Pokaż pełną wersje : Best PVP Serv?
Więc tak, w Tibie nie grałem od paru miesięcy... grałem na wielu światach na aldorze i refugi zaczynając i na harmoni, beryli kończąc...
Ostatnio znów zacząłem grac na Uniterze... no ale lagi kicki.. nie da rady....
A, że nie ma dobrego GER NON PVP zdecydowałem się zagrac na PVP, moje wymagania to:
Wojna, w której wygrywają 'nasi'
Nie ma za dużo PA ani PK (wiem, że musi byc, ale bez przesady..)
Huntów za nic
No i rekordów po 1k online...
No i ofc GERMANY... bo USA to jest lol.pl
A i żeby nie było że wbije 50/100/150 lvl i dostaje msg, że mam płacic...
Dodam, że zastanwiam się nad Isarą albo Obsidią, ale inne jak najbardizej wchodzą w grę.
Omnadren
12-03-2008, 15:18
jak chcesz to mozesz ze mna zaczac grac na furorce:] moim zdaniem dosc przyzwoity serwer , 90% polacy:))) a jak pk i pa to nie wiem:] ale proboje tam grac
FURORA? Jak wiem to Furora jest serwerem wiecznej wojny xD
Radzę Ci grać albo na Spahirze albo na Xerenie ;)
Omnadren
12-03-2008, 16:58
na saphirzE? oiii tam raczej nie , ja tam gram od dluzszego czasu i masz 50+lev i wiedza ze jestes polakiem to nie pograsz:)
przyzwoity serwer , 90% polacy:)))
Sprzeczność.
FURORA? Jak wiem to Furora jest serwerem wiecznej wojny xD
Radzę Ci grać albo na Spahirze albo na Xerenie ;)
Też polecam Xerenę, przeniosłem sie tam z Aldory i nie żałuję ;)
Wojna, w której wygrywają 'nasi' Wojna, ktora wygrywaja Polacy, jest pierwszym znakiem ze z serwerem bedzie cos nie tak.
Utopii nie znajdziesz, moja rada - nie graj w Tibie.
przyzwoity serwer , 90% polacy:)))
Sprzeczność.
Wojna, ktora wygrywaja Polacy, jest pierwszym znakiem ze z serwerem bedzie cos nie tak.
ZNALAZŁEM BRACI !!! WREŚCIE _/
Tam gdzie gra większość polaków nie da się grac... złodzieje, nooby, dzieci neo etc.
Polecam Antice tam jest mniejszość polaków.
lolol ja nie napisałem, że chce dużo PL... A nasi miałem na myśli, że Polacy nie mają hunta za narodowośc... (na beryli spartanie gonili mi 25 palka + mojego qmpla 30 i 40 knighta.... ledwo co nam dali rade w 4 x 80+ms rotfl)
A moze pvp-enfo?
żart-psikus? xd
No, jeżeli nie ma dobrego PVP to się posłucham twojej rady ;s
No chyba, że macie inne sugestie? Co z Isarą i Obsidią?
żart-psikus? xd
No, jeżeli nie ma dobrego PVP to się posłucham twojej rady ;s
Czemu zart? Ja lubie dolere ;). Dosc malo polakow, tylko ta wojna...
Jezeli nie jestes duzym cfaniakiem to polecam Ci Askare =] Wojen nie ma jako takich (miedzy gildiami tylko). W ogole fajna atmosfera, zalezy tez od miasta. Jakbys zdecydowal sie na Askare to polecam Ci Kazo =] sam tam jestem, kazdy kazdego zna i w ogole jest spoko : p
Thoria
Wojna,wojna,wojna.
Bloodz dostają ostro w dupsko od Kamikadze( 348 : 377 ) Wszyscy się hackują(Niesamowity Marcin podobno dostał owna)
Ja tam grałem do 40 lvla i nikt mnie nie huncił za free i nigdy nie musiałem płacić : ] Dodam, że tam się tak ostro napier*alają, że nikt nigdy nie osiągnął 200lvla ; o
Temat, dotyczący wojny.
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2032333
Iridia! Dlaczego hm... bo ''Nasi" dostają w dupe, bo jest wesoło, PA i PK na porządku dziennym, gospodarka w rozsypce. Najlepszy serwer na jakim grałem. Tyle (post nie jest ironiczny oczywiście) =p
Nie takiego serwera, którego można nazwać 'best pvp serwer'. Na każdym (praktycznie) są wojny, PA i pk. Najlepiej idź na taki serwer gdzie masz znajomych, którzy będą mogli Ci pomóc. Albo po prostu nie graj :)
A ja polecaaaaam............ Valorie! xD
Nie wygrywają nasi, pa wcale nie ma.... Szybko wbijesz 200 poziom z pomocą kolegów szwedów :D.
zbanujMniePlx
21-03-2008, 11:36
Hail xerena ! 0 kickow ,lagow ,ger , ale w ch*j pa i to niestety Polakow ;/ jest teraz obecnie wojna miedzy 2 czy 3 gildiami z top ,ale jak dopiero zaczynasz to nic ci nie zagraza oprocz pk z vortexami na trollach ab albo dwarfach (albo moj 20 pal/20knight :>)
Jamera. mało polaków, trochę brazoli. Nie wychylaj się specjalnie to sobie pograsz ;-)
edit
Zapomniałem dodać, mało lagów i kicków. Szczerze mówiąc, ani tego, ani tego daaawno nie miałem.
