Pokaż pełną wersje : Dwarfen ringi
Skąd wziąć dużą ilość dwarven ringów??
Proszę o szybką odp...
Wiesz lootować się raczej nie opłaca, bo z dwarfów wylatują b.rzadko w rzeczywistości... Najlepiej od ludzi ew. żeby szybciej za jakąś dobrą cene skupywać ;)
Pozdrawiam, Hodal.
Pomocny Murzyn
24-01-2008, 17:33
http://wiki.hunted.pl/wiki/Yaman
Drogo, ale jednak są :D
Możesz spróbować również od graczy kupować.
1 ring dostajesz z questa na wiezy z dsami i geo
1 ring jest w quescie geomacer w mt.
mozna lootowac je z dwarfow.
1 jest na deep fibula quest.
1 ze skull of Ratha quest.
Mozna kupic od ludzi.
Dwarven Ring
Attributes: Prevents drunkness while equipped
Weight: 1.10 oz.
Loot value: 100~Negotiable gp.
Dropped by: Dwarf Soldier, Dwarf, Dwarf Geomancer, Novice of the Cult.
Buy from: Yaman (Green Djinn Fortress) 2,000 gps
Sell to: Yaman (Green Djinn Fortress) 100 gps
Notes: Prevents drunkenness for 60 minutes. Helpful in slaying monsters that make you drunk, like Djinns, Assassins, Wyverns, Dworc Voodoomasters, Cyclops Smiths and Cults.
Dużą ilość, to znaczy ile?
Proponuję kupić od kolegi co expi na dwarfach, albo samemu na nie iść, po 5-cio godzinnym huncie spokojnie powinineś mnieć ich z 10. Często leży duża ich ilość pod mt. sternum, gdzie jest quest z dwarf geomancerem- ludzie po prostu nie zbierają tego.
Drupiofpolska
26-01-2008, 10:20
Od ludzi sobie kupuj, a poco Ci duża ilość ?
Donpeyot
26-01-2008, 10:31
@up: pewnie ekspi na czymś co upija. Na celeście ponoć po 500 gp, ale nie dam sobie ręki obciąć (nigdy tego nie kupowałem)
Proponuję kupić od kolegi co expi na dwarfach, albo samemu na nie iść, po 5-cio godzinnym huncie spokojnie powinineś mnieć ich z 10. Często leży duża ich ilość pod mt. sternum, gdzie jest quest z dwarf geomancerem- ludzie po prostu nie zbierają tego.
Za kąd tyś się urwał, na 5 h 10 ringów? Spokojnie? Haha :)
@topic
Idz w okolice questów, tam jest tego masa. Zawsze możesz spytać kolegów z wyższymi lvlami. Ja osobiście miałem, bez kupowania około 20 d ringów.
Zal mi ciebie ;]
10 ringow w 5 h ? ::D
jak ja expilam po 5 h i co 3 wyprawe mi ring loocil ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.