zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pytanie z Fire Field -> RUNy

Bledes
10-02-2008, 10:49
elo..pytankko jak napisac zeby kupic RUNA Fire Field ?? wim jak czar ! ale jak runa..wiem gdzie ! tylko jak napisac ?

Undeadzik
10-02-2008, 11:12
ehhh......zal.pl najpierw zobacz na taka super stronke ktora pewnie tylko ja znam jak: TIBIA.PL !!! X(

idz do tego npc i napisz:

hi> dAJ MI FAJER FILDA>tak chce :baby:

Bledes
10-02-2008, 11:44
ehhh......zal.pl najpierw zobacz na taka super stronke ktora pewnie tylko ja znam jak: TIBIA.PL !!! X(

idz do tego npc i napisz:

hi> dAJ MI FAJER FILDA>tak chce :baby:

nie nabijaj postow nooooooobie noooooooobski

Undeadzik
10-02-2008, 11:48
@up

Juz po tobie widac e masz 10latKUF

tu nie ma zadnegi licznika postow i nic dla twojej wiadomosci

"noooooooooobski noooooooooooooooobie"- dobilo mnie to HAUHsusahsuHShAUSHAUSHuahsuhs

noobem jestes ty bo na tibia.pl wszystko pisze

ojoj ale mi smutno biedny dzidzius nie umie sobie znalesc sam :(:baby:;(

juran_se_spychowa
10-02-2008, 11:51
2xUP@ Ty chyba jakiś nie dowartościowany jesteś... "noooooooobie noooooobski" (zal.pl?)

Ty weź idź z tąd bo czy to taki problem poszukać? Nawet nie na forum tylko w dziale "Magia runnicza" na tibia.pl?-.-

Bledes
10-02-2008, 11:59
picze pieronsie zrobcie se konta na iridi to was zdedUJE...

mam 13lat ****u ****oski....zal.pl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kimo36
10-02-2008, 12:01
@up

Juz po tobie widac e masz 10latKUF

tu nie ma zadnegi licznika postow i nic dla twojej wiadomosci

"noooooooooobski noooooooooooooooobie"- dobilo mnie to HAUHsusahsuHShAUSHAUSHuahsuhs

noobem jestes ty bo na tibia.pl wszystko pisze

ojoj ale mi smutno biedny dzidzius nie umie sobie znalesc sam :(:baby:;(

Jezeli on ma widac e masz 10latKUF

To ty masz z 6 max. Drzwi na lewo, jak chcesz szukac kolegow to na troll mountain. A tak btw nie zaszkodzi czasami otworzyc (prawdopodobnie zakurzony) slownik. 30 s dziennie, a po 3 latach nawet nie bedziesz wiedzial, ze nie robisz bledów.

@Topic
Podchodzisz do npc i nastepujaca mowisz :
Player: Hi
Npc: ble ble xd
Player: Fire field rune
Npc: Do you want to buy fire field rune? ble ble
Player: yes

xd

@edit
jednak po powyzszym poscie mam pewne watpliwosci :<

@down
Hemmm, jezeli jie chce pisa z ogonkami to nie bede pisal, wiele ludzi na tym forum pisze bez ogonkow i raczej nie jest to uznawane za bledy ortograficzne, wiec te twoje drwiny w moim kierunku sa niepoprawne oraz bezpodstawne. Jednym slowem cos Ci nie wyszlo. Btw. nic nowego nie wniosles do tematu, jezeli masz zamiar pisac to pisz z glowa, nie to co Ci slina na jezyk przyniesie.

@edit
Pisze bez ogonkow tylko na komputerze.
Wniosłem czy nie wniosłem
offtopowalem czy tez tego nie robilem...

Następnym razem wystarczy poszukać, ale, że takim dzieciom neo się nie chce

nie tyle dziecko neo, co newbie. Szukal nie znalazl? Btw. skrupulatnie bede sprawdzal ten temat i zobacze co napiszesz ^.-

Klawiatura
10-02-2008, 17:05
Jezus Maria.... to tak

@topic
Podchodzisz do NPC który sprzedaje runy (Napisałeś, że wiesz gdzie, to nie muszę tłumaczyć)
Piszesz-Hi
On coś tam odpisuje
Piszesz-Fire Field Rune
On- Czy chcesz kupić fire field rune za ileś tam gp.
Ty-Yes

Następnym razem wystarczy poszukać, ale, że takim dzieciom neo się nie chce i wszystko trzeba wystawiać jak na tacy...

