PDA

Pokaż pełną wersje : Slime good resp?

Lauv
13-02-2008, 08:15
Witam wszystkich forumowiczów.
Przeszukałem całe forum i nigdzie nie znalazłem tego co chcę wiedzieć na temat Slime'ów.
Otórz potrzebuję respa tych potworków w którym znajdę też jakies slabe monstry (wolfy/beary/roty/raty etc.). Chciałbym zastosować taką taktykę , że slime (matka + 1 klon) biją monka [STWORZONEGO PRZEZ DRUIDA] a ja biję klony slime'a (stoję 1sqm od tego jak klon ma bic monka) i mnie biją 2 słabe monstry...

Prosiłbym o dokładne opisy lub mapki
serdecznie dziękuję i Pozdrawiam
~Lauv

Kejmilo
13-02-2008, 08:26
Północ i północny-zachód Port Hope. Nie będę ci mówił gdzie, bo Slime'ów i innych słabych potworków (trolle itp) jest tam pełno.

Lauv
13-02-2008, 08:37
I tu zaczyna się już problem...
Ponieważ niemam pacca...
(Lauv'em juz niegram);(

[specjalnie nie edytowałem żeby odświerzyć temat]

xElva
15-02-2008, 01:42
Według mnie, dobry resp slimów jest koło Darkcathedral. otóż jest to miejsce, do którego idzemy zaczynając z miasta Venore (jest z niego najbliżej) idzemy w kierunku południowo zachodnim. Aż dochodzimy do miejsca tzw. POH (plains of havoc) trzeba również uważać na resp Gs'ów oraz The Old Widow ponieważ spotkanie z tymi stworkami, może byc ostatnią rzeczom dla low lvl'a :) . kiedy juz tam będziemy (POH) dalej kierujemy sie dalej w tym samym kierunku aż wkoncu dochodzimy do takiej budowli (darkcathedral). Jeszcze wczesniej można spotkac maly resp tarantul :) .Jednak nie polecam tego miejsca do skillowania dla low lvl (do expa jak najbardziej na banditach, smugglerach oraz larva'ch) ponieważ resp slimów jest tam zdecydowanie za duży i low lvl moze sobie nie poradzic :)

taktyka - otóż koło wody na samym dole (na powierchni) jest róg :) można tam zwabic matkę oraz 1 slima do bicia, matkę należy zranić do red HP żeby można było ją odróznić od zwykłych slimów :).Aaa i jeszcze jedno, kiedy bedzie sie mialo low hp, bez food'a i UH ciężko jest sie wydostać :) dlatego dobrze jest mieć jakiegos kumpla h lvl'a w razie czego :p.

Coveoo
15-02-2008, 09:09
sprobuj na poh od jak jestes przy respie mino archer na pohu idz na prawo i bedziesz mial dziure (wchodzisz do niej) tam masz kilka rotow idziesz w dol i masz znowu dziure wchodzisz i masz - good resp slim ropasz 1 matke i juz:D:p

Surtius
15-02-2008, 20:12
Teraz mi powiedz czy jesteś knightem czy palem? Jak palem to znam fajny sposób do treningu solo :P (nawet na skillach 80+) :P

Levi
16-02-2008, 21:22
A może tak folda? z tego co pamiętam nie ma tam super potworków tylko jakieś orki/rotwormy/wolfy. Oczywiście są i slimy;)