Pokaż pełną wersje : Gs Solo Tyle + Adv :)
No to zaczynamy ;] ( Odrazu mówie ze mało ss'ów bo małe lagi i wolałem sie zajac gs'em)
Noi jak zwykle zaczyna sie od małej wymiany zdań ;/
http://members.lycos.co.uk/kufa2/Wymiana.jpg
Tutaj ładna sytułacja na małym łagu -.-'
http://members.lycos.co.uk/kufa2/Extremal.jpg
To co na ss'ie wyzej doprowadziło do tego ze zaczeły mi sie trzasc rece skutki widac na ss ;)
http://members.lycos.co.uk/kufa2/Reka.jpg
Narescie piekny exp i Adv w lv ;]
http://members.lycos.co.uk/kufa2/Adv12.jpg
Teraz mały quescik obok (sry za quest spoilring ale i tak duzo osob wstawia tu filmy z tego questa ;/)
http://members.lycos.co.uk/kufa2/Found.jpg
Noi loot
http://members.lycos.co.uk/kufa2/Loot.jpg
Zeby oszczedzic pytan :P
Ogólny loot: Blood Herb + 5 gp z gs'a ( nie mam ss) :/
Załoga :
Ja ( Night Shaddow Wtedy 11 teraz 12 druid)
Kolega ( Magiczna zakłeta karmiata 14 knight oczyszczał lolek droge z rotów i poison spiderów ;) )
Mój nie pokazany eq :
Brass Legs, Scale arm, Legion Helmet , D hammer , i Bh shield (bałem sie brac innych rzeczy bo myslalem ze padne ;)
Poniewaz koncze na zawsze z Isara zrobie jeszcze wyprawe na Dragi a na Koncu pojde Pkowac z sd'kami gfb itp. Jak bede miall all zamieszcze ss ;)
Zapewapu
07-11-2004, 17:45
Cooo????!!!! GS solo na 11 lvl drutem???!!!. Jasne.......
Moze sie nie znam ale z takim sprzetem to gs ma cie na strzala:/
Magiczna zakleta karimata BUEHUEHUEHEUEHU fajny nick :D :D
Chopkers
07-11-2004, 17:56
wielkie GRATZ za zabicie gsa na takim lvlu :D
szkoda ze loocik taki marny, :(
powinien wypasc minimum k-arm :D
Buahahhahaaaaa ciekawe jak ty pokonałeś GS,a na 11 lvlu i sadziłeś po 100-coś z SD to albo FAKE, albo masz nieweim jaki eq. Wyjaśnij troche o ch chodzi....
Heehh Normalnie lolku Mana shield :P
a ze to dzial z SSami to oto moj
skile niezbyt dobre bp uh poszedl =(( z club ringiem bylo 78 cluba ( shield sie nieliczy bo 2 reczna bron :P:P )
http://img.photobucket.com/albums/v296/xelede/Bloodherb0001.jpg
Jezu jakie lole z was nie których nie wierzycie moze chcecie filmik ??
zaraz zedytuje i zamieszcze...
PS. Kto sie zmieje z nicku mojego kolegi :P?
chcial zebym ocenzurowal ale za pozno ;)
Edit: http://members.lycos.co.uk/kufa2/Gssolotylebyme.rec
I jeszcze niech ktoś mi wyskoczy z fake'em...
Dobra , spoko , ale jak bedziesz juz szedl pkowac to pls nie mnie :) A teraz do rzeczy. Wielkie gratz. Na takim levelu ubić GS'a to nie lada wyczyn. Ja mam 13 lvl i nawet nie mysle o solowaniu GS'a :P
KaziuAldora
07-11-2004, 19:36
muj brat jest uh maker i na 11 lev i 20 mlev boi sie isc eq ma duzo lepsze i wszyscy muwiom ze nie da rady to ty z takimi smieciami idziesz?? to jest niemozliwe !!
muj brat jest uh maker i na 11 lev i 20 mlev boi sie isc eq ma duzo lepsze i wszyscy muwiom ze nie da rady to ty z takimi smieciami idziesz?? to jest niemozliwe !!
1. Plx nie edytuj posta tyle w nim byków ze ładnie wyglada
2.mówilem ze ide ze smieciami bo bałem sie ze dostane laga i padne
3. Masz filmik więc obejrzyj a nie ze niemozliwe :/
johnnny_b
07-11-2004, 19:40
niewidzicie przeciez on mial mana shielda to co za problem
niewidzicie przeciez on mial mana shielda to co za problem
Tutaj sie nie zgodze do konca :>
gdybys widzial filmik zobaczyl bys ze gdy skonczyly sie all mf majac max 200 hp walilem go bez mana shield ,a gs potrafi za 250 + dmg ;/
Jakiś Lord Of Lamus pisał, że to proste bo on miał mana shield, a ten mana shield g***o daje mu bo ma aż 200 many toż to mega brecht GS by mu sadził po 200+++ i dwa strzały GSa i by padł....
