PDA

Pokaż pełną wersje : Moje Konto!!!

...Kikeli...
09-04-2008, 13:49
Witam!!!

Ostatnio założyłem sobie konto na forum(drugie) żeby pasowało do nicku w Tibi i na forum założyłem łądnie pięknie lecz nieprzyszła aktywacja konta
i nie moge pisać żadnych postów ani nic nick :Odithos

Rybzor
09-04-2008, 14:24
Witam!!!

Ostatnio założyłem sobie konto na forum(drugie) żeby pasowało do nicku w Tibi i na forum założyłem łądnie pięknie lecz nieprzyszła aktywacja konta
i nie moge pisać żadnych postów ani nic nick :Odithos
W regulaminie forum jest jasno napisane, że na jedną osobę przypada jedno konto.

Misza
09-04-2008, 14:59
W regulaminie forum jest jasno napisane, że na jedną osobę przypada jedno konto.
Pokaż gdzie, proszę, bo ja nie znalazłem, Rybcia. ;[

A szukałem teraz specjalnie dla ciebie.

Dentka7
09-04-2008, 15:03

o kurde ;x

Ditto
09-04-2008, 15:04
Pokaż gdzie, proszę, bo ja nie znalazłem, Rybcia. ;[

A szukałem teraz specjalnie dla ciebie.

Ale po banie nie można zakładać, jak to niektórzy robią. Wiem, bo czytałem xD

Misza
09-04-2008, 15:15
Ale po banie nie można zakładać, jak to niektórzy robią. Wiem, bo czytałem xD
To JEST napisane, znalazłem. Ale takto kont można mieć od groma.

Bambuko
09-04-2008, 15:24
To czemu skasowali mi kiedyś, jak założyłem MatSuk ?

...Kikeli...
09-04-2008, 15:26
No to mi pomogliście normalnie dziękuje n/c

Rybzor
09-04-2008, 15:36
To JEST napisane, znalazłem. Ale takto kont można mieć od groma.

Ban dotyczy nie konta, ale osoby. Jeśli stwierdzimy, że zbanowany user założył nowe konto, będzie ono również zbanowane. W skrajnych przypadkach uporu i trwania w głupocie, można spodziewać się bana na IP.
Można z tego wywnioskować, że jeden user = jedno konto. Osoba udzielająca się na forum powinna utożsamiać się z jednym użytkowkiniem, a nie zakładać po 5 kont. Ponadto, w myśl zasady jaką wyznajesz, że można zakładać kilka acc, ludzie po otrzymaniu 9 pkt karnych mogli by w kółko zmieniać użytkownika uchylając się od kary, a chyba nie o to tu chodzi.

Po za tym, pewnie w starym regulaminie był taki zapis, więc z tamtego mi się przypomniało.

Zalgadis
09-04-2008, 15:58
@ offtopic
Ryba, czemu zmieniłes avatara? ;(
@ topic
Czekaj na link do aktywacjii póki nie dojdzie ;p
Może za rok.

Serious Sam
09-04-2008, 16:40
@topic
Jedynym sposobem jest chyba czekanie.

Marcin24
09-04-2008, 17:14
Albo napisanie PW do Moderatora/Administratora, a nie (jak zwykle zresztą) kierowanie czegoś takiego na forum.

Żyłka
09-04-2008, 18:21
Można z tego wywnioskować, że jeden user = jedno konto. Osoba udzielająca się na forum powinna utożsamiać się z jednym użytkowkiniem, a nie zakładać po 5 kont. Ponadto, w myśl zasady jaką wyznajesz, że można zakładać kilka acc, ludzie po otrzymaniu 9 pkt karnych mogli by w kółko zmieniać użytkownika uchylając się od kary, a chyba nie o to tu chodzi.

Trudno jest ci się przyznać do braku znajomości regulaminu? Na siłę starasz się podciągnąć ten punkt pod twoją niezbyt trafną interpretację.

Rybzor
09-04-2008, 18:29
Trudno jest ci się przyznać do braku znajomości regulaminu? Na siłę starasz się podciągnąć ten punkt pod twoją niezbyt trafną interpretację.
Nie za bardzo, po prostu takie mam zdanie i szczerze mówiąc nie widzę w tym nic dziwnego, ale to może ja jestem dziwny, a cała reszta normalna, a nie na odwrót!

Gelt
09-04-2008, 18:35
Gupik jest dziwny a cała reszta normalna :x

Ale ma racje.

Ashlon
09-04-2008, 22:02
Niestety, niektore osoby wypowiadajace sie w tym temacie wprowadzily niewatpliwie uzytkownika w blad. Otoz mozna posiadac kilka kont na forum. Wyjatkiem jest nalozenie bana na jedno z nich - wtedy uzytkownik ma zakaz zakladania nowego konta, a gdy sprawa wyjdzie na jaw (iz takie konto posiada), zostaje ono zbanowane permanentnie. Wracajac do sedna sprawy - ostatnio wystapil problem z serwerem pocztowym, mianowicie wiadomosci o aktywacji konta nie dochodzily na niektore adresy. Problem ten zostal juz poruszony na forum moderatorow i Bosal twierdzi, ze sprawa zostala zalatwiona, a maile dochodza juz wszedzie od pewnego czasu. Mozliwe, ze zalozyles konto przed rozwiazaniem usterki, wiec w celu recznego uaktywnienia konta zwroc sie do admina o nicku Bosal :)