a nie takie kurwa smiecie jak polacy :) tutaj mamy tego kolejny dowod. . .
"w tibii to samo nienawdzie polakow"
chlopcze, pomysl co piszesz bo robisz z siebie idiote - trzymaj sie z kim chcesz ale obrazasz ogol polakow (w tym siebie) po poznanych kilku/kilkunastu/kilkudziesieciu co jest objawem totalnej glupoty.
jestem ciekaw ile masz lat ze tak wiesz wszystko o zyciu.
@up
Popieram
@Topic
Jezeli ktos nie zachowal sie w stosunku do ciebie zyczliwie, to nie znaczy, ze musisz obrazac swoich rodaków. Jestes zbyt malym szczylem aby w ten sposób wyrazać sie o naszym panstwie, a tym bardziej o jego obywatelach.
@down
Ciekawe... jestes taki dorosly, a nie rozumiesz pojecia ojczyzna, czy tez patriotyzm. Ja w przeciwienstwie do autora ponizszego postu nie mam zamiaru bluzgac go od "plebsów", pozatym niechcial bym ci zrobic krzywdy dzieciaczku.
Bajtunio
02-01-2008, 20:16
@up
Popieram
@Topic
Jezeli ktos nie zachowal sie w stosunku do ciebie zyczliwie, to nie znaczy, ze musisz obrazac swoich rodaków. Jestes zbyt malym szczylem aby w ten sposób wyrazać sie o naszym panstwie, a tym bardziej o jego obywatelach.
haha gnojku jeden smierdzący jestem 2x starszy od Ciebie albo i wiecej, i nie poznalem kilku czy kilkunastu, znam zycie lepiej do Ciebie wiec mi nie mow co mam mowic, za takie wymadrzanie jak bym cie spotkal tak bym ci ryj obil ze rodzona matka by cie nie poznala wiec milcz plebsie
@Up
Po Twoich wypowiedziach to naprawde mozna stwierdzic ze jestes 2x starszy od kogos tam. Takie wyzywanie sie i wrzucanie na swoj narod to jest naprawde oznaka doroslosci
@Down
Popieram. Po co sie kłócić i dawać mu satysfakcje? I on mówi że to przez takich "śmieci" jak "my" Polska jest taka jaka jest. Niech najpierw spojrzy na siebie. Co kilka słów bluzga. Żal już zraportowałem tego "Pana" za znaczne używanie wulgaryzmów
"haha gnojku jeden smierdzący jestem 2x starszy od Ciebie albo i wiecej, i nie poznalem kilku czy kilkunastu, znam zycie lepiej do Ciebie wiec mi nie mow co mam mowic, za takie wymadrzanie jak bym cie spotkal tak bym ci ryj obil ze rodzona matka by cie nie poznala wiec milcz plebsie"
jakbys odszedl od komputera kiedys to moze..
polecam olac, widac nie ma sensu gadac.
Nie ma to jak poważne nie domówienia ;] ale co by nie mówić film zgadza się z tytułem ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.