![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz lootować się raczej nie opłaca, bo z dwarfów wylatują b.rzadko w rzeczywistości... Najlepiej od ludzi ew. żeby szybciej za jakąś dobrą cene skupywać
![]() Pozdrawiam, Hodal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 60
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
|
![]() 1 ring dostajesz z questa na wiezy z dsami i geo
1 ring jest w quescie geomacer w mt. mozna lootowac je z dwarfow. 1 jest na deep fibula quest. 1 ze skull of Ratha quest. Mozna kupic od ludzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Dwarven Ring
Attributes: Prevents drunkness while equipped Weight: 1.10 oz. Loot value: 100~Negotiable gp. Dropped by: Dwarf Soldier, Dwarf, Dwarf Geomancer, Novice of the Cult. Buy from: Yaman (Green Djinn Fortress) 2,000 gps Sell to: Yaman (Green Djinn Fortress) 100 gps Notes: Prevents drunkenness for 60 minutes. Helpful in slaying monsters that make you drunk, like Djinns, Assassins, Wyverns, Dworc Voodoomasters, Cyclops Smiths and Cults. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Dużą ilość, to znaczy ile?
Proponuję kupić od kolegi co expi na dwarfach, albo samemu na nie iść, po 5-cio godzinnym huncie spokojnie powinineś mnieć ich z 10. Często leży duża ich ilość pod mt. sternum, gdzie jest quest z dwarf geomancerem- ludzie po prostu nie zbierają tego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Od ludzi sobie kupuj, a poco Ci duża ilość ?
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() @up: pewnie ekspi na czymś co upija. Na celeście ponoć po 500 gp, ale nie dam sobie ręki obciąć (nigdy tego nie kupowałem)
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @topic Idz w okolice questów, tam jest tego masa. Zawsze możesz spytać kolegów z wyższymi lvlami. Ja osobiście miałem, bez kupowania około 20 d ringów. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Top SeCreT
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 1+
Skille: 10+/10+
Poziom mag.: 0+
|
![]() Cytuj:
10 ringow w 5 h ? : ![]() jak ja expilam po 5 h i co 3 wyprawe mi ring loocil ![]()
Dzieki przyjaciolom powstalam, przy nich upadne. Tylko Przed Bogiem upadne na kolana Byly sobie trzy obrazki, Byly sobie trzy obrazki, Takie kolorowe paski. Ale przyszedl Modek Mały, I rozj*bał podpis cały Takie kolorowe paski. Ale przyszedl Modek Mały, I rozj*bał podpis cały 0wn3D nie nabija postow - 0wn3D ma wiele do przekazania 0wn3D nie myli sie -0wn3D ma inne zdanie 0wn3D nie obija sie - 0wn3D czuwa 0wn3D nie obraza innych - 0wn3D dobitnie zwraca uwage forumowiczom |
|
![]() |
![]() |