Pokaż pełną wersje : Druid ??
Witam otóż mam druida 20 lvl/14 mlvl ;/;/;/ mam pacca i teraz mam do was takie pytanie jakimi czarami na tym lvl najlepiej trenować mlvl ??
Proszę o jakieś podpowiedź..wiem ze mlvl jest tragiczny ale zaniedbałem go;/
I mam jeszcze drugie pytanko
Czy opłaca mi sie grać Knightem 16 lvl 45/45 skile ;/?? Też na paccu.
z góry dziękuje :)
nock keciron
23-01-2008, 11:07
Exipąc używać mfów, a manę wastować czy to na leczenie, czy na czary atakujące(nie polecane, za małe obrażenia zadasz).
Graj tym, kim lepiej Ci się gra.
Mike.Mystic
23-01-2008, 11:23
Nie ma się co przejmować magic levelem. Nazbieraj trochę food'a i rzucaj Exori Vis lub Exevo Frigo Hur. Wpadnie Ci z 25 mlev. To idź expić. Oczywiście mana potiony to podstawa, rzucając co chwilę jeden z Exori "Żywioł ;] niesamowicie szybko Ci wskoczy. Graj druidem jako, że teraz po Update knightci zostali niestety udupieni.
Zamiast "glupio" spalac mane poczekaj do 28lvl i rob Icicle.
Mike.Mystic
23-01-2008, 12:17
@Up
Dziecko wróć na rookgard to nie tibia gdzie na 14 levlu robisz runy.
Głupie spalanie many właśnie oto chodzi człowieku. Zanim wbiłby z takim magic levelm 28 to prędzej Seromontis dobije 400. To byłaby męczarnia musi mieć ten 25 mlev. Potem oczywiście robi runy i expi.
*Down
Skaze jeśli expisz exori vis, manas, exori vis, manas.
nock keciron
23-01-2008, 14:37
Up:
Mistrzu, podczas expienia mlvl skacze szybciej niż podczas robienia run.
@edit:
Dokładnie, gdy podczas expienia używamy czarów ofensywnych, leczących oraz różdżki. Z doświadczenia wiem, że na pustym expowisku bijąc różdżką od 18 lvlu i lecząc się nie nadążysz z maną, a co za tym idzie - zużyjesz mfy.
Ghost419
23-01-2008, 20:11
Graj druidem, podczas expienia ciągle jedz coś by mana Ci rosła i spalaj całą mane za pomocą np. czaru exura gran. A co do knighta to nie oplaca sie z takimi skillami grać :/, ja mam takie same na 9lvl.
Nie graj tym najtem, bo zanim by sie nadawal do gry, to stracisz kupe czasu na skillowanie.
A co do tego druta, to czemu masz tylko 14 mlvl? o.0 Expiles z uhami/ihami i nie urzywales wcale magii? ;S Bierz rozdzke i idz na larvy, nie powinien Ci na tym lv zejsc ani 1 manas raczej, a co do mlvl'a, to gdy tylko masz mane exura gran. I sie leczysz i spalasz mane. A jak Ci mana 'stanie', to pelno fooda jest z larv ;]
Graj druidem,wbij 24 lvl i rób uchy tym najlepiej wbijesz mlvl..Jak będziesz mial tak 30-35 mlvl kup manaski i leć na tomby bijąc z rózgi+exori vis.Najlepiej na tym wyjdziesz,a zysk będziesz mial ze względu na exp i kase :)
Knightem możesz wbić z 30 lvl skille 70,by móc wykonać jakieś questy typu Desert itp.
ZonaRomana
26-01-2008, 02:00
Mike.Mystic jestes dla mnie totalnym noobem i idiotą :) Twoje posty gdzie nie spojrze sa glupie i płytkie... żal
Dokładnie jak ktoś napisał. Narazie walisz praktycznie tylko z Roda wiec wbij sobie spokojnie jakiś levelek i wtedy nadrobisz mlvl robiąc runy po nocach itd ;D Dla mnie stanie pod depo i robienie run to debilizm. Lepiej palić mane expiąc... chyba ze nie ma sie kasy to pare runek mozna sell
2x up : To już lepiej jak nabije 25lv i HMM :>
@topic : Rób tak jak Ci Rohas~ powiedział/a ;)
Pytanie niedotyczące tematu ale druida... Czy druid po tym upadate może używać SD??
kijwieco
29-01-2008, 21:47
no w sumie jak masz pacca to bij potworki z EXORI VIS lub jak ich duzo to EXEVO FRIGO HUR
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.