PDA

Pokaż pełną wersje : [Poszukiwania] ~40 EK vs High levels [v. 7.x]

=eQQ=
20-02-2008, 19:11
Mam prosbe do starszych uzytkownikow tego forum. Ostatnio przypomnial mi sie filmik, w ktorym knight o poziomie ok. 40~ zrobil bardzo fajnego trapa w Carlin, dzieki czemu polozyl kilku high levelowcow. Film okrzykniety zostal kultowym, jako ze wspomniany knight mial bardzo dobrze wytrenionie umiejetnosci pvp. Byly to czasy starej Tibii, cos kolo wersji 7.5. Niestety nie pamietam zadnych szczegolow, oprocz tego, ze trap byl w Carlin, zabil dzieki niemu kilka h lvlow, a nastepnie scigalo go okolo 50 - uciekal przez Femour Hills, chyba zahaczyl o Kazo, OF, az wkoncu wylogowal w Ab z usmiechem na twarzy. Jakby okazalo sie, ze ktos jest w posiadaniu tego filmu i co wiecej chcialby sie nim podzielic - bylbym bardzo wdzieczny. Pozdrawiam i z gory dziekuje.

ProGejmer
20-02-2008, 19:33
Hmm, ja tez bym poprosił, nigdy nie oglądałem, ale z twojej opowiesci wynika, ze warto :)

Snick
20-02-2008, 19:36
Prosimy. Plx. Opowieść =eQQ= mnie zaciekawiła. :)

boston808
20-02-2008, 19:37
Pierwsze słyszę o tym filmie,jednocześnie dołączam się do prośby ;>

ps. Może filimk bedzie gdzieś na stronie tibicams? może warto poszukać...

Paralizze
20-02-2008, 19:56
chciałbym zobaczyć ten filmik i rowniez przyłanczam się do proźby .

=eQQ=
20-02-2008, 19:57
Napewno warto poszukac. Ja dzisiaj jeszcze poprzegladam te forum, jako ze na nim go wlasnie znalazlem, a jak nie bedzie efektow to tibicams~. Tylko ze, cholera, nie wiem nawet jak sie za to zabrac ; P Jesli filmik sie znajdzie, to napewno zrozumiecie dlaczego tak mi na nim zalezy. Zyczcie mi powodzenia. : )

boston808
20-02-2008, 20:03
Ja też zacząłem z ciekawości szukać, niestety gdybyśmy chociaż wiedzieli na jakim świecie, to łatwiej byłoby to znaleźć... Bo samych filmów o pk z klienta 7.5 na tibicams jest 21 stron....

Cery
20-02-2008, 20:05
Jak będę miał czas to przejże Tibicams ale najlepiej by było jak byś podał Mi pod jaką wersje to było.

Pamiętam, że to oglądałem i zapewne mam na kompie.

Trap był koło statku pod ziemią. dokładnie pod ziemią koło mostku. Z tych 100 lvli padały też ludzie z rsem : d

Piio
20-02-2008, 20:20
Mam pełno filmów, przypominam sobie takowy ale naprawde wieki mi zajmie przeglądnięcie wszystkiego. Jak tylko troche czasu bede miał to poszukam.

=eQQ=
20-02-2008, 20:21
To nie bylo pod statkiem, jednak blisko niego : ) Pamietam, ze najpierw aby stworzyc pozory, gdy na poczatku bili juz go Ci wysoko poziomowcy, on udawal ze ucieka i biegal po tym roomie ktory znajduje sie blisko statku (ten z drzwiami na scianie zachodniej i poludniowej - http://tibia.pl/earth.php?x=32374&y=31807&z=7&q=190.37 ) a trap byl chyba tutaj... http://tibia.pl/earth.php?x=32368&y=31806&z=8&q=190.37 . Jednak co do miejsca tego trapa to nie jestem stuprocentowo pewny. Widze, ze ktos juz cos lapie, bardzo mnie to cieszy ; )

//edit

Niestety, nie pamietam ani swiata ani dokladnej wersji. Ani tez leveli : P

Bols
20-02-2008, 20:23
Mam pełno filmów, przypominam sobie takowy ale naprawde wieki mi zajmie przeglądnięcie wszystkiego. Jak tylko troche czasu bede miał to poszukam.

<data ostatniej modyfikacji>

Cery
20-02-2008, 20:27
To nie bylo pod statkiem, jednak blisko niego : ) Pamietam, ze najpierw aby stworzyc pozory, gdy na poczatku bili juz go Ci wysoko poziomowcy, on udawal ze ucieka i biegal po tym roomie ktory znajduje sie blisko statku (ten z drzwiami na scianie zachodniej i poludniowej - http://tibia.pl/earth.php?x=32374&y=31807&z=7&q=190.37 ) a trap byl chyba tutaj... http://tibia.pl/earth.php?x=32368&y=31806&z=8&q=190.37 . Jednak co do miejsca tego trapa to nie jestem stuprocentowo pewny. Widze, ze ktos juz cos lapie, bardzo mnie to cieszy ; )

//edit

Niestety, nie pamietam ani swiata ani dokladnej wersji. Ani tez leveli : P

Dokładnie o to Mi chodziło. A lvl był chyba 44 na pewno nie poniżej 40.

