Pokaż pełną wersje : Jak zmienic format z rec na np avi aby umiescic film na Youtube??
To tak jak napisalem w temacie chcialbym sie dowiedziec jak mozna by przerobic format rec nagrywany przez tibiaCam i pozniej umiescic go na Youtube. Prosze o odpowiedz:)
Zamienic sie nie da ale można nagrac zrzut z ekranu,tak przynajmniej robi większośc osób umieszczających filmy na youtube.
Zrobic zrzut?? czyli jakbys mogl dokladniej napisac krok po kroku jak to sie robii bede wdzieczny :D:D
Bialason
03-01-2008, 00:21
Zrobic zrzut?? czyli jakbys mogl dokladniej napisac krok po kroku jak to sie robii bede wdzieczny :D:D
Czyli sciagnac "Snagit 8" lub "HyperCam 2" - przeczytać instrukcje obslugi i wszystko jasne
ok wielkie dzieki za pomoc. A wedlug was ktory jest latwiejszy w obsludze?? :p
Propan Butan
03-01-2008, 01:42
wydaje mi się że Snagit 8
Shorty_Master
03-01-2008, 15:58
Ja mam takie pytanko czy działanie tych programów zależne jest od pamięci jaką posiadamy ? ;p bo jak mam 256ddr i karte 64 mb to jak robie zrzuty, to są zlagowane, a jak mam dobry zrzut od kogoś to jak wrzucę Windows movie makera badz vegasa i podlacze muze to tez sa te lagi ;/
PQ ?
Michael Rzotkiewka
03-01-2008, 16:26
Ja mam takie pytanko czy działanie tych programów zależne jest od pamięci jaką posiadamy ? ;p bo jak mam 256ddr i karte 64 mb to jak robie zrzuty, to są zlagowane, a jak mam dobry zrzut od kogoś to jak wrzucę Windows movie makera badz vegasa i podlacze muze to tez sa te lagi ;/
PQ ?
Raczej tak bo jak sie robi filmy to troche tnie. Ja z 1gb ddr i 256mb graf jak robilem filmiki z fify to troche lagowalo ;/ bo
- Windows jest bardziej zasyfiony bo musi obslugiwac kolejny program, co za tym idzie procesor jest bardziej obciazony. Jak procesor jest bardziej obciazony to ogranicza potencjał karty graficznej co powoduje spadek FPS' ów (klatek na sekunde)
- Jak krecisz film to dyski są obciazone bo musza na biezaco cos zapisywac i to tez laguje. :/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.