|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2008
Lokacja: MalawaCity/Podkarpacie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kuva of Sorck
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Iridia/Thais
Poziom: 14
Poziom mag.: 5
|
![]() elo..pytankko jak napisac zeby kupic RUNA Fire Field ?? wim jak czar ! ale jak runa..wiem gdzie ! tylko jak napisac ?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocłaff
Imię: Batrix Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ROX
Świat: Menera
Poziom: RLZ
Skille: 999/666
Poziom mag.: 49
|
![]() ehhh......zal.pl najpierw zobacz na taka super stronke ktora pewnie tylko ja znam jak: TIBIA.PL !!!
![]() idz do tego npc i napisz: hi> dAJ MI FAJER FILDA>tak chce ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Juz po tobie widac e masz 10latKUF tu nie ma zadnegi licznika postow i nic dla twojej wiadomosci "noooooooooobski noooooooooooooooobie"- dobilo mnie to HAUHsusahsuHShAUSHAUSHuahsuhs noobem jestes ty bo na tibia.pl wszystko pisze ojoj ale mi smutno biedny dzidzius nie umie sobie znalesc sam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() 2xUP@ Ty chyba jakiś nie dowartościowany jesteś... "noooooooobie noooooobski" (zal.pl?)
Ty weź idź z tąd bo czy to taki problem poszukać? Nawet nie na forum tylko w dziale "Magia runnicza" na tibia.pl?-.-
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() picze pieronsie zrobcie se konta na iridi to was zdedUJE...
mam 13lat ****u ****oski....zal.pl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Jezeli on ma Cytuj:
@Topic Podchodzisz do npc i nastepujaca mowisz : Player: Hi Npc: ble ble xd Player: Fire field rune Npc: Do you want to buy fire field rune? ble ble Player: yes xd @edit jednak po powyzszym poscie mam pewne watpliwosci :< @down Hemmm, jezeli jie chce pisa z ogonkami to nie bede pisal, wiele ludzi na tym forum pisze bez ogonkow i raczej nie jest to uznawane za bledy ortograficzne, wiec te twoje drwiny w moim kierunku sa niepoprawne oraz bezpodstawne. Jednym slowem cos Ci nie wyszlo. Btw. nic nowego nie wniosles do tematu, jezeli masz zamiar pisac to pisz z glowa, nie to co Ci slina na jezyk przyniesie. @edit Pisze bez ogonkow tylko na komputerze. Cytuj:
Cytuj:
Właśnie nabiłem posta. You have found a secret massage. "Nie chcę krakać jak inne wrony, ja jestem wolny, a nie uciemiężony" Ostatnio edytowany przez Kimo36 - 10-02-2008 o 19:02. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Jezus Maria.... to tak
@topic Podchodzisz do NPC który sprzedaje runy (Napisałeś, że wiesz gdzie, to nie muszę tłumaczyć) Piszesz-Hi On coś tam odpisuje Piszesz-Fire Field Rune On- Czy chcesz kupić fire field rune za ileś tam gp. Ty-Yes Następnym razem wystarczy poszukać, ale, że takim dzieciom neo się nie chce i wszystko trzeba wystawiać jak na tacy... @Pan up Piszesz coś o ortografii a sam piszesz ,,jezeli" , ,,widzial" itp. Co to jest ,,jezeli" ? Nie poprawiaj kogoś Panie Mleczko jeśli sam nie znasz zasad poprawnej pisowni. To tyle. To napisz maturę bez ,,ogonków". Wniosłem czy nie wniosłem-zobaczyłem co napisałeś to musiałem skomentować. PS nr. 2 ![]() Ale jak już się tak trzymasz tej ortografii to się trzymaj wszędzie i dokładnie;p Poprawiasz go, ale sam nie piszesz tych pieprzonych ogonków. Co do dziecka neo - sam zobacz jego ostatniego posta i odpowiedz sobie na pytanie czy ten człowiek jest newbie a nie nienormalny. Temat uważam za zamknięty. Ostatnio edytowany przez Klawiatura - 11-02-2008 o 03:57. Powód: Bo mi się nudziło |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A tu masz mix jesli chcesz kupic FF (czar)
hi spells 15 Fire Field yes bye |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Oh, NO JEDNAK SIE POMYLILEM ![]() ![]() nie przeklinaj bo sie spocisz ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Exiva Rox
Profesja: Paladin
Gildia: //--BraK--\\
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 7
|
![]() Nie gadaj, bo się zmęczysz -.-
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
haHaHah- Mamy cie ! ja pisze a nie gadam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Brzeg Dolny
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() O w morde.
Koleś założył temat. Fakt zły temat ale jest newbie (co poradzić?). Zamiast dać normalną odpowiedź, to masa noobów( no może paru) rzuca swoimi super pro tekstami. No ludzie opanujcie się. -.- Undeadzik Ty nie bądź taki mądry, bo wcale nie jesteś. ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
hi fire field yes bye (to można pominąć) wystarczy P.S. Ludzie opanujcie się, to nie temat o ortografii. a bez "ogonków" też się ładnie czyta. moje ogonki wynikają tylko z mego firefoxa, który poprawia błędy. @down żal mi cię, jak byłeś newbie to nawet po drabinie wejść nie umiałeś (tak podejrzewam. nie twierdzę, że miałeś ten problem, ale dużo osób go miało). o rly z tym LOL na końcu rozmowy? Pisze się wszystko na raz? wątpie -.- pisz po pauzach, lepiej się czyta. @2down racja... ja się zachowuje (chyba) normalnie, a mam 13 lat. jak ktoś piszę, ale ostatnio częściej się używa wieku 8 lat.
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Athelas - 16-02-2008 o 20:52. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2008
Imię: Kamil Pogromca Fireballi
Gildia: Initiate of the Magicians Guild
Świat: Silvera
Poziom: 27
Skille: x/22
Poziom mag.: 29
|
![]() lol ty małolacie nowy jesteś hahaahahh zal
mowisz hi fire field rune yes LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Ostróda
Świat: Secura
|
![]() Jakiś młody niedoświadczony gracz się pyta jak kupić rune a wy:
" żal " " debil " " 10 latek " No i co z tego, że ma 13 lat? Wy też kiedyś tyle mieliście i pewnie chcieliście żeby traktowano was normlanie. Może i jego wypowiedź nie jest za bardzo inteligentna ale każdemu trzeba pomóc. -.- |
![]() |
![]() |