PDA

Pokaż pełną wersje : Hackersto i noobostwo sie szerzy...

Angel of Death
06-11-2004, 11:37
Gram sobie i patrze na trade chata i widze takie cóś ...

http://www.serveruni.republika.pl/tibia0037.jpg

Zarepotrowałem kolesia do counsolerra (czy jak to się tam pisze :p ) i
przeprowadziłem sobie któtką rozmówke z nim ale ze względu na nadmierną ilość przekleństw nie umieszcze screena :p

Koleś twierdził że skill bar jest zrobiony przez reebowa i że ogłosił to na Antice :D
Eh dlaczego Polacy to takie nooby ... oczywiście nie wszyscy no ale....

Rincewind
06-11-2004, 12:04
to wyobraź sobie jakim trzeba być noobem, żeby się na to nabrać. No ale cóż Polacy cały czas wymyślają sposoby, żeby okradać innych. Najdziwniejsze jest to, że gdyby tak samo starali się legalnie zarabiać to napewno znaleźliby dobry sposób, ale nie oni wolą nakraść ehh...

Ashlon
06-11-2004, 12:12
Bo to jest tak : 15lvl chakjier wie, ze skillbara nie ma i nie bedzie przed nastepnym update, ale chce na tym zbic kase. Koluje sobie keyloggera, wrzuca na ftp jako skillbar*****, pisze na trade - "nowy skillbar prosto od xxx/wykradziony z cipsoftu".12lvl newb pomysli "wow! skillbar! ma byc dopiero w grudniu, a ja bede mial juz dzisiaj.Ale sie xxx (imie kumpla) zdziwi!".Sciaga i zostaje chaknjety przez 15lvl chakjera.Ten kradnie mu p-seta, beho shielda i serpent sworda, ktory dla obu jest bezcennym skarbem.High lvl / myslacy newb / normalny user posmieje sie / zbluzga kolesia / zreportuje to i pojdzie dalej.Dzieje sie tak na wszystkich swiatach ;)

klimek
06-11-2004, 12:30
Dobrze mowisz Nekro jak ja widzialem na rooku jeszcze przed wyjsciem na main Uhmakerem jakis koles(polak) mowil ze ma MCka TP i tibie gg na wlasnej stronce .....jak bym mogl takiemu kolesiowi cos zrobic odrazu bann.

Zagan
06-11-2004, 12:33
Niestety tak jest na każdym świecie i niedotyczy tylko skillbara, ale głównie free premium acc :( . takich powinno sie rookowac od razu.

Pokame
06-11-2004, 13:12
Wiesz dlaczego...powniewaz chca miec szybko eq...

Adolf
06-11-2004, 19:26
Jakis glupi noob pelno takich linków na trade lata ;//
Ale tylko nOOb by to sprawdzal ;p Ja tam sie ogulnie takim czyms nie przejmuje nie zwracam uwagi na takie nOObostwo ;p;p;pPrzecierz wiadomo co tam bedzie ;p

Jedik
06-11-2004, 23:08
Bo to jest tak : 15lvl chakjier wie, ze skillbara nie ma i nie bedzie przed nastepnym update, ale chce na tym zbic kase. Koluje sobie keyloggera, wrzuca na ftp jako skillbar*****, pisze na trade - "nowy skillbar prosto od xxx/wykradziony z cipsoftu".12lvl newb pomysli "wow! skillbar! ma byc dopiero w grudniu, a ja bede mial juz dzisiaj.Ale sie xxx (imie kumpla) zdziwi!".Sciaga i zostaje chaknjety przez 15lvl chakjera.Ten kradnie mu p-seta, beho shielda i serpent sworda, ktory dla obu jest bezcennym skarbem.High lvl / myslacy newb / normalny user posmieje sie / zbluzga kolesia / zreportuje to i pojdzie dalej.Dzieje sie tak na wszystkich swiatach ;)

Dobrze powiedziane ;) Szkoda tylko, ze w Tibi nie jestes tak rozgadany :D

johnnny_b
06-11-2004, 23:23
niewchodzcie na ta strone nawet wystarczy ze wejdziecie na ta strone to wam sie automatycznie key logery sciagna ... moj kumpel tylko chcial se zobaczyc jak to wyglada i postaci nie mial i jak sprawdzil jakim programem to okolo 24 key logery mial ;/

Klatus
07-11-2004, 08:02
Echhhh... niektórzy są naprawdę przykrzy... płakać sie chce jak sie patrzy na tych Polaków n00bow. Ku**a z niektórymi sie nawet dogadać nie da takie głąby.. "a byłeż jusz na guze" czy "ic stond". Drogie dzieci, żeby grać w Tibie to jedna z głównych zasad moim zdaniem to znać jezyk angielski, a co jak niektórzy Polacy Polskiego nie znają? Przykre... naprawde, ja tez robię czasami błędy ale bez przesady... Uczcie sie, a nie wysiadujecie w tych kawiarenkach i bębnicie w tą Tibie dnie i noce, co wam to da w przyszłości jeśli zostaniecie matołami, którzy nie znają prostych zasad ortograficznych?... Sorry jesli uraziłem jakiegoś usera, bo przecież jasne ze nie wszyscy robia błędy... ale 95% Polakow z którymi gadałem w Tibi to po 5 błędów w jednym zdaniu jak nie lepiej... Pozdrawiam i zastanówcie się nad swoją przyszłością...