Na razie jestem na etapie poszukiwań Tibicam 7.4 ; D

Etoric
20-02-2008, 20:32
Ja bynajmniej takiego filmu nie oglądałem[;
Co do klienta to postaraj się dobrze zastanowić która to wersja klienta była, bo jeżeli już to dużo wcześniejsza niż 7.5. Trapowanie odbywało się za pomocą stolików i krzeseł, których nie można było przesuwać dalej niż 2 kratki i nie można było stawiać ich na sobie. Anyway określ jak go trapowali, bo to znacznie uprości sprawę[;

@down
za pomocą cip rakietowców:)

Cery
20-02-2008, 20:34
Trapowanie za pomocą parceli.

nightwish_88
20-02-2008, 20:36
Edit:

http://www.youtube.com/watch?v=LbxtGKN6xGk

Tutaj macie link z youtuba z legendarnym Acko i jego trapem ;]

A tutaj linkt do .cam:

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18873

ProGejmer
20-02-2008, 20:42
Dzięęęęki, zabieram sie za oglądanie :D

Edit: omfg, error while resovling the server name :S

Pavel321
20-02-2008, 20:44
Edit:

http://www.youtube.com/watch?v=LbxtGKN6xGk

Tutaj macie link z youtuba z legendarnym Acko i jego trapem ;]

A tutaj linkt do .cam:

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18873

Dziekuje ;***

=eQQ=
20-02-2008, 20:45
TAK! ACKO! Teraz pamietam. To byl on. Chyle czolo(a?). Teraz nie zostaje mi nic innego, jak podziwiac mistrza. Dziekuje bardzo.

( jeszcze dla pewnosci ogladne filmik, 99% to nie 100% ; P )

nightwish_88
20-02-2008, 20:46
Niestety nie udało mi się odnaleźć filmiku z widoku Acko ale jeszcze poszukam :(

Tutaj macie link do old tibia Cam:

http://dl.tibicams.nu/Old_TibiCAM*****

Cery
20-02-2008, 20:49
OK. Dzięki dokładnie o to chodziło.

Etoric
20-02-2008, 20:49
hahaha obejrzałem i podziwiam Ciebie za twoją umiejętność opisywania filmów;D

Rybzor
20-02-2008, 20:57
Kurcze, pamiętam ten film, dla mnie to było best PvP ever, (przynajmniej jak na tamte czasy) dlatego chyba do dziś go pamiętam. Linku niestety nie mam :(

edit; aaa, już ktoś podał ;)

=eQQ=
@Etoric

Wyczuwam ironie? Jesli tak, to co takiego niestosownego zawieral opis?

@nightwish_88

Co mam wpisac w miejsce gwiazdek? : P exe nie wchodzi.

@Topic

Naprawde polecam ogladnac reca z widoku Acko, jego taktyki (razem z ucieczkami) sa naprawde przekozackie : P

Pavel321
hahaha obejrzałem i podziwiam Ciebie za twoją umiejętność opisywania filmów;D

Moge powiedzieć to samo filmik zakończył sie zupełnie inaczej ...

Jednak to jak uciekał ... porostu idealne pvp jak na ten lvl zapewne gdyby nie ten krzaczek poziom wyżej przeżył by ;]

ProGejmer
20-02-2008, 20:59
Kurde, link z Old TibiCAMem nie działa, a w necie znalezc nie moge :/
Nici z filmiku :S

Etoric
20-02-2008, 21:02
@Etoric

Wyczuwam ironie?

czekaj czekaj...nie, nie czuje:/

Jak opisałeś ten film? Mówiłeś, że to robił jeden typ, zapomniałeś dodać o czwórce jego kolegów;]]

=eQQ=
20-02-2008, 21:03
Moge powiedzieć to samo filmik zakończył sie zupełnie inaczej ...

Jednak to jak uciekał ... porostu idealne pvp jak na ten lvl zapewne gdyby nie ten krzaczek poziom wyżej przeżył by ;]

Grrrrrrrr, nie mam starej wersji TibiCama, ale z tego co widze, to ten filmik rec nie jest z widoku Acko. Nie ogladajcie tego na YouTubie, bo to calkiem co innego nic stary dobry rec (trzeba znalezc cama Acko).

//edit

Z tego co widze to na 'konkurencyjej stronie' jest tibicam pod 7.4

//edit

Tak, ten rec jest z widoku Boskizeussa. Czyli dalej nie znalezlismy tego co trzeba. : P Ponawiam prosbe o dalsze przeszukiwanie.

Treler
20-02-2008, 21:08
Ja zawsze uważałem ze dobre pvp w wiekszości zalezy od tego jak sie bronisz a dokladniej jak wychodzisz z trapa czy uciekasz, moze glupia teoria ale zawsze mnie jarały akcje jak ~60 lvl sie bawi najwiekszymi szychami na danym swiecie :D:D:D Dla kolesia duze brawa, film z youtube fajny reca musze zobaczyc ;d No i trzeba pamietac ze grał na "bezbotowym" kliencie- bez hotow. Pozdro

@etoric
Wiesz w wielu sytuacjach sie z Toba zgadzalem bo debili nie malo na forum ale teraz musze przyznac ze sie czepiasz :D

Cery
20-02-2008, 21:14
ETORIC DAL NA LÓZ ! DAM CI KISA :************

Hugo
20-02-2008, 21:17
UH trapy były zajebiste.
To były czasy ;D.

