PDA

Pokaż pełną wersje : Moj pierwszy film o Cyclopach

Pavlos90
03-11-2004, 18:55
Jest to moj pierwszy film wiec moze sie wydac troche nudny :)
(Tak dla Kiperra - jestem twoim fanem :D Widzialem wszystkie teoje filmy :))
Dawajcie komentarze plz

Jakby co to gram na Lunarze - postac Pawel Piwonski :)
Nazwa linku jest troche dziwna ale dziala :)

http://www.freewebs.com/pavlos90/Cyclops%20by%20Pablo.rec

Yoda
03-11-2004, 19:08
Myśle że powiedziałeś i kiperze tak zeby byl twoim protectorem ale kazdy sposóob jest dobry by byc bezpiecznym :D Filmik spoko oby takich więcej lecz druidem nie graj bo chyba daleko nim nie zajdziesz

Pavlos90
03-11-2004, 19:12
Myśle że powiedziałeś i kiperze tak zeby byl twoim protectorem ...
Wcale o to mi nie chodzilo ! Kiperr jest kumplem mojego protektora :P

Tomciog
03-11-2004, 19:17
Spox filmik;)

PS. Jeżeli mieszkasz w Venore to może się kiedyś spotkamy

fexiv
04-11-2004, 18:12
Naprawde spoko.Ja chyba troche bym si ebał chodzic po cycach chociaż mam druidka juz prawie na 20 lvl/magic29. Gratz. Mam tylko jedno małe pytanko do tych co oglądali:
-Zruciliście mozę uwage że cyce mało mu zabierały hp. Może dlatego że ma dobry staff,ale przecież był na full attack?
Plz piszcie to może ja kiedyś się wybiore.
Jeszcze raz Gratz filmu!!!!

Wulkan
04-11-2004, 18:20
Naprawde spoko.Ja chyba troche bym si ebał chodzic po cycach chociaż mam druidka juz prawie na 20 lvl/magic29. Gratz. Mam tylko jedno małe pytanko do tych co oglądali:
-Zruciliście mozę uwage że cyce mało mu zabierały hp. Może dlatego że ma dobry staff,ale przecież był na full attack?
Plz piszcie to może ja kiedyś się wybiore.
Jeszcze raz Gratz filmu!!!!
Nie koniecznie byl na full ataku. Jak ogladasz filmy przez tibiCAM to masz takie opcje ustawione na jakich ostatnio zamknoles tibie :P, a on i siebie ma inne, wiec ty widziales full atk, a on np mial ful def :P. Czego mu tak malo jechaly...hmmm...jak gralem drutem to tez cyce mi malo jechaly chociaz mialem p set i dwarven shield i 21 shieldingu:P Moze skille u postaci magicznych sa mocniejsze? hmm nie wiem...:)
@topic
Fajny filmik, pokazuje jak mozna expic sorcem/drutem w mount sterrum xD