Pokaż pełną wersje : Dylemat.
Witam, mam jeden dylemat związany z Tibią. Otóż gram na serverze PvP. I nie wiem kim grać. Mam Elite Knighta na 44lvlu, 20paladyna.. Mam około 12dni pacca. Obie postacie mają małe skille, ale to jest do nadrobienia, więc proszę was o pomoc a nie o mase krytyki....
Z góry dzięki..
Pozdrawiam
mana'potion
17-04-2008, 19:44
graj tą postacią którą potrafisz grać najlepiej, i którą najlepiej Ci się gra.
graj tą postacią którą potrafisz grać najlepiej, i którą najlepiej Ci się gra.
No spoko, tylko że podoba mi się knight i paladin dlatego mam ten dylemat....
Milten Magician
17-04-2008, 20:14
Knightem, i tak po pewnym czasie ci się znudzi i zaczniesz grać pallem. Myślę, że dylemat obalony.
Wymyrymydymy
17-04-2008, 20:15
jesli masz 12 dni pacca to chyba knight, bo pall na faccu potrafi niezle znudzic, chyba ze planujesz next pacc to wtedy pall
Ja też mam ten dylemat, ja gram na non-pvp bo pvp mi sie nudziło.
Mam Knighta 18lvl 58/58 i Palka 19lvl53/40, i niewiem kim grać. Knightem mam dobre eq: Knight set, dragon shield, crown helmet, miecze fajne. Palkiem mam nieco gorsze.
Knightem sie troche męczyłem w tych skillach, A Palkiem bym troche poskillował i by było fajnie. Tak bardziej bym chciał grać palkiem.
Mam pytanie do forumowiczów: Knightem poźniej zostaje tylko nudny exp na jakiś larvach, prawda ? A Palkiem moge z mniejszym waste ( bo nie zbieram tyle hitów) na co chodzić ?
PS: Nie mam PACC i chyba narazie nie planuje, ale jeśli bym miał już tam jakąś postać z dobym lvlem ty raczej bym pacca kupił. Co mi doradzacie ?
EDIT: Jakbym miał np. 25lvl, skille powiedzmy 65/xx Pall, to gdzie bym musiał expić ??? Jakie było by dobre miejsce ?
Moim zdaniem powinieneś kontynuować grę Knightem gdyż masz nim wyższy lvl, a zostało Ci kilkanaście dni PACC. Wbij nim jak największy lvl do końca aktualnego Premium, a później trochę poskilluj no i next PACC :p
Miałem sam Knighta na 88lvl jak dobrze pamiętam. Skillowanie było, jest i zawsze będzie nudne ale jak już wyskillujesz to gra Knightem będzie Ci sprawiała dużo przyjemności.
Pzdr.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.