olmk
07-11-2004, 09:20
LoL kolo szuka frajerów i tyle
jak ktoś NOOB to sie nabierze

z drugiej strony watpie czy Wy szanowni moraliści tacy święci jesteście - czy aby napewno nic nigdy nie zakosiliscie np. na rooku!!!!!!!!!! abo od kogoś na meinie nie wymusiliście jakiejś rzeczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Veda
07-11-2004, 10:55
z drugiej strony watpie czy Wy szanowni moraliści tacy święci jesteście - czy aby napewno nic nigdy nie zakosiliscie np. na rooku!!!!!!!!!! abo od kogoś na meinie nie wymusiliście jakiejś rzeczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no napewno nie prosiłem nigdy o fr33 itens plx plx plx :P...ale na rooku to jest prawo jungli :] tylko silniejsi i sprytniejsi zwycieżą

Topic@:

ta sama akcja tyle ze na Isarce na trade...patent dawał link do swojej strony no i oczywiscie zrobił błedy..
http://img92.exs.cx/img92/1244/6030.jpg
nie QEUST tylko QUEST,powiedziałem mu i miła spokojna rozmowa na temat ze koleś jest noobem i hackerem :P..o to wyciąg z rozmowy

Channel saved at Sun Nov 07 10:05:44 2004
09:55 Pirogeoth: niech zgadne...na stronce jest jakis Vir,Trojan badz Keylogger :P
09:55 Pleban Smierci: powiedzmy ;]
09:55 Pirogeoth: :P ....eh
09:56 Pirogeoth: nudzi ci sie?..graj normalnie swoja postacia a nie hackuj innych...zreszta na to zlapia sie tylko nooby ktore maja maly Lvl :P
09:56 Pleban Smierci: no nie wiem :]
09:56 Pleban Smierci: nudzi mi sie :D
09:57 Pirogeoth: czy tobie sie wydaje ze normalny gracz zlapie sie na jakas strone na ktorej jest jakis nowy Quest i Mlvl?...chyba oszalales :P
09:57 Pirogeoth: exura
09:57 Pleban Smierci: juz sie zlapali ;]
09:57 Pirogeoth: nooby :P
09:57 Pirogeoth: a nie gracze :]
09:57 Pleban Smierci: no nooby :p
09:58 Pirogeoth: nooby nic ciekawego nie maja :P
09:58 Pleban Smierci: zawsze bp p-setow zbiore xD
09:59 Pirogeoth: lol
09:59 Pirogeoth: uwazaj bo kazdy noob ma p-seta :P
09:59 Pleban Smierci: no nie kazdy ale maja
10:00 Pirogeoth: nie ma nic gorszego niz malo myslacy hacker
10:00 Pleban Smierci: :D
10:00 Pirogeoth: ile ty masz lat chlopie? :/
10:01 Pleban Smierci: a co cie to :>
10:01 Pirogeoth: albo masz tyle ile masz...albo masz iles tam lat a w umysle ciagle 5ciolatek (nie obrazajac 5ciolatkow)
10:02 Pleban Smierci: a ty ile masz kozaku>
10:02 Pleban Smierci: ?
10:02 Pirogeoth: 15..
10:02 Pirogeoth: no i? :P
10:02 Pirogeoth: kozaaku :P
10:02 Pleban Smierci: xD
10:02 Pleban Smierci: tez tyle
10:02 Pirogeoth: ale i tak masz umysl 5ciolatka -.-'
10:04 Pirogeoth: lol i tyle :P...
10:05 Pirogeoth: zycze ci zebys trafil na gracza ktory zglosi to GMowi :]...mi sie nie chce :P,milego bana
10:05 Pleban Smierci: thx

tylko powiesić i roztrzelać :/

Night__
07-11-2004, 15:41
To samo na Elysii ;[
http://www.members.lycos.co.uk/eks/img-tibia/noob.JPG

LOLO
07-11-2004, 16:22
Takie sytuacje som codzienie ale i tak nigdy na tych co to piszą niewzracam uwagi.

Angel of Death
07-11-2004, 17:04
Uhm zamiast nie zwracać uwagi to lepiej reportowac takich kolesi ... :)

KSUH
07-11-2004, 21:04
Swirsen - ta postacia gral moj kumpel z rl dopoki jakis c*** go nie shakowal. oczywiscie okazalo sie ze to polak. koles napisal sobie "i hate thiefs and hackers" w opisie postaci... zalosny co nie? koles wierz mi ze odzyskamy ta postac. uwazaj komu drzwi otwierasz