PDA

Pokaż pełną wersje : do czego sluzy Destroy Field

remigiuszkot1
04-03-2008, 15:01
mam pytanie do czego sluzy run Destroy Field probowalem na potworach ale nic sie nie dzialo

Prosze o odpowiedz bez wysmiewania sie :p:):)

Avallach
04-03-2008, 15:04
albo nędzna prowokacja albo dziecko ktore nie umie sobie przetłumaczyć nazwy.

Szukaj a znajdziesz ;] (http://forum.tibia.pl/search.php)

ew. Translate.pl

@Slythia
Jak moglas? ;]

Slythia
04-03-2008, 15:08
Mam dzis dobry nastroj :)

Prosze bardzo:
Destroy Field

remigiuszkot1
04-03-2008, 15:48
nic z tego linku nie wiem moze wy mi napiszecie PROSZE;(;(

Slythia
04-03-2008, 15:53
nic z tego linku nie wiem moze wy mi napiszecie PROSZE;(;(
Lol.

Po prostu usuwa fieldy... Jak energy field (pole energi na ziemi), fire field (ogien) etc.

Yoh92
04-03-2008, 16:03
Drogi Użytkowniku, Remigiuszkot1.

Użytkownicy, którzy napisali wyżej, już pomogli. Jeżeli dalej nie rozumiesz, i nie chce ci się klikać w Linki oraz Szukać, to przeczytaj, to:

DESTROY FIELD RUNE
Najprościej mówiąc, ta Runa niszczy Field's. Jeżeli nie wiesz co to Field, to polecam skorzystanie z Translate.pl.
Runa może zniszczyć Ogień, Truciznę lub Energię, którą zostawiły po sobie zabite potwory. (Zamieniając się w Field'a lub rzucając jakiś Czar zostawiający Field'y.) Można także powiedzieć, iż Field jest pułapką na Mapie, a DF może go zniszczyć. Najlepiej mieć w BP kilka takich Runek, jak idzie się gdzieś w podziemia lub na expowisko, gdzie są Field'y.

W świecie Tibii, magiczne pola są często spotykanym zagrożeniem. Pomijając zdolność wielu poszukiwaczy przygód do używania runów tworzących pola, jest wiele innych przyczyn ich powstawania, między innymi pułapki, różne istoty atakujące oddechem, a nawet ich w pełni naturalne występowanie. Bycie uwięzionym między takimi groźnymi polami to nieprzyjemne doświadczenie, które ma za sobą większość wprawionych poszukiwaczy przygód. Wielu z nich żyje tylko dzięki posiadaniu kilku runów zniszczenia pola! Run tego niezastąpionego zaklęcia zawsze powinien znajdować się w plecaku każdego poszukiwacza przygód.

Pozatym, jesteś zwykłym Spamerem. Rozumiem że nie chce ci się klikać w Linki, ale opcja "Szukaj" nie boli. Zdaje mi się, że jesteś zwykłym Trollem i jest to prowokacja.
Nie pytaj już co to DF (Destroy Field), skoro już ci go opisałem X(

@Slythia Heh.. Tak można najprościej powiedzieć. Myślę że ten User to zwykły Troll, który będzie się chwalił kolegom, że napisał na najbardziej znanym w Polsce Forum o Tibii -.- Zapewne więc napisze, że nie zrozumiał tego co napisałać 8o

Alcata
11-03-2008, 12:21
Warto wtracic nie tylko dla autora tematu,ale i dla wszystkich, ze na serwach pvp MUSISZ nosic w bp 5-6 runek destry fieldsow ;p

Slythia
11-03-2008, 12:48
Warto wtracic nie tylko dla autora tematu,ale i dla wszystkich, ze na serwach pvp MUSISZ nosic w bp 5-6 runek destry fieldsow ;p
A dlaczego? Ja nie nosze :(

@down
Chcialam tylko udowodnic, iz nie trzeba nosic. Gram na pvp-enfo...
Masz racje. Lecz zauwaz, ze jest tak w wiekszosci tematow na tym forum...

virrus
11-03-2008, 13:42
A dlaczego? Ja nie nosze :(

Co może to nasza wina? Ojoj... :(

@Topic: Nie rozumiem koleś chciał o pomoc a wy (są wyjątki) go jedziecie, że szukać mu się nie chce. Zamiast takiego zachowania (które i tak jest b. żenujace niż autor no ale cuż...) lepiej było by odpowiedzieć... :baby:

To tyle...

ripper
11-03-2008, 14:27
Skasować post, źle przeczytałem.