@down
Tak, wtedy było najlepiej - 7.5 i 7.6
Później już tylko gorzej, hoty, grafika, poprawki jakichś urojonych błędów, klimat już nie ten sam.

Cery
20-02-2008, 21:23
UH trapy były zajebiste.

Taa uh trapy - pamietam na tsach jak trenowałem...

To były czasy ;D.

Tak to były czasy gdy oryginalna i piękna Dla Mnie grafika odstraszała polaczków. = Mniej noobow. Każdy pomocny. = LEPIEJ SIE GRAŁO BEZ TEJ HOŁOTY POLSKIEJ !

=eQQ=
20-02-2008, 21:25
Etoric, odpusc sobie, nie mam zamiaru sie z toba klocic. Szczegolnie ze nie przyszedlem tu z takim zamiarem, tylko z konkretna sprawa. Wiem ze jestes tutaj naczelnym prowokatorem, a ja nie lubie klotni w sieci, bo takim internetowym cwaniakom nie moge z czasem przypie*dolic. Nie szukaj pretekstu do kolejnego rzucania wyzwiskami.

@Topic

Nie odpuszczajcie sobie. : P To jeszcze nie jest to o co chodzilo.

//edit

Znalazlem link z Acko's view, ( http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=76657 ) ale plik na megauploadzie wygasl. Komentarze w tamtym temacie mowia same za siebie.

Askaral
20-02-2008, 21:33
Ja tam nie widze zadnego pr0 uber pekay, kolesie nie mogli sie uhac wiec nie mieli szans ... Ale ta ucieczka... miodzio ;)

Etoric
20-02-2008, 21:50
ETORIC DAL NA LÓZ ! DAM CI KISA :************

śmieszysz mnie, jeszcze pare miesięcy temu pamiętam jak pisałeś i mi płakałeś, że ci uzytkownika 'sowa' zbanowali;(999

Michael Rzotkiewka
20-02-2008, 21:53
We are polish guild. We are only inviting persons

gdzie tu masz blad?
people - ludzie
persons - osoby
tak tak jest person i persons mialem to nawet dzis na ang
xd

Cery
20-02-2008, 21:53
Etoric przecież ja to all dla beki pisze : o

PS: Tą wiadomość dalej mam xD

Nie płakałem
nie płacze
ja ryczę :(

Etoric
20-02-2008, 21:54
Etoric przecież ja to all dla beki pisze : o

PS: Tą wiadomość dalej mam xD

Nie płakałem
nie płacze
ja ryczę :(
czekaj, gdzie ta beka bo ja sie kurfka nie smieje;9

Cery
20-02-2008, 21:58
czekaj, gdzie ta beka bo ja sie kurfka nie smieje;9

chciałem byc fajnyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :*(. Nie musisz się śmiać, wszystko to możesz odbierać jako ironie. Ja to tak interpetuje.

@down

Zauważ, że to jest tibia 7.4 knighty na jego poziomie ledwo 6 mlvl miały.

Salarigoth
20-02-2008, 22:05
Nie dosc ze lal w waskich pomieszczeniach to do tego noobow mistrza w nim nie widze bo uciekal w kolko i opanowal zimna krew. Mistrzem by byl jakby mial 130 lvl 9 mlvl bp potow i explo a nie exori raz na jakis czas a ze 70 rp leci bez run z 600 mana to taki mastah. Przeceniacie go moze jest dobry ale nie taki doskonaly.

Hugo
20-02-2008, 22:06
gdzie tu masz blad?
people - ludzie
persons - osoby
tak tak jest person i persons mialem to nawet dzis na ang
xd

Wiesz, zagiąłeś mnie teraz :D.
Byłem całkowicie przekonany, że jedyna forma mnoga od person to people, ale widzę, że się myliłem.
Jednak w bardzo oficjalnych zdaniach można używać formy "persons".
Dzięki za poprawę ;-).

=eQQ=
20-02-2008, 22:07
Ehhh, to nie jest ten filmik... Ile razy mam powtarzac. Rec z Boski~ tez jest dobry, ale nie tak genialny jak ten z Acko. Prawdopodobnie rec z Acko nazywal sie ackoagainhehe.rec ale nie jestem pewien - moze pomoze, moze nie.

Loel_owy
20-02-2008, 22:31
może dać ktoś linka do klienta 7.4?

Michael Rzotkiewka
20-02-2008, 22:32
Wiesz, zagiąłeś mnie teraz :D.
Byłem całkowicie przekonany, że jedyna forma mnoga od person to people, ale widzę, że się myliłem.
Jednak w bardzo oficjalnych zdaniach można używać formy "persons".
Dzięki za poprawę ;-).

Hehe tez sie dzis zdziwilem na ang :)

Cery
20-02-2008, 22:35

Żałość jest pojęciem subiektywnym. Konstatując, Twoja enigmatyczne i ambiwalentne opisy całkowicie zbiły mnie z tropu. Tak bogatej osobowości jeszcze nie dane mi było spotkać. ach bym zapomniał blacha na drogę.