Nova, kto raz zagrał ten wie o czym mowa.
Nova, kto raz zagrał ten wie o czym mowa.
Grałem, a z powodu ówczesnego North Star (bodajże 2005 rok) odszedłem z serwera, a wygląda na to, że Nordic Battle Group wygrają wojnę - Nove odradzam, natomiast polecam Valorię. Naprawdę - mało PA ze strony HLVLs, jednakże jest sporo PK...
Kapitan Chrupek
28-03-2008, 05:47
Nebula i nic wiecej !!
PawlinhoSDZ
28-03-2008, 13:03
Ja gram na Xerena i powiem że nie narzekam. Jak nie nobisz, nie prosisz o itemy, nie wyzywasz to masz lajt. Np. mój kolega z Xerena i zarazem z rl ciągle deda bo nobił itp.itd Na Xerena żeby grać to trzeba mieć troche pojęcia o Tibii. Przeważają Szwdzi, ale myślę, że niedługo Polaczki zaczną rządzić. Wojny są jak NA KAŻDYM serwie pvp. Polecam Xerena:cup:
Grałem, a z powodu ówczesnego North Star (bodajże 2005 rok) odszedłem z serwera, a wygląda na to, że Nordic Battle Group wygrają wojnę - Nove odradzam, natomiast polecam Valorię. Naprawdę - mało PA ze strony HLVLs, jednakże jest sporo PK...
Tak lecz w Nordic Battle Group znajdują sie Polacy i Szwedzi tak jak i w Ragnarokach więc w jedej i drugiej gildii rodaków nie zabraknie :)
Hiberna _/
Nie idź na saphire czasami, jak przegrywaliśmy wojnę na hibernie próbowaliśmy tam grać, po wbiciu ~100lvli mieliśmy wojnę z jakimiś Nobztraktami etc (Guildia się zwała chyba neco niemam pewności) przez brak magów w guildi (mieliśmy tylko 4 magów 100+ i trzech ~70+) nie mieliśmy najmniejszych szans na wybicie.
A co do hiberny, nie wiem czy to wasi czy nie, w każdym bądź razie moi wygrywają wojnę (guildia szwedzko-polsko-holendresko-brazylijsko-meksykańsko-angielsko-hiszpańska) a walczymy przeciwko komu? Guildi szwedzk-polsko-hiszpańskiej... Jest to dziwny serwer, ale po grze na furorze (90rp) saphirze (110rp) Lucerze (70rp) Antice (50ek) Aldorze (40ms _/) Hiberna podoba mi się najbardziej, tu zacząłem grę i tu mam zamiar ją kiedyś skończyć (narazie nie planuję tego robić). I jak widzicie po narodowościach osób biorących udział w wojnie niema tutaj czegoś takiego ja padanie za narodowość. Raz był taki konflikt Guildia Gladsheim, 1 osoba z Uncommon Valor i kilka z Hardstyle szukały przeciwników i zaczęły zabijać ludzi z venezueli, ale konflikt został zażegnany w momencie jak wróciliśmy na serwer
Nie polecam gry na obsidi, duże zagęszczenie random PA.
Arcania równierz może okazać się dobrym pomysłem, wkońcu LR wygrywa wojnę ;]
W/e wybór należy do ciebie
Yours, Kasek
Tak lecz w Nordic Battle Group znajdują sie Polacy i Szwedzi tak jak i w Ragnarokach więc w jedej i drugiej gildii rodaków nie zabraknie :)
Tak, ale Ci z NBG to ex-formermembers of North Star. ;)
Ragnarok, to dawne White Eagle.
Ja grałem na wielu PvP ale najlepsza moim zdaniem jest KYRA.
Mało PK przynajmniej w Thais. Można sobie samemu spokojnie popekować.
