Pokaż pełn± wersje : Hydry Lot
Niewiemjak
03-02-2008, 09:39
Albo mi sie zdaje albo cip soft cos pozmienial w locie z hydr.... bilem ostatnio hydry okolo 3 h i nie polecial nawet wh... pozniej poszedlem na 3 h tylko 2x k arm. kumpel zwasil tak okolo 100 k i wylotowal tylko wh.. Kiedys w tym samym czasie lotowalo sie przynajmniej 2 pary boh...
KrEmAs KAc @ czyli jednak cos zmienili ;p
Avallach
03-02-2008, 09:50
A może naprawde loot jest losowy i może naprawde akurat nie trafiles, i może akurat poszedl bys do szkoly?
Jak zmienili to zmienili, mówi sie trudno i żyje sie dalej. Jak klikniesz Logout tez możesz żyć.
PS. Z dragow cos czesciej spada WoI
Jak ostatnio byłem z koleg± na kilku dragach, to nic nam nie poleciało, oprucz 1 Plate Legsów (na dwie osoby to marny loot).
KrEmAs KAc
03-02-2008, 13:01
Raz pójdziesz na demce i z 5 demka wypada MPA a raz pujdziesz wypijesz 200 i wypadnie tylko GS B)
życie życie
dobrze ,że bohy tak rzadko lec± bo jest ruch w biznesie i nie musisz sprzedawać za 30Kloców w sklepie.:]
@2up
Jak byłe¶ na 'kilku' dragach, to czego chcesz?
@topic
Ludzie, to że wam raz na jaki¶ czas nic nie poleci, to nie znaczy, że loot zmnienili...
Lord Evad
03-02-2008, 13:03
z tym ze woi leca czesto sie zgodze
siedze juz 2 dni na dragach i 6 woi :d i nic innego ;p
Adow Adan
03-02-2008, 13:21
Kumplowi po 2 hyderce boszki polecialy , razem mial cos wh,boszki i jakies pierdoly w 1h.
Niewiemjak
03-02-2008, 19:18
A może naprawde loot jest losowy i może naprawde akurat nie trafiles, i może akurat poszedl bys do szkoly?
Jak zmienili to zmienili, mówi sie trudno i żyje sie dalej. Jak klikniesz Logout tez możesz żyć.
PS. Z dragow cos czesciej spada WoI
Ps. Po chuja to pisales wniosles cos do tematu chyba nie. Chciales byc fajny ? Ps. po czym wnioskujesz ze mam isc do szkoly ??
moze wam nic nie lota bo macie pecha poprostu mi w 1,5h lotlo z draga 4 dragon shieldy 2 serpent swordy i tych potinow od groma a np raz bylem na dragon lordach i mi lotlo na 2h dsm i kasa :(:(ale da sie przezyc bez items ;)
pozdro dla tibijczykow
ciemne dropsy
04-02-2008, 20:14
up: rotfl'n'lol wiem ze wszystko sie moze zdarzyc, ale widac ze nawet nie jestes w stanie pewnie huntowac dli, skoro mowisz ze ci polecialo w 2h "tylko dsm i kasa" -.-'
Biovital
04-02-2008, 20:19
Ja od 10+ huntów po 2h+ nie lootłem nic poza hydra eggiem ;/ Do hydr farta nie mam, ale co do loota to nie wiem sam, wszystko od farta zależy.
Raz z 3 crystal spiderow pod rzad polecily mi shardy, a godzine wczesniej k-legs i shard w jednym a potem przez 3 hunty lecialy conajwyzej p-army ^^...
Aczkowliek może co¶ zmienili...
Smerf.Secura
04-02-2008, 20:29
Moje spostrzeżenia.
Przed patchem:
5 godzin na hydrach - 2x boh,rh,troche kasy.
5 godzin na dragach - 1 woi,1 dragon hammer
Po wgraniu patcha.
10 godzin na hydrach - only kasa.
6 godzin na dragach - 5 dragonek,woi,3 dragon hammery,11 serpentow.
yyyy... jakim patchem? bo ja chyba jestem kopniety ze nie zauwazylem jak mi sie cos wgrywalo;p
Niewiemjak
05-02-2008, 13:12
Next 4 h na hydrach ii.... wh i k arm ;] A z dragow to tez mi leci wszystko po 3-4 woi w godzinke ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.