Don_Kustosz
20-02-2008, 22:36
tez mi cos , umiem tak :/

Loel_owy
20-02-2008, 22:42
Żałość jest pojęciem subiektywnym. Konstatując, Twoja enigmatyczne i ambiwalentne opisy całkowicie zbiły mnie z tropu. Tak bogatej osobowości jeszcze nie dane mi było spotkać. ach bym zapomniał blacha na drogę.

o chuj ci za*******a?

Cery
20-02-2008, 22:46
o chuj ci za*******a?

Ta cenzurka całkowicie stropiła Mnie z Tropu. Popatrz na swój podpis. :*

idę w cs'a grać, odpisze później.

Royek
20-02-2008, 22:49

http://tibicams.tibianetwork.net/en/links

Jest tam między innymi wersja tibii, której szukasz.

@Edit
Ma ktoś mda albo całą tibicam do 7,4?

Frapper
21-02-2008, 00:08
HAHAHAH ETORIC OWNED HAHAHAH. rybzor NAPISAL POSTA POD TOBA!

DoStAnE WaRnA Za OcZoJeBnA CzCioNkE?

Etoric
21-02-2008, 00:14
HAHAHAH ETORIC OWNED HAHAHAH. rybzor NAPISAL POSTA POD TOBA!

DoStAnE WaRnA Za OcZoJeBnA CzCioNkE?

;D hahahahahahahha bandyta;D

Koszyk
21-02-2008, 00:16
OMG. Pamietam ten filmik jak dzis! Bardzo dobry, najlepsze bylo jak uciekal przed ekipą (okolo 15 osob) 100+ i mu sie udalo ! :)

@Cery

Wyluzuj, nie spinaj dupy i idz bocic swojego knighta :D

Lord Stel
21-02-2008, 00:33
Z Perspektywy Acko (tego z niższym lvlem ; ))

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/466
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/465

Link do oryginalnego tematu: http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=105653

@Down
Nie ma problemu.

Fidel
21-02-2008, 00:43
Mógłby ktoś dać link do Old TibiCam...? :confused:

<edit>
OK, już mam; dzieki ;o

boston808
21-02-2008, 00:44
Dzięki wielkie Lord Stel :D

Old tibicam znajdziecie na konkurencynej stronie w dziale download ;p

Loel_owy
21-02-2008, 01:44
Ta cenzurka całkowicie stropiła Mnie z Tropu. Popatrz na swój podpis. :*

idę w cs'a grać, odpisze później.

popatrz kurwa na swój podpis

boston808
21-02-2008, 01:57
Trap owszem bardzo ładny :) Ale i tak moim numerem jeden z filmików pk jest bardzo stary film z klienta 7.2 bodajże, gdzie 62~ sorc idzie pekować (nie było wtedy jeszcze banów za pk ;D) loot miał taki że nie zdążył tego wszystkiego nawet zebrać ;p

Pojeban
21-02-2008, 01:59
moim zdaniem kiedys bylo łatwiej uciec niz w dzisiejszej tibi :P teraz by taka banda cie napadla przytrzymala F2 i bys padl na sd combo xD i by pisali
I'm pro hunter
hunter la piera !!

//edit
Trap owszem bardzo ładny :) Ale i tak moim numerem jeden z filmików pk jest bardzo stary film z klienta 7.2 bodajże, gdzie 62~ sorc idzie pekować (nie było wtedy jeszcze banów za pk ;D) loot miał taki że nie zdążył tego wszystkiego nawet zebrać ;p

nie wiem czy to ogladalem hmm... moze
on walil ue w Thais i noobki padlay?:D

Gelt
21-02-2008, 02:40
Teraz taki uciekinier przytrzyma F1 i nie musi się martwić o to, że nie zdąży się uleczyć.. Myśl zanim coś napiszesz.

Acko.. Szacunek dla tego gościa. On i jego team.. Pro ;)

Jarzabek
21-02-2008, 03:47
Ehh, aż takie super pvp to nie jest, ale jest dobre :P.

Aha a jak to działało z tymi parcelami?

Kowa_l
21-02-2008, 08:38
mistrzostwo swiata ;D

Hugo
21-02-2008, 08:43

Chodzi Ci o wersję W.M.V?
Jeśli tak, to uważam, że to był najlepszy filmik z tibii jaki kiedykolwiek oglądałem :D.
Był tak komicznie zrobiony, że...

Hostowałem go kiedyś na rapida, ale miałem formata, nie zapisałem sobie go i teraz nawet na youtube nie ma filmiku.
A name sorca to chyba było "Caradryan" czy jakoś tak, serv Antica. ;-)
Aha, zapomniałbym, muzyczka do niego to Get Ready.

Johanes19
21-02-2008, 09:11
Ku*wa sciagnolem se to bo tak zachwalaliscie sciagam tibie 7.4 zeby ogladnonc a tu error i musialem usunac tibie i zznikly wszystkie mapki co zwiedzilem aff!!!

chuakerr
21-02-2008, 12:36
Ku*wa sciagnolem se to bo tak zachwalaliscie sciagam tibie 7.4 zeby ogladnonc a tu error i musialem usunac tibie i zznikly wszystkie mapki co zwiedzilem aff!!!