Nie ma akcji typu "Pej or daj!!!".
uzytkownik2000
23-04-2008, 08:32
POwiem ci szczerze,nie słuchaj sie nikogo tu.Sam najlepiej dojdziesz do tego jak gdzie jest,ale odrazu odradzam Saphire,Furore i Thorie xD
SAPHIRA
300 OSUB MAX
PK JAK NA KAzDYM PVP
ALE CO NAJGORSZE SZWEDZI RZONDZA SERVEM AHAHA
JEST TEZ DUZO POLAKOW KTORZY WALCZA O SAPHIRE
JESLI MASZ MOCNY moZG JAK PADNIESZ TO ODROBISZ A NIE TO CO NIE KTORZY 1 DED na 60 LVlu 2 LVLE W DUl i JAKies EQ PEWNIE ODRAZU SIE ZALAMUJA I NIE GRAJA !tAKIM RADZE NA NON PVP JA JESTEM JEDNYM Z TYCH I PORZUCILEM SAPHIRA POSZEDLEM NA NON PVP :( ALE SZCZERZE
WKUR**** MNIE NON PVP LUDZI MILION ITP:( ALE NIE CHCE MI SIE JUZ WRACAC NOI JA NIE LUBIE PADAC:(:(:(:(:/
JESLI JESTES PRAWDZIWYM TIBIJCZYKIEM KTORY SIE NIE BOI 1 DEDA CZY 10 I WALCZy Z HONOREM O SERVER TO RADZE IDZ GRAJ NA SAPHIRA I IDZ DO AB TAM ALL POLACY!
POZDRO HAIL SAPHIRA HAIL ANY POLAND IN SAPHIRA GO GO TO SAPHIRA.
Wg. mnie jak lubisz mordobicie i fun z innych to bierz saphire (tak jak ja) . Warunek dobrej gry ? 1.Znajomości ;) 2.Conajmniej 1 bp health potions albo mana potions do 20 lvl . Ja z 20 lvl biegałem z 5 bp mana potions ;o 3.Skille . Bez dobrych skilli , zmiażdżą Cie w jeden dzień . 4.Dobry angielski . Bez tego będziesz wyśmiewany i hunted od low i h lvl . 5. Jak będziesz fajny to i SWE Cie polubi :p
uzytkownik2000
04-05-2008, 21:14
ja narazie to zaden serwer nie jest najlepszy
z góry odradzam
-saphira
-selena
-furura
-thoria
Nie słuchaj użytkowników (takich jak ten up) który wbił może 40 level i dostał hunta za to, że był w złym miejscu w złym czasie. Polecam Ci grać tam, gdzie masz kolegów, którzy mogli by Ci pomóc w razie potrzeby ;s
Od siebie polecam Galane, na której obecnie wygrywają Polacy, a z PA się nigdy nie spotkałem (wbiłem 60+). Jeżeli nie pasuje Ci ten server to polecam Furore. Tam panuje system każdy z każdym w wojnie. Ale 95 % to Polacy i da się z nimi grać w przeciwieństwie do swe, którzy jak się dowiedzą, że jesteś z Polski to nie pograsz sobie ;)
Wybierz askare 0 kicków lagów niema pa jest od strony rexis ale nie tak duze jak na Furorze wiec w 90% mozesz sie wybic B)
A ja szczerze polecam inferne (pvp - enforced)
Bardzo malo ludzi. Jesli grasz drutem albo magiem latwo zarobic na runkach SD. Bo ida jak woda. Jedyna wada to pk ;p ale odkad jest minimalny lvl wymagania runek to nie ma nob charow z sd wiec da sie zyc.
kodpocztowy
23-06-2008, 09:21
Na wszystkich swiatach pvp sa wojny i raz wygraja Polacy, a raz ktos inny. Jesli chodzi o PA to wedlug mnie jak rzadzili "inni" to nie bylo problemu, ale jak juz Polaki wygrali to sie zaczelo nonstop pa. I tak jest do dzisiaj. HAIL BERYLIA
sry za ten post ale musialem to napisac
Ryszard_Czolgista
24-06-2008, 16:16
Ja polecam auree ,panuje tu swiety spokój, wprawdze jest jakas wojna ale i tak jest zajebiscie, bardzo mało pk i pa, można spokojnie mowic do szwedów ze jest sie polakiem, nasi swe sa bardzo pokojowo nastawieni do polakow, daja free itanz itp, można sobie na el polaco w carlin postac i posmiac z noobów, ogólnie zajebisty serw goraco polecam
Holihelper
24-06-2008, 23:11
antica? hahaha dobry joke.... serwer tak porąbany ze szok :)) expisz na dragach wbija po ciebie dwoch 100lv i dajesz bohy albo gleba :)) sat i bey na wojne zbieraja... w kazo? pozowolenie na zabijanie od irt musisz miec czasem czekasz 2 tygodnie porazka !
wybierz morgane :D, duzo pa, pk teamow ;D
A ja nie chcąc tworzyć nowego tematu (ale przykładny user xD ) chciałem się zapytać kto by pomógł jakoś zacząć na serwerach pvp. Bo od 4 lat jakie gram w Tibie tylko non-pvp. Teraz myśle zacząć grać na pvp bo już mnie kolejki i nooby wnerwiają. Chciałbym zacząć grać paladynem. I prośba do osób, które byłe by chętne do pomocy. Oczywiście po pewnym czasie odwdzięczyłbym się za pomoc jak coś to pm.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.