Nieuwierze dopuki niezobaczy filmiku podaj linka!!!!
Rasta man
07-11-2004, 22:17
No nieźle na 11 levelu i GS ... GRATZ ...
Jakiś Lord Of Lamus pisał, że to proste bo on miał mana shield, a ten mana shield g***o daje mu bo ma aż 200 many toż to mega brecht GS by mu sadził po 200+++ i dwa strzały GSa i by padł....
Nieuwierze dopuki niezobaczy filmiku podaj linka!!!!
Ehh... o co co chodzi ?
Gdyby był to fake zamieciił bym to w odpowiednim dziale...
A pozatym masz qrfa film w tym temacie , w dziale z filmami i skoro jestes slepy masz jeszcze raz -.- obejrzyj o ile umiesz sie obslurzyc czyms dla ciebie tak nie wiadomym dziwnym i ogolnie nie wiarygodnym jak TibiCam O.o
http://members.lycos.co.uk/kufa2/Gssolotylebyme.rec !!
Nosfe Draconis
07-11-2004, 22:58
Ja obejzalem filmik, wcale nie taki dlugi i przynajmniej do rzeczy :) Gostek pokonal GS'a i moze to potwierdzic, bylo w loocie 1 gp i 4 gp i nic wiecej.
P.S. najlepsze bylo to jak jakis ziomek pisal do was " wypier.dalac z jaskini":P
i nie wiezyl ze rozwalisz tego DS'a:P. Ale spoko, koles sie przejechal. Chyba tez sie przyjde tam moim sorciem :) ...
Ja obejzalem filmik, wcale nie taki dlugi i przynajmniej do rzeczy :) Gostek pokonal GS'a i moze to potwierdzic, bylo w loocie 1 gp i 4 gp i nic wiecej.
P.S. najlepsze bylo to jak jakis ziomek pisal do was " wypier.dalac z jaskini":P
i nie wiezyl ze rozwalisz tego DS'a:P. Ale spoko, koles sie przejechal. Chyba tez sie przyjde tam moim sorciem :) ...
No narescie ktos obejrzal i potwierdził :)
Mam do nietkórych pytanie szczególnie do pana Pitbula... Ja niewiem co to za problem zabic gs'a z mana shield takie niemozliwe dla ciebie to ty na 20 lvl bys sie bal rotów solowac ? :/ Fakt pózniej nie mialem mana shield ale gs wali hity za 200 + przewaznie jak sie go bije na full akt...
Jesli solowanie DL sorcererm na 25 lvl i 40mlvl jest mozliwe to Gs na 12 lvl why not ?? moze ktos ma padaczke ronka ja zobaczy ze jego piekny char obrywa takie hity???
Ja też obejrzałem. Bardzo,bardzo fajne. Dzisiaj spotakałem Karimatę( nice nick :) ) na Tibii w Thais i też mu to powiedziałem.
A teraz taki mały offtopic na temat mojej przygody dzisiejszej. Goniłem pk , juz prawie go zaprałem. Wąski korytarz. Patrze , wbiega Medieta Del'Toro i mnie blokuje (wali z fista). I rzucał jej hmmy i ją uhał. A ja po 1,5 h walce deadłem :/ Ale było wesoło
Ja też obejrzałem. Bardzo,bardzo fajne. Dzisiaj spotakałem Karimatę( nice nick :) ) na Tibii w Thais i też mu to powiedziałem.
A teraz taki mały offtopic na temat mojej przygody dzisiejszej. Goniłem pk , juz prawie go zaprałem. Wąski korytarz. Patrze , wbiega Medieta Del'Toro i mnie blokuje (wali z fista). I rzucał jej hmmy i ją uhał. A ja po 1,5 h walce deadłem :/ Ale było wesoło
Rozmawiałes z tym nóóbkiem ( Karminata) , a ja myslałem ze on jest anaalfabeta :>
Dobra thx all za komentarze. Modki mozna usunac topic zeby tu juz nie skakali ze to fake ;/
Vegefa Ziom
09-11-2004, 18:52
Rozmawiałes z tym nóóbkiem ( Karminata) , a ja myslałem ze on jest anaalfabeta :>
Dobra thx all za komentarze. Modki mozna usunac topic zeby tu juz nie skakali ze to fake ;/ Że fake to skaczą n00by, a to nie jest forum tlyko i wyłącznie dla n00bków nie?:) A co do filmu to gratz, ale niestety rekordzista nie jesteś bo był już gdzieś filmik w dziale "Filmy" na którym 10 lvl solował GS'a no cóż zawsze możesz zostać rekordzistą jeżeli chodzi o Dl'a :)
RANY LUDZIE UWAŻACIE ŻE TO PROBLEM ZABIĆ GS'A NA 11 LVLU?!
