Pokaż pełną wersje : Strzały paladyna
Jestem poczatkujący i mam kilka pytań, jeżeli ktoś zna na nie odpowiedzi, to bardzo prosze aby mi ich udzielił...
1. Czy da się zrobić Fire Bug? A jeżeli to jak?
2. Ile razy można wykonać quest Tibia Tales: Tower Defence?
3. Czy da się zrobić lub zdobyć (oprócz questa) w jakikolwiek sposób earth arrow, flaming arrow, flash arrow, shiver arrow?
Z góry dziekuje ;]:D
Groo0oosZ
07-04-2008, 09:11
1. nie wiem
2. rowniez nie wiem xd
3. da sie kupic w sklepie pacc 6gp/each chyba:)
pozdrawiam
topic
wiki.hunted.pl i tam sobie znajdziesz :P
up
jak nie wiesz to po co sie wypowiadasz :P
1. Nie da się, można kupić za 100gp w Liberty Bay.
2. Na 99% jeden raz :). W innym wypadku, gracze mogliby w nieskończoność zdobywać nagrodę w postaci strzał.
3. Można kupić na terenie dla pacc. 6~gp za jedną, jak już kolega powiedział wyżej.
no właśnie a ja nie mam PACC :(
jeżeli ktoś natknie się na pomysł zdobycia tych strzał bez potrzeby posiadania PACCa, byłbym wdzięczny i prosze aby ta osoba do mnie napisala :)
A jezeli nic nie bedzie, to bd musial kogos znlezc zeby mi transportowal te strzały.... :(
Mati_Paurel
07-04-2008, 14:25
powiem ze te sztrzały są do nieczego, w draga walilem 70 max a ze zwyklych boltow 100+. Jesli masz silną wole i ci bardzo zalezy to rob noobchary i chodz nimi na uetsa.
P.S mam pytanie czy jesli stoje jedną kratkę od potwoar to hity beda mniejsze?
Azkabanczyk
07-04-2008, 14:55
Up: Tak beda mniejsze.
P.S mam pytanie czy jesli stoje jedną kratkę od potwoar to hity beda mniejsze?
tak beda mniejsze
teraz ja mam pytanie ktos wie o ile hity beda mniejsze
3 kratki od potwora /2 /1 p;p
co do pytan
fire buga nie da sie stworzyc /quest mozna wykonac tylko 1 raz/
zaczarowane strzaly mozesz kupic lub wyczarowac jezeli masz enhanted saphire/emerdal/ruby i uzyjesz któregos z nich na strzalach
lub wyczarowac jezeli masz enhanted saphire/emerdal/ruby i uzyjesz któregos z nich na strzalach
eee.... nie?
Te strzały są beznadziejne, nie nadają się kompletnie do niczego i nie warto zawracać sobie nimi głowy, mocniej bije się ze zwykłych boltów.
sory pomyłka ale spotkalem sie z tym ,ze sie je wyczarowuje za pomaca kamyczkow zreszta to by pasowalo
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.