Pokaż pełną wersje : blue legs quest(co wziąć).
Ile runek albo potionów wziąć na blue legs quest. 45 ek skills po 70 + p set,crus helmet,f sword ^^
Majciulka
02-02-2008, 12:43
Z runek to raczej nic, bo i tak największe obrażenia możesz zadać z żywiołów świętości oraz ognia. Bez summonów Koshei the Deathless jest w stanie uderzyć combo za 500... z summonami o 300 więcej. Biorąc pod uwagę nowy system leczenia około 2 bp life potionów powinny wystarczyć. Najlepiej nie bić go na środku seala, a pod bramką lvlową. Jak coś to można wyjść na chwilę i się uleczyć :)
Avallach
02-02-2008, 13:05
wez z 4 bp life potionkow + mfy i naparzasz z exori ^^ Jak nie masz farta to sie bedzie kur... mocno leczyl, wiec moze zejsc ich duuzo.
A nie lepiej i taniej Cie wyjdzie poprosic jakiegos kumpla z h lvlem. A jak takiego kumpla nie masz to popros jakiegos znajomego shotera zeby ci pomógl w wykonaniu tego qesta :)
No chyba ze chcesz sam go wykonac to zrób tak jak Avallach napisal :)
pablos150
02-02-2008, 13:34
Heh ja Ci nei poelcam iść solo na tym lvlu... z hpotionow sie bedziesz leczył za 200 max? niech ci walnei 2 tury po ~400 nie licze summonków.... i zonk. Najlepiej shootera sobie skołuj. BTW ciekaw jestem czy, któyś z piszących poszedl 45 ek i dał rade solo...
EDIT:
poprawka HPotion ulczy Cie za ~150... :)
Avallach
02-02-2008, 14:04
Heh ja Ci nei poelcam iść solo na tym lvlu... z hpotionow sie bedziesz leczył za 200 max? niech ci walnei 2 tury po ~400 nie licze summonków.... i zonk. Najlepiej shootera sobie skołuj. BTW ciekaw jestem czy, któyś z piszących poszedl 45 ek i dał rade solo...
EDIT:
poprawka HPotion ulczy Cie za ~150... :)
Nie, ja bylem na 65 lvlu sam, ale ja sie leczylem Shp ;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.