PDA

Pokaż pełną wersje : Potwory ? krotkie opowiesci

o4x
16-01-2008, 12:53
W tym temacie mozecie umieszczac swoje najlepsze lub najgrosze momenty spotkan z potworami oraz mzoecie opowiedzeic na jakich najlepszych potworach byliscie.

Coach
16-01-2008, 13:37
mój brat jak wychodził z "tomba" pod MS to spotkał : 4 mumie , 2 crypty , beho , ghost , 2 ghule :) i miał w pewnym momencie poniżej 30hp :) ale jakoś wyszedł

Hodal
16-01-2008, 13:54
Expie sobie moim 21 palkiem (skills 62/41) na Tarantulach..Nagle widze poison spidera i se mysle mhm..przed DC poison spider i mnie nie goni...coś mi się to kojarzy...No i zobaczyłem mojego starego przyjaciela GS-a :/ wieje - ale on chyba haste zarzucił, no i ta jego trucizna też niezła jest.Pewnie bym przezył bo 0.5bp HP miałem ale lag lekki i napis :
You are dead.
:/

Vein
16-01-2008, 14:12
Nic mnie tak nie ucieszylo jak wejscie do parchment roomu z zamiarem solowania pierwszego demona a spotkaniu 5 :D
Dalej opowiadac nie musze, powiem tylko ze gdyby nie lagi ucieklbym :P

Suton
16-01-2008, 14:15
heheh
mój kumpel bloczył 2 dl'e no a ja biłem. Biłem ,biłem i 2 dl'e sie na mnie przerzuciły w tym samym momencie :P potem zobaczyłem że jestem w temple. Koniec

Khenar
16-01-2008, 14:21
Najzabawniejsze było jak na 14 lvl kuzyn zabrał mnie na draga (byłem strasznym newbem) oczywiście pierwszy wbiłem do dziury... Sekundę po tym zobaczyłem piękny biały napis: "You are dead." Co się stało? Padłem od jednego flam hura :)

Macunio
16-01-2008, 14:34
idac przez oboz barbarzyncow na ice witche nie chcialem wastowac steath i zalozyc go dopiero jak bd hardcore , chce juz zaklad a tu nagle freez hmm ciekawie naciksam hoty po1 min mam 30 hp ... i za chwile widze tabliczke ;( .

o4x
16-01-2008, 14:52
Ja pare razy mialem takiego pecha ze nooby luraly na poh gski a w pewnym momencie ziomek kolo dziury z dragiem tak mnie bloknal ze ded :(

Surtius
16-01-2008, 15:03
Hmm. Najgorsze było jak musiałem oczyścić osobiście pokój z 7 behelordami i ośmioma bonebestami 0.0. Było dół, GFB i góra. Raz jak zszedłem na dół (z pełną utamką), padłem od combo behe :/ (+ parę hitów bb). Drugi raz to było jak śmykałem na Ice island quest. Tak jak któryś Pan powyżej nie chciałem marnować Stealth ringa. Dopadły mnie 2 wyverny i 5+ mammoth xD. Jeszcze był GSek którego ubiłem solo (w ch*j duże waste) i Behemoth którego próbowałem wziąść Up/Down; nie wyszło xD.

Extari
16-01-2008, 21:08
A mojego deda nic nie przebije :D
Dec 30 2007, 21:05:57 CET Died at Level 84 by a giant spider

Szedłem sobie na Dreamers Challenge Qest i na PoH-u jest taka dziura że jej nie widać ,dopiero jak się wleci ona się "otwiera"
Było w niej nalurowane pełno GS-ów ,Dragów i Wyvek.
No to idę sobie idę i wpadłem do dziury i padłem w 1 sek :D z full hp ,nie zdążyłem nic zrobić :< :p:p