Pokaż pełną wersje : tibia.com - Forum tymczasowo niedostepne
Dział "Server Load" w Statystykach jest znowu dostepny .Jednak przez problemy techniczne w czasie weekendu niedostepne bedzie forum .Uwaga,od jutra[ 15.11.2003] gracze z Free accounts beda mogli grac na nowych swiatach - Julera i Valoria.
Może byli po prsotu zajęci i dawno nie zaglądali na tibie.com? A ja póki conie zauważyłem, żeby było luźniej. Siedze tutaj juz godzine i ciagle na Isarze jest 853 luda :( No ale może dlatego, że to niedziela :P No ale przynajmiej forum se poczytam.
Dan the Automator
16-11-2003, 16:57
Oryginalnie dodany przez kotomaniak
Super! Wreszcie inne serwery się odciążą. Trochę długo tułmaczyliście tan news z tiba.com co? :D
Ja byłem zajęty, a to Gimli wyszedł z inicjatywą (no troche go do tego nakłoniłem) napisania niusa.
Następnym razem jak widzicie coś nowego na tibia.com, i chcecie się zasłużyć dla tibia.pl, wysyłajcie to do super modków (bo ASAIK moderator nie może pisać w "newsy")
A czy jest możliwość sprawdzenia jaka jest granica wpuszczania facc? Wczoraj była 400 (wiem bo eksperymentowałem) ale to się pewnie zmienia często, może nawet codziennie. Informacja jest ważna, bo przynajmniej byłoby wiadomo czy wogóle próbować się dostać czy nie... czy ktoś wie gdzie się można dowiedzieć takich szczegółów?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.