zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Skillowanie na slime low-lvl

Marander
12-04-2008, 23:29
Witam,

Mimo ,że jestem doświadczonym graczem i gram w tibie 3,5 roku chciałem was prosić o radę.Zrobiłem nową postać aktualnie mam 17lvl skille 60/60 i 4 mlv.Nie mam na czym skillować bo wszystkie potwory padają jak dętki i o jest bardzo wqurwiające.A więc ile godzin wytrzymam na slime bez uzywania potionow przy skillach ktore podalem,eq :k set,crusader,vampirka,fur bootsy,p ammy.Gram na serverze non-pvp więc trening jest tu bardzo uciążliwy z powodu zayebanych respów i braku możliwości treningu na summonach.Probowalem na mcku na ghoulu ale cięzko,nie mam magicznej na lvl 27 zeby zrobic monka i na geo skillowac ,ale w sumie i tak bym padl po drodze,dzikie monki/dark monki odpadają.Bardzo proszę o odp.z Góry dziekuje

Dragon-Fly
12-04-2008, 23:40
Do 30-40 minut ~ wytrzymasz. Później musisz zmienić Slime'a.

Xardas17
13-04-2008, 00:07
U góry w ab masz dziure (zeby sie dostac trzeba machete tam schodzisz polaz to znajdziesz slima wejdz z nim do jednego z pokojikow i se skiluj jak sie z nim zamkniesz to ci bedzie robil nowe slimy dosyc czestoale musisz miec sporo food mam nadzieje ze rada sie przyda bo sam na no-pvp nie grywam i nie wiem jak tam jest.... ;)

Marander
13-04-2008, 00:09
@UP nie zrozumiales pytania,tak to jes za duzo wypić :P.Pytalem jak dlugo wytrzymam.Chcialbym widziec tutaj opinie kilku osob,najlepiej userow tibiaauto,ale to na priv gg:1804444

@DOWN od mfow bardziej oplacalne są health potiony na moim lvl.wlasnie mi chodzi o afk :P

Serious Sam
13-04-2008, 00:11
Witam,

Mimo ,że jestem doświadczonym graczem i gram w tibie 3,5 roku chciałem was prosić o radę.Zrobiłem nową postać aktualnie mam 17lvl skille 60/60 i 4 mlv.Nie mam na czym skillować bo wszystkie potwory padają jak dętki i o jest bardzo wqurwiające.A więc ile godzin wytrzymam na slime bez uzywania potionow przy skillach ktore podalem,eq :k set,crusader,vampirka,fur bootsy,p ammy.Gram na serverze non-pvp więc trening jest tu bardzo uciążliwy z powodu zayebanych respów i braku możliwości treningu na summonach.Probowalem na mcku na ghoulu ale cięzko,nie mam magicznej na lvl 27 zeby zrobic monka i na geo skillowac ,ale w sumie i tak bym padl po drodze,dzikie monki/dark monki odpadają.Bardzo proszę o odp.z Góry dziekuje

Na slimach możesz spróbować, weź mfy i zmieniaj slima co pół godziny.

PS Nie radzę afkować ;S.

@up
Ale tak to trochę mlvla wpadnie.

Levi
13-04-2008, 00:15
30 min bezpiecznie trochę gorzej później ale 1 godz to max