zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Knight i Sorc Gdzie Expić?

Kamek
30-01-2008, 18:49
Jo Jo, mam Sorca na 28 lvlu 29 magiku gdzie expiĆ?? Coś porządniejszego nie chce słyszeć takich ghouli czy coś... Tylko od razu np Ghostland.

28 Knight skills 64/63 solam draga z max 7 hp zwykle 4 . chciałbym przerzucić na coś lepszego niż minosy.. Tzn nie chce expić na czymś lepszym tylko dla sportu z kim mogę próbowac i czy z 32 najtem możemy iść na Elf Fortess.

Spaghetti
30-01-2008, 18:59
Jeśli chodzi o sorca i nie chcesz słyszeć o ghoulach i myslsiz o ghostlandzie odradzam :/ pozostają tylko ds-y ale to na lvl z invisibly ale i tak są szanse że ci się nie zwróci (waste na manaskach ;p) mówie ci nie truj sobie głowy ghostlandem najlepszy wybór to dwarf guardy - duzy exp duzo kasy noobow tam malo jest mozesz sam a mozesz z monkami ale to twoj wybor ;) znajdz sobie dobra meijscowke (z tego co zwiedzalem anjwiecej ich bylo w 4 jaskini jak bys szedl z carlin ludzi tez malo mam nadzieje ze pomoglem pozdro :D

Pjoj
30-01-2008, 21:17
Jeśli chodzi o sorca i nie chcesz słyszeć o ghoulach i myslsiz o ghostlandzie odradzam :/ pozostają tylko ds-y ale to na lvl z invisibly ale i tak są szanse że ci się nie zwróci pozdro :D

Źle go zrozumiałeś. On to podał jako przykład, że masz mu nie mówić, żeby expił na powiedzmy (przykład) rotach tylko, żebys mu powiedział, że ma expić tu i tu (na Fibuli na przykład)

A co do samego tematu jest przecież juz pozakładanych tyle tematów na temat: Gdzie expić ze skillami xx/xx . W poradnikach jest opis większości expowisk. Wystarczy poszukać...