@Pan up
Piszesz coś o ortografii a sam piszesz ,,jezeli" , ,,widzial" itp. Co to jest ,,jezeli" ? Nie poprawiaj kogoś Panie Mleczko jeśli sam nie znasz zasad poprawnej pisowni. To tyle.

To napisz maturę bez ,,ogonków". Wniosłem czy nie wniosłem-zobaczyłem co napisałeś to musiałem skomentować.

PS nr. 2 :P
Ale jak już się tak trzymasz tej ortografii to się trzymaj wszędzie i dokładnie;p Poprawiasz go, ale sam nie piszesz tych pieprzonych ogonków. Co do dziecka neo - sam zobacz jego ostatniego posta i odpowiedz sobie na pytanie czy ten człowiek jest newbie a nie nienormalny.

Temat uważam za zamknięty.

Slovik
10-02-2008, 19:02
A tu masz mix jesli chcesz kupic FF (czar)

hi
spells
15
Fire Field
yes
bye

Undeadzik
10-02-2008, 19:52
picze pieronsie zrobcie se konta na iridi to was zdedUJE...

mam 13lat ****u ****oski....zal.pl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oh, NO JEDNAK SIE POMYLILEM :( Bardzo cie przepraszam za pomylke masz przeciez 3 LATA WIECEJ !!! :D

nie przeklinaj bo sie spocisz 8o

virrus
10-02-2008, 21:19
Oh, NO JEDNAK SIE POMYLILEM :( Bardzo cie przepraszam za pomylke masz przeciez 3 LATA WIECEJ !!! :D

nie przeklinaj bo sie spocisz 8o

Nie gadaj, bo się zmęczysz -.-

Undeadzik
10-02-2008, 22:36
@up

haHaHah- Mamy cie !

ja pisze a nie gadam :)

Leon666
10-02-2008, 23:36
O w morde.

Koleś założył temat. Fakt zły temat ale jest newbie (co poradzić?).
Zamiast dać normalną odpowiedź, to masa noobów( no może paru) rzuca swoimi super pro tekstami. No ludzie opanujcie się. -.-

Undeadzik Ty nie bądź taki mądry, bo wcale nie jesteś. ;]

Athelas
11-02-2008, 18:05
A tu masz mix jesli chcesz kupic FF (czar)

hi
spells
15
Fire Field
yes
bye

lub

hi
fire field
yes
bye (to można pominąć)

wystarczy

P.S. Ludzie opanujcie się, to nie temat o ortografii. a bez "ogonków" też się ładnie czyta. moje ogonki wynikają tylko z mego firefoxa, który poprawia błędy.

@down żal mi cię, jak byłeś newbie to nawet po drabinie wejść nie umiałeś (tak podejrzewam. nie twierdzę, że miałeś ten problem, ale dużo osób go miało). o rly z tym LOL na końcu rozmowy? Pisze się wszystko na raz? wątpie -.- pisz po pauzach, lepiej się czyta.

@2down racja... ja się zachowuje (chyba) normalnie, a mam 13 lat. jak ktoś piszę, ale ostatnio częściej się używa wieku 8 lat.

The_Shinnok
12-02-2008, 16:04
lol ty małolacie nowy jesteś hahaahahh zal

mowisz hi fire field rune yes LOL

Vyesniack
16-02-2008, 15:56
Jakiś młody niedoświadczony gracz się pyta jak kupić rune a wy:
" żal " " debil " " 10 latek " No i co z tego, że ma 13 lat? Wy też kiedyś tyle mieliście i pewnie chcieliście żeby traktowano was normlanie. Może i jego wypowiedź nie jest za bardzo inteligentna ale każdemu trzeba pomóc. -.-