Pokaż pełną wersje : Knight i Sorc Gdzie Expić?
Jo Jo, mam Sorca na 28 lvlu 29 magiku gdzie expiĆ?? Coś porządniejszego nie chce słyszeć takich ghouli czy coś... Tylko od razu np Ghostland.
28 Knight skills 64/63 solam draga z max 7 hp zwykle 4 . chciałbym przerzucić na coś lepszego niż minosy.. Tzn nie chce expić na czymś lepszym tylko dla sportu z kim mogę próbowac i czy z 32 najtem możemy iść na Elf Fortess.
Spaghetti
30-01-2008, 18:59
Jeśli chodzi o sorca i nie chcesz słyszeć o ghoulach i myslsiz o ghostlandzie odradzam :/ pozostają tylko ds-y ale to na lvl z invisibly ale i tak są szanse że ci się nie zwróci (waste na manaskach ;p) mówie ci nie truj sobie głowy ghostlandem najlepszy wybór to dwarf guardy - duzy exp duzo kasy noobow tam malo jest mozesz sam a mozesz z monkami ale to twoj wybor ;) znajdz sobie dobra meijscowke (z tego co zwiedzalem anjwiecej ich bylo w 4 jaskini jak bys szedl z carlin ludzi tez malo mam nadzieje ze pomoglem pozdro :D
Jeśli chodzi o sorca i nie chcesz słyszeć o ghoulach i myslsiz o ghostlandzie odradzam :/ pozostają tylko ds-y ale to na lvl z invisibly ale i tak są szanse że ci się nie zwróci pozdro :D
Źle go zrozumiałeś. On to podał jako przykład, że masz mu nie mówić, żeby expił na powiedzmy (przykład) rotach tylko, żebys mu powiedział, że ma expić tu i tu (na Fibuli na przykład)
A co do samego tematu jest przecież juz pozakładanych tyle tematów na temat: Gdzie expić ze skillami xx/xx . W poradnikach jest opis większości expowisk. Wystarczy poszukać...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.