PDA

Pokaż pełną wersje : 66 Knight. About Exp.

Avallach
05-01-2008, 15:19
Mam 66 Ek
75/73
eq chyba dobre

Mamy Pytanie:
Gdzie mogę expic?? Ile Expa/H?? Uwzglednijcie kase (waste, 0, czy zysk)
Nie wykluczam miejscowek dla Facc.

Jak pisalem w "Gdzie expic ze skilami xx/xx" to nastepnego dnia byly 2 nestepne strony i nikt nie odpowiedzial na moj post.

PS. Gianty = nuda i maly exp
Zolwie = masa ludu
Stone tomb tez lipa ;/
Pozatym Innych nie znam ;/ raczej

Ancient900
05-01-2008, 15:32
Małpy (exp przeciętny, kasa duża), dragi na Ank (7x spawn), nargor (polecam)

Sunblade Fun
05-01-2008, 16:52
Lizardy (50k+ na godzine), Barb (50k), Ice Witch Tower (65k+), Cyclopolis (40-60k).
Loot zależy od szczęścia, tylko na Barb i Liz masz pewny zarobek :)

Ka$azi
05-01-2008, 16:54
Małpy na banucie, ale też w podziemiach exp średni ale w cholere kasy.
Ja na 1h wyciągam 6k w kasie i itemy warte 10k~ różdzki i kamienie.

Avallach
05-01-2008, 17:02
Nie bardzo mi o kase chodzi, tylko duuzy exp i zeby sie zwracalo ^^

A co sądzicie o piratach? mi sie zdaje ze mam za male skille ;/

Rybzor
05-01-2008, 17:11
@Ancient900, Ka$azi, Sunblade Fun
Dlaczego odpowiadacie na takie bzdurne tematy, których treść powinna znaleźć miejsce w tym (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807) przyklejonym temacie?

Avallach
05-01-2008, 17:26
@Ancient900, Ka$azi, Sunblade Fun
Dlaczego odpowiadacie na takie bzdurne tematy, których treść powinna znaleźć miejsce w tym (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807) przyklejonym temacie?

A czy ja ci Rybko nie napisalem, że juz tam pisalem?
Chyba na 55 lvlu jeszcze, ale to samo pytanie. A jak napisze tam kilka razy, to odrazu ze nabijam posty -.- tak jak bylo wtedy.

demoninator
05-01-2008, 18:27
Małpy na banucie, ale też w podziemiach exp średni ale w cholere kasy.
Ja na 1h wyciągam 6k w kasie i itemy warte 10k~ różdzki i kamienie.

Patrząc na Twoją postać w opisie nie jestem
pewien ale powinieneś wyciąg więcej kasy na 1h bo ja w godzine mam tak +/- 6k a te warte 10k itemy to nie wiem
skąd masz :D bo mi jakoś czasem na 2h zleci jakiś wod albo kilka p armów ;p

@topic
jeżeli chodzi Ci o dużego expa to możesz najpierw pochodzić po miejscach gdzie jest mały/średni exp a pełno
kasy (np. małpy, mint i darashia chodzi o bag luty ;p) a potem całą kase powastować np. na tarpit tombie za tp
gdzie pełno vampów i walić z exori a potem exori gran (oczywiście powastować manasy) exp napewno jest
wyczepisty jest zabawa a jak polecą
vampirki to nawet jestes na plusie ;p no w sumie jeszcze możesz spróbować na lizardach, może będzie
łatwiej niż przed upem ;p

@down
no to pewnie tomb mi się pomylił ale widziałem filmik z tego forum jak koleś w tombie za tp łaził i miał co chwile 2+ vampy na klate koleś miał
z ~50lvl

Sunblade Fun
05-01-2008, 21:20
@up
Na tar tomb za tp dużo vampów?? Jakoś tego nie zauważyłem nigdy -.-, co więcej, tam jest mało Vamów ! A co do piratów, to dasz tam rade spokojnie. Idz sobie tam obadać teren itp, i napisz jak Ci ta miejscówka pasuje.

Ancient900
05-01-2008, 21:22
A co sądzicie o piratach? mi sie zdaje ze mam za male skille ;/

e tam ja miałem 74/70 i sobie spokojnie śmigałem, na ~3 bp mf miałem 5k+ w kasie + hooki etc, więc o waste nie ma mowy

Rybzor
06-01-2008, 00:47
A czy ja ci Rybko nie napisalem, że juz tam pisalem?
Chyba na 55 lvlu jeszcze, ale to samo pytanie. A jak napisze tam kilka razy, to odrazu ze nabijam posty -.- tak jak bylo wtedy.
No trudno, ale po to jest ten temat, aby tam pisać, trzeba liczyć się z tym, że nie zawsze wejdzie tam ktoś powołany, kto będzie mógł akurat pomóc.

Gurol
10-01-2008, 22:04
Moje propozycje:
1)Małpy dużo kasy, przeciętny exp. Podstawa to Bohy, minusem tego miejsca jest brak skrzynki, by wysłać parcel.
2)Mintwalin robimy lota z wszystkich rzeczy, wycinamy skórki. Exp średni, ale robiąc lota duży zysk.
3)Orc fortec tu może być strata mana potionów i Strong Health potionów, lecz zbierając nawet same halberdy wychodzimy na zysk, a gdy zbieramy wszystko to jesteśmy najczęściej na +. Omijamy Warlordy, bijemy Zerki i Lidery, a może poleci nam z Lidera W helmet to będziemy na zysku jeszcze większym
4)Dwarf Guardy robimy lota i wychodzimy na zysk lecz jest to monotonny exp, szybko się nudzi.
5) Lizardy nie wiem jaki jest exp lecz słyszałem, iż exp jest dobry i zwraca się
6) Ice withe szybki exp około 65k/h, nie zawsze się zwraca zależy od szczęscia:baby::cup:B):)