No to niezły z Ciebie matoł, a co myślałeś że sama kopia się zrobi i wyśle na rapida i a wypadek na speedy.share?? tak to tylko etoric pajac myśli, następnym razem skopiuj folder Automap z folderów użytkownika gdzieś w danych aplikacji, xp a vista mają inaczej więc sam poszukaj.

btw lepiej skopiować cały folder tibii i tam walnąć tibicam jak coś zjebiesz to usuwasz folder ręcznie i nic się nie dzieje, a folder pierwszy masz cały czas

Etoric to 24 godzinny kolega z forum.tibia.pl który potrafi się przypierdolić do każdego matoła dostosowując się do jego poziomu. I nie grzeb w tym śmietniku tam nikt lootbaga nie ukrył.

boston808
21-02-2008, 13:05
@Hugo
Tak dokładnie o ten film mi chodziło ;D Odnalazłem go teraz w swoim zbiorze filmów :p Za każdym razem jak to oglądam to wzbiera we mnie niesamowity śmiech :DDD Najlepsze pk jakie w życiu oglądałem... :)

Cery
21-02-2008, 14:15
@Cery

Wyluzuj, nie spinaj dupy i idz bocic swojego knighta :D

Nie boce :(

popatrz kurwa na swój podpis

Na pewno nie ukazuje takiej głupoty jaki jest naród polski :*

Pojeban
21-02-2008, 14:19
Teraz taki uciekinier przytrzyma F1 i nie musi się martwić o to, że nie zdąży się uleczyć.. Myśl zanim coś napiszesz.

Acko.. Szacunek dla tego gościa. On i jego team.. Pro ;)

ty ciemanku jebany.... na 44lvl sa male poty co daje 100~ zycia co mu to da jak go ganialo 10+ typa co moze sd bic w tej tibi
TO TY MYSL ZANIM COS NAPISZESZ
i jesli nawet byla by to tibia 8.0 to tez by padl bo mial za malo hp zeby przyjac na klate ze 4sd 4 belty i 4 mieczy i zeby se dalej biegac na yellow zeby sie uhnac do full zycia

NIE NAWIDZE NOOBOW MYSL MYSL TYPJU MYSL

=eQQ=
21-02-2008, 14:20
Ehhh, Acko byl naprawde pr0. Dzieki wielkie jeszcze raz za pomoc w odnalezieniu tego filmika. ^^'

Ehh, aż takie super pvp to nie jest, ale jest dobre :P.

Aha a jak to działało z tymi parcelami?

Jasne, pewnie masz lepsze. Odezwal sie ten, z data dolaczenia 2k8. Pewnie grasz w tibie od kiedy jest wbudowany cipbot i myslisz ze jestes zią. Jak ja nie lubie takich ludzi : | Nie potrafia przyznac komus wyzszosci...

Jak macie jeszcze gdzies ten filmik z pk tego 62 sorca na Tibii 7.2 to wrzucajcie smialo ; )

Hugo
21-02-2008, 14:25
@Hugo
Tak dokładnie o ten film mi chodziło ;D Odnalazłem go teraz w swoim zbiorze filmów :p Za każdym razem jak to oglądam to wzbiera we mnie niesamowity śmiech :DDD Najlepsze pk jakie w życiu oglądałem... :)

A GDZIE LINK!?!

Wal na rapida i podaj link, muszę go mieć ;D.

boston808
21-02-2008, 14:33
link mam tylko do wersji .rec jeżeli to Cię zadowala to łap ;p

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9

Dawergo
21-02-2008, 15:11
ty ciemanku jebany.... na 44lvl sa male poty co daje 100~ zycia co mu to da jak go ganialo 10+ typa co moze sd bic w tej tibi
TO TY MYSL ZANIM COS NAPISZESZ
i jesli nawet byla by to tibia 8.0 to tez by padl bo mial za malo hp zeby przyjac na klate ze 4sd 4 belty i 4 mieczy i zeby se dalej biegac na yellow zeby sie uhnac do full zycia

NIE NAWIDZE NOOBOW MYSL MYSL TYPJU MYSL

Pomyliłeś tematy? Ten film jest z tibii 7.4 a nie 8.1 czy 8.0... Jeszcze jedno, jak się umie grać i trafi na noobów którzy cie gonią można z takim lvlem uciec.

@Topic

Jedno z najlepszych pk jakie widziałem :D Już to kiedyś oglądałem ale gdzieś mi sie ten filmik zapodział :(

Pojeban
21-02-2008, 15:26
Pomyliłeś tematy? Ten film jest z tibii 7.4 a nie 8.1 czy 8.0... Jeszcze jedno, jak się umie grać i trafi na noobów którzy cie gonią można z takim lvlem uciec.

@Topic

Jedno z najlepszych pk jakie widziałem :D Już to kiedyś oglądałem ale gdzieś mi sie ten filmik zapodział :(

jak bys czytal posty a nie odrazu na ostatnia sotro to bys teraz nie pisal takich bzdur do mnie -.- nawet nie masz pojecia o czym ja sie klucilem z tamtym noobem

Jarzabek
21-02-2008, 16:04
@=eQQ=

Ja gram w Tibie od czasów 7.1, ale byłem totalnym noobem, który 15 lvl wbijał 5 miesięcy, możesz nie wierzyć, ale mnie to chuj obchodzi. Jak chcesz to możesz zrobić chara na Pandorii i sie zapytać paru rookstayerów, to ci powiedzą, że znają mnie z czasów 7.1-7.4 -.-. Ja te forum przeglądam od 2005 roku, a to, że konto nowe zrobiłem, to nie znaczy, że jestem noobem, który gra od czasów cipbota _._.

=eQQ=
21-02-2008, 16:48
Moze i tak, ale zachowujesz sie jak typowy dzieciak ktory chcac sie dowartosciowac probuje wszystko wmawiac ze cos takiego co np. Acko pokazal w tym filmie to dla Ciebie pikus. Napewno potrafisz lepiej. Szczegolnie na tym swoim Rooku~.

Cornelo
21-02-2008, 17:06
=eQQ=
To co pokazał Acko to naprawde świetne pvp lecz niemożna powiedzieć że najlepsze bo takie coś nie istnieje, ponieważ każdy kiedyś pada i trafia na lepszego od siebie. Takie pvp to kiedyś była codzienność w wykonaniu wielu ludzi niestety po wprowadzeniu hotkeyów się skończyło... A pozatym chcesz zobaczyć świetne pvp to wejdź na jakiś ots 7.6 lub starszy gdzie niema cheaterów i tym podobnych i się przekonasz że nadal ludzie tak umieją a nawet lepiej :p

Salodelissss
21-02-2008, 17:39
jeszcze jak by ktos zapodal link do tibicam 7.21 to by bylo super xD

Tentotrix
21-02-2008, 18:33
to co zrobil acko na tym filmiku to poprotu mistrzostwo..koles nie dosc ze byl w trapie,musial sie uhac najszybciej jak sie da ,to jeszcze odpychal przeciwnikow i uciekal z trapa...to sie nazywa skill..a bota na 100% nie ma co widac po tym ze :otwiera bp(bot by poprostu leczyl :) ) sa sceny co goni go 1-2 osoby i uha sie na roznych poziomach hp (raz na green raz na red ^^ ) acko jest pr0 , ale nalezy zauwazyc ze to titania , świat The Unit - gildi o jednym z lepszych pvp w Tibi ! tam takie akcje byly na pozadku dziennym ;]

k0_zerg_nutty
21-02-2008, 19:18
Nie dosc ze lal w waskich pomieszczeniach to do tego noobow mistrza w nim nie widze bo uciekal w kolko i opanowal zimna krew. Mistrzem by byl jakby mial 130 lvl 9 mlvl bp potow i explo a nie exori raz na jakis czas a ze 70 rp leci bez run z 600 mana to taki mastah. Przeceniacie go moze jest dobry ale nie taki doskonaly.

Ciekawe... Poty w tibi 7.5 czy 7.4... i w dodatku tamte czasy byly calkowicie inne, lepsze -.-
A tak do tematu

Filmik ten jest zarabisty z tego co widze po outiftach z youtube, to to mi przypomina... Titanie :D:D ale nie jestem pewny... : P

a skad mozna sciagnac tibiecam do wersji 7.4 czy 7.5... : ]??

Dawergo
21-02-2008, 19:38
jak bys czytal posty a nie odrazu na ostatnia sotro to bys teraz nie pisal takich bzdur do mnie -.- nawet nie masz pojecia o czym ja sie klucilem z tamtym noobem

Masz troche racji, ale jakbyś pisał w normalnych czasach posty nie byłoby nie porozumienia, a u ciebie jedno słowo czas przeszły jedno przyszły a jeszcze inne teraźniejszy, ale i tak przepraszam.

Dawergo

Salarigoth
21-02-2008, 19:46
Ciekawe... Poty w tibi 7.5 czy 7.4... i w dodatku tamte czasy byly calkowicie inne, lepsze -.-
A tak do tematu

Filmik ten jest zarabisty z tego co widze po outiftach z youtube, to to mi przypomina... Titanie :D:D ale nie jestem pewny... : P

Gram od tibi 7.27 wiec mnie nie ucz.

Lotress
21-02-2008, 19:55
A tak do tematu

TibiCam do 7.4
http://download.tibia.org.pl/index.php?action=license&id=2&file=101

P.R.O.S.T.O.
21-02-2008, 23:52
Z Perspektywy Acko (tego z niższym lvlem ; ))

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/466
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/465

Film po prostu przekozacki! Takiego popisu PVP to jeszcze nigdy nie widziałem! Ponadczasowy :]

Pozdro:D!

wahibi
22-02-2008, 12:00
Bo kiedyś to były czasyy
Pamiętam jak sie robiło trapy 10 srockiem mogłeś rozjebać 100 kina :P
jak juz wpadnie w trapa to nie wyjdzie druga osoba wchodzi w dziurę i sie nie może uhać ;D Pięknie byłoo :evul:

Askaral
22-02-2008, 13:27
@=eQQ=:
Nie naskakuj od razu na tego komu to pr0 masta pvp sie nie podobalo, kazdy ma inny gust. Co do hotkeyow... Dawniej co 2 gracz i tak mial bota wiec nie gadaj o jakims super pvp.

Btw. Widze ze na forum panuje dziwna moda na wychwalanie starej, kwadratowej tibii, i kazdy kto ja wychwala mysli ze jest pr0, chociaz pewnie nawet polowa z was nie grala na 7.4~Jak dla mnie tibia teraz jest o wiele lepsza niz dawniej, chociaz faktem jest ze jest za latwa.

Uwazam ze to zadne pvp, przez idiotyczny system starej tibii czlowiek nie mogl sie leczyc jak cos w nim stalo n/c i to ma byc uber pvp tego acka, zabijanie ludzi ktorzy mogli sie jedynie exurowac? Legenda pvp?
Pffff

jerrry
22-02-2008, 14:07
@pan u góry.
skomentuje krótko: żal...

wyobraź sobie teraźniejsze pvp które polega na naciskaniu hotkey'a i prawidłowym rzucaniu m walli. ludziu, gram od klienta 7,4 i uważam, że klient 7.6 był najlepszym jaki dotąd powstał. i powątpiewam że grasz od 7.4 (mimo że tego nie zadeklarowałeś) więc wyjdź. i nie trzaskaj drzwiami.

@topic: b.dobre pvp które pokazuje jak można wykorzystać przewagę (uwaga) głowy i rozumu ;P
(choć nie najlepsze jakie oglądałem)

Casiddy
22-02-2008, 14:08
Witam

Moglby ktos przyblizyc mi sposob ogladania filmow z z tibi 7.4? Trzeba miec stary plik .mda or so?

Pliz help mi.
Z gory thx za pomoc :)

Hugo
22-02-2008, 14:19
to co zrobil acko na tym filmiku to poprotu mistrzostwo..koles nie dosc ze byl w trapie,musial sie uhac najszybciej jak sie da ,to jeszcze odpychal przeciwnikow i uciekal z trapa...to sie nazywa skill..a bota na 100% nie ma co widac po tym ze :otwiera bp(bot by poprostu leczyl :) ) sa sceny co goni go 1-2 osoby i uha sie na roznych poziomach hp (raz na green raz na red ^^ ) acko jest pr0 , ale nalezy zauwazyc ze to titania , świat The Unit - gildi o jednym z lepszych pvp w Tibi ! tam takie akcje byly na pozadku dziennym ;]

Widać, że nie wiesz o czym mówisz.
Dawniej boty otwierały bp.
Jak bot mógłby leczyć, nie otwierając bp bez hotkey'ów?
To tylko teraz tak można :<.

Tentotrix
22-02-2008, 15:22
@=eQQ=:

Uwazam ze to zadne pvp, przez idiotyczny system starej tibii czlowiek nie mogl sie leczyc jak cos w nim stalo n/c i to ma byc uber pvp tego acka, zabijanie ludzi ktorzy mogli sie jedynie exurowac? Legenda pvp?
Pffff
co za kretyn..nie chodzilo tyle o to ze trapowal ludzi,ale on to ze zdolal uciec przed gildia 100+ ,a byl kilka razy w stytuacji tragicznej,pomimo to zdołal odepchnac wroga i uciec..ale ofc ty bys to lepiej zrobil...panie super mega pr0 ....zal.pl

Cery
22-02-2008, 17:14
@=eQQ=:
Nie naskakuj od razu na tego komu to pr0 masta pvp sie nie podobalo, kazdy ma inny gust. Co do hotkeyow... Dawniej co 2 gracz i tak mial bota wiec nie gadaj o jakims super pvp.

Btw. Widze ze na forum panuje dziwna moda na wychwalanie starej, kwadratowej tibii, i kazdy kto ja wychwala mysli ze jest pr0, chociaz pewnie nawet polowa z was nie grala na 7.4~Jak dla mnie tibia teraz jest o wiele lepsza niz dawniej, chociaz faktem jest ze jest za latwa.

Pffff

WELCOME CHILDREN RÓD !

Askaral
22-02-2008, 18:51
Tiaa najlepiej zwyzywac kogos kto sie nie zgadza z wiekszoscia ;)
THIS IS POLSKAAAAAA
@Jerry:
A jakie to ma znaczenie od jakiej tibii gram? Jesli gram od 7.4 jestem lepszy od tego co gra od 8.1? Get a life.

A ten Acko sux i tyle, leje na wasze bluzgi dzieci :)

Overlord
22-02-2008, 19:47
@Co do Acko
Widać, że gość miał obcykany teren i wiedział coś o tej grze B) Wielki PLUS dla niego.

@Co do tematu
Bardzo dobry temat. Można powspominać :]

Ale to były uroki starszej tibii :) Teraz już nie uciekniesz przed tyloma h lvlami bo wystarczy zaznaczyć na battle gościa i naciskając hotkey puszczać wszelkie runy. Kiedyś trzeba było mieć umiejętności grając w tą grę żeby gdzieś zajść. Był nawet temat na tibia.com żeby utworzyć serwer z podstawami 7.4-7.6 i oczywiście zagłosowałem na ten pomysł, bo uważam że to świetna propozycja dla graczy, którzy wolą tamtą wersje.

PzDr dla wszystkich graczy tibii 7.4-7.6

=eQQ=
22-02-2008, 20:21
THIS IS POLSKAAAAAA
@Jerry:
A jakie to ma znaczenie od jakiej tibii gram? Jesli gram od 7.4 jestem lepszy od tego co gra od 8.1? Get a life.

Oczywiscie, Acko sux. Kolejny, ktory probuje dowartosciowac sie poprzez nie przyznanie wyzszosci komus, kto na to jak najbardziej zasluguje. Zastanow sie, czy sam bys przezyl chociazby 1/10 sytuacji w ktorych znajdowal sie Acko. Jesli dalej uwazasz ze jest 'sux', to zastanow sie jaki ty jestes, panie dorosly. Nie wiem jak dla ciebie ma wygladac pokaz genialnych umiejetnosci pvp.

Btw. nie mieszkam w Polsce.

Koszyk
23-02-2008, 02:25
=eQQ=
To co pokazał Acko to naprawde świetne pvp lecz niemożna powiedzieć że najlepsze bo takie coś nie istnieje, ponieważ każdy kiedyś pada i trafia na lepszego od siebie. Takie pvp to kiedyś była codzienność w wykonaniu wielu ludzi niestety po wprowadzeniu hotkeyów się skończyło... A pozatym chcesz zobaczyć świetne pvp to wejdź na jakiś ots 7.6 lub starszy gdzie niema cheaterów i tym podobnych i się przekonasz że nadal ludzie tak umieją a nawet lepiej :p

Nie istnieje od wprowadzenia mozliwosci leczenia sie na hotkeyu.
Hmm mysle ze nie wielu ludzi potrafilo okazac zimna krew w takich sytuacjach.

Pffff

Zadne pvp? To ucieknij przed 15 osobami 100+ na 40 lvlu to Ci pogratuluje :)

Ma znaczenie od jakiej tibi grasz bo jesli grasz od 7.3+ to zauwazysz gigantyczne zmiany jakie zostaly wprowadzone chociazby do 7.6 a od 7.6 w gore do 8.1 wprowadzono takie zmiany ze jakby wprowadzono takie odrazu z 7.3 na 8.1 to 80% spolecznosci przestaloby grac w tą gre.

Anyway.

Jesli Acko sux to Ty pewno evul mastah pvp jestes. Nie chcialbym sie z Tobą zmiezyc.

Bimmber
23-02-2008, 09:34
THIS IS POLSKAAAAAA
@Jerry:

Świat: Celesta

Nic dodać nic ująć : ))))

Koszyk
23-02-2008, 14:20
Nic dodać nic ująć : ))))

dodam cos lepszego!

Character Deaths
Feb 19 2008, 12:45:55 CET Died at Level 93 by a carrion worm

jak do tego doszlo? 8o8o8o

Cery
23-02-2008, 14:24
dodam cos lepszego!

jak do tego doszlo? 8o8o8o

Ktoś tu botuje XD

=eQQ=
23-02-2008, 16:03
Jan 22 2008, 10:14:05 CET Died at Level 89 by a mammoth
yeah pierwszy ded na kicku \o/

Taaaaaa, na kicku ; )

Casiddy
23-02-2008, 16:32
ponawiam moja prosbe o pomoc w obejrzeniu filmikow z 7.4

naprawde narobiliscie mi smaka a nie wiem jak to otworzyc :(

pzdr :d

Fidel
24-02-2008, 00:09
ponawiam moja prosbe o pomoc w obejrzeniu filmikow z 7.4

naprawde narobiliscie mi smaka a nie wiem jak to otworzyc :(

pzdr :d

Aby ogladac filmiki z pod Tibii 7.4 musisz miec oczywiscie klienta zainstalowanego i Old TibiCAM'a, ktorego juz inni podali linki looknij wyzej. I reszte normalnie jak dzis, nic sie nie zmienilo. PzDr :)

dejw
24-02-2008, 04:19
ajajaj moj swiatek, na ktorym kiedys tez walczylem :]

ehh, szkoda ze nie ma juz tak jak kiedys :\ a ten acko - najwiekszy respect, nie widzialem jeszcze tak wyjebanego filmiku ;p dla noobow, ktore mowia 'gonily go nooby to uciekl' - kolesie w pomaranczowych outfitach, ktorzy gonili acko to gildia UNIT - wedlug wiekszosci uznana za najlepsza gildie w historii tibii. tak wiec uciec przed nimi, przed parunastoma 100lvlowcami, samemu majac 45 - to jest dopiero wyczyn ;p

no i ta grafika w tibii 7.4 ... i te outfity, szczegolnie z mieczykiem... kurwa dla tej grafiki wlasnie po czesci warto bylo grac, obecna '3d' grafa w tibii wrecz odpycha (graczy, ktorzy pamietaja najlepsze czasy tibii)

@filmik

a ten boskizeuss tez w sumie dawal rade jak uciekal ;p ale i tak acko the best

pozdrowki dla graczy 7.4-7.6 - BRING BACK 7.4 CLIENT!! FOR TRUE PLAYERS !!

pozdro!