miał chłopak mana fluidy i magic shielda więc gs mugł się tylko zesrać
A teraz offtopic
Wszystko jest możliwe mnie kiedyś gostek na 6 lvlu z sd za 170 walnał 8o
Ludzie czego sie dziwicie sd to sd ...przeciez w draga tez na 11 lvl mozna bic po 100 nawet z 20mlvl...nie wiem w czym wy tu macie problem...ktos napisal(nie umiem cytowac) "...waliles po 100 z sd z takim equ..." a co ma piernik do wiatraka...widac same knighty chyba komentowali...
-------------------------
Nick : :P
Profesion : Master sorcerer
Level : 23
MLevel : 47
Skills : 19Sword/21 shielding
Best hit w playera 145 z e-wave (w 8 lvl :D) ale to bylo dawno :P
ja to powiem tak ja zabije tego gs'a solo tylko dla questa :P bo ogolnie to uwazam to za strate kasy itd
zauwazylem ze na zdjeciach jest jasno a na filmiku ciagle ciemno i jakos tak obliczyles szybko ze lvl Ci skoczy domyslam sie ze uzywasz tibi gg i po co oszukiwac to tylko gra!
:) gratuluje solowania gs'a a jak sie kto pyta jak to mozliwe jak on bije tyle z sd to niech sobie zrobią sorka lub druta i niech cwaniaki zobacza i soluja gs'a pewnie dead zaliczą -.-' :evul:
A teraz offtopic
Wszystko jest możliwe mnie kiedyś gostek na 6 lvlu z sd za 170 walnał 8o
Jak kolo mail 7 lvl .. to musial miec 75 m lvl conajmniej zeby wlanac 170 . . oblicz sobie na tibia com . .
ja to powiem tak ja zabije tego gs'a solo tylko dla questa :P bo ogolnie to uwazam to za strate kasy itd
zauwazylem ze na zdjeciach jest jasno a na filmiku ciagle ciemno i jakos tak obliczyles szybko ze lvl Ci skoczy domyslam sie ze uzywasz tibi gg i po co oszukiwac to tylko gra!
1. Wiem ze marnowanie ...,ale i tak koncze z Isara dlatego sprzedaje teraz eq knighta i kupuje bp sds uhy itp.
2. -.- Ja najpierw robiłem filmik ,a potem ss'y... Przyznaje mam Tibie gg ale odpalam ja tylko do ogładania filmów jak cos sie dzieje ciekawego wole widziec wtedy cały ekran pod ziemia... Wiec to qrfa nie jest oszukiwanie w grze -.- a , w czasie gdy gram to nigdy nie urzywam!!! gdybys widzial filmik zobaczyl bys ze chwilka byłem afk i miałem follow na qmplu to własnie wtedy sprawdzałem na kalkulatorze ile expa trzeba do 12 i spytałem kolegi ile sie dostaje za gs'a....
B0|_tO|-|O|_iK
10-11-2004, 17:41
LOL tu sie wypowiadaja chyba osoby ktore gsa nie widzaily w tibi.
on ma 11lvl drut to prosze bardzo 125many +200hp macie 325 (mana shield)
gs go walnie za 200+to zostanie mu 100hp proste!!
jak bil go bez mana shielda to watpie zeby gs walnal wiecej niz 150+ (200+ to juz rzadkosc) widocznie muiscie duzo czytac dzial potwory na tibia.pl bo w rzeczywistosci gs wali 200+ jak ktos wcale eq nie ma -.-
poza tym to co najmniej 2 pierwsze sd byly bez straty hp bo zanim gs podbiegl juz dostal!!!!!
naprawde nie widze ze to byl fake wiec co za glupoty ludzie wypisuja? -.- zrobcie se 11druida kupcie bp sd bp mfow 15mlvl zrobcie i idzcie sami o_0
Hehe gratz refleksu bo ja szczerze mowiac nieumial bym pic manna fluidow, uhac sie i strzelac z sd :P Ja jeszcze boje sie solowac gs'a chodz mam knighta 34lvl i skille 70/70 (non-pvp dlatego takei salbe) i equ nawet dobre jak na harmonie xD :P
Hehe gratz refleksu bo ja szczerze mowiac nieumial bym pic manna fluidow, uhac sie i strzelac z sd :P Ja jeszcze boje sie solowac gs'a chodz mam knighta 34lvl i skille 70/70 (non-pvp dlatego takei salbe) i equ nawet dobre jak na harmonie xD :P
Tu nie trzeba refleksu poprostu jak wchodziłem na góre to juz mialem przygotowane sd na battle a jak schodzilem to pilem mana fluid i sie uhałem :)
i tak miałem szczecie ze nie summował mi gnojek ps'ów bo jak znam siebie to bym zzezował i walnał z sd'ka w poison spidera :->
1' Ss'y są prawdziwe bo jest takie miejsce jak widać na SS i właśnie tam jest spawn pojedynczego GS'a...jednak bardzo nieopłacalny...
2' Tibia GG Buahahahaha !! ( Kolejny na tyle ułomny ludź że musi z tego Shit'u kożystać )
3' Nie widze w tym niczego heroicznego...ja na 8 lvl tam byłem i z SD zarżnołem hama :/ ( Co prawda 2 razy ded'a zaliczyłem bo wystarczył hit za 185+ ... NO ALE GO ZALICZYŁEM :D )
4' Po raz "n" powtarzam że można zsolować wszystko na każdym lvl'u ( no może od 6+ bo inaczej to jest się na rook'u ^^ ) - wystaczy odrobina szczęścia i odpowiednie okoliczności...
co to zaa proste jak na 11 levleu sie gs'a zabija a na 25 2 dl blokuje Tzn ja blokowłem ale all nie wierzy pewnei bo ss'a nie mam ale nawet nie miałem kieyd go zrobic :) B) B) B) B) B) B) B) B) :p
Tfardziel
14-11-2004, 22:43
szczegolnie mi sie podoba jak manasem w siebie nie trafiles i wylales na zieme... ech...
Jest mozliwe ze na 11 lv zabil gs. Po:
1. MIal magic shielda wiec zamiast zycia schodzi mu mana.
2. Drut i sorc nie musza miec rewelacyjnego sprzetu aby zabijac Gs bo malo sprzet daje do obrony jesli eq przeliczac na obrazenia Gs.
3. Mial prawo walnac ponad 100 z Sd nic trudnego. Ja mam uhmakera na 13 lv z 37 m lv wiec spokojnie mozna po tyle walic :)
4. Nie trudno sie domyslec ze chlopak wlazil na gore i walnol z Sd i schodzil na dol by sie uleczyc. Ta czynnosc byla powtarzana kilka arzy az w koncu Gs padl.
cYa:>
Dark Evil
16-11-2004, 12:32
Gratzz Gs'a na tym lvl'u spoko :)
Jeszcze nigdy nie widzialem na takim lvl'u zeby ktos gs'a na solo sobie bral :)
Gandalf Black
16-11-2004, 21:47
:] Tez sprubowałem GSa zabic :] w ten sposób I udalo sie :] poszlo 10 SD na 2 GSy tylko strasznie duzo kasy trzeba na to wydac ja wywalilem 9 k :] loot 50 gp razem :] Moj lvl 17 byl 21 Druid Nick Gandalf Reatywacja m lvl 37 byl 42 :/ Waliłem GSowi po od 199 do 227 szły na każdego równo 4 SD i pol :/ ostani hit zawsze byl po ~100. zeszlo troche manasow 4 razy wabilem z SD Piosyn Spidera K.... :] Teraz spodobalo mi sie tam i bije je caly czas z hmmow :] A jak to Tajemnica na jedego GSA okolo 220 many i 3-4 runek hmm. :] Zdięć nie mam ale mam Filmik Ktory jest z błędem tuż przed wejściem do GSa :] (ale i tam minelo 30 minut zanim wlazłem na niego bo nie kupiłem Mana Shielda :] Tak dlugo druidem nie grałęm ,że zapomiałem ,że tego czaru nie mam) Jakiś ERROR wyskakuje :/ ze Tibia coś tam coś tam :]
Gandzia
Gandalf Black
16-11-2004, 21:49
W najbliższym Czasie zamiezam pobic jego Rekord i na 8 lvl zabic GSa :] bez straty Many. :] z Hmm.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.