zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kilka niejasnych rzeczy

foxer
02-02-2008, 10:34
Czytałem już manuala i większość poradników. Właśnie zakupiłem PACC i planuje kilka rzeczy. Pierwszy problem to domek, nie chcem w nim mieszkać przez 3 miesiące, chciałbym się gdzieś przenieść... Czy jedynym sposobem jest odsprzedanie komukolwiek tego domku, nie da się go tak zwyczajnie opuścić? Wiem że czynsz pobierany jest automatycznie, czyli w teorii muszę wyjąć kasę z banku na jakiś tydzień:(
A teraz małe pytanko, na które nie znalazłem odpowiedzi. Jako gracz z PACCem, gdzie najlepiej się wybrać, mówimy oczywiście o low-lewelu, czyli mnie. Dokładnie mam Sorca na 19.
opcja pierwsza Edron i Darshia (jako że podróże są tanie)
opcja druga Svargrond
opcja trzecia Port Hope, Ankrahumn, Liberty Bay i wysepki (Tiquanda)

Erhion
02-02-2008, 11:08
Przeczytałeś większość poradników i nie wiesz gdzie expić?

taaa jasssssssne.

Aqis
02-02-2008, 11:29
idz expic na larvy

Emcess
02-02-2008, 11:32
Czytałem już manuala i większość poradników. Właśnie zakupiłem PACC i planuje kilka rzeczy. Pierwszy problem to domek, nie chcem w nim mieszkać przez 3 miesiące, chciałbym się gdzieś przenieść... Czy jedynym sposobem jest odsprzedanie komukolwiek tego domku, nie da się go tak zwyczajnie opuścić? Wiem że czynsz pobierany jest automatycznie, czyli w teorii muszę wyjąć kasę z banku na jakiś tydzień:(
A teraz małe pytanko, na które nie znalazłem odpowiedzi. Jako gracz z PACCem, gdzie najlepiej się wybrać, mówimy oczywiście o low-lewelu, czyli mnie. Dokładnie mam Sorca na 19.
opcja pierwsza Edron i Darshia (jako że podróże są tanie)
opcja druga Svargrond
opcja trzecia Port Hope, Ankrahumn, Liberty Bay i wysepki (Tiquanda)

Jeśli uda Ci się sprzedać domek - to dobrze.

Edron - Co najwyżej gobliny/trolle.
Darashia - Tu masz nawet przyzwoite rzeczy jak roty czy minosy.
Svargrond - Nie zbadałem dokładnie tego, ale myślę, że nie masz tam czego szukać na tą chwilę.
Port Hope - Dobre byłyby tu dworce, ale niestety masz za mały level i gdyby Cię upiły mogłoby być nieciekawie.
Ankrahmun - Tu masz do 'zbadania' tylko larvy, ewentualnie -1 scarabów.
Liberty Bay - Tu tylko roty, na toady i zwykłe żółwie jesteś za słaby, ponieważ toady mogą zawalić niezłe combo
Tiquanda - przecież to to samo co Port Hope.

foxer
02-02-2008, 12:00
Temat uważam za zamknięty, jedynie ostatnia odpowiedź była kreatyna, reszta napisała tylko po to by napisać. Sądzę że wybiorę Darshię i Edron do 300 lv

Lechista
02-02-2008, 16:56
nie pomogę ci tylko dlatego, że wystąpiło w twoim tekście słowo "chcem" Jest to karygodne, i wszyscy którzy tak mówią to debile, wsiuny(nie wiem co jeszcze),najchętniej był kolesia takiego tak skopał aż by się tego oduczył. Przez to ci nie pomogę !!!
Ps. Jak czytałbyś poradniki to byś znał odp. na swoje pyt.

foxer
10-02-2008, 18:34
Po co to wogóle pisałeś, noobie:)

Arcan
10-02-2008, 18:38
Żeby ci uświadomić, że pisze się "chcę".

Emok
10-02-2008, 19:00
Nie pomogę Ci tylko dlatego, że wystąpiło w Twoim tekście słowo "chcem". Jest to karygodne i wszyscy, którzy tak mówią to debile, wsiuny(nie wiem co jeszcze). Najchętniej bym kolesia takiego tak skopał, aż by się tego oduczył. Przez to Ci nie pomogę!
Ps. Jak czytałbyś poradniki, to byś znał odp. na swoje pyt.

On miał jeden błąd, a Ty?

@topic
Na tibia.com masz opcję "Move out". Możesz się po prostu wyprowadzić.

@down
No to moja nauczycielka ma przesrane ^^

Lasooch
10-02-2008, 19:05

Akurat 'ci', 'twoje' itp. Lechista napisał poprawnie, wielka litera w nich użyta w poście jest błędem (to nie list), choć ja świadomie piszę wielką.

Cacuss
10-02-2008, 19:21
Szacunek przede wszystkim! Szczególnie dla kolegów graczy z forum.tibia.pl:)
A ja to nawet kiedyś napisałem Mama wielką literą bo pomyślałem, że warto.

Temat rzeczywiście powinien być już dawno zamknięty. Nie wiem gdzie są modkowie od wczoraj ;p

Larvy, rotwormy, ewentualnie dwarfy to są dla Ciebie dobre wybory.

Lechista
11-02-2008, 19:34

Ehhhhh.... pisałem sfrustrowany i poddenerwowany, ale powiedz czy nie wkurza cię jak ktoś pisze "chcem". Ja po prostu nie wyrabiam...
ps. jaki jest błąd w wyrazie "twoim" ??

Light-r
11-02-2008, 19:37
up@
To odpocznij od kompa i Tibi jeżeli nie umiesz wytrzymać.czy ten na twoim avatarku to ty ???:o