zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Znów problem z M-lvl-em

Kirsten
17-02-2008, 23:04
Witam!!

Mam problem z m lvl. Mam 35 lvl i 50% do 39 m lvl.

I moje pytanie brzmi co zrobic?? wbije 39 m lvl i pojde expic.
Na 2 lvl-e wchodzi mi jeden m-lvl.
Wiec na 37 bede miec 40 i znow bede musial trenic.

PROSZE O RADY CO ZROBIC BY TAK NIE BYLo

Argen
17-02-2008, 23:07
Jak to co zrobić? Expić normalnie...

Xelu
17-02-2008, 23:14
z tego co widze to chcesz robic tak: 1 lvl i 1 mlvl...dlugo tak nie wytrzymasz. Przepaśc miedzy predkoscia zdobywania mlvl a lvl jest bagatelna. Podobnie jak przy skilowaniu(przyklad na rp) - lvl w 3 godziny a skill z 84-85 okolo 12 h skilowania! gdzie wbijam okolo 10-12 % na h. w czasie expa rosnie kolo 4 -5 % na h. Podobnie masz z mlvl- lvl zrobisz w 2-3 h a mlvl szkoda gadac...

Rada:
bierz manasy i rh - i exp exp exp a mlvl sam urosnie na tyle zeby bylo ok.

Ancient900
17-02-2008, 23:27
Wiesz że w czasie kiedy "robiłeś" ten 39 m lvl i 35 lvl, mógłbyś wbić 60+ lvl i 45+ m lvl expiąc, a nie blokować depo?

Kirsten
18-02-2008, 08:21
More More plz..

Paladin'Popek
18-02-2008, 09:25
exp normalnie gdy tylko pelna mana uzywaj czary i nie atakuj z runek tylko czarow (oczywiscie jesli pacc) pozniej wlanczasz bota na noc zeby ci robil runki i mlvl sam leci...

Levi
18-02-2008, 09:53
exp normalnie gdy tylko pelna mana uzywaj czary i nie atakuj z runek tylko czarow (oczywiscie jesli pacc) pozniej wlanczasz bota na noc zeby ci robil runki i mlvl sam leci...

Czy niektórzy naprawdę nic nie potrafią sami zrobić??
Rączki wam wszystkim urwało...??:cygaro:
Nie rozumiem graczy używających bota, ponieważ, załączałeś bota sobie co nockę i co? Po paru tygodniach jesteś pro super evul master i czym tu jest się chwalić...To nie ty to zrobiłeś tylko program. Dla mnie gracze używając bota w tibi nie podlegają pod graczy ale pod potworki.
W tym wypadku używam magicznych klawiszy ctrl + r i masz bana na 7 lub 30 dni...
BAN A BOTER!:kat:
Więc nie zachęcajcie go do botowania...

Co do tematu
Dobrze robisz że trenujesz m lvl bo teraz od niego głównie zależy twoja siła :) Polecam dobic 40 m lvl żeby ładnie wyglądało ;) i iść poexpić.
Najlepiej przydałby się ci pacc. M lvl podbije dość sam podczas expienia
a resztę dobijesz robiąc runki na jakieś większe wypady:)