Pokaż pełną wersje : Banshee Quest
Witam. Szukałem lecz nie znalazłem wiec postanowiłem założyć temat. Otóz moje pytanie brzmi następujaco:
JEżeli ktoś już wykonał wszystkie misje banshee questa to czy może ponownie wchodzić do final rooma? Nawet jeżeli zebrał wszystkie nagrody.?
Pytam ponieważ byłem, lecz z powodu nieprzewidzianych zdarzeń nie wziąłem Giant sworda, a chciałbym questa dokończyć razem z kolegą, który już kiedyś wykonał pełnego banshee.
P.s. Jeżeli ktos nie ma nic ciekawego do powiedzenia poza tematem to proszę o nie zaśmiecanie tematu.
Pozdrawiam
Nagravision
04-04-2008, 12:28
Gdzies slyszalem ze tylko raz mozna wejsc do final rooma. Ale nie jest to pewne na 100%
tyle to się zdołałem jeszcze dowiedzieć...
Tomorovik
04-04-2008, 12:58
Można wchodzić tyle razy co chcesz... To jest logiczne jeśli np są quest service do takich questów.
taa, ale byłeś kiedyś na quest service banshee, który obejmował także final rooma? ja nigdy takiego nie doświadczyłem, jeśli ty z takim byłeś to dzięki za info
Kurczakos
04-04-2008, 14:12
Nie, nie możesz wejść jeszcze raz do final rooma tego questu. Łatwo się domyślić dlatego że quest service czyszczą tylko droge i seale i odstawiają nas pod bramke do finall rooma.
Milten Magician
05-04-2008, 13:12
Do final rooma można wejść tylko raz, tylko nie wiem jak to sie ma do padnięcia w nim ale chyba jak padniesz bez brania nagród to można wejśc jeszcze raz.
To działa tak:
Wyszedłeś przez teleport - nie możesz wrócić
Zginąłeś w Final Roomie - możesz wrócić
Ja bylem kiedys na banshee quest, ktory byl prowadzony przes 2 h lvli.Po wykonaniu wszystkich misji nie bylo ich w final roomie wiec wnioskuje, ze drugi raz wejsc tam nie mozna
Jak napisał ktoś UP jeżeli wychodiłeś przez teleport już tam nie możesz wrócić, drzwi z czerwoną klamką będą zablokowane.
To działa tak:
Wyszedłeś przez teleport - nie możesz wrócić
Zginąłeś w Final Roomie - możesz wrócić
Potwierdzam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.