|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() albo nędzna prowokacja albo dziecko ktore nie umie sobie przetłumaczyć nazwy.
Szukaj a znajdziesz ;] ew. Translate.pl @Slythia Jak moglas? ;]
Ostatnio edytowany przez Avallach - 04-03-2008 o 15:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
|
![]() nic z tego linku nie wiem moze wy mi napiszecie PROSZE
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Po prostu usuwa fieldy... Jak energy field (pole energi na ziemi), fire field (ogien) etc.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Legenda Tibi
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Drogi Użytkowniku, Remigiuszkot1.
Użytkownicy, którzy napisali wyżej, już pomogli. Jeżeli dalej nie rozumiesz, i nie chce ci się klikać w Linki oraz Szukać, to przeczytaj, to: DESTROY FIELD RUNE Najprościej mówiąc, ta Runa niszczy Field's. Jeżeli nie wiesz co to Field, to polecam skorzystanie z Translate.pl. Runa może zniszczyć Ogień, Truciznę lub Energię, którą zostawiły po sobie zabite potwory. (Zamieniając się w Field'a lub rzucając jakiś Czar zostawiający Field'y.) Można także powiedzieć, iż Field jest pułapką na Mapie, a DF może go zniszczyć. Najlepiej mieć w BP kilka takich Runek, jak idzie się gdzieś w podziemia lub na expowisko, gdzie są Field'y. Cytuj:
Nie pytaj już co to DF (Destroy Field), skoro już ci go opisałem ![]() @Slythia Heh.. Tak można najprościej powiedzieć. Myślę że ten User to zwykły Troll, który będzie się chwalił kolegom, że napisał na najbardziej znanym w Polsce Forum o Tibii -.- Zapewne więc napisze, że nie zrozumiał tego co napisałać ![]()
Mój Blog na Tibia.pl: http://forum.tibia.pl/blog.php?u=112404 . << NOWY WPIS!! Nick: [char]Legenda Tibi[/char] Świat: Astera Profesja: Druid Best Solo: [monster]Demon Skieleton[/monster] Best Team: [monster]Dragon[/monster] Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Yoh92 - 04-03-2008 o 16:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2008
|
![]() Warto wtracic nie tylko dla autora tematu,ale i dla wszystkich, ze na serwach pvp MUSISZ nosic w bp 5-6 runek destry fieldsow ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
@down Chcialam tylko udowodnic, iz nie trzeba nosic. Gram na pvp-enfo... Masz racje. Lecz zauwaz, ze jest tak w wiekszosci tematow na tym forum...
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 11-03-2008 o 13:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
Lokacja: Exiva Rox
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: //--BraK--\\
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 7
|
![]() Co może to nasza wina? Ojoj...
![]() @Topic: Nie rozumiem koleś chciał o pomoc a wy (są wyjątki) go jedziecie, że szukać mu się nie chce. Zamiast takiego zachowania (które i tak jest b. żenujace niż autor no ale cuż...) lepiej było by odpowiedzieć... ![]() To tyle...
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Skasować post, źle przeczytałem.
Ostatnio edytowany przez ripper - 11-03-2008 o 14:34. |
![]